eitaa logo
محله باحال
96 دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
2.1هزار ویدیو
7 فایل
فوروارد حلال (ترجیحا با لینک کانال )
مشاهده در ایتا
دانلود
✍ می گویید تانک های اسرائیلی در مرز دمشق هستند! می گویند ببینید بشار در صیدنایا چه کرد...؟ می گویید اسرائیل تمام زیرساخت های نظامی را بمباران کرد! می گویند، ببینید بشار در صیدنایا چه کرد...؟ می گویند،اردوغان به شمال سوریه حمله هوایی کرد! می گویند، ببینید بشار در صیدنایا چه کرد خلاصه هر چه میگویید میگویند صیدنایا، صیدنایا، صیدنایا.... و سرزمینی که در حال نابودیست رسانه ها، انسان ها را به هیولاها و زامبی های بی فکر تبدیل می کنند. به طوری که امروز بعضی مردم نادان سوریه جولانی و داعش را قدیس میدانند. رسانه ها از سلاح هسته ای خطرناک ترند.
امروز صبح برقا رفت گفتیم خداروشکر دیگه تا شب برقا نمیره شب خونه‌ عموم سالگرد برای پدربزرگم گرفتن، همه فامیل دور هم جمعیم، اول شب خواستیم راه بیفتیم برقارفت. دیگه نتونستیم ماشینو از پارکینگ دربیاریم 😩 ۲ ساعت صبر کردیم تا برق بیاد راه افتادیم تا رسیدیم خونه عموم همون بیرون کوچه برقاشون رفت 🤬🤦‍♂ دوساعتم اینجا تو تاریکی نشستیم تا برق بیاد. آقا یه دقیقه برقو قطع نکنید ببینیم چیکار داریم میکنیم حداقل اون برنامه ساعات قطعی رو بدید بدونیم کی قطع میشه برنامه ریزی کنیم برای اون زمان. ولی جالبه اولش گفتن میخوایم مازوت نسوزونیم برقو قطع کردن. الان معلومه خوب دارن مازوت میسوزونن. هوا هم از سالهای قبل خیلی آلوده ‌تر شده. برقم دوبار دوبار قطع میکنن. 😐
«پزشکیان» در کدام جهان زیست می‌کنه؟! 🔹«اردوغان» وزیرخارجه ایران رو دم در می‌نشونه، اما پزشکیان بعد از رکبی که ترکیه تو منطقه به ایران زده، وزیر تجارت ترکیه رو کنار خودش می‌نشونه! 🔹کی می‌خواین یاد بگیرین با هر کی هم‌سطح خودش رفتار کنین؟ 🔹اینا دیگه از زبان بدن خیلی گذشته که حضرات توییتری خیلی هم روش حساس بودن زمان شهید رئیسی! ‎‌‌
🔃 توییت کاربران توییتر ✍ ‏تا دیروز مگه به‌خاطر ‎مازوت نبود؟ 🔹اینا چرا یه روده راست تو شکمشون نیست؟
واکنش اصحاب رسانه به آغاز مجدد خاموشی‌ها ‎‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ که کاربران عرب و پاکستانی از اتفاقات اخیر سوریه منتشر کردن خیلی حق بود..
❗️فردا ۲۳ آذر سالروز تولد شهید رئیسی عزیز هستش، کاش بودی تولد ۶۴ سالگیت رو جشن می‌گرفتیم مرد بزرگ ❤️😭 روحت شاد، هر روز که میگذره بیشتر داغدارت میشیم!
✍پزشکیان در بحران تصمیم سازان ضمن عذر خواهی از جامعه پزشکان میخوام یک‌مثال بزنم. فرض کنید بیماری به پزشک مراجعه میکنه و پزشک با دیدن مدارک بیمار به صورت اغراق آمیز شروع کنه از وضعیت وخیم بیماری اون فرد صحبت کردن! در اون لحظه بیمار بیچاره تنها کاری که میتونه انجام بده و به عقلش میرسه اعتماد کردن و سپردن خودش به پزشک و استفاده از تمام دستورالعمل هایی هست که درست یا نادرست اون پزشک براش تجویز میکنه! حتی میتونه بیمار رو وادار کنه برای تسریع روند درمان در همون لحظه اقدام به بستری شدن و عمل جراحی کنه! نئولیبرالها هم به همین شکل عمل میکنن ! اساس کار و سیاست نئولیبرالها هم بر القاء بحران به مدیران تصمیم گیر و مردم جامعه‌ست! این افراد با القاء بحران هایی مثل ناترازیها و کسریها و کمبودها و مسائلی از این دست، مسئولین و مردم رو ابتدا در شوک قرار میدن و وقتی کاملا ترس رو بر اونها غالب کردن حالا شروع میکنن به ارائه و تحمیل نسخه های خانمان سوز و دولت افکنی مثل گران سازی، جهانی سازی، خصوصی سازی و... شک نکنید این صحبتهای جناب پزشکیان ناشی از شوک و ترسی هست که اطرافیان نئولیبرالش به ایشون القاء کردن که نهایتا منجر به این خواهد شد جناب رئیس جمهور تصمیماتی بگیرند که بر مشکلات اقتصادی کشور و مردم خواهد افزود! تنها برندگان این جریان کثیف نئولیبرالها و جریان سرمایه داری خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کار قشنگی بود گفتم اینجا بذارم حتما ببینی ایرونی باید برقصه ! باید شاد باشه
12.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رمز مقاومت در لحظات پایانی دوران غیبت! ( فتنه‌های سنگینی در پیش داریم! )