eitaa logo
منهاج
111 دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
102 فایل
👈 ارائه مباحث سیاسی و فرهنگی 👈 تحلیل مطالب روز ایران و دنیا توسط کارشناسان خبره 👈 پاسخگویی به شبهات روز. 👈 لطفا مطالب این کانال را در گروهها و کانالهای دیگر نیز منتشر نمایید! @mmenhaj 👈راه ارتباطی: @montazer888
مشاهده در ایتا
دانلود
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 جلیلی: چرا باید سرمایهٔ ملت پِرتی داشته باشد 🔹‌در همین برنامهٔ هفتم موضوع میترینگ را دنبال کردیم و مجلس هم زحمت کشیدند. می‌گفتند در درآمدهایی که دارید طبیعی است که ۳ تا ۴ درصد پرتی داشته باشد. چرا چند میلیارد دلار سرمایهٔ مردم پرتی داشته باشد. 🔹‌اگر سازوکار درستی نداشته باشید صادرکننده و واردکننده دچار مشکل می‌شود. برای این موضوع ده‌ها ساعت جلسه گذاشتیم. 🔹‌باید اولویت در موضوع اقتصاد داشته باشیم. ما ظرفیت دانشگاه‌ها را داریم اما چه ماموریتی برایشان ایجاد کرده‌ایم؟ اگر فرصت‌ها را نبینیم موفقیت به‌دست نخواهد آمد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ‌زمان‌بندی صحبت‌های هر یک از نامزدهای ریاست‌جمهوری در مرحله دوم
🔴 زاکانی خطاب به پزشکیان: آقای پزشکیان آخر حرفاش گفت نمیتونیم، اگه نمیتونید چرا اومدید ثبت نام کردید؟
🔴‌ سوالات دور دوم مناظره اول نامزدهای ریاست جمهوری: 🔹‌‌محمدجواد ایروانی: برای جهش تولید و سرمایه گذاری و مشارکت آحاد مردم چه الگوها و برنامه های مشخصی دارید؟ 🔹‌‌محمد خوشچهره: رویکرد رئیس جمهور برای تاکید روی طرحهای مردمی کردن اقتصاد چیست؟ 🔹‌‌فولادگر: سیاستهای اصل 44 برای تغییر ریل اقتصاد کشور و انتقال از اقتصاد دولتی به وضعیتی بود که دولت نقش خودش را نظارت و تنظیم گری داشته باشد. چه اتفاقاتی افتاد که سیاستها جامع و خوب اجرا نشد؟ چرا فقط سراغ واگذاری هایی رفتیم آنهم با نگاه درآمدی؟ و توانمندسازی بخش خصوصی و تعاونی و ایجاد رقابت و رفع انحصار و آماده کردن محیط کسب و کار برای حضور مردم انجام نشد؟ 🔹‌‌سیدحمید پورمحمدی: تدبیر شما برای اینکه دست بخش خصوصی باز شود و شرکتهای دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی در بازار رقابت محدود شود چیست؟ 🔹‌‌محمدرضا باهنر: خصولتیها نه دولتی اند و نه خصوصی؛ برای اینکه این بنگاه های خصولتی را از این چرخه اقتصاد هم بهره وری شان را بالا ببریم و هم به مردم واگذار شود چه برنامه ای دارید؟ 🔹‌‌دانش جعفری: نقش شبه دولتی ها پررنگ است و واگذاریها به جای اینکه به مردم و بخش خصوصی واقعی باشد به شبه دولتیها واگذار شده است. منابع اینها هم غیرمستقیم ربط به دولت یا بخش عمومی دارد. از نظر شما در صورتی که بخواهید برنامه اقتصادی در کشور پیاده کنید، نقش شبه دولتیها را در واگذاری ها چطور می بینید؟ سیاست شما برای استفاده از منابع مردم در اقتصاد چیست؟
🔴 سخنان پزشکیان بیشتر به بیان مشکلات کشور می خوره که عوام پسند هم هست، خوب است ایشان دقیقا بفرمایند راه حلشون برای این مشکلات چیست؟ مشکلات را همه می دانند...
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پورمحمدی: کارهای بزرگی انجام داده‌ایم اما باید نقاط ضعف را هم ببینیم 🔹‌مشکل فقط مجریان هستند؟ شاید برنامه‌ها مشکل دارند. واقعا ۸ درصد قابل اجراست؟ شاید برنامه قابل اجرا نیست. 🔹‌یک مجلس و یک دولت برنامه می‌نویسد و یک دولت با شعارهای متفاوت باید اجرا کند؟ 🔹‌تا اعتماد نسازیم، مردم سرمایه‌گذاریم نمی‌کنند و رشد اقتصادی نخواهیم داشت. نمی‌شود خوشبینانه با مسائل برخورد کرد. 🔹‌توانمندی ملی باعث شد در مقابل تحریم فلج‌کننده دوام بیاوریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 در سال گذشته ۸ میلیارد دلار برای خودرو هزینه شد. ----------------- 🇮🇷
‏و عالـَم محضرِ یار است و ما در محضرِ اوییم وصد رحمت بر آنکس که دراین عالم اَدَب دارد
12.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 جلیلی: بخش مهمی از دلیل تورم در سال‌های اخیر ناشی از نرخ ارز است 🔹‌برای کنترل بازار ارز اقداماتی آماده کردیم که از روز اول دولت آغاز کنیم. یک مورد اولویت‌بندی مصارف ارزی است و باید ببینیم که منابع به آن سمت می‌رود یا نه. 🔹‌قضایایی مثل چای دبش برای این به‌وجود آمد که منابع و مصارف باهم هم‌خوان نبودند. 🔹‌فرآیند تخصیص و تامین ارز می‌تواند آن‌قدر به‌روز باشد که بازار ارز به مشکل نخورد.
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 زاکانی: واگذاری کار به کارشناس خطرآفرین است، مثل بنزین و صبح جمعه 🔹‌با تبلیغ دولت وقت، یک حباب ۶۰ برابری برای بورس ایجاد شد. معلوم است چه کسانی ناکارآمد است. 🔹‌کارآمدی جمع کارآمدی و پاکی است. کارشناسی خوب است. ولی واگذاری کار به کارشناس خطرآفرین است. مثل بنزین و صبح جمعه. 🔹‌در یک زمانی یک عده‌ای آمدند و سوال خریدند و حق همه پزشک‌ها را خوردند، اما مجلس جلویش را گرفت.
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پورمحمدی: باید مالکیت بورس و سهام عدالت را به مردم برگردانیم 🔹‌رشد اقتصادی بدون انضباط مالی دولت ممکن نیست؛ مدیریت را به مردم باید برگردانیم خصوصا در سهام عدالت و بورس. 🔹‌ما کشور بزرگی هستیم. تواناییِ جوانان ما قابل توجه است. باید در میدان‌های بزرگ جهانی وارد شویم؛ باید شکست هم بخوریم تا پیروز شویم.
26.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 قاضی‌زاده: برجسته‌ترین کارشناسان را در سطح جهان داریم 🔹‌قاضی‌زاده هاشمی در مرحله جمع‌بندی پایانی: لازم میدانستم که به ظلمهایی که به شهید رئیسی می‌شود پاسخ دهم ولی امروز متوجه شدم که به نظام ظلم می‌شود. انگار ما هیچ کارشناسی در کشور نداریم و حتی لازم است کارشناس وارد کنیم! 🔹‌بله ما از تجربه مدیریت جهان استفاده کنیم،‌ ولی کارشناسان برجسته در کشور داریم. 🔹‌می‌گویند ما باید وارد میدان‌های بزرگ شویم درحالی که ما میدان‌دار بزرگ هستیم. 🔹‌این که این حرفها را می‌زنیم بخاطر این است که به مردم پشت کرده‌ایم. 🔹‌آقای پزشکیان در حلقه بسته‌ای هستند که مجلس خودشان خود آقای پزشکیان را هم تحمل نکرد. 🔹‌با خزانه بدهکار دولت را به شهید رئیسی تحویل دادند ولی آقای رئیسی این دولت را به خوبی اداره کرد. 🔹‌در فروش نفت تحریم‌ها بیشتر شد ولی در دولت شهید رئیسی فروش نفت چند برابر شد. 🔹‌روابط با همسایگان در قبل دچار مشکل و با برخی روابط قطع بود ولی این مسئله در دولت آقای رئیسی حل شد. 🔹‌رشد تورم در دولت آقای رئیسی کاهش یافته است. 🔹‌رشد اقتصادی کشور در گذشته در دولت قبل صفر بود ولی رشد ۶ درصدی در دولت آقای رئیسی ایجاد شد.