✅ چه خوب شد که پر کشیدی !
🔺کم کم حکمت شهادت آیت الله رییسی روشن می شود. البته برای اهل بصیرت نه هر .... .
🔺 نطق های آتشین پنج دقیقه ای برخی داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری ، در شرایطی بیان شد که رییس جمهور، شهید شده و این همه مردم هم از وی تجلیل کرده اند ، اما برخی ها همچنان به دولت حمله می کنند و چنان اوضاع را بحرانی و بغرنج نشان می دهند که انگار همه چیز از دست رفته است و فقط اینان هستند که باید بیایند و کشور را نجات دهند!
🔺بعضی ها تصور می کنند رأی در موضع اپوزیسیونی گرفتن است. در حالی که مردم با دیدن شهید جمهور، دیگر آن مردمی نیستند که به هر کس با انواع و اقسام فریب ها و جملات پر رنگ و لعاب رای دهند.
🔺مردم پخته شده اند و بصیرت پیدا کرده اند و نمی شود آنها را گول زد. مردم دیگر احساسی رای نخواهند داد، بلکه منطقی برای رای خود دارند. مردم ، رییس جمهوری می خواهند که واقعا مردمی ، دلسوز و صادق باشد. دیگر مردم از های و هوی و بگم بگم های پوپولیستی در مناظره ها و تبلیغات خسته شده اند. مردم اخلاق سیاسی می خواهند.
🔺تکلیف برخی ها که از روز اول برای ناامید کردن مردم شمشیر را از رو بسته اند و فقط با سیاه نمایی خود را ناجی معرفی کرده و شعار گرفتن ارتفاع می دهند و یا برخی که در سالهای نه چندان دور، سخنی بدون دعای فرج نمی گفتند و الان حتی حاضر به گفتن بسم الله الرحمن الرحیم هم نیستند روشن است و رشد سیاسی ملت بدانجا رسیده که دیگر اسیر این بازی ها نخواهند شد.مردمی که از غم ها حماسه می سازند، دست رد به سینه حمله کنندگان به رییس جمهور شهید خواهند زد.
🔺اما آنچه که ذهن ملت را در این انتخابات ، به خود مشغول کرده ، انتخاب گزینه اصلح از بین کسانی است که تلاش دارند تا خود را شبیه شهید جمهور نشان دهند. کسانی که شعار های قشنگ انقلابی و ارزشی می دهند ، اما معلوم نیست واقعی باشد یا نه!؟
🔺بهترین راه برای رسیدن به گزینه اصلح بر مبنای بیانات رهبر حکیم انقلاب و سخنان شهید جمهور ، ارائه برنامه با پشتوانه کارنامه عملکرد گذشته است. اگر این دو در کنار هم باشد و نمره خوبی بگیرد یقین بدانید که گزینه اصلح همان فرد خواهد بود.
🔺باید بدانیم که حماسه #انتخابات مکمل حماسه #بدرقه_شهیدان است و انتخاب اصلح همان ادامه راه شهید جمهور خواهد بود.
✍سعید میرزایی
#جهاد_تبیین
#انتخاب_اصلح
🔹️آنالیز نامزدها بدون روتوش🔸️
🔺️_بخشی برای ایجاد زحمت برای شورای نگهبان ثبت نام کردند.
🔻_برخی برای ازدیاد دشمنی برای نظام با رد صلاحیت شدنی که خود خوب می دانند پادر وزارت کشور جهت ثبت نام آمدند.
🔺️_برخی برای سهم خواهی از دولت آینده.
🔻_برخی نامزدپوششی هستند.
🔺️_برخی برای بالا بردن پرچم حزب خود که احساس نشود دچار خواب سنگین شده که در فتنه ها کاملاً در خواب ولی امروز احساس تکلیف کرده پابه عرصه گذاشتند.
🔻_برخی برای برداشتن بار سنگین نظام ولو به قیمت گذاشتن آبروی خود آمدند.
🔺️_برخی برای کمک به حرکت پرشتاب انقلاب،آرمان انقلاب،وآرمان امامین انقلاب آمدند.
🔻_برخی بابرنامه آمدند.
🔺️_برخی بی برنامه آمدند.
🔻_برخی برای ایجاد جنگ روانی وتسویه حساب با انقلاب وروشن کردن چراغ بی فروغ دشمنان قسم خورده نظام به صف شدند.
⚜حالا برادرم خواهرم با چشمان باز بدون تعصب،قومیت،تحزب گرایی،و...درانتخابات اصلح را انتخاب کن تا مسیر رئیس جمهور شهیدمان ادامه داشته باشد ودل رهبرمان شاد شود یاعلی
✍محسن سنجری✍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 «دلم سوخت» استعارهای برای توصیف شهدای مظلوم تاریخ انقلاب
🔸آنها که در دوران حیاتشان آماج ناجوانمردانهترین حملات بودند و با شهادت این مظلومیت را فریاد زدند.
🔸امام(ره) هم برای شهید بهشتی چنین تعبیری داشت، که «آنچه در مورد ایشان متاثر هستم شهادت در مقابلش ناچیز است و آن مظلومیتش است»
#شهید_جمهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ابتکار جالب راننده نیویورکی!
🔸به نمایش گذاشتن تصاویر و ویدیوهای مربوط به جنگ و نسلکشی در غزه بر روی کامیون!
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 خبر فوری 📣
حمایت جمعی از اساتید هوا و فضا از جناب آقای دکتر #احمدی_نژاد
#معراج۶۵
11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الله اکبر
بشنوید سخن تازه شیخ تیجانی را در مورد سنیان متعصبی که بخاطر ماجرای غزه شیعه شده اند.
بخاطر علی ع این کلیپ را نگاه کنید.
#شهید_خدمت
#انقلابیون
#حریم_عشق
#معراج۶۵
18.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۵ خرداد سال ۴۲ چه گذشت؟
روح الله خمینی منم!
زن ها با چوب و کفگیر و سیخ، بچه به بغل به خیابان و صحن حرم آمدند!
.
12.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایتی از آنچه در ۱۵ خرداد سال ۴۲ اتفاق افتاد
🔹چه شد که امام خمینی(ره)، ۱۵ خرداد را برای همیشه عزای عمومی اعلام کردند؟
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری تازه منتشر شده از وحشت اشغالگران از آتشی که حزب الله به جانشان انداخته
.
📢 آخرین اعترافات
👈 تحلیلگران غربی که رهبر انقلاب روز گذشته به آنها اشاره کردن چه کسانی بودند؟
✏️ حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) در بخشی از سخنانشان به قضیه فلسطین به عنوان یکی از برجستهترین درسها و رویکردهای امام راحل اشاره کرده و با بررسی وقایع اخیر طوفانالاقصی و آثار شگفت این حرکت بر سرنوشت قضیه فلسطین، به نقل قول از چندتن از کارشناسان غربی و صهیونیست در اعتراف به وضعیت بغرنج و آشفته حال حاضر رژیم صهیونیستی پرداختند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺فردای قیامت مواخذه خواهیم شد اگر این آقا یعنی مقام عظمای ولایت را به مردم معرفی نکنیم.