21.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴لطفا بیماران قلبی و کودکان نبینند
🔹چند سکانس از کودکان غزه+روضه حاج محمود کریمی
روزانه بخاطر رصد اخبار و حوادث مختلف غزه، باید سایتها و کانالهای عبری، عربی و انگلیسی رو بررسی کنم، گاهی وسط رصدها به تصاویری میرسم که وقتی میبینم ديگه تا یکی دوساعت نميتونم کاری انجام بدم و میرم تو سکوت خودم و ...
اینها فقط بخشی از تصاویری است که فقط 10% به هولناکی اون تصاویری است که هر روز دارم میبینم.
آخر شبا روشون روضه میذارم و میرم یه گوشه خونه میشینم و بیصدا اشک میریزم تا سبک بشم و بتونم دووم بیارم برا ادامه
خیلی سخته دیدن این تصاویر، مخصوصا اگه اطرافت از بچههای کوچولوی اينجوری زیاد باشه و تطبيق بدی 😭😭
✍سید بدون سانسور
چشم انداز تاریک
عملیات زمینی در غزّه
✍محمد ایمانی
💥"حمله زمینی قریب الوقوع به غزه". این عبارتی است که ظرف ۱۷ روز گذشته، بارها از سوی محافل عبری و غربی تکرار شد و حتی کار به اعلام ساعت حمله رسید.
🔹اما پیامد های حمله زمینی به غزه، بزرگتر از آن است که اسرائیل بتواند تحمل کند. تمام هنر ارتش اسرائیل در شلیک بمب و موشک است، اما ظرف دو دهه اخیر از هیچ جنگ زمینی موفق بیرون نیامده و آمادگی جنگ رویارو آن هم در غزه را ندارد.
🔹دو هفته قبل، آکسیوس و واللا نوشتند: "واشنگتن برخی ژنرال ها و افسران خود را برای مشاوره و هدایت جنگ زمینی، به تل آویو فرستاده است". اما خبرهای بعدی، از تردید های جدی حکایت می کند و عوامل متعددی را شامل می شود:
۱) کابووس بزرگ؛ ورود کامل حزب الله به میدان جنگ:
🔻منوشه امیر، سردبیر رادیو اسرائیل: اسرائیل در محاصره نیروهای همسو با ایران است و نمیتواند در جبهههای مختلف بجنگد؛ جنگ درازمدت، بزرگترین خطر برای اسرائیل است؛ به همین دلیل هم حمله زمینی به غزه را تاخیر انداخته است.
🔻روزنامه انگلیسی تلگراف: جبهه ای که حزب الله در مرز های لبنان به راه انداخته، پروژه حمله زمینی اسرائیل به غزه را پیچیده کرده است.
🔻فرانک گاردنر گزارشگر امنیتی BBC: چرا اسرائیل، حمله زمینی را آغاز نکرده؟ یک علت، چند بار هشدار جدی ایران و گروه های همسو، از جمله حزب الله لبنان است که بیش از ۱۵۰ هزار راکت و موشک آماده شلیک دارد.
-🔻جروزالم پست: یکی از علل تعویق حمله زمینی، نگرانی فزاینده از گشودن جبهه جدید است. حزب الله منتظر لحظه ای است که نیروهای زمینی اسرائیل در غزه مشغول شوند تا یک جبهه جدید باز کند.
۲) آمریکایی ها، مارگزیده اند و نگرانی های متعددی دارند:
🔻یاکی دیان کنسول اسرائیل در لس آنجلس: آمریکا شدیدا از آغاز جنگ در شمال اسرائیل در صورت حمله زمینی به غزه، نگران است.
🔻صدای آمریکا: جنگ طولانی خواهد بود، ما یک غزه روی زمین و یک غزه زیر زمین داریم.
🔻وزیر دفاع آمریکا: حمله زمینی به غزه به دلیل تونلهای حماس بسیار سخت خواهد بود. این می تواند سخت تر از حمله ۹ ماهه ای باشد که آمریکا علیه داعش در موصل رهبری کرد. شما با یک مبارزه شامل تعداد زیادی بمب های دست ساز و تله های انفجاری مواجه خواهید شد.
🔻دیوید پترائوس (رئیس اسبق سیا و سر فرمانده سابق ارتش آمریکا در خاورمیانه، شرق آفریقا و آسیای مرکزی) : جنگ با حماس سالها طول خواهد کشید. از تجربه ما در عراق استفاده کرده و وارد غزه نشوید.
🔹(آمریکایی ها تا بتوانند بفهمند که اشغال زمینی چقدر مصیبت به همراه دارد، هم ۷ هزار میلیارد دلار هزینه را بر باد دادند و هم حیثیت و اعتبار خود را.)
🔻نیویورک تایمز: مقامات واشنگتن نگرانند اسرائیل، آمادگی حمله زمینی با یک طرح مطمئن را نداشته باشد.
🔻تایمز اسرائیل: ممکن است هرگز دستور حمله زمینی صادر نشود. مقامات آمریکایی معتقدند اسرائیل، هدف مشخصی از عملیات نظامی در غزه ندارد و هیچ برنامه قابل اجرایی از نتانیاهو دریافت نکرده اند.
.
۳) عدم آمادگی ارتش، و بی اعتمادی و شیرازه از هم پاشیده جبهه داخلی اسرائیل:
🔻مشاور سابق ارتش اسرائیل: ما آماده حمله زمینی نیستیم. حماس تاسیسات زیرزمینی ایجاد کرده و منتظر ورود ماست. در شرایطی که نیروهای ما آموزش ندیدهاند، حمله زمینی ممنوع است. فلسطینی ها فرار نمیکنند و منتظر نیروهای ما هستند.
🔻رسانه های عبری: میان نتانیاهو و ارتش، بحران اعتماد وجود دارد. او از ارتش، عصبانی و خشمگین است. تصمیم گیری برای حمله زمینی سخت شده است.
🔻گزارش معاریو از دیدار سرلشکر ذخیره اسحاق بریک با نتانیاهو: به نخست وزیر توصیه کردم در مورد حمله زمینی صبور باشد، چون ارتش آماده نیست و متحمل خسارات سنگین خواهد شد. نیروهای زیادی در باتلاق گیر می کنند.
🔻یدیعوت آحارونوت: دست کم سه وزیر کابینه، برای مجبور کردن نتانیاهو به قبول مسئولیت شکست امنیتی، به استعفا از منصب خود فکر می کنند.
🔻مئیر جاودانفر، روزنامه نگار صهیونیست: نتانیاهو اکنون اختلافات گستردهای با گالانت با وزیر دفاع دارد؛ این واقعا نگران کننده است. اعتمادی در بین کادر سیاسی و نظامی دولت وجود ندارد. نتانیاهو چطور میتواند بحران جنگ و سیاست را در اسرائیل ادامه دهد؟!
🔻معاریو به نقل از مقامات ارشد اسرائیل: نتانیاهو به کسی اعتماد ندارد. او خود را در میدان جنگ، تنها می بیند و قبل از تصمیم گیری چندین بار همه چیز را بررسی می کند. او به رهبران سیستم امنیتی اعتماد ندارد، زیرا برخی از آنها را خود منصوب نکرده است.
۴) بر اساس مجموعه این عوامل، تحلیلگران عبری و غربی، کمترین کورسوی امیدی نمی بینند:
🔻روزنامه هاآرتص: حمله زمینی به غزه، یک تله مرگ است.
🔻ژنرال دان حالوتس، رئیس اسبق ستاد ارتش اسرائیل: برای اینکه هزینه سنگینی نپردازیم، باید عاقلانه رفتار کنیم. غزه ثابت کرده که حمله زمینی و در افتادن با آن، بازی و تفریح نیست.
🔻توماس فریدمن، نیویورکتایمز: اشتباه حمله به غزه و تفکر «یک بار برای همیشه»، میتواند شکست تاکتیکی تحقیرآمیز اسرائیل را به دنبال داشته باشد و به یک بحران استراتژیک تبدیل شود. این می تواند اسرائیل را در غزه به دام بیندازد و اقتصاد و موقعیت خارجی اش را در هم بشکند.
۵) هیاهوی گسترده برخی مقامات غربی در تهدید اعضای جبهه مقاومت را باید در متن این تصویر واقعی از احساس ترس و درماندگی دید. آنها می خواهند این واقعیت بزرگ، یعنی شکست اسرائیل در فاز دوم جنگ را با هیاهو پنهان کنند.
🔴 هک زیرساختهای مرکز تصفیه فاضلاب شهر نتانیا رژیم صهیونیستی
🔹گروه انتقام جویان سایبری در جدیدترین اقدام خود مرکز تصفیه فاضلاب شهر نتانیا سرزمینهای اشغالی را هک و زیرساختهای آن را از مدار خارج کرده است.
🔹این گروه از زمان شروع عملیات طوفان الاقصی تاکنون زیرساختهای مختلفی از رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار داده است.
🔹از جمله این حملات میتوان به تخریب زیرساختهای صنعتی:
شرکت بازن(بزرگترین تولیدکننده بنزین)
خطوط حمل و نقل ریلی
شرکت نوگا (توزیع کننده برق)
نیروگاه دوراد (بزرگترین نیروگاه تولید برق خصوصی)
شرکت مکروت (توریع آب سراسری)
شرکت اورپک (جایگاههای توزیع سوخت) و زیرساختهای توزیع برق شهر ناهاریا اشاره کرد.
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طبق روایات برخی از مسیحیان زودتر از مسلمانان به یاری امام زمان می روند
#امام_زمان #فلسطین #کلیدرمزآلود #ظهور #غزه #آخرالزمان #انتظار #لبیک_یا_مهدی #غیبت #دوران_غیبت #تظاهرات #حمایت_فلسطین #اسرائیل #اروپا #مسیحیت #مسیح
تحلیل دکتر احمد کاظمی درباره نشست 3+3 در تهران با عنوان «پیامهای بازگشت قدرتمند قفقازی ایران»
برگزاری نشست سازوکار منطقهای «۳+۳» در تهران با میزبانی وزیر امورخارجه کشورمان و حضور وزیران امورخارجه روسیه، ترکیه، جمهوریآذربایجان و ارمنستان در بستر تحولات قفقازی، رویداد مهمی است که از جنبههای مختلف قابل ارزیابی است.
ده پیام نشست 3+3 در تهران با عنوان : «نوبت صلح، همکاری و پیشرفت در قفقازجنوبی»
لینک های تحلیل :
https://ahmadkazemi.com/?p=4440
و
https://www.Javann.ir/0050be
🌸 بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم
🕊 بر بال حکمت ۱۷۵ نهجالبلاغه 🕊
إِذَا هِبْتَ أَمْراً فَقَعْ فِيهِ، فَإِنَّ شِدَّةَ تَوَقِّيهِ أَعْظَمُ مِمَّا تَخَافُ مِنْهُ.
هنگامیکه از چیزی میترسی، خود را در آن بیفکن، زيرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سختتر است.
✍ شرح حکمت:
راه درمان ترس 😨
انسان هنگامیکه از چيزى میترسد پيوسته در اضطراب و ناراحتى ست؛ اما هنگامیکه خود را در آن میافکند میبيند بسيار راحتتر از آن بود كه فكر میكرد❗️
🔆 دليل اين مشكل روانى روشن است:
🔹زيرا اولاً تا انسان وارد چيزى نشده پيوسته در وحشت و پريشانى به سر میبرد، و ایبسا مدتها اين رنج ادامه يابد؛ اما هنگامیکه خود را در آن افكند ممكن است در چند دقيقه پايان يابد.
🔹ثانياً تا انسان بهسراغ مطلبى كه از آن میترسد نرود، احتمالات گوناگون میدهد كه بسيارى از آن احتمالات بيش از واقعيتى است كه در آن امر مخوف وجود دارد.
🌴در زبان عرب ضربالمثل جالبى در اين زمينه ديده میشود:👇
مادر مقتول به خواب میرود،
ولى مادر كسی كه تهديد به قتل شده به خواب نمیرود.
ولى بههرحال اين سخن بدان معنا نيست كه انسان بیمطالعه خود را بهخطر بيفكند، بلكه به مواردى مربوط است كه انسان ترس بیجا دارد، و همين مانع پيشرفت برنامههاى او میشود.
🌺 لطفا حکمت ها را دنبال کنید
انشالله با عمل به حکمت ها:
مرام علی (ع) پر رونق تر
از نام علی (ع) باشد. 💫
#اللّهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شکست چندوجهی اسرائیل در طوفان الاقصی
🔹 ایهود اِران، دستیار سابق مشاور سیاست خارجی نتانیاهو و مدیر کنونی «مرکز امنیت ملی» دانشگاه حیفا، طی یادداشتی در «اندیشکده خاورمیانه» مورخ ۱ آبان ۱۴۰۲ به ارزیابی عملیات طوفانالاقصی پرداخته است. به تعبیر او، ناکامی اسرائیل در مقابله با عملیات حماس، نتیجه چهار شکست کلیدی بود:
🔹 شکست اول، شکست سیاست نتانیاهو که با پرهیز از مذاکره درباره راهحل دوکشوری، تشکیلات خودگردان را به نفع حماس، تضعیف کرد و آگاهانه چشم بر کمکهای مالی قطر به حماس بست.
🔸 شکست دوم، شکست ارزیابی آمان و شینبت درباره حماس که گمان میکردند تشکیل حکومت حماس در غزه موجب عملگرایی این جنبش شده و ایدئولوژی آن را تغییر خواهد داد. «علاوه بر این، آژانسهای امنیتی اسرائیل نتوانستند الگوی حمله و زمان آن را پیشبینی کنند».
🔹 شکست سوم، شکست ارتش اسرائیل در حفظ آمادگی برای مقابله با هر حمله احتمالی از سوی حماس.
🔸 شکست چهارم، شکست حکومت اسرائیل در اطمینانبخشی به ساکنان سرزمینهای تحت تسلطش و حمایت اقتصادی و اجتماعی از آوارگان شهرکهای اطراف غزه.
🔹 وی حضور بنیگانتز و گادیآیزنکوت را نشانی بر بهبود سیاستگذاری در کابینه اسرائیل قلمداد میکند. در عین حال به دو گروه «برادران مسلح» و «زنان سازنده» اشاره میکند که در عرصه عمومی در اسرائیل برای کمک به خانوادههای کشتهشدگان و اسیران تشکیل شده است.
🔸 به نظر نویسنده، تلآویو مجبور است برای حفظ و گسترش حمایتهای آمریکا و برخی کشورهای اروپایی مانند فرانسه، آلمان، ایتالیا و بریتانیا از خود، برخی ملاحظات آنها درباره حمله زمینی به غزه را در نظر بگیرد. وی اذعان دارد که اگر کمکهای آمریکا نبود، نمیتوانست به این سرعت واکنش نشان دهد و حملاتش را به غزه فرماندهی کند.
🔹 پیشنهاد وی، سرنگونی حکومت حماس و واگذاری مسئولیت غزه به تشکیلات خودگردان است. اما وی از این واقعیت غفلت کرده که تداوم ماهیت نژادپرستانه و اشغالگرانه تلآویو، موجب نفوذ مقاومت در کرانه باختری نیز شده است. بنابراین واگذاری حکومت غزه به تشکیلات خودگردان، مانعی برای ادامه حرکت مقاومت در فلسطین نخواهد بود. حل مسأله را باید در تغییر رفتار اسرائیل جستجو کرد./