5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥درگیری شدید و آبروریزی اپوزیسیون در برنامه زنده! چرا صدامون به کسی نمیرسه؟!😂
🔹آخرش اینا از دست مردم دق میکنن خونشون گردنمون میفته🤦♂️😂
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 آن روز خواهد آمد
🎥 پیام سید حسن نصرالله به طاغوت عربستان
🔹 او از مکه قیام می کند.
هنگامیکه مهدی قیام کند، هیچ پادشاه ظالم و امیر مستبدی باقی نخواهد ماند؛
🔻 نه تو میتوانی، نه اجدادت و نه فرزندانت چیزی از این تقدیر الهی را تغییر دهد.
#وعده_ظهور
@mmenhaj
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🌷
🔴 شبهه :
با درود.
1- اولین قائم مقام رهبری ضد انقلاب بود (منتظری)
۲_اولین امام جمعه ی ایران حامی منافقین بود (طالقانی)
۳_معلم انقلاب که التقاطی بود (شریعتی)
۴_اولین نخست وزیر مملکت جاسوس آمریکا بود (بازرگان)
۵_اولین رییس جمهور مملکت هم که جاسوس منافقین بود (بنی صدر)
۶_نخست وزیر هشت ساله ی جنگ که اصل فتنه است (موسوی)
۷_هشت سال رییسجمهور اصلاحات که حامی فتنه است (خاتمی)
۸_هشت سال رییسجمهور سازندگی و رییس تشخیص
مصلحت نظام که ساکت فتنه است (رفسنجانی)
۹_این هشت سال آخریه هم که جریان انحرافی از کار در اومد (احمدی نژاد)
۱۰_ رییس دو دوره ی مجلسمونم که فتنه گر و عامل استکبار از کار دراومد (کروبی)
۱۱_روحانی هم با این همه مسئولیت در جمهوری اسلامی این جوری در اومد
سوال اینجاست این انقلابی که نباید بذاریم دست نا اهلان بیوفته ، اساساً کی دست اهلش بوده که ما نگهش داریم..!!
🔵 پاسخ :
1- در جمهوری اسلامی بدلیل وجود مردم سالاری دینی، مردم خود مسوولین حکومتی خود را انتخاب میکنند.حتی رهبری هم با یک واسطه توسط مجلس خبرگان که توسط مردم انتخاب میشوند انتخاب و تایید میشود. لذا قانون حکومت میکند و قانون بیان میکند که مسوولین با انتخاب مردم برگزیده شوند. بنابراین رهبر یا هیچ شخص دیگری نمیتواند شخصا ریاست جمهوری یا مسوولین مردمی را انتخاب کند.
2- انتخاب یک مسوول در کشور ایران دارای روندی قانونی است ک قبل از انتخاب توسط مردم باید صلاحیت او تایید شود (بعنوان مثال ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان). بنابراین اگر در پرونده هر یک از نامزدها مشکل یا فسادی موجود باشد اجازه تایید صلاحیت وجود نخواهد داشت. اگر نظری به افرادی که در متن پیام گفته شده بیندازید متوجه میشوید ک بعد از رسیدن به مقام و مسوولیت دچار انحراف شده اند و برخی در دوره های بعدی تایید صلاحیت نشده اند.
3- همیشه امکان اشتباه در هر انسانی وجود دارد.بهمین دلیل است که امام علی ع در خطبه های نهج البلاغه به تقوا در امر حکومت تاکید دارند. حتی در حکومت امام علی ع بعنوان یک معصوم هم بودند کارگزارانی که از خطوط قرمز اسلام خارج شده و به وسوسه های دنیوی و شیطانی آلوده شدند و با نامه های تند و خطابهای شدید حضرت مواجه شدند. (نامه های نهج البلاغه)
4- بعد از تایید صلاحیت مسوولین توسط شورای نگهبان، تا زمانیکه نشانه های انحراف فردی از خطوط، محرز نشده اجازه برچسب زدن به فرد نداریم و همه افراد در جامعه، خودی محسوب میشوند و بیگانه و نااهل مفهومی ندارد.اما زمانیکه فساد و ایجاد فتنه توسط افراد محرز شده اقدامات لازم توسط حکومت انجام میگردد.چنانکه امام خمینی ره در مورد بنی صدر حکم عزل از مقام فرماندهی کل قوا را صادر نمود و پس از عدم توجه بنی صدر و ادامه کارشکنیهایش به پیشنهاد مجلس حکم عدم کفایت سیاسی وی صادر شد.یا در مورد آقای کروبی به همین صورت.
اما نکته ای که مهم است بالا رفتن بصیرت سیاسی مردم در حکومت اسلامی است. درست است که آزادی سیاسی وجود دارد ولی باید بصیرت سیاسی مردم هم بالا رود و از تجربیات تلخ خود بهره برده و جریانهای انحرافی و نفاق را در داخل و خارج کشور شناسایی کنند و این معنی همان جمله امام ره است که فرمودند نگذارید این نظام به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد.
#پاسخ_شبهه
♦️نظارت استصوابی یعنی چه؟
بر اساس اصل 99 قانون اساسی جمهوری اسلامی، شورای نگهبان، وظیفهی نظارت بر انتخابات را بر عهده دارد. طبق مبانی حقوقی و نظر تفسیری شورای نگهبان، نظارت مذکور نظارت استصوابی تلقی میگردد؛ در این راستا برخی علل منطقی و عقلانی وجوب نظارت استصوابی را زیر سؤال برده و تلقی نظارت استصوابی را غیرقانونی میدانند...
دو نوع نظارت داریم:
1_استطلاعی
2_استصوابی
در نظارت اطلاعی، مجری قانون با اطلاع و آگاهی نهاد ناظر اقدام میکند، ولی مکلف به هماهنگی با ناظر یا اخذ تأیید و تصویب او نیست، بنابراین چنانچه ناظر به مواردی از نقض قانون توسط مجری برخورد کند، حسب مورد، حق تذکر به مجری و در نهایت وظیفهی گزارش به مراجع بالاتر را دارد.
#نظارت_استصوابی، اما گونهای از نظارت است که مجری قانون مکلف و ملزم به هماهنگی با ناظر است و اقدامهای مجری بدون تأیید، تصویب و یا تنفیذ نهاد ناظر، مؤثر، نافذ و قانونی نیست. چنان که بیان شد، این نوع #نظارت در نظامهای غربی ـ بنا به دلایلی که ذکر گردید ـ به نحو حداقلی، محدود، موردی و استثنایی مورد پذیرش قرار گرفته است، اما در نظام انتخاباتی کشور ما، به جهت مشارکت مستقیم و بیواسطهی مردم در انتخابات و به منظور صیانت از آرای ملت، مکانیسم نظارت استصوابی، برای همهی مراحل انتخابات پیشبینی شده است و علیالقاعده هیچ یک از اقدامهای مدیریت اجرایی انتخابات که مورد خدشهی شورای نگهبان قرار گرفته باشد، وجاهت قانونی نخواهد داشت.
مقام معظم رهبری:
نظارت #استصوابی حق الناس است حق قانونی شورای نگهبان است
@mmenhaj
17.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بهجای این سوال که چرا با چین توافق کردیم باید سوال کرد چرا تا به حال این توافق انجام نشده بود؟
@mmenhaj
ازطرف همه دوستان نائب الزیاره هستم
اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبیمُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبیعَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ، فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم
گلزار شهدای کرمان جایی است که نه فقط مردمان آن دیار بلکه همه ایران شوق زیارت مزار سرداری را دارند که صدای مظلومیت آن تا ابد در گوش همه دنیاست.
در سالهای اخیر
🔹چین به بزرگترین شریک تجاری کشورهای دنیا و حتی آمریکا و اتحادیه اروپا تبدیل شده
🔹عراق توافق اقتصادی 20 ساله و قطر توافق 25 ساله با چین منعقد کردهاند
🔹امارات 13 قرارداد اقتصادی و پاکستان 8 قرارداد اقتصادی با چین امضا کردهاند...
🔰مهمتر اینکه چین تا سال 2032 آمریکا را پشت سر گذاشته و قدرت اقتصادی شماره یک جهان خواهد شد
آیا همه این کشورها خود را فروختهاند؟
آیا در زمانی که غرب ایران را تحریم کرده باید خودمان را از رابطه با سایر کشورها هم محروم کنیم؟
💢 چین؛ برای دیگران خوب، برای ما بد!
🔹 منتقدان سند ۲۵ ساله دو دستهاند: دسته اول انتقادشان از روی اغراض سیاسی است. این دسته به خوبی و بهتر از هر گروهی نسبت به فرصتها و منافعی که قرارداد ۲۵ ساله برای ایران دارد، آگاهند. اینکه #رضا_پهلوی در ویلای مجلل و چند صد میلیون دلاری خود در ایالت مریلند آمریکا نشسته و ماههاست که در خصوص قرارداد ۲۵ ساله گلو پاره میکند معلوم است که از سر دلسوزی نیست!
دسته دوم، آنهایی هستند که واقعاً اطلاع و شناخت دقیقی از آنچه که تحت عنوان مشارکت جامع راهبردی با چین امضا شده است، ندارند. منابع اطلاعاتی این دسته نیز که حتی نخبگانی از جامعه نیز در جمعشان حضور دارند، ضعیف و عمدتاً منابع غیرایرانی و غیرچینی است.
در این راستا یکی از نیازهای مهمی که جامعه و #افکار_عمومی و حتی #نخبگان سیاسی و اقتصادی و فرهنگی ما در حاشیه سند ۲۵ ساله به آن نیاز دارد، شناخت واقعی از چین است. به اکثر آنهایی که سند ۲۵ ساله را با ترکمنچای مقایسه کرده یا از آن با عنوان فروش مملکت و ... یاد میکنند و صحبتهایی از این دست، باید تا حدود زیادی حق داد. مشکل در حوزه شناختی است که متأسفانه در این زمینه در سطح افکار عمومی کار نشده است تا چین را آنگونه که هست بشناسند. آنقدر که جامعه ایرانی #جهان_غرب را که کمترین اشتراک فرهنگی، تمدنی، سیاسی و ... را با آنها دارد میشناسد، #جهان_شرق را که بیشترین علائق مشترک تمدنی و فرهنگی را با آن دارد، نمیشناسد. فارغ از خوب و بد بودن و هرگونه پیشداوری، آنقدر که ما از دانشگاههای غربی فارغالتحصیل داریم، از دانشگاههای شرقی نداریم. آنقدر که عربستان در عرصههای فرهنگی و افکار عمومی برای خود در چین کار میکند، ما هنوز انجام ندادهایم.
جمهوری اسلامی نه دیروز و نه امروز و نه در آینده یک وجب از خاک خود را به چین نداده و نخواهد داد. نه چینپرستیم و نه عاشق چشم و ابروی آنها. مناسبات ما با چین براساس #منافع_ملیمان و مبتنی بر منطق بازی برد - برد است.
واقعاً اگر چین بد است چرا آمریکا آن را به عنوان شریک اول تجاری خود قرار داده است؟! اگر چین بد بود حجم تجارت آمریکا با این کشور در سال ۲۰۲۰ به بیش از ۷۰۰ میلیارد دلار نمیرسید! اگر چین بد است چرا کشورهای اروپایی برای تجارت با آن سر و دست میشکنند و از سر و کول هم بالا میروند؟! امروز چین #بزرگترین_شریک_تجاری اروپاست حتی بالاتر از آمریکا! فقط در سال ۲۰۲۰ اتحادیه اروپا ۴۶۵ میلیارد دلار واردات از چین داشته است! اگر چین بد است چرا اسرائیل بندر حیفای خود را به آن واگذار کرده است؟! امروز بیش از هزار شرکت چینی در اسرائیل فعال است و حجم سرمایهگذاری چین در اسرائیل بیشتر از ۲۰ میلیارد دلار است! اگر چین بد و استعمارگر بود اسرائیل اجازه تاسیس دانشگاه و مراکز آموزشی چینی در تلآویو را نمیداد!
چه شده است که در یک سال اخیر که اخبار مربوط به قرارداد ۲۵ ساله رسانهای شده، چینی که کار با آن همیشه برای آمریکا و اروپا و اسرائیل و کشورهای عربی رقیب ایران خوب بود، یکبار به یک کشور #استعمارگر و #بد تبدیل شده است؟!
موقعی که حجم تجارت ما با چین تنها ۶ میلیارد دلار باشد چین کشور خوبی است، اما همین که این حجم بخواهد طی یک #قرارداد_بلندمدت_راهبردی به ۴۵۰ میلیارد دلار ارتقا یابد، ناگهان چین بد میشود!
در این باره در نوشتارهای بعدی بیشتر خواهم نوشت.
#حمید_خوشآیند