5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رفتار زشت و زننده و گستاخی مشاور پزشکیان در پخش زنده و بی احترامی به میلیون ها بیننده
ترک میزگرد فرهنگی توسط مشاور پزشکیان
درگیری شهاب اسفندیاری و فاضلی
ببینید این جماعت که دم از شنیدن نظرات مخالفان دارند در برابر دیدگان چند صدهزار بیننده رسانه ملی و در پخش زنده چگونه بی ادبی و گستاخی میکند.
همین یک فیلم برای عدم رای دادن به پزشکیان کفایت میکنه. این هویت واقعی و ذات این جماعت همیشه مدعی هست.
✅ فقط طرفداران دکتر جلیلی و دکتر قالیباف بخوانند!
🔺نگاهی به آنچه در فضای مجازی میگذرد، نشان میدهد بخش عمدهای از حامیان این دو کاندیدا ( قالیباف و جلیلی) آمادگی پذیرش کنارهگیری علیه هم را ندارند و حتی این پتانسیل وجود دارد که در صورت کنارهگیری هر کدام از آنها، بخشی از سبد رای کاندیدای کنارهگیریکرده به سبد رای سایر اصولگرایان ریخته شده و یا حتی آنها رای باطله دهند. بهعبارتی میتوان فضای هواداری آنها را در صورت تصمیم در رأس برای یکی شدن، نوعی اتحادِ سخت تعریف کرد؛ اتحادی که دستیابی به آن هرچند غیرممکن نیست اما سخت و دشوار خواهد بود.
🔺این جملات بخش پایانی گزارشی است که روزنامه اصلاح طلب هم میهن درباره شما نوشته است.حال این سئوال پیش می آید که چرا این روزنامه به این موضوع پرداخته است؟ چه هدفی در پس این گزارش وجود دارد؟ آیا اصلاح طلبان نگران اختلاف در اردوگاه رقیب هستند یا خوشحال؟
🔺طرفداران نامزدهای جبهه انقلاب اگر همین یک سئوال را نزد خود پاسخ دهند متوجه خواهند شد که تخریب دیگر نامزد درون جبهه انقلاب چه سم مهلکی برای این جبهه خواهد بود!
✍سعید میرزایی
اتحادِ سخت
https://hammihanonline.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-18/17458-%D8%A7%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D8%AF-%D8%B3%D8%AE%D8%AA
#اختلاف_افکنی
#جنگ_روایتها
#لزوم_اتحاد
✅ پاسخ به یک شبهه ای که این روزها خیلی دست به دست میشه.
متن شبهه:👇
🔴سه سال پیش چهارنفر، نامزد ریاست جمهوری شدند و وعده بهبود اقتصاد ومعیشت به مردم را دادند،ازآن چهارنفر، یکی رییس جمهورشد، یکی معاون رییس جمهور،یکی رییس قوه مقننه ودیگری شهردارتهران.
آنها با مجاهدت تمام قیمت گوشت را از ۱۱۰ هزار به۷۰۰ هزارتومان، میانگین قیمت آپارتمان در تهران را از متری ۳۱م.ت به ۸۱ م.ت میلیون رساندند و دلار را از ۲۴ه.ت به۶۰ ه.ت
نان سنگک را از ۱۵۰۰تومان به ده هزار تومان و پراید را از۳۱ میلیون تومان به۴۰۰ م.ت افزایش دادند.
امروز دوباره همان افراد به چشمان ملت زل زده و می گویند که به ما رای دهید تا کشور را درست کنیم؟!
✅ پاسخ:👇
🔺در غرض ورزی نویسنده این شبهه اولین نکته اینکه در سه سال پیش هفت نامزد وجود داشتند، نه چهار نفر!
🔺در بین هفت نامزدهای ۱۴۰۰ ، سعید جلیلی و همتی در دولت حضور نداشتند ، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نیز رییس بنیاد شهید دولت و علیرضا زاکانی شهردار تهران بودند که نقشی در اقتصاد نداشتند . محسن رضایی مدتی مشاور اقتصادی دولت سیزدهم بود و یک مشاور فقط نظر کارشناسی می دهد و نقشی در اقتصاد نداشت.
جالب اینکه محسن مهرعلیزاده علیرغم توهین به رییس جمهور شهید در فدراسیون ورزشهای باستانی پست داشت که باز هم نقشی در اقتصاد نداشت.اما حتما آیت الله رییسی نقش مستقیمی در اقتصاد داشتند که در ادامه عرض می شود.
🔺نکته ای که در این شبهه وجود دارد اینکه نقطه قوت رییس جمهور شهید در بکارگیری تعدادی از رقبای انتخاباتی اش به عنوان نقطه ضعف محسوب شده است!
🔺حال این سئوال پیش می آید که پس چرا قیمت برخی کالاهای ذکر شده افزایش داشت؟
🔺افزایش قیمت ها در دولت سیزدهم به چند دلیل بود:
1⃣ طرح مردمی کردن یارانه ها و برداشته شدن سوبسید از برخی کالاها مثل آرد و به جای آن افزایش حدود ده برابری یارانه مردم.
2⃣ تاثیرات جنگ روسیه و اوکراین بر اقتصاد جهان از جمله ایران
3⃣ اغتشاشات ۱۴۰۱
که همه اینها نوسانات ارز و در نتیجه افزایش قیمت کالاها را در پی داشته است.
🔺شاید گفته شود که پس نقش رییس جمهور و دولت چیست؟
🔺در پاسخ باید گفت ، بهبود اقتصاد و معیشت مردم به زمینه هایی چون : رشد تولید، کنترل نقدینگی و تورم و... بستگی دارد که اتفاقا در دولت شهید رییسی این شاخص ها دیده شد.
بالا رفتن رشد اقتصادی، کاهش نرخ بیکاری، احیای هزاران کارخانه و... از جمله اقدامات رییس جمهور شهید بود که قطعا اثرات اقتصادی دارد.
البته علت عدم ملموس بودن آن در سفره مردم دلایلی چون: یک دهه عقب افتادگی اقتصادی ، تداوم چند ساله تورم بالا ، بدهی هزاران میلیاردی دولت قبل و... بود که نگذاشت اثرات اقدامات مفید دولت دیده شود.
همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند:« مشکلات معیشتی روی اقدامات دولت پرده انداخته است» با این حال منطقی نیست یک دهه همه چیز را خراب کنیم بعد توقع داشته باشیم در سه سال همه چیز درست شود.
ضمن اینکه برخی اقدامات اقتصادی دولت زیرساختها مثل کشت فراسرزمینی، حضور در شانگهای و بریکس بود که در بلند مدت حتما دیده خواهد شد.
✍سعید میرزایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفتار محمد فاضلی و فواد ایزدی رو بعد از قطع شدن میکروفونشون مقایسه کنید.
🔺 آخرین نظرسنجی انتخاباتی ایسپا
🔹 آخرین یافتههای نظرسنجی انتخاباتی ایسپا که در روزهای ۲۹ و ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۳ اجرا شده، منتشر شد.
🔺 معاون تبلیغات استان تهران ستاد میرحسین موسوی در انتخابات سال ۱۳۸۸، معاون سیاسی ستاد پزشکیان شد
🔹جهانبخش خانجانی به معاونت سیاسی ستاد انتخاباتی مرکزی دکتر پزشکیان منصوب شد
🔹جهانبخش خانجانی مشاور، سخنگو و مدیرکل اسبق روابط عمومی وزارت کشور، معاون تبلیغات استان تهران ستاد میرحسین موسوی در انتخابات سال ۱۳۸۸ است. او از اعضای حزب کارگزاران سازندگی ایران و عضو شورای مرکزی این حزب است.
🔹خانجانی پس از حوادث انتخابات ۱۳۸۸ به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به یک سال حبس تعزیری و در مورد اتهام اجتماع و تبانی برای اقدام علیه امنیت به شش سال زندان محکوم شد و بیش از ۱۴۴ روز در زندان انفرادی بهسر برد ولی سرانجام در ۸ اسفند ۱۳۸۸ با وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی از زندان اوین آزاد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 معاون اول روحانی خواستار توقف راه شهید رئیسی شد
🔹جهانگیری در همایش ستاد پزشکیان:
۳ سال از دولت فعلی گذشته و ببینید تحریمها چه شد؟ چه با زندگی مردم کردند؟ الان هم میگویند ما باید همان راه را ادامه دهیم. این راه باید متوقف شود.