eitaa logo
آموزش پژوهش و نگارش علمی
1.4هزار دنبال‌کننده
513 عکس
18 ویدیو
511 فایل
نویسنده: مهدی محقق فر موضوع: ۱ -آموزش پژوهش و نگارش علمی با تاکید بر علوم حوزوی (تجربه نویسنده در کارگاه ها و ارزیابی ها) ۲- معرفی برخی فعالیت های علمی پژوهشی تراز ۳- ارائه متون انگیزه بخش در امر پژوهش ارتباط با نویسنده @Mohagheghfar
مشاهده در ایتا
دانلود
بنابه درخواست یکی از سروران گرامی بازنشر می شود.
نمونه مقاله کوتاه طبقه بندی
الگوی کلی مقاله کوتاه
حسد از جمله گناهانی است که به تدریج در روح انسان رشد می کند و تمام روح را در بر می گیرد. آثار و عوارض بسیاری دارد که بسته به عمق نفوذ و ریشه دار بودنش زیان های آن نیز افزایش می یابد. این اثار در روایات به چند دسته تقسیم میشود. زیان های معنوی : انسان حسود ریشه های اعتقادی و ایمانی او به تدریج از بین می رود و به این صورت تمام روح او را بغض و حسادت می گیرد.زیان های جسمی: انسان حسود دائما ناراحت است و این ناراحتی، باعث بسیاری از بیماری های جسمی و روحی می شود. زیان های اجتماعی: فرد حسود تنها است چرا که دیگران از او دوری می کنند و با او جمع نمی شوند.
در زمان جلسه جبرانی فردا تغییری ایجاد شده است. ۴ الی ۶ عصر 👆
👆👆👆 تغییر این ساعت منظورم است‌.
هدایت شده از کانون علمی فقه و حقوق
📣 کانون علمی فقه و حقوق برگزار می کند: 🔷 سلسه گفتگو های علمی: ⬅️ موضوع گفتگو: آشنایی با روش و مبانی شیخ اعظم انصاری (ره) در کتاب شریف رسائل و مکاسب 🎤 استاد مدعو: حجت الاسلام و المسلمین سید حسین منافی «زید عزه»؛ استاد سطوح عالی حوزه و نویسنده کتاب «مبانی اصولی شیخ اعظم انصاری (ره)» 🕗 زمان: دوشنبه مورخ 29 آذر ماه از ساعت 16 الی 17:15 🔷 مکان: قم، بلوار شهید صدوقی (زنبیل آباد)، کوچه 5، پلاک 40، مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی، کانون علمی فقه و حقوق (برادران) 🌐 پخش آنلاین: از طریق سامانه قرار؛ و صفحه اینستاگرام کانون 🌐 لینک مربوط به اتاق مجازی گفتگو در سامانه قرار: https://room.gharar.ir/a19f4a37-3386-46d4-934b-ac14a104ea85 🌐 صفحه اینستاگرام کانون به نشانی: https://instagram.com/kanunelmi_feqh_hoghoogh?utm_medium=copy_link ⬅️ در صورت تمایل به شرکت حضوری در گفتگو، عدد 1 را به آیدی کانون در پیام رسان ایتا به نشانی @kanunelmi_feqh_hoghoogh ارسال فرمایید. ⬅️ ما را به دوستان خود معرفی فرمایید: https://eitaa.com/joinchat/3994288281C41a03f92c0
هدایت شده از کانون علمی فقه و حقوق
📣📣📣 با توجه به گفتگو محور بودن برنامه، امکان گفتگوی مستقیم شرکت کنندگان در جلسه با استاد محترم نیز مهیا شده است. برادران بزرگواری که تمایل به شرکت حضوری در جلسه گفتگو را دارند، عدد 1 را همراه با نام و نام خانوادگی و شماره تماس (جهت یادآوری برنامه) به آیدی کانون در پیام رسان ایتا به نشانی @kanunelmi_feqh_hoghoogh ارسال فرمایند.
حسد از جمله گناهانی است که به تدریج در روح انسان رشد می کند و تمام روح را در بر می گیرد. آثار و عوارض بسیاری دارد که بسته به عمق نفوذ و ریشه دار بودنش زیان های آن نیز افزایش می یابد. در مذمت حسد، روایات زیادی از معصومین (علیه السلام) به ما رسیده است .این اثار در روایات به چند دسته تقسیم میشود. زیان های معنوی ، زیان های جسمی و زیان های اجتماعی. فرد حسود به گناهان دیگر نیز آلوده می شود. در واقع حسد ریشه امراضی همچون حب دنیا، حب ریاست، حب نساء، راحت طلبی، مال اندوزی و … است. انسان حسود دائما ناراحت است و این ناراحتی، باعث بسیاری از بیماری های جسمی و روحی می شود.