13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گزارشی از حمله ترکیبی به پایگاه آمریکایی التنف در سوریه!
@mmenhaj
18.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥توهین به ملکه ممنوع، جسارت به پیامبر آزاد!
🔺امروزه در نظام لیبرال دموکراسی، توهین به ملکه انگلستان و نقد هولوکاست ممنوع است اما جسارت به پیامبر اسلام (ص) آزادی بیان قلمداد میشود!
🔺برش هایی از مستند «طهارت محمد (ص)» روایتی برای رسوایی وحدتشکنی غرب در جهان اسلام
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گل برافشانید که احمد آمد
🔹گلآرایی حرم مطهر امام رضا(ع) در سالروز میلاد پیامبر اعظم(ص)
@mmenhaj
دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى و جمعی از مسئولان نظام با رهبر انقلاب.mp3
6.82M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار امروز میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی و جمعی از مسئولان نظام
@mmenhaj
🔺حذف ارز 4200 باعث حذف نان خوران اضافه می شود
🔹 محمدرضا پورابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی:
🔹اگر پیشنهاد کمیسیون اقتصادی مجلس به نتیجه برسد هم رانت و فسادی که ارز ۴۲۰۰ تومانی ایجاد کرده از بین خواهد رفت و هم اینکه تولید را احیا میکند.
🔹 میزان اختصاص ارز به کالاهای وارداتی در سالهای اخیر حدود ۶۰ میلیارد دلار بوده که این نشان میدهد سالانه به طور متوسط ۱۵ میلیارد دلار یارانه به کالای اساسی اختصاص یافته است.
🔹 در طول این ۴ سال حدود ۶۰۰ هزار میلیارد تومان منابع کشور با کمترین اثربخشی در نظام اقتصادی به رانت و فساد تبدیل شده است.
🔹 پس از بحث و بررسی که بین نمایندگان مجلس و نمایندگان دولت سیزدهم برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی انجام شد، قرار است این موضوع بیشتر بررسی شود. چرا که اکنون ۶۰۰ هزار میلیارد تومان به رانت و فساد تبدیل شده و باید این مبلغ به مردم برسد.
🔹 پیشنهاد کمیسیون اختصاص کارت اعتباری برای مردم برای تامین کالای اساسی است، این کارت اعتباری شبیه کارت سوخت خودرو است که مقدار مشخصی سهمیه در آن در نظر گرفته شده که هم با نرخ مشخص بنزین میزنید و مقداری هم با نرخ آزاد برای هر خودور در نظر گرفته میشود.
🔹 از زمان تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی مصرف نان به میزان یک و نیم برابر در کشور افزایش یافته است، مصرف نان مردم افزایش نیافته بلکه بخشی از آن از طریق اتباع خارجی مقیم ایران مصرف میشود و بخش دیگر هم به محصولات دیگر تبدیل شده است.
🔹 در صورت به نتیجه رسیدن پیشنهاد کمیسیون اقتصادی، چالشهایی مانند چالش قاچاق، برقراری عدالت اجتماعی، اصلاح الگوی مصرف برطرف خواهد شد
@mmenhaj
🚨 دو نکته درباره یک خرابکاری سایبری
⭕️ درباره حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت و توقف فعالیت چند ساعته آن، چند نکته گفتنی است.
🔰 #نکته_اول، اهمیت روز افزون - و واجب تر از نان شب- شبکه ملی امن و باثبات "اطلاعات و ارتباطات" است. هر قدر میزان وابستگی به شبکه های عاریتی بیگانه را کاهش دهیم، امنیت اطلاعاتی و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی ما بیشتر خواهد شد.
⭕️ حمله و خرابکاری سایبری با اهداف گوناگون، به یک رویه در حال گسترش در دنیا تبدیل شده و حتی آمریکا و برخی دولت های اروپایی و رژیم صهیونیستی که خود بزرگ ترین راهزنان و مهاجمان سایبری در دنیا محسوب می شوند، از حملات سنگین متقابل و خسارت های حاصل از آن در امان نمانده اند.
⭕️ در عین حال جنگهای سایبری، همه کشورهای آینده نگر و هوشیار را بر آن داشته که تا می توانند از میزان وابستگی به شبکه های ارتباطی و اطلاعاتی عاریتی بکاهند.
🔰 #نکته_دوم، درباره هدف حمله است. برخی تحلیل کرده اند که این خرابکاری همزمان با دومین سالگرد شوک بنزینی سال 98 و شبیخون امنیتی دشمن با همین بهانه، در صدد احیای همان خاطره و همان حوادث تلخ است.
⭕️ در عین حال، هدف دیگری را هم می شود احتمال داد و آن سنگ اندازی در مقابل اهتمام دولت جدید برای انجام برخی اصلاحات ضروری اقتصادی است. مشکلاتی مانند مدیریت غیر هوشمند منابع ارزی یا همان ارز 4200 تومانی که سه سال است به طور ثابت اجرا می شود و به اعتبار نابسامانی، موجب هدر رفت چند صد هزار میلیارد تومان شده، بی آن که تاثیر روشنی در مهار قیمت ها بگذارد.
⭕️ طبعاً انجام اصلاحات ضروری مانند اصلاح ساختار بودجه، کاهش روند دور ریز منابع عمومی، ساماندهی قیمت و نظام واگذاری ارز، اصلاح نظام های بانکی و مالیاتی و یارانه ای و نظایر آن، نیازمند کار کارشناسی دقیق، اتخاذ تدابیر کارآمد و پیش بینی ساز و کار های جایگزین است.
⭕️ اما ضمنا ثبات سیاسی و آرامش روانی جامعه، پیش درآمد این ضرورت است. به نظر می رسد هدف برخی شایعه سازی های انبوه -سازمان یافته و دروغ- درباره قیمت بنزین و حذف ناگهانی ارز دولتی و... نهایتا خرابکاری سایبری و ایجاد زحمت برای مردم، سنگ اندازی در برابر روند اهتمام به اصلاحات درست است.
⭕️ "اصلاحات هوشمند اقتصادی"، اگر قرار باشد درست برنامه ریزی و بدون مزاحمت ها پیش برود، در یک روند سه چهار ساله می تواند نسخه مرگ تحریم ها را بپیچد و کشوری را که تا همین چند سال قبل، هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا بوده، به جایگاه برتر و با ثبات تر برساند.
✍محمد ایمانی
@mmenhaj