🔰 شمارهی دویستوهفتاد و هفت هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «قدرت ایران نشانه است» منتشر شد.
🌙خط حزبالله باتوجه به فرارسیدن ایامالبیض ماه رجب، توصیههای حضرت آیتالله خامنهای برای بهرهبرداری معنوی از این ماه مبارک را مرور کردهاست.
👈 در سخن هفته این شماره از خط حزبالله، فتوای قاطع حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای در منع تسلیحات هستهای و بهانهجویی کشورهای غربی علیه پیشرفت هستهای ایران بررسی شده است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم مهدی صابری تقدیم میشود.
حکمت 137 نهج البلاغه.mp3
526.1K
💠شرح #نهج_البلاغه
🔸 حکمت 137
🎙 استاد محمدی شاهرودی
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
@mmenhaj
⭕️ فعالیت حجاریان درتوییتر،شمشیر کشیدن علنی تاجزاده،برعهده گرفتن مدیریت تشکیلات موسوم به«ناسا»توسط بهزادنبوی و نامه خاتمی،نشان دهنده فعال شدن سران فتنه ۸۸و تکرارسناریوی آشوب است؛خصوصا که دموکراتهای آمریکا اربابان براندازی هستند و بدنه دولت بایدن همان طراحان فتنه۸۸در دولت اوباماست
یونس شیخ زاده
@mmenhaj
#پرونده_انتخابات
#در_غبار_انتخاب (۱)
🔶 در این پرونده مسائل مختلفی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در اولین بخش از پرونده #انتخابات_۱۴٠٠، به نقش سیاستهای اقتصادی روحانیونِ رئیس جمهور (#هاشمی_رفسنجانی، #محمد_خاتمی و #حسن_روحانی) و دولتهای آنان که دارای اندیشه لیبرال سرمایه داری بودند، پرداخته میشود.
🔶 در قسمت اول، سیاستهای اقتصادی دولت هاشمی رفسنجانی مورد بررسی قرار میگیرد.
♨️ پس از جنگی هشت ساله و انقلابی که تار و پود همه چیز را درنوردیده بود، اهتمام هاشمی رفسنجانی و دولتش به ساخت و عمران زیرساختها از ساخت سد، راه و جاده، نیروگاه و توسعه فرودگاهها گرفته تا راهاندازی کارخانههای صنعتی بازمانده از تولید، سبب شد از سوی عدهای «سردار سازندگی» نامیده شود.
♨️ اما این همه ماجرا نبود، با هاشمی رفسنجانی، اقتصاد ایران تغییری عمیق و معنادار را تجربه کرد.
♨️ مهمترین پیامد روی کار آمدن دولت هاشمی رفسنجانی را در سال ۱۳۶۸، تغییر اقتصاد ایران از اقتصاد مکتبی و ایدئولوژیک به اقتصاد لیبرالی در جهان بود.
♨️ منطق اقتصادی آنگونه که در کشورهای غربی وجود دارد، برای نخستین بار در دوره هاشمی رفسنجانی به میان محافل جمهوری اسلامی آمد.
♨️ هاشمی رفسنجانی و اطرافیان او از اندیشههای اقتصادی ارائه شده از سوی #صندوق_بینالمللی_پول و #بانک_جهانی تغذیه میکردند. به روایت بانک جهانی دولت هاشمی در دومین سال دوره اول (١٣٦٩) رشد تولید ناخالص داخلی را به حدود ١٤ درصد رساند ولی این رشد ثباتی نداشت و در سالهای بعد حتی منفی هم شد.
ادامه دارد...
#سید_طاها_محسنی
#آنتی_سکولار
@mmenhaj
📌واکنشها به اتهامات #نرگس محمدی علیه سازمان زندانها
🔸روز گدشــته نرگس محمدی نایبرئیس کانون مدافعان حقوق بشــر در ویدئویی، مدعی آزار جنســی زندانیان زن در بازداشــتگاهها و زندانهای ایران شــد و گفت هنگام انتقالش از زندان اوین به زندان زنجان مقاومت کرده و مدعی شــد، رئیس وقت زندان اوین شخصا او را لمس و به زور سوار خودرو کرده است.
🔹این موضوع در ۲۰ ساعت اخیر ۳۰۰ توییت و ۱۵۰۰ ریتوییت توسط ۱۰۰۰حساب کاربری با نزدیک به ده هزار لایک، در اینستاگرام ۶۴ پست در ۴۳صفحه با حدود دو میلیون بازدید و لایک و در تلگرام ۲۶۵ پســت در ۱۸۵ کانال با بیش از ۸۵۰۰ هزار بازدید داشته است.
🔸محورهای واکنشهای کاربران:
🔹اصولگرا و انقلابی:
۱ .تمسخر مصادیق تعرض جنسی ادعایی نرگس محمدی مانند بلند کردن و گذاشتن او در ماشین
۲ .مقایسه برخورد پلیس آمریکا با زندانیان و حتی مردم عادی مقاومت کننده در برابر دستورات پلیس با ادعاهای نرگس محمدی
🔹بهاری و عدالتخواه:
۱ .اعلــام حمایت از نرگس محمدی و بازنشــر تصاویر دیدارهای وی با مادران جانباختگان آشوبها
🔹اصلاحطلب و دولتی:
۱ .حمایت از ادعاهای نرگس محمدی با ادعای شجاع بودن وی در افشای موضوع مورد تجاوز و تعرض قرار گرفتن
۲ .مقایسه نرگس محمدی با محمد خاتمی (یکی افشاگری علنی و دیگری ارسال نامه پنهانی و اعلام وفاداری)
۳ .پیشــنهاد تبدیل نرگــس محمدی بــه اصلیترین ســرکرده جنبش دموکراسیخواهی با ادعای شــجاعت بسیار و مشخص بودن خط فکری وی
۴ .قدردانی از نرگس محمدی و تشبیه وی و شوهرش به ماندلا و گاندی ایران
۵ .پیشنهاد بررسی دوربینهای نظارتی زندان اوین برای بررسی ادعاهای نرگس محمدی
🔹معاند:
۱ .بازنشر ادعاهای نرگس محمدی در آزار خود و زنان زندانی
۲ . متهم سازی نرگس محمدی به کاسبی از خون معدومان و جانباختگان آشوبها برای مطرح ساختن خود
۳ .ادای احترام و تعریف و تمجید از نرگس محمدی
۴ .متهم ســازی دســتگاه قضا به عدم رسیدگی به شــکایت های نرگس محمدی از آزار جنسی دیدن در زندان
۵ .توهین به خاتمی که در نامهاش به نظام اعلام وفاداری کرده با بازنشــر ادعاهای نرگس محمدی
۶ .متهم کردن نرگس محمدی و نسرین ستوده به مزدوری جمهوریاسلامی با ادعای جنجال به پا کردن این مدعیان حقوق بشــر برای منحرف سازی اذهان عمومی از جنایات بزرگ
۷ .ادعای مهــره اطلاعات بودن نرگس محمدی و به انحراف کشــاننده مطالبات براندازان با حضور در جمع مادران جانباختگان آشــوبهای ۹۸ و ۹۶ و ۸۸
۸ .ادعــای لو رفتن مهدی خزعلی و نــوریزاد و جایگزینی آنان با نرگس محمدی برای سر کار گذاشتن خانواده کشتگان مشکوک آشوبها
۹ .اعتراض به فرصت ســوزی برخی براندازها در قدر ندانســتن و مزدور اعلام کردن نرگس محمدی و مسیح علینژاد و نسرین ستوده و ...
❌ نماز با عجله
امام صادق (ع):
ان العبد اذا عجل فقام لحاجته یقول الله تبارک و تعالی: "اما یعلم عبدی انی انااقضی الحوائج "
زمانی که بنده برای رفع حاجت خود نمازش را با عجله بخواند، خداوند می فرماید: "آیا بنده من نمی داند که حاجت او را من برآورده می کنم ".
(وسائل الشیعه، ج ۳، ص ۲۴)
@mmenhaj
🔴 حداقل آتش به دلها نزنید‼️
🔻چرا رئیس جمهور محترم بعضا آتش به دلها میزند؟ چه لزومی دارد در این شرایط سخت و شرمنده ساز بگوییم: "به قولمان در مورد عمل همزمان(چرخش)چرخ اقتصاد و(چرخش) سانتریفیوژ عمل کردیم"
🌱 ممکن است اونها که روی زمین زندگی میکنند گمان کنند درکشان نادیده گرفته میشود. لااقل بفرمایید تلاش کردیم نشد
🖌 #عبدالله_گنجی
@mmenhaj
🔴 ساسی مانکن، نگاه تکنوفیلی و حاد ابتذال
🔻 #زمانه| ساسی مانکن که با شوی جدیدش همراه با یک پورن استار معروف، وارد شبکه های اجتماعی شد و بخش بزرگی از اذهان نوجوانان و جوانان میهن را جلب نمود از نگاه جامعه شناسی رسانه نیز قابل تحلیل و بررسی است و بدون تعارف عرض می کنم که با پرداخت ساده و سطحی به این پدیده نمی توان برای آینده، دکترین عمل طراحی نمود و امیدوارم تا انتهای بحث همراه ما باشید.
🔻 فناوری بدون اخلاق در یک نگاه فلسفی
🔹برای ورود به بحث از واژه تکنوپولی بهره می بریم که به تسلط تکنولوژی بر فرهنگ نیز ترجمه شده و اولین بار نیز نیل پستمن این اصطلاح را به کار برد که در معنای دقیق تر، "فناوری بدون اخلاق" نیز نامیده می شود.
🔹این نوع نگاه به فناوری که در نسبت جامعه و فرهنگ، از یک نگاه ابزاری صرف، فراتر رفته و یک بینش هستی شناختی و جهت دار در #ذات_فناوری را همراهی می کند، در اندیشه فیلسوفان و اندیشمندان دیگر نیز ظهور و بروز دارد.
🔹جورج دانیلز در ارتباط فناوری و جامعه، مدعی است که جهت گیری جامعه، ماهیت نوآوری های تکنولوژیک را تعیین می کند. توماس هیوز نیز در پژوهش خود از تأثیر اقتصاد، سیاست و ساختار اجتماعی در فناوری سخن می گوید. این مدل دیدگاه ها به نسبت تکنولوژی و جامعه، به این معناست که فناوری در نگاه بخشی از فیلسوفان و جامعه شناسان اساساً یک امر خنثی نیست و عاری از جهان بینی و جهت نمی باشد.
🔹 مارتین هایدگر فیلسوف آلمانی با یک رهیافت انتقادی در نسبت با تکنولوژی قائل است که فناوری یک وسیله صرف نیست. فناوری نحوی انکشاف است. چنانچه به این امر توجه کنیم قلمرو کاملاً متفاوتی در مورد ماهیت فناوری به روی ما گشوده خواهد شد. این قلمرو، ساحت انکشاف است و حقیقت.
🔹این دیدگاه هایدگر نشان می دهد که فناوری در ذات خود با یک جهان بینی آمیخته است و نگاه انسان به محیط و اشیاء و جهان و فرهنگ را کانالیزه می کند و زاویه می دهد.
🔻سایبردمکراسی و حادابتذال
🔹فارغ از معرفت شناسی و میزان مطابقت این دیدگاه با واقعیت، پدیده ای مثل ساسی مانکن در بستر اینستاگرام نشان داد که فناوری در جهان ما به معنای واقعی از اخلاق بریده شده است. زمانی که تکنیک از معنا عاری شود اباحه گرایی مشروعیت پیدا می کند و با پدیده ای بنام #حادابتذال مواجه خواهیم شد.
🔹حاد ابتذال یعنی ولنگاری مشروع که عین آب خوردن به مصرف اپیدمیک برسد و همراهی بخش بزرگی از تینیجرهای جامعه را در غفلت ساختارهای مسئول و خانواده های مشغول رقم بزند.
🔹ذهنیت های بکری که زیرلوای #سایبردمکراسی و شعار آزادی در فضای مجازی، با پورنوگرافی آشنا می شوند و اختلال در سن بلوغ و #ابتذال_خیال، کمترین اتفاقی است که بلحاظ روانشناختی برای بدنه کودک و نوجوان جامعه اتفاق می افتد.
🔹چالش هایی مثل ساسی مانکن که دعوت به دابسمش می کنند و مرزهای یک فرهنگ را به چالش می کشند علاوه بر تضعیف نظام اجتماعی و کمرنگ نمودن حساسیت های هویتی چند رخداد نامیمون دیگر را نیز باعث می شوند.
🔻نتایج جامعه شناختی تکنوپولی:
1⃣ ترویج #رفتارهای_نمایشی و عاری از معنا که به مرور افسردگی اجتماعی و ترس از دیده نشدن و لایک نگرفتن و هراس از فقدان تایید اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.
2⃣ نهادینه کردن #رفتارهای_زیرزمینی و خلق رفتار جامعه ستیز و خلاف قاعده که به کجروی ها و خشونت های اجتماعی و آنرمال خواهد انجامید و میزان جرایم اجتماعی را بالا خواهد برد.
3⃣ تولید نیازهای کاذب در قشر نوجوان و جوان که به #بحران_شخصیت و اختلالات و جرایم جنسی منجر خواهد شد و استیصال شخص و خانواده اش را همراه خواهد داشت.
4⃣نظام نیاز و ارضای جامعه را بیمار کرده و شخصیت های به بلوغ رسیده ی کم مهارت و کم بینش عصبی و تکانشی را تحویل جامعه خواهد داد.
5⃣ ذهنیت مبتذل به عادات مبتذل تبدیل خواهد شد و #اعتیاد_جنسی و بحران شخصیتی، فضای فرهنگ را پر خواهد کرد و یک انسان مصرف کننده، منفعل و وابسته ظهور خواهد کرد.
🔹 برآیند چنین فرایندی انسانی خواهد بود که تبدیل به #ابژه شده و به کالاشدگی مبتلا می شود و تمام هویت و فرهنگ و تاریخش را بر بادرفته خواهد دید.
🌱 این اتفاق ناشی از یک #نگاه_تکنوفیلی به فرهنگ و فضای مجازی است که به تعبیر پستمن، مانند یک عاشق به تکنیک نظاره می کنند، بدون اینکه به نقاب پشت پرده آن توجه کنند و به عواقب آن و ویرانیهای فناوری بیندیشند. از نظر وی این انسان ها خطرناکند و باید با احتیاط با آن روبرو شد که در ساحت مسئولان جهان مجازی، کم نداریم.
🖌 #علیرضا_محمدلو
🆔 @mmenhaj
#ایتا