#آموزش_غیر_حضوری_حوزه_خواهران
#بند_آغاز
#مقاله_کوتاه
#تکلیف_چهارم
نکته مهم: نسبت میان ادعا و طرح بحث در بند آغاز چیه؟
👆👆👆
آموزش پژوهش و نگارش علمی
👇👇👇
پوزش از کیفیت نامطلوب صوت در فایل 😔
#دومین_دوره_کارگاه_آموزش_مجازی_اصول_و_شیوه_ارجاع_دهی_در_مقالات:
⏪ معاونت پژوهش سطوح عالی حوزۀ علميۀ امام کاظم علیه السلام اقدام به برگزاری دومین دورۀ کارگاه آموزش مجازی اصول و شیوه ارجاع دهی در مقالات نموده است.
📌📌 این کارگاه به صورت آنلاین در سامانه سی روم، به مدت 2 جلسه در تاریخ 28 و 30 آذر ماه برگزار خواهد شد.
✅ نحوه ثبت نام:
1️⃣ ابتدا پیام سنجاق شده در کانال معاونت پژوهش (آدرس کانال در ذیل بنر درج شده است) را به صورت دقیق مطالعه فرمایید. (قبل از مطالعه پیام سنجاق اقدام به ثبت نام نفرمایید؛ در غیر این صورت عواقب آن به عهده ثبت نام کننده خواهد بود)
2️⃣ موارد خواسته شده جهت ثبت نام را به آیدی امور کارگاه های معاونت پژوهش به نشانی @kmpheekq ارسال نمایید.
3️⃣ در صورت هر گونه ابهام و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر به آیدی امور کارگاه ها به نشانی @kmpheekq مراجعه فرمایید و یا با شماره تماس 02537108159 (از ساعت 13 الی 17) تماس حاصل نمایید.
❇️ لینک معاونت پژوهش حوزۀ علمیه امام کاظم علیه السلام:
https://eitaa.com/joinchat/1895825422Ce681497775
#تکلیف_چهارم
#بند_آغاز
#آموزش_غیر_حضوری_حوزه_خواهران 👇
ساختار کلی بند آغارتان خوب است. از آنجا که واحد کنترل بند جمله است، بهتر است تمرین کنید که جملات خودتان را کوتاه و مشخص در بند به کار بگیرید. وقتی که یک بند را نوشتید لازم است جمله ها را بیابید و آنها را با توجه به ماموریت شان در بند ارزیابی کنید.
(نقطه تا نقطه) یعنی یک جمله.
پیشنهاد می کنم به عنوان تمرین جملات خود را در این بند با نقطه گذاشتن مشخص کنید و با توجه به نقششان در بند ارزیابی کنید.
عبارت های رابط و نسبت بین جملات هم بهتر خودشان را نشان می دهند. مثلا به جای تعبیر (در صورتی که) بهتر است (دراین باره) بگویید.
خوب است تشکر و موفق باشید.
معمولاً زمانی که حرف از صلح امام حسن علیه السلام می شود در ابتدا خیلی از افراد این گونه عنوان می دارند که چرا امام حسن علیه السلام صلح کرد و مانند امام حسین علیه السلام قیام نکرد در صورتی که ده ها دلیل در بسیاری از کتابهای معتبر وجود دارد که تحمیل صلح بر امام حسن علیه السلام را با سند و مدرک عنوان میکنند اما در هر کدام از این منابع زاویه دید به تحمیل صلح از دیدگاه های متفاوت می باشد که می توان به صورت کلی این عوامل را به دو گروه سیاست داخلی و سیاست خارجی تقسیم بندی کرد
در آستانه #هفته_پژوهش
(#کانون_علمی_فقه_و_حقوق)
به منظور آشنایی طلاب جوان با ظرفیت های پژوهشی فقه در عرصه های امروز
و زمینه سازی برای رشد علمی آنان،
در قالبهای گوناگون نظیر نشست علمی، مصاحبه، گفتگو، گعدههای علمی با استادان، فضلا و فرهیختگان حوزه فعالیت های خود را آغاز میکند.
امکان استفاده حضوری و مجازی از برنامهها برای تمامی طلاب محترم سراسر کشور مهیاست.
✅ اخبار مربوط به کانون را از طریق:
❇️ کانال کانون در پیامرسان ایتا به نشانی:
https://eitaa.com/joinchat/3994288281C41a03f92c0
❇️ و صفحه اینستاگرام کانون به نشانی:
@kanunelmi_feqh_hoghoogh
دنبال فرمایید.
⬅️ کانون را به سایر دوستان خود نیز معرفی فرمایید تا زمینه استفاده عزیزان دیگر نیز از برنامههای متنوع علمی - آموزشی و خدمات مشاوره تحصیلی کانون مهیا شود.
راه اندازی #کانون_فقه_و_حقوق یکی از فعالیت های جدید همکاران و دوستان بنده است. توصیه می کنم معاونان پژوهش و استادان و طلاب علاقه مند به مباحث فقهی برنامه های این کانون را دنبال کنند. 👆
متعاقبا زمینه همکاری #کانون_فقه_و_حقوق با مراکز و مدارس علمیه معرفی خواهد شد.
#اخلاق_پژوهش
#روحیه_علمی
#هفته_پژوهش
🔹صدای پتک همسایه🔹
رسول مسعودی
ما افتخار داشتیم چند سال در همسایگی استاد جعفری واقع در فلکه دوم صادقیه، بلوار آیتالله کاشانی سکونت داشته باشیم. در همسایگی ما و ایشان، پیرمردی آهنگر بود که در منزل خود کار میکرد.
من در یک روز گرم تابستانی حدود ساعت 5 بعد از ظهر با هماهنگی قبلی برای طرح موضوعی به خدمت او استاد رسیدم. ایشان طبق معمول در کتابخانه خود، مشغول مطالعه و نوشتن بودند.
در حین طرح سۆالم، صدای پتک همسایه که به آهنگری مشغول بود، به گوش میرسید. به ایشان عرض کردم: اگر صدای پتک و چکش این شخص مزاحم کار شماست، من میتوانم بروم و به ایشان تذکر بدهم تا حال شما را مراعات کند.
در جواب این سخن من گفت: نه، مبادا به او چیزی بگویید. چون من وقتی در کتابخانهام از مطالعه و نوشتن احساس خستگی میکنم، صدای پُتک و چکش این پیرمرد، نهیب میزند و به من قدرت میدهد، و با خود میگویم: آن پیرمرد در مقابل کوره گرم آهنگری چکش میزند و خسته نمیشود، اما تو که نشستهای و مطالعه میکنی و مینویسی، خسته شدهای؟ بنابراین، صدای کار این پیرمرد نه تنها مایه اذیت نیست، بلکه با شنیدن صدای چکش او، قدرت مجدّد میگیرم و دوباره مشغول مطالعه یا نوشتن میشوم!
https://chat.whatsapp.com/Hsz51NbipTv7Q1MZHJHDUX
#آموزش_غیر_حضوری_حوزه_خواهران
#مقاله_کوتاه
#مقاله_کوتاه_استدلالی
به امید خدا در کلاس فردا به عنوان یک روش خاص این نوع مقاله کوتاه را توضیح خواهم داد.
سلام خدمت استاد بزرگوار
بنده موضوع مقاله نویسی حسد را انتخاب کردم ، لطفا یه راهنمایی برای نوشتن تکلیف چهارم میفرمایید.
هدایت شده از mahdi mohagheghfar
ادعا و طرح بحث خوب شده است. فقط اتصال محرک به ادعا یعنی استفاده مناسب از عبارات انتقالی جای کار دارد ممنون
👆
ممنون.
خوب شده است.
فقط بعد از طرح بحث نیازی به افزودن توضیح نیست.
دعوت به خدا پرستی واخلاص در بندگی سر لوحه دعوت همه انبیاء الهی بوده است.اگر چه گستره اخلاص در قران شامل تمام باورهای اعتقادی ،اعمال عبادی و صفات پسندیده اخلاقی می شود ولی با توجه به تصریح آیات قران و دیدگاه مفسران عامه وخاصه اخلاص شامل سه دسته می شود. دسته اول اخلاص در اعتقاد ،در برابر شرک و بت پرستی است .دسته دوم اخلاص در اعمال عبادی مثل نماز،زکات ،حج،خمس،مناسک حج و عمره وجهاد میشود.دسته سوم اخلاص در برخی از فضایل اخلاقی ایمانی مانند اخلاص در انفاق ،اطعام ،گواهی دادن نجوا در اصلاح بین مردم ،صدقه وهر کار پسندیده می شود