6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 گاج تعطیل شد
🔹 رئیس سازمان مدارس غیردولتی از تعطیلی موسسه آموزشی گاج به دلیل جهتگیری در اغتشاشات سال گذشته خبر داد.
💢چرایی یک نگرانی
🔹چند روز پیش بود که رهبر معظم انقلاب در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور درباره تبلیغ و الزامات روزآمد آن در ایام محرم فرمودند: «واقعا با اطلاعاتی که به من میرسد از جهات مختلف، نسبت به تبلیغ نگرانم»! به راستی چرا رهبری نگران تبلیغ است؟ آیا فهم و ادراک این نگرانی سخت و غامض است؟
🔸تنها کافی است به وضعیت جامعه از منظرهای مختلف به ویژه وجه رفتارشناسی مذهبی آنها در رعایت شرع و قانون در خصوص پوشش و عفاف و دهها موضوع و مسئله دیگر و نقش مقوله تبلیغ به ویژه تبلیغ دینی درباره تکتک این مسائل و موضوعات نگاهی بیفکنیم.
🔹نوعی رخوت، سستی، بیانگیزگی و رهاشدگی خطرناک دیده میشود که اگر به هشدارهایی از جنس مباحثی که رهبری در این دیدار طرح کردند، توجه و اهتمام نشود جامعه در مسیری نامطمئن قرار خواهد گرفت. این همان سرمایهگذاری است که دشمن در رهیافت اخیر خودش تحت عنوان جنگ ترکیبی با محوریت جنگ شناختی و ناهماهنگی معرفتی دنبال میکند.
🔸این در حالی است تبلیغ دینی از دیرباز هم هدف و هم وسیلهای مقدس برای تطهیر و تهذیب جامعه اسلامی، افزایش همبستگی و محبت ملی، تقویت باورها و صیانت از ایمانهای مردم را بر عهده داشته و مردان و زنانی مسئولیتپذیر و مؤمن به آخرت به عنوان مبلغ این رسالت خطیر را در ساحت تربیت و تعلیم نسل جوان و تهذیب جامعه اسلامی به صورت مستمر و متداوم برعهده داشته و بدون ناامیدی و خستگی در متن و بطن جامعه انجام میشده است.
🔹البته در ایاماللههایی مثل ماه مبارک رمضان یا دهه محرم این آمادگی ضمایر و قلوب ایرانیهای عاشق اهل بیت(علیهالسلام) دوچندان میشد و اساسا به تعبیر امام راحل(ره) همین محرم و صفر و گریههای سیاسی در طول تاریخ بوده که اسلام را زنده نگه داشته و رسالت و پیام این اشکها و عزاداریها را از دالان تاریخ به زمانه ما رسانده و ثمره آن، تحقق انقلابی اسلامی و شکلگیری نظامی اسلامی بر پایه محبت و ولایتمداری به رهبری یکی از سلالههای همان امام غریب و تنها در سرزمین قلوب آماده مردم ایران بوده است.
🔸آری! این نگرانی به حق است؛ چون دشمنان غدار و فریبکار با ابزاری از همان جنس تبیین البته 360 درجه بالعکس و با دروغ به دنبال رهزنی ذهن و عین فرزندان این جامعه اسلامی است و میخواهد این میراث 1400 ساله پاسداشت عزای امام حسین(علیهالسلام) و جلوه امروزین آن یعنی جمهوری اسلامی ایران را به ثمن بخس از دست ما بگیرد. اگر تبلیغ نتواند این ادراک را امروز جا بیاندازد باید نگرانش بود!
فتح الله پریشان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تهیه ۲۰۰ هزار تن سالانه گوشت ارزان قیمت از آفریقا نتیجه سفر رئیسی به این قاره/ قیمت گوشت کنیایی زیر ۲۰۰ هزار تومان خواهد بود
پیمان پاک، قائممقام وزیر جهاد کشاورزی:
🔸قبلا ما میبایست به دلیل تحریم با پروازهای اماراتی و قطری گوشت گران قیمت استرالیایی را به امارات منتقل می کردیم و از آنجا به کشورمان می آوردیم. اما از این پس دو برابر میزان قبل گوشت ارگانیک با قیمت کمتر از کنیا وارد خواهد شد.
🔸علاوه بر گوشت، دام زنده به صورت هوایی به سیستان و بلوچستان منتقل خواهد شد و پس از قرنطینه کشتار خواهد شد.
#ثریا
سیاست خزنده ترکیه برای الحاق نخجوان به این کشور
بموازات تشدید تبلیغات خاندان علی اف در بازنمایی ترکیه به عنوان متحد باکو، تحرکات خزنده و سیستماتیک آنکارا برای الحاق نخجوان به این کشور افزایش یافته است .
طی سالهای اخیر به موازات تشدید تحرکات آنکارا برای وابسته کردن زیرساخت های نخجوان در حوزه اقتصاد، آب، انرژی، آموزش و ارتباطات به ترکیه، فرایند ترکیزه کردن هویت شیعی و آذربایجانی نخجوان به عنوان بخشی از گستره فرهنگی ایران، افزایش یافته است .
حدود یک قرن پیش کمال آتاترک، نخجوان را دروازه جهان ترک خواند. الحاق نخجوان به ترکیه از آن مقطع بویژه با تشکیل جمهوری ترک ارس در سال ۱۹۱۸ با حمایت ترکان جوان و عثمانی دنبال می شد .
این طرح که پس از فروپاشی شوروی نیز دنبال می شود، در سالهای اخیر با پیگیری فتنه ژئوپلیتیکی «دالان تورانی ناتو» و امتیازات بی حد و حصر خاندان علی اف به آنکارا به طور جدی در دستور پنهانی ترکیه قرار گرفته است .
بطوریکه ترکیه در امتداد سیاست الحاقی خود در خصوص نخجوان، با گشایش باصطلاح نمایندگی سیاسی با عنوان جعلی «جمهوری ترک زنگزور» برای جنوب ارمنستان (استان سیونیک) و تعیین رئیس جمهور خودخوانده برای آن ، بخش دیگری از مطامع ارضی خود در قفقاز را آشکار کرده است .
ترکها معتقدند از آنجا که نخجوان در سال ۱۹۲۰ با ابتکار عثمانی از نظارت ارمنستان خارج و در اختیار باکو قرار گرفته است، بنابراین آنها از حق تاریخی در خصوص تعیین حاکمیت بر این منطقه برخوردار هستند؟!
برای تبیین این موضوع سوالات متعددی مطرح است ، از جمله:
وضعیت تاریخی نخجوان از دوره صفویه چگونه بوده است ؟
در قراردادهای مودروس۱۹۱۸ و سور۱۹۲۰ وضعیت نخجوان چگونه بوده است ؟
قراردادهای الکساندروپل۱۹۲۰ ، مسکو ۱۹۲۱ و قارص۱۹۲۱ چه تاثیری بر وضعیت نخجوان داشته اند؟
دلیل مطامع ارضی عثمانی ها و ترکها به نخجوان چیست؟
چرا جمهوری (خودخوانده ترک زنگزور) که نمایندگی آن در آنکاراست ، مورد استقبال باکو قرار نگرفت ؟
اقدام عجولانه و خارج از قانون اساسی علی اف در لغو خودمختاری نخجوان با مطامع ترکیه برای الحاق این منطقه چه ارتباطی دارد؟
چرا خاندان علی اف و رسانه های وابسته به آنها از طرح سیاست الحاق گرایانه ترکیه و شخص اردوغان به نخجوان واهمه دارند؟
برای برای مشاهده پاسخ این سوالات ، به ویدئو اظهارات دکتر احمد کاظمی پژوهشگر ارشد حقوق بین الملل و اورآسیا در لینک زیر مراجعه نمائید:
https://www.aparat.com/v/1HT42
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ دو موضوع مهمِ هیئتهای حسینی در کلام حاج قاسم سلیمانی...
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اعتراف رسمی دشمن به شکست
عصبانیت شدید اپوزیسیون از ناکامی در برابر جمهوری اسلامی: براندازان در یکسال گذشته چه غلطی کردهاند؟!
🔴 شهرام همایون مدیر شبکه سلطنتطلب خطاب به کارشناس برنامه: اگر چند دقیقه دیگر ادامه دهید زار زار گریه میکنم! جگرم خون است! انصافاً شیوههای جمهوری اسلامی در منزوی کردن نیروهای برانداز موفق بوده است؛ همه سنگرها را گرفتهاند!
⭕️ سال 57 پایان سربازی دختران ایرانی
♨️ خانما میدونستین اگه انقلاب نمیشد شما هم باید سربازی اجباری میرفتید ؟ محمدرضا پهلوى در 6 بهمن 1346 با صدور فرمان انقلاب شاه و ملت که بعدها به نام انقلاب سفيد شهرت يافت،
زنان را نيز مشمول خدمت وظيفه کرد. انقلاب که شد امام خمینی سربازی زنان رو لغو کرد. جمهوری اسلامی ظالم ... :))