فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #کلیپ_نوشت | هدف خائنانه
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «آیا مشکل اقتصادی با آتش زدن سطل آشغال حل میشود؟ با آمدن و اغتشاش کردن در خیابان حل میشود؟ اینها نمیخواستند نقاط ضعف را از بین ببرند؛ اینها میخواستند نقاط قوّت را از بین ببرند. خب، بلاشک اینها خیانت بود و دستگاههای مسئول هم با خیانت برخورد جدّی و عادلانه میکنند، و باید هم بکنند.» ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
@mmenhaj
‼️ سجدۀ نماز
🔷 س ۶۵۰۲: در صورت نبودن مُهر (خاکی یا سنگی) برای نماز بر چه چیز های دیگری می توان سجده کرد؟ آیا می توان بر کاغذ و دستمال کاغذی نیز سجده کرد؟
✅ ج: سجدۀ نماز باید بر زمین یا گیاهان غیر خوراکی و پوشیدنی که از زمین میروید مانند سنگ، خاک، چوب، برگ درختان و امثال آن انجام گیرد و سجده بر چیزهای خوراکی و پوشاکی، هر چند از زمین بروید مانند پنبه و گندم و نیز چیزهای معدنی که از جنس زمین محسوب نمیشود مانند فلزات، شیشه و امثال آن صحیح نیست اما سجده بر چیزهایی که از زمین میروید و فقط خوراک حیوان است مانند علف و کاه صحیح است و همین طور سجده بر مثل آجر، سفال، گچ، آهک، سیمان و نیز کاغذ و دستمال کاغذی که از چوب و گیاهان (غیر از کتان و پنبه) ساخته میشود، صحیح می باشد.
#احکام_نماز #سجده_نماز
@mmenhaj
این تصویر رو ببینید ....
دنیایی حرف دارد
اول اینکه شکل و شمایل این خانواده نقشه #ایران رو به تصویر کشیده
دوم؛ مادر محور این #خانواده است
سوم؛ توجه محبت آمیز پدر به مادر
چهارم؛ این #خانواده بدون بچه یا تک فرزند نیست.
پنجم؛ #احترام و #محبت بچهها به مادر
ششم به نظر من نقش #مدیریتی و پشت پرده پدر در به وجود آوردن این فضا
بله ما به همچین خانوادهای در جامعه امروز نیاز داریم
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂
#حرف_حساب👌
🔶 گفت من بخاطر بعضی دیندارها و خشکه مقدس ها از دین ، بدم اومده.. نمیخوام نماز بخونم و مسجد برم و..
🔷 گفتم: چرا بخاطر بعضی پولدارا و اختلاسگرا، از پول بدت نیومده؟ 😊😜
#عکس_نوشته
#جهاد_تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 میگفتند اگر FATF را تعیین تکلیف نکنیم، هیچ اتفاقی در اقتصاد رخ نخواهد داد!/ در همین شرایط بیش از ۲ هزار واحد صنعتی را در این دولت از رکود خارج کردیم
سید محمد موسوی، معاون صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت:
🔹دولت سیزدهم اقتصاد را با رشد منفی تحویل گرفت.
🔹شرکت هپکو با ۱۰۰۰ کارگر در دولت سیزدهم راه افتاد.
🔹 به باشگاه کشورهای با تجارت خارجی ۱۰۰ میلیارد دلاری پیوستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شور و حال مردم یزد برای استقبال از رئیسجمهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویر هوایی از استقبال یزدیها از رییسجمهور
🔴مدّاحی اهل بیت علیهمالسلام میراث شیعه است/ مدّاحی امروز یک هنر ترکیبی است
رهبر انقلاب، صبح امروز:
🔹مدّاحی اهل بیت علیهمالسلام میراث ماست، میراث شیعه است. بله، معلوم نیست که کمیت و دعبل و سید حمیری مثلاً با آهنگ میخواندند، اما شعر میگفتند و شعر میخواندند و معارف اهل بیت را منتشر میکردند.
🔹شما مداحان آمدید این را تبدیل کردید به یک هنر مرکّب. مدّاحی امروز یک هنر ترکیبی است. هنر است؛ یعنی زیبایی است. هم زیبایی است، هم زیباسازی است.
🔹شما چند هنر را با هم جمع کردید، مجموع اینها میشود مدّاحی. صدای خوش، شعر خوب، بعد آهنگ خوب. ۱۴۰۱/۱۰/۲۲
منهاج
🔴مدّاحی اهل بیت علیهمالسلام میراث شیعه است/ مدّاحی امروز یک هنر ترکیبی است رهبر انقلاب، صبح امروز:
🔴توجه کنید و مراقب باشید در شعر و مداحی و سینهزنی از آهنگ ترانههای نامناسب استفاده نکنید
🔹رهبر انقلاب: آهنگ مفهوم دارد و معنا را منتقل میکند؛ یعنی شما اگر چنانچه یک آهنگی را اجرا کنید لفظ هم نداشته باشد -مثلاً بعضیها با حنجرهشان آهنگ تولید میکنند یا بعضی با این وسائل و سازها آهنگ ایجاد میکنند، زبان هم ندارد- اما معنا دارد و معنایی را منتقل میکند.
🔹آهنگ اینجوری است دیگر. یک آهنگ هست که شجاعت را القاء میکند. این آهنگی که ایشان میخواند: «ای لشکر صاحبالزمان آماده باش آماده باش». اگر این کلمه را هم نخوانند این لحن، لحن آمادهسازی است. یک آهنگ هم هست، افسردگی میآورد، افسرده میکند انسان را، مأیوس میکند، انسان را اینها فرق میکند.
🔹یک آهنگ هم هست انسان را به گناه میکشاند؛ خیلی از آهنگها که در ترانههای مربوط به دستگاههای موسیقی، قبلاً اینها را تنظیم کرده بودند از این قبیل بود. این دستگاههای موسیقی معروف هر کدام یک آهنگی دارد، یک ترانهای قبلش دارد. که این ترانه، آهنگ را القاء میکند به آن خواننده. این ترانهها اغلب ترانههای نامناسب است، مواظب باشیم شعری که میخوانیم، آهنگی که میخوانیم،مدّاحیای که میکنیم، چه آن جایی که مصیبت میخوانیم، چه آن جایی که سینه میزنیم، چه آن جایی که مدح میخوانیم، مواظب باشیم با اینها مخلوط نشود. این چیز مهمی است من اصرار دارم این را توجه کنید.۱۴۰۱/۱۰/۲۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبرانقلاب: ما در دل یک پیچ تاریخی قرار داریم؛ تغییرات بزرگ و اساسی در دنیا در حال وقوع است
رهبرانقلاب در دیدار صبح امروز با مداحان:
تغییرات بزرگ را نمیشود طی یک هفته و یک ماه فهمید، باید مسلط باشید و بدانید در کشور و دنیا چه اتفاقی میافتد.
در این قضایای اخیر نقشه دشمن جامع و کامل بود اما محاسبه دشمن غلط بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ماجرای ارتباط گیری مامور MI6 از زبان علیرضا اکبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویر واقعی از رصد ملاقات افسر رابط MI6 با اکبری/ وقتی قبح جاسوس بودن ریخت!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اکبری چگونه شهید فخری زاده را لو داد؟
🔹شرح خیانتهای علیرضا اکبری جاسوس انگلیسی از زبان خود او
🔴رهبر انقلاب: دشمن خیال می کرد ملت ایران به خاطر مشکلات اقتصادی همراهی کند؛ دشمن در آینده هم هر وقت اقدام کند شکست خواهد خورد
رهبر انقلاب در دیدار امروز:
🔹دشمن خیال میکرد ملت ایران به خاطر مشکلات اقتصادی ــ که وجود دارد ــ با نقشهی براندازی و تجزیهطلبی دشمن همراهی خواهد کرد. یک محاسبه است دیگر، این محاسبه غلط بود.
🔹خیال میکرد با فحش و بددهنی و اهانتهای گوناگون میتواند مسئولین کشور را از میدان خارج کند، منفعل کند.
🔹خیال کردند با وسوسهها و هیاهوها میتوانند مسئولان سطح بالای کشور را دچار اختلاف نظر کنند.
🔹خیال میکردند که میتوانند با دلارهای فلان مزدور آمریکا ــ دلارهای نفتی ــ ارادهی جمهوری اسلامی را تحت تأثیر قرار بدهند.
🔹خیال میکردند با اینکه تشویق کنند چند تا عنصر خودفروخته را که بروند پناهنده بشوند و علیه کشور خودشان لجنپراکنی کنند.این محاسبات غلطی بود، در آینده هم هر وقت اقدام کند شکست خواهد خورد.
🔸 کاش به گستردهترین شبکه گازرسانی دنیا طعنه نمیزدید!
کاش از سوختهای متنوع کشورهای جهان اول خبر داشتید!
کاش میدونستید نیمی از جمعیت اروپا هنوز هم با زغالسنگ و چوب و پِهِن خودشون رو گرم میکنند!
افت فشار گاز دلیل تمسخر نیست، نشان گستردگی خدمت است،
درست مصرف کنیم…!
🔴دستگیری مدیرعامل یک شرکت سهامی دولتی مازندران
🔹با اقدام به موقع و مسؤلانه پلیس امنیت اقتصادی مدیرعامل یکی از شرکتهای سهامی دولتی مازندران و تعدادی از معاونین وی دستگیر شدند. این مدیر و معاونانش به اتهام تبانی در معاملات دولتی و تضییع حقوق بیتالمال دستگیر شدند.
چون فاطمه مظهر خدای یکتاست
انوار خدا ز روی زهرا پیداست
همتای علی، در دو جهان بی همتاست
زهراست محمد و محمد زهراست
میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم و قله رفیع فضائل صدیقه کبری، حضرت فاطمه زهرا (س) مبارک باد!
https://eitaa.com/joinchat/739770586Cc9f89c67c6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌کاربرد جدید خودکار بعد ۳۰ سال
دانشآموزان ابتدایی بعد از ۳۰ سال دور هم جمع میشن تا با معلمشان دیدار کنند. یکی از دانشآموزان دکتر فوق تخصص قلب ببینید با خودکار چه میکنه!
(اینگونه حرکات چون توی ایران اتفاق میفته زیاد منتشر نمیشه اما اگه تو اروپا بود، تبدیل میشد به یک چماق بزرگ بر سر ما)
#فرهنگی
🇮🇷
با «مادری» مهربانتر باشیم!
✍رها_عبداللهی
💥جامعهای که مادرانی بانشاط و راضی از «مادر بودن» دارد، از نظر سلامت روان رتبه بالایی خواهد داشت. دلیلش این است که مادر زاینده است. نه فقط زاینده نسل، که زاینده هر ارزش و نیرویی که یک جامعه برای تکاپو و رشدش نیاز دارد. او نه تنها واسطه خلقت و منشا تداوم نسل است، که نسل در دامن او پرورش مییابد. وقتی سالم باشد، نسل سالمی پا به عرصه اجتماع میگذارد.
🔺به چند دلیل باید بگوییم این کرامت در جامعه ما تضعیف شده است. از نشانههای بارز آن، وضعیت فرزندآوری در کشور است. به گواه آمارهای جمعیتی، زنان ایرانی طی سالهای اخیر یکچهارم گذشته مادر شدهاند. همچنین علاوه بر بالا رفتن سن ازدواج، به طور متوسط نزدیک ۴ سال بین ازدواج و بارداری فاصله هست که این تاخیر میتواند مناسبترین سنین مادر شدن را از آنان بگیرد. اگرچه علل متعددی برای این آمارها ذکر شده ولی نمیتوان انکار کرد «تضعیف جایگاه مادری» از مهمترین علل آن است.
🔹جایگاه مادری که در انگاره دختران و زنان تضعیف شود، تصمیم به مادر شدن در انتهای آمال و ایدهآلهایشان قرار میگیرد و کسب موقعیتهای شغلی و تحصیلی و فعالیتهای اجتماعی ارزش و اولویت بالاتری پیدا میکند. این ویژگی حتی در برخی کسانی که شاغل نیستند و خانهداری را برگزیدهاند هم دیده میشود. برخی زنان با وجود خانهدار بودن، از موقعیتشان احساس رضایت ندارند و حتی فرزندانشان را مانع رسیدن به آرزوها و پیشرفتهایشان میبینند. اعتماد به نفس تضعیف شده این زنان معضلی دیگر برای خانوادههاست.
🔹سوال اینجاست چرا در جامعهای که در فرهنگش مادر جایگاهی والا و ارزشی فرامادی دارد، پیامبرش بهشت را زیر قدمهای مادران دانسته و رهبر کبیر انقلابش مادر بودن را اشرف کارها در عالم عنوان و تاکید کرده کوچک کردن جایگاه مادری خیانت به جامعه است، به وضعی رسیده که آمارها چنین زنگ خطر کاهش اقبال به فرزنددار شدن و در نتیجه کاهش جمعیت را به صدا درآورده است؟
🔹یکی از علل چنین امری نوع برخورد نظام آموزشی و تربیتی ما با این موضوع است. از یک زمانی به بعد، نظام آموزشی ما بیشتر تمایزات جنسیتی در آموزش دختران و پسران را از برنامههای آموزشیاش حذف کرد. یعنی آموزشهای خانهداری و هنری ویژه دختران که در گذشته وجود داشت و دختران را برای پذیرش نقشهای آینده آماده میکرد، از آموزشها رخت بربست تا دختران در نظامگ آموزشی فقط مهیای ورود به آینده تحصیلی و شغلی شوند و گزینههای دیگری در چشمانداز ایدهآلهای خود نبینند. خروجی نظام آموزشی ما دخترانی هستند که برای پذیرش نقشهای خانوادگی خود تربیت نشدهاند و اولویتشان تحصیلات بالا و اشتغال به هر قیمت، بدون توجه به میزان نیاز جامعه و نیاز و شأنیت خود است. آنان مادری و خانهداری را قطب مقابل کسب جایگاههای اجتماعی، نقشی تحقیرآمیز و مانع رسیدن به آرزوهایشان میبینند. در چنین فضایی حتی آزادی انتخاب بین خانهداری و اشتغال از آنان گرفته میشود. سینما و تلویزیون و رسانههای دیگر نیز نقش پررنگی در این ماجرا داشتند.
🔹البته در نظام اجرایی هم «مادری» به قدر کافی محترم نیست. چنانکه به خاطر ضعف حمایت از مادران شاغل و محصل، آنان همیشه مادر شدن را تهدیدی برای ادامه اشتغال یا تحصیل و پیشرفتشان میبینند. نه از همکاری دانشگاهها با مادران دانشجو و متقاضی هیأت علمی خبری هست نه ساعات اداری و آموزشی و زیرساختهای مهدکودکی محل کار با رسیدگی مادر به فرزندش تطابق دارد و نه اصلاً پذیرشی برای رفت و آمد او با کودک به مدرسه و دانشگاه و اداره و کارگاه وجود دارد. این قضیه در ادارات دولتی، حوزهها و دانشگاهها، نظام پزشکی و بخش خصوصی کمابیش به یک شکل است.
🔹در کنار اینها تغییر سبک زندگی که فاصله گرفتن از فرهنگ ایرانی - اسلامی، ضعف اعتقادات دینی و نزدیک شدن به فرهنگ منحط غربی را به دنبال داشته، تاثیر بسزایی دارد.
🔹ما اگر دنبال افزایش سلامت روان و نشاط جامعه، بهبود اوضاع جمعیت و فرزندآوری کشور و حل چالشهای ناشی از تناقض نقشها هستیم، باید فکری به حال بازگشت کرامت جایگاه مادری در جامعه کنیم. آیا جایگاه تضعیفشده مادری قابل ترمیم و تقویت است؟ آری! حتما چنین است.
✔️جامعه ما نیازمند این است که هویت مادری را از نو به فرزندانش بشناساند و انگارههای نادرست منفی را اصلاح کند. رهبر حکیم انقلاب در دیدار اخیر جمعی از بانوان بر اصلاح انگاره نقش خانهداری تاکید کردند و از رد یکی بودن خانهداری با خانهنشینی سخن گفتند. اصلاح انگارههای غلط بیش از هر جا در نظام آموزشی ما اتفاق میافتد. نقش نظام آموزشی از رسانه هم با همه قدرتش بیشتر است. فقط لازم است سیاستگذاران آموزشوپرورش کشور قدری با نقش مادری مهربانتر باشند و فکری به حال آمادگی مادران آینده کشور برای پذیرش نقش حیاتیشان کنند.
🔴 دبیر شورای عالی امنیت ملی تغییر میکند.
🔹 شنیده ها حاکیست دبیر شورای عالی امنیت ملی به زودی تغییر میکند و جانشین علی شمخانی از بین چند نظامی انتخاب خواهد شد. سرلشکر رشید، سردار نجار و سردار وحیدی جزو گزینه ها هستند.