🔴روزنامهٔ صهیونیستیِ هاآرتص: نصرالله درست میگفت که اسرائیل خانه عنکبوت است
🔹سیدحسن نصرالله در نظریۀ خانهٔ عنکبوت درست گفته بود؛ جامعهٔ اسرائیل در حال ازهمپاشیدن است. بذر اختلافی که نتانیاهو و ائتلافش در همهجا کاشتند بهخوبی مورد توجه قرار گرفته است.
🔹نیروی هوایی مانند جسدی در حال خونریزی است و کارکنان آن به فرسایش در صلاحیت ارتش اعتراف میکنند. انتظار میرود که نیروهای دائمی حتی اجباری به نیروهای ذخیرهای بپیوندند که فعالیت داوطلبانۀ خود در ارتش را متوقف کردهاند
🔴 احتمال ترور نخست وزیر رژیم صهیونیستی توسط شهروندان اشغالگر و همکارانش 😂
🔹در پی تصویب قانون اصلاحات قضایی و خشم اسرائیلی ها از نخست وزیر این رژیم احتمال ترور وی وجود دارد.
🔹رسانه های اسرائیلی در این زمینه نوشتند که شاباک (سازمان اطلاعات و امنیت رژیم صهیونیستی) تصمیم گرفته است که به دلیل خطرات احتمالی که متوجه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل در پی تصویب قانون اصلاحات قضایی در کنست(پارلمان رژیم اسرائیل) ممکن است شود، محافظت از وی را تشدید کند.
🔹بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دنبال تصویب اصلاحات قضایی درکنت با مهمترین بحران در طول حیات سیاسی خود رو به رو است.
📢 نگاه عاشقانه به کربلا
✏️ رهبر انقلاب: «و انا من حسین»؛ یعنی دین پیامبر، زنده شده حسینبنعلی است. آن روی قضیه، این بود؛ این روی سکه، حادثه عظیم و حماسه پُرشور و ماجرای عاشقانه عاشوراست که واقعاً جز با منطق عشق و با چشم عاشقانه، نمیشود قضایای کربلا را فهمید. باید با چشم عاشقانه نگاه کرد تا فهمید حسینبنعلی در این تقریباً یک شب و نصف روز، یا حدود یک شبانهروز - از عصر تاسوعا تا عصر عاشورا - چه کرده و چه عظمتی آفریده است! لذاست که در دنیا باقی مانده و تا ابد هم خواهد ماند. خیلی تلاش کردند که حادثه عاشورا را به فراموشی بسپارند؛ اما نتوانستند. ۱۳۷۷/۰۲/۱۸
🖼 #از_تبیین_تا_قیام
23.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 روایت رهبر انقلاب از ماجرای شهادت حضرت عباس(علیهالسلام)
☝️ هر روز یک ماجرا از کربلا در بیانات رهبر انقلاب
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌓 ببینید شبکههای ضد ایرانی فارسی زبان برای حل بحران رژیم صهیونیستی چه خودکشی که نمی کنند؟!
⛔️شبکه بیبیسی: شب غمگینی را گذراندیم؛ باید از نتانیاهو پرسید که چرا اسرائیل را به این روز درآورد؟! اسرائیل در محاصره نیروهای (مقاومت) است، نتانیاهو ریسک بزرگی کرد! اکنون اسرائیل در آتش است!
⛔️ شبکه اینترنشنال: دهها میلیارد دلار به اقتصاد اسرائیل ضرر رسیده و ارتش متزلزل شده است! ایران از این آب گل آلود، ماهیهای بسیار بزرگی صید خواهد کرد!
⏫اسرائیل به سمت یک جنگ داخلی میرود و مهاجرت معکوس افزایش یافته است!
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوایی از جنس کربلا در مدح حضرت علی اکبر(ع) با صدای دلنشین سیدالشهدای مقاومت حاج قاسم سلیمانی
🚩 بِأَبی أَنتَ وَ أُمّی مِن مَذبُوح وَ مَقتُولٍ مِن غَیرِ جُرمٍ بِأَبی....
خدایا به حق جوان امام حسین حضرت علی اکبر علیه السلام به حق خون سرداری که ارباً اربا شد جوانان این مرز و بوم رو از گزند آفات در امان بدار و دست جوان امام حسین سایه ی سرشون باشه و دشمنانشون رو نیست و نابود کنن 🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دزدی نمایندۀ پارلمان نروژ از یک فروشگاه!
🔹پایگاه پولیتیکو: در پی انتشار تصاویر دوربین مداربستۀ یک فروشگاه از لحظۀ سرقت یک عینک آفتابی توسط بیورنار موکسنس، رهبر حزب کمونیستی پارلمان نروژ، او مجبور به استعفا شد.
⁉️در جنگی عجیب تلوزیون بهایی منوتو با قدرت روی تمام مقدسات ایرانی ها آتش میریزد!؟
❓اما از صدا و سیمای ایران حتی یک تیر به سمت سازمان بهائیت شلیک نمیشود!
‼️دستهایمان را بستهاند درست مثل اوایل دهه ۶۰.
#امیرکبیر_مچکریم
🛑معنای دقیق کلمات عاشورا و تاسوعا چیست ؟*
✍️ اکثر قریب به اتفاق اهل لغت این تصور را داشتهاند که چون عشر و عاشر از یک ریشهاند و واقعه کربلا هم در دهم ماه محرم اتفاق افتاده است پس عاشورا یعنی دهم محرم؛ و بر همین قیاس تاسوعا را نیز که با تسع و تاسع شباهت ظاهری دارند روز نهم ماه محرم گفتهاند. اما این معنا به دلایل زیر اشتباه است:
آیا واژه عاشورا برای دهم ماهها دیگر نیز به کار میرود؟ مثلاً آیا شنیده شده است که کسی به دهم ماه رجب هم عاشورا گفته باشد؟ یا این مفهوم مختص دهم ماه محرم است؟
آیا اگر امام حسین(ع) مثلاً در یازدهم محرم شهید میشد، آنگاه تاسوعا با عاشورا عوض میشد و عاشورا واژه دیگری داشت؟
در ریاضی اعداد قاعده خود را دارند و هر قاعدهای که بر شمارش اعداد حکم کند بر سلسله اعداد هم حاکم خواهد بود. اعداد بر خلاف کلمات استثناپذیر نیستند؛ به طور مثال در کلام عرب اعداد این گونه شمارش میشوند: اول – ثانی - ثالث - رابع ... و یا اولاً – ثانیاً - ثالثاً - رابعاً و... چنان چه تاسوعا و عاشورا در زمره اعداد باشند باید قاعدهپذیر باشند؛ یعنی باید بتوان بقیه اعداد را هم به همان سیاق تلفظ کرد؛ مثل تاسوعا – عاشورا – ثامونا – سابوعا-..، اما میبینیم که بقیه اعداد از این قاعده پیروی نمیکنند؛ لذا نمیتوانیم دلیلی داشته باشیم که تاسوعا و عاشورا عدد هستند تا از قاعده شمارش پیروی کنند و این دو روز هیچ ربطی به اعداد ندارد بلکه معنای دیگری دارند.
*عاشورا؛ روز معاشرت با امام(ع)*
عشر به کسر عین و عشرت، به معنای معاشرت و مصاحبت است. معاشر به ضم میم یعنی مصاحب و عاشر اسم فاعل عشر است که خودش ثلاثی مجرد اسم مصدر عشرت است.
خداوند میفرماید: «وَ عاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ» (نساء/۱۹) با زنان آن گونه که شایسته آنان است معاشرت کنید. عشیر یعنی همدم و رفیق؛ «وَ لَبِئْسَ الْعَشِیر ُ» (حج/۱۳) چه بد دوستی انتخاب کردهاند و چه بد معاشر و رفیقی است.
العاشور از ریشه عشر به کسی گفته میشود که معاشرت خصلت او باشد. العاشوراء جایی که میل به معاشرت و رفاقت و مصاحبت نمایان میشود و افراد میل معاشرت خود را با کسی که مورد نظر است عرضه میکنند؛ و عاشورا مبالغه است از میل به معاشرت؛ *یعنی روزی که میل معاشرت و رفاقت با امام(ع) به شدت بالا میرود.*
*تاسوعا؛ روزی برای وسعت ظرفیت*
با خارج شدن عاشورا از سلسله اعداد، عدد بودن تاسوعا نیز مورد تردید قرار میگیرد و معنی نهم را از دست میدهد. اتسع به فتح الف یعنی گروههای ۹ نفره شدند. اما اتسع به کسر الف یعنی وسعت پیدا کرد - گشاد شد - فراخ گردید. اتساع یعنی گسترده شدن و گشاد شدن. بالا رفتن ظرفیت. اتساع شرائین؛ یعنی رگها گشاد شدند و ظرفیت شان برای عبور خون زیاد باشد. التاسوع چیزی که فراخی و گستردگی و ظرفیت اش زیاد باشد؛ و بالاخره التاسوعا یعنی جایی که بتوان ظرفیت را بالا برد و فراخی ایجاد کرد؛ و تاسوعا این معنی را پیدا میکند: *روزی که ظرفیت بالا میرود و در سینهها فراخی ایجاد میشود و به جای تنگی، وسعت مییابد.*
*این دو نام از ابداعات امام سجاد (علیهالسلام) است* و اگر در بعضی از روایات از پیامبر اکرم (صلوات الله علیه و آله) از عاشورا گفته شده است، *اکثرا جعلیات بنیامیه برای کم کردن اثرات عاشورای امام حسین (علیه السلام) است،* اما در مورد تاسوعا تقریباً نداریم که قبلاً از امام سجاد (علیه السلام) لغت تاسوعا به کار برده شده باشد و این معنا از عاشورا و تاسوعا خیلی عاشقانه است...
منبع:برگرفته از کتاب «سفری از عاشورا تا اربعین»