28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥صحبت های جالب یکی از رزمندگان دفاع مقدس در خط مقدم درباره ی حجاب
حجابی را تبلیغ کنید که فردای قیامت پیش حضرت زهرا سلام الله علیها سرفراز باشید
بعد گذشت سالها متوجه شدیم چرا میگفتند سیاهی چادر تو پررنگ تر از سرخی خون من است .💔
به قول شهید آوینی شهیدان زنده اند و زمانه ما را با خود برده است🌹
21.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرح ممانعت از ورود آقایون از امروز در ایستگاههای تهران اجرا شد.
ضمن تشکر از مسئولین زیربط انشاالله این طرح دائمی باشد و در تمامی ایستگاهها به جدّ اجرا شود.
فحاشی مدیری که از همه جای جمهوری اسلامی پول گرفت
مدیر عامل شرکت رادین، یکی از زیرمجموعههای گروه حصین (مالک #طاقچه) که تقریبا با تمام بانکها، سازمانها و نهادهای جمهوری اسلامی قرارداد مالی دارد، علناً علیه جمهوری اسلامی موضعگیری و فحاشی میکند، نهادهای نظارتی و اطلاعاتی هم در حال تماشا هستند
بر اساس آنچه شرکت رادین در سایت خود اعلام کرده، در حوزه سامانههاى بانکى و پرداخت، سرویسهاى امنیت فناورى اطلاعات، سامانه هاى اپراتورى مخابرات، نرم افزارهاى سفارشى و سخت افزارهاى حوزه امنیت سایبرى و مخابرات با نهادها و شرکتهای متعددی در جمهوری اسلامی از جمله ریاست جمهوری، سازمان امور مالیاتی، شاپرک، سداد، سایپا، همراه اول، شرکت ملی پخش فراورده های نقتی، دانشگاه آزاد اسلامی، ایران خودرو، سازمان هواپیمایی کشوری، وزارت ارتباطات، شرکت آب و فاضلاب استان تهران و جمع زیادی از بانکهای دولتی و خصوصی ایران قرارداد داشته است
حال سوال اینجاست که چطور می شود، مدیر شرکتی که به صورت علنی و در فضای مجازی به راحتی علیه جمهوری اسلامی و مسئولان نظام فحاشی کند اما آزادانه به فعالیتش ادامه داد و تقرییا از تمام نهادهای مهم دولتی و حکومتی کشور پولهای کلانی به جیب میزند
به نظر میرسد لازم است نهادهای نظارتی و اطلاعاتی به این موضوع سریعاً ورود کنند و برخورد قانونی لازم را داشته باشند، هرچند عدم ورود این نهادها تا الان هم سوال برانگیز است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️نماز نمیخوانم، به جای آن برای دستگاه امام حسین(ع) نوکری میکنم!
معلوم میشود نه خدا را شناختهای و نه امام حسین(ع) را!
پشت پرده جریان استارتاپ ها؟!
در حاشیه اکران مستند #لاتارینو
📍بخش اول
✍داود_مدرسی_یان
💥حتماً شما هم در این سالها واژه #استارتاپ به گوش تان خورده و یا اطرافتان کسانی هستند که به دنبال راه اندازی استارتاپی هستند که بتوانند با استفاده از برنامه نویسی وب سایت یا اپ موبایل، کسب و کار جدیدی راه اندازی کنند و در کوتاه مدت، معروف شده و به سود برسند.
🔸این روزها هم اخبار حاشیه ای برخی ازاین استارتاپ ها، مثل #دیجی_کالا، #طاقچه، #ازکی وغیره به گوش می رسد که نشان می دهد در داخل این مجموعه ها، سبک زندگی خاصی جریان دارد و خودشان بصورت علنی از این قضیه پرده برداری کرده اند. اما پشت پرده اصلی و مسئله اصلی درباره این استارتاپ ها چیست؟
🔹در این رشتو قصد دارم، به بهانه اکران مستند بسیار خوب لاتارینو که در زمینه استارتاپ ها با تلاش برخی دوستان ساخته شده است، اکوسیستم استارتاپی داخل کشور را از بُعد اقتصادی و علمی بررسی کنم. ان شاءالله که مورد استفاده شما قرار بگیرد. این رشتو را بخونید و بازنشر کنید.
🔸استارتاپ Startup، به کسبوکار نوپایی ترجمه شده که برای برطرف کردن نیاز مشخصی، راه حل های خلاقانه ارائه میدهد، این راه حل ها به سرعت آن نیاز را برطرف و رشد میکند در نتیجه به درآمد میرسد. این فعالیت ها اغلب پرریسک بوده و فعالیت کارآفرینی به حساب میآیند که 90 درصد احتمال شکست دارد.
🔹متأسفانه مفاهیم کارآفرین، دانش بنیان، استارتاپ و کسب و کار اینترنتی به غلط بجای هم استفاده شده و برخی اقتصاد دانش بنیان را با راه اندازی استارتاپ ها اشتباه گرفته اند. ضمن اینکه در شناخت دنیای استارتاپی هم دچار اشتباه شده اند. قریب ده سال است که با سیاستگذاری اشتباهی مواجهیم.
🔸کسب و کارهای اینترنتی در کشور ما در اواسط دهه 80 شکل گرفت و برخی مجموعه ها توانستند در بستر اینترنت اقدام به تأسیس و راه اندازی شرکت های خدماتی و توزیع خدمات و کالا و ... کنند و برخی در این مسیر موفق و تعداد بسیار بالایی نیز شکست خوردند.
🔹اوایل دهه 90 و با روی کار آمدن دولت آقای روحانی، سیاستگذاری جدیدی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طراحی و اجرا شد. با شعارهای «تحول اقتصادی» با تکیه بر فناوری و «اقتصاد منهای نفت» از طریق توسعه استارتاپ ها سیاست جدیدی اتخاذ و بودجه های کلان و غیرشفافی در این مسیر هزینه شد.
🔸بدین ترتیب با تقلید از الگوی «سیلیکون ولی»، زمین ها، املاک و ساختمان هایی را در گوشه و کنار کشور علی الخصوص تهران، در اختیار شرکت های اسمی تازه تأسیس قرار دادند و با ارائه تسهیلات با نرخ بهره بسیار پائین و امکانات مختلف، به زعم خودشان در اشتغالزایی و رشد استارتاپ ها نقش ایفا کردند!
🔹شعار زیبای «اقتصاد بدون نفت» بهانه ای بود تا دولت سالانه هزاران میلیارد برای توسعه استارتاپ ها درنظر بگیرد و املاک و ساختمان های بزرگ و متعددی را به این شرکت ها اختصاص دهند. امروز بعد از 10سال سیاستگذاری و هزینه های سنگین دولتی، زمان مناسبی برای بررسی راهی است که کشور طی کرده است.
🔸بررسی ها نشان می دهد از هر 1000 استارتاپ، کمتر از ده تا موفق شده که به نتیجه و درآمدزایی برسند. بیش از 90 درصد استارتاپ ها در ایران، عمری کمتر از 3 سال داشته اند. امروز بطور کلی می توان استارتاپ ها را به دو دسته اقلیت و اکثریت تقسیم کرد: اقلیتی مانده و اکثریتی فروپاشیده!
1️⃣ دسته اول-اقلیت: اقلیت بسیار معدود که خود به دو بخش تقسیم می شوند؛ 1. یک بخش که با پشتوانه دولت و بودجه های سنگین و محرمانه، به موفقیت و سوددهی رسیده اند. 2. بخش دیگری که با وجود حمایت های سنگین و پشتوانه دولتی هنوز بعد از سالها زیان ده هستند و اگر حمایت ها نباشد فرو می پاشند.
2️⃣ دسته دوم - اکثریت: اکثریت قاطعی از این شرکتها(بیش از 90 درصد) که همه به شکست و فروپاشی منتهی شده اند. اینها خود به دو دسته تقسیم می شوند: متخصصین و برنامه نویس هایی که بعد از شکست، به خارج مهاجرت کرده اند و عده دیگری که مانده اند و هنوز درگیر شکست و مشکلات مالی هستند.
🔹عدم شناخت جامع و دقیق مسئولین کشور از دنیای استارتاپی، مسئولین کشور را به غلط وارد این سیاستگذاری و ترویج آن کرده و موجب تحریک صدها هزار جوان بی تجربه دانشجو شده؛ جوانان را به مسیری برده اند که چیزی جز هدررفت بیت المال و شکست روحی و انگیزشی این جوانان نتیجه ای نداشته!
بخش دوم 👇
پشت پرده جریان استارتاپ ها؟!
📍بخش دوم
✍داود مدرسی_یان
🔹از طرفی سبک زندگی جدیدی را در بین جوانان نیز بوجود آورده. سبک زندگی ای که جوان را تحریک کرده که می توانی بدون تلاش و کوشش آنچنانی و فقط با استفاده از اینترنت و برنامه نویسی، به ثروت های بادآورده برسی؛ می توانی بدون هیچ تجربه تخصصی و مهارتی در یک شغل، سوار بر گُرده هزاران فرد شاغل در آن شغل بشوی و از جیب آنها به آلاف و الوف برسی.
🔸تبلیغ کرده اند که سیلیکون ولی(Silicon Valley) بعنوان قلب فناوری های استارتاپی جهان را می توان بومی سازی کرد بدون آنکه فهمی از اقتصاد #سرمایه_داری داشته باشند! بدون آنکه نیازهای اساسی کشور را بشناسند. بدون آنکه بدانند بالا آوردن یک استارتاپ بدون تجربه عملی و میدانی در یک حوزه تخصصی امکان پذیر نیست؛ بدون آنکه بگویند یکی از ارکان اصلی هر کدام از این استارتاپ های جهانی، تولید محصول است و شما بدون تولید واقعی به جایی نمی رسید! متأسفانه هزاران جوان را وارد مسیری خطرناک کردند.
🔹برعکس استارتاپ های ایرانی که اکثر در حوزههای حملونقل، غذا و خردهفروشی و خرید و فروش ملک و کالا خلاصه میشوند، در آمریکا و اروپا بیش از نیمی از استارتاپهای برتر در حوزههای زیست فناوری، مراقبتهای بهداشتی، خدمات نرمافزاری ابری و فینتک و تولید محصولات مختلف فعال هستند.
🔸امروز آقای #سورنا_ستاری بعنوان معاونت سابق علمی و فناوری ریاست جمهوری و آقای #آذری_جهرمی بعنوان وزیر ارتباطات سابق و سایر مسئولین در دولت سابق و همچنین مسئولین دو سال اخیر در دولت آقای رئیسی، باید پاسخگو باشند که چرا در این زمینه سیاستگذاری غلطی کرده و موجب هدررفت بیت المال و و تزریق رانت های مختلف شده و بخش زیادی از جوانان مهاجرت کرده یا دچار مشکلات عدیده شده اند. چه کسی پاسخگوست؟
🔹هزینه ی سنگین دولتی در این عرصه بدون تدبیر و آینده نگری، بدون توجه به مبانی کارکردی این پدیده، بدون نگاه راهبری اقتصادی و بدون توجه به مسائل اصلی و جدی کشور، امروز هیچ آورده ای برای اقتصاد کشور نداشته است؛ نه تغییر و تحولی در اقتصاد ایجاد کرده، نه هم به اقتصاد منهای نفت کمکی کرده است. اتفاقاً روی نفت و بودجه نفت سوار شده و از پول نفت ارتزاق کرده و از این هزاران شرکت اسمی، فقط معدودی به سود رسیده اند. سیاستی نمایشی و غیرشفاف!
🔸از نظر بنده، مسئله استارتاپ ها و حاشیه سازی های اخیر را از این منظر باید نگاه کرد؛ حتی انتشار این تصاویر با نگاه اقتصادی و سوددهی صورت گرفته است. دیگر بگذریم از سبک زندگی که در محیط استارتاپی شکل می گیرد و محدودیت شرعی و عرفی ارتباطات زن و مرد در چارچوب فرهنگ ایرانی و اسلامی و مسئله حجاب در غالب این شرکت ها، نادیده گرفته می شود که گوشه ای از این فرهنگ غربی را جدیداً خود به نمایش گذاشته اند در حالی که سالهاست اینگونه اند. تحلیل حقیر این است که انتشار این تصاویر هم با هدف جبران ضرر و زیانها و معروفیت بیشتر این استارتاپها است.
🔻امیدواریم که این نقد را به مخالفت با علم، فناوری و دانش بنیان تعبیر نکنند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:
با ارز ۲۸۵۰۰ تومان قیمت مرغ باید ۴۰ هزار تومان باشد/ اگر حتی مرغ با قیمت آزاد هم وارد کشور میشد به ۹۰ هزار تومان هم نمیرسید
◾️تصویر پیکر شیخ فضل الله بالای چوبه دار یک معنا دارد. گاهی فضا را آنقدر غبار آلود می کنند که مردم یک شهر رضایت می دهند عالمشان را بالای دار ببینند.
▪️عالمی که با همه وجود در مقابل سیل التقاط ایستاده تا مرجعیت مردم از دامن علمای شیعه به اصحاب سفارت و سفاهت نرسد؛ تا سلسله فقاهت قطع نشود، تا اسلام حاکم باشد نه تفسیر انسانها از اسلام...
و تاریخ تکرار شدنی است
🏴١١مرداد سالروز شهادت آیت الله العظمی شیخ فضل الله نوری
👓 بیانیه حضرت آیت الله کلانتری نماینده مجلس خبرگان رهبری پیرامون هتک حرمت بانوی محجبه شیرازی /احساسات مردم غیرتمند شیراز از این حرکت وقیحانه به شدت جریحه دار است
🔹 باسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجعون
جناب آقای بحرینی
دادستان محترم شیراز
با کمال تاسف و تاثر مطلع شدم در ایام محرم الحرام و در سومین حرم اهل بیت ( ع) و در مکانی متعلق به دولت جمهوری اسلامی ، یکی از بانوان آمر به معروف مظلومانه توسط فرد یا افرادی هتاک مورد بی حرمتی و ضرب و شتم قرار گرفته و به حریم عفاف و حجاب تعدی شده !!!
🔹 احساسات مردم متدین و غیرتمند شیراز از این حرکت بی شرمانه و وقیحانه به شدت جریحه دار است .
❗️ انتظار می رود عوامل این اقدام زشت و نیز مسئولانی که احیانا با کوتاهی های خود زمینه این گونه منکرات را فراهم می آورند در اسرع وقت شناسایی و #قاطعانه مجازات شوند و اطلاع رسانی به موقع هم انجام شود تا درس عبرتی برای دیگر هنجار شکنان باشد ودیگر شاهد این گونه اقدامات زشت نباشیم.
💡 و الله ولی التوفیق.
علی اکبر کلانتری
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری
1402 / 5 / 10
دانشمندان نیوزیلندی: ریشۀ زبان انگلیسی به ایران برمیگردد
🔹یک تیم از دانشمندان دانشگاه اوکلند نیوزیلند به سرپرستی پروفسور راسل گری، با انجام تحقیقاتی دربارۀ منشاء زبانهای هندواروپایی، به این نتیجه رسیدهاند که ریشۀ برخی زبانها از جمله انگلیسی، به ۸ هزار سال قبل در منطقۀ شمالغربی ایران و شرقی ترکیه امروزی برمیگردد.
🔹زبانهای هندواروپایی پُرتکرارترین خانواده زبانهای جهان است که تعداد آنها بیش از ۴۰۰ زبان است و شامل انگلیسی، روسی، فرانسوی، گیلیک اسکاتلندی، هندی-اردو، بنگالی و پنجابی میشود.
🔹این تیم بینالمللی متشکل از بیش از ۸۰ متخصص زبان، گسترش واژگان اصلی را از ۱۶۱ زبان هند و اروپایی، از جمله ۵۲ زبان باستانی یا تاریخی مانند لاتین، تجزیه و تحلیل کردند.
.
🚩 سه پاداش خدای متعال به سیدالشهدا (علیهالسلام)
🔻امام محمدباقر علیهالسلام:
اِنَّ اللهَ تعالی عَوَّضَ الحسینَ عَلیهالسلام مِن قَتلهِ أَنْ جَعَلَ إلامامةَ فی ذُرِّیَّتِه وَالشِّفاءَ فی تُربَتِهِ و اِجابَةَ الدُّعاءِ عِندَ قَبره.
◼️ خداوند متعال در برابر شهادت امام حسین(ع) سه چیز به او مرحمت فرمود:
امامت را در نسل او،
شفا را در تربت او و
اجابت دعا را در کنار مرقدش قرار داد.
📚 بحارالأنوار، ج ٤٤، ص ٢٢١
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سلبریتی میلیاردی
چرا باید آدمهایی که ذرهای حال مارو نمیفهمن بشن الگوی ما؟؟ چرا باید حرفاشون را گوش بدیم ؟ چرا فکر میکنن صلاح مارو میدونن؟ امان از دست این سلبریتیها
🌏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 #تکبیت
من اومــدم به این دنیا؛ برای تو سینهزن باشــم
اونی که پای این پرچم برات میمیره؛ من باشم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🛑 خواهر زن نخست وزير اسبق انگليس در سفر به قم مسلمان شد و در لندن با حجاب كامل از هواپيما پياده شد!
🔸برخی هم با دستمال كوچكی روی سر از تهران پرواز ميكنند و با سر و پای برهنه در فرودگاه های خارج پياده ميشوند ...!*
┈┈••✾•🌿🌺•✾••┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش سخنگوی دولت به آیتالله خواندن گوگل!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر شما از جمله کسانی هستید که یکی از سلبریتیهای ورزشی یا سینمایی و هنری را در فضای مجازی دنبال میکنید این یک دقیقه را ببینید.