فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ائمّه اطهار(علیهم السلام) گذشته از آن که خودشان به زیارت قبر امام حسین(علیه السلام) مى رفتند، با بیان پاداش هاى عظیم براى زیارت آن حضرت، شیعیان را براى رفتن به کربلا تشویق و بسیج مى کردند و خاطره آن شهیدان پرافتخار را زنده نگه داشته، ضربات سنگینى را برپیکر کفر و عناد و دشمنان اهل بیت(علیهم السلام) وارد مى کردند.
از امام صادق(علیه السلام) چنین نقل شده است: «ما مِنْ اَحَد یَوْمَ الْقِیامَةِ إِلاَّ وَ هُوَ یَتَمَنّى أَنَّهُ زارَ الْحُسَیْنَ بْنَ عَلىٍّ(علیهما السلام) لِما یَرى لَما یُصْنَعُ بِزُوّارِ الْحُسَیْنِ بْنِ عَلِىٍّ(علیهما السلام)مِنْ کَرامَتِهِمْ عَلَى اللهِ»; (هر کسى در روز قیامت، آرزو مى کند که از زائران قبر امام حسین(علیه السلام)باشد، از فزونى آنچه از کرامت آنان (زائران قبر آن حضرت) نزد خداوند مشاهده مى کند).
و نیز از امام صادق(علیه السلام) روایت شده است: «مَنْ سَرَّهُ أَنْ یَکُونَ عَلى مَوائِدِ نُور یَوْمَ الْقِیامَةِ، فَلْیَکُنْ مِنْ زُوّارِ الْحُسَیْنِ بْنِ عَلِىٍّ(علیهما السلام)»; (هر کس دوست دارد روز قیامت در کنار سفره هاى نور الهى بنشیند، باید از زائران امام حسین(علیه السلام) باشد).
حتّى در برخى از روایات زیارت مکرّر آن حضرت توصیه شده است.
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیامبر اکرم قبل از رحلت درباره قرآن و اهل بیتش به امت سفارشهای زیادی کرده است. قرآن قانون الهی است که برای آموختن آن به معلم نیاز داریم. قرآن کتاب خداست و مفسر و معلم آن اهل بیت هستند، اگر به قرآن و سیره آنان عمل کنیم می توانیم به موفقیت برسیم.
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
ای کاش که همنشین گلها باشیم
از نسل بزرگ موج و دریا باشیم
ای کاش که در رکاب آقا یک تن
ازسیصد و سیزده نفر ما باشیم.
التماس دعا
🥀🏴🥀🏴🥀🏴🥀🏴🥀🏴
مراسم پرفیض دعای ندبه
◀️ با حضور مداح اهل بیت
◀️مکان: مسجد حضرت بقیه الله عج فاز ۳ چهار را ساسان خیابان مطهری خیابان آبشار روبروی پارک بانوان
◀️زمان : ۲۷ / ۵ /۱۴۰۲
◀️ساعت: ۷صبح
همراه با صبحانه و رعایت پروتکل های بهداشتی
روابط عمومی مسجد حضرت بقیه الله عج
💐💐💐💐💐💐💐💐
@mmmsssjjjd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يكي از مهمترين راههاي ايجاد مداومت در ياد خدا اين است كه انساني فرصت هايي بين خود و خدايش ايجاد كند و لذا اگر شما در زندگي پيامبران و اولياء الهي مخصوصا پيامبر اسلام (ص) دقت كنيد مي بينيد اين فرصت ها را ايجاد كرده بودند."غار حرا" نمونه بسيار خوبي از اين نوع ارتباط مقدس و نوراني است. پيامبر اكرم(ص) در آن دوران جاهليت كه فسق و فساد و بي بندوباري و وحشي گري به اوج خود رسيده بود در گوشه غاري با معبود خود درددل مي كرد.
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
1_6271545351.m4a
49.03M
🔰شرح و تفسیر؛ زیارت عاشورا.
📚موضوع ؛ شرایط زیارت
✏️پیشنهاد دانلود برای زائران اربعین
زبان؛ فارسی
سال ۹۸
🎤حجةالاسلام والمسلمین ؛
رضا جعفری.
کارشناس دینی شبکه جهانی سحر آذری
🕌مکان:
مسجد حضرت بقیه الله (عج)
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
💠 حدیث روز 💠
💎 گناه اعظم در کلام امام سجاد (علیه السلام)
🔻امام زین العابدین علیه السلام:
اِیـّاکَ وَالاِْبْتـِهاجَ بالِذَّنْبِ، فاِنَّ الاِْبْتِهاجَ بِهِ اَعْظَمُ مِنْ رکُوُبِهِ
❇️ مبادا به گناهی که انجام داده ای خوشحال باشی، زیـرا اظـهار شـادی بخـاطـر گـناه از انجام آن «گناه» بزرگتر است.
📚کشف الغمه، ج ۲، ص ۱۰۸
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عبادت: پس از ایمان، «عبادت» نقش بسزایی در طی این مسیر دارد؛ بخصوص نماز که مصداق کامل عبادت است و در روایات به تأثیر آن در «تقرّب الی الله» تاکید شده است. امام کاظم (علیه السلام) در این باره می فرماید: «أَفْضَلُ مَا تَقَرَّبَ بِهِ الْعَبْدُ إِلَى اللَّهِ بَعْدَ الْمَعْرِفَةِ بِهِ الصَّلَاة»؛ (بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرّب پیدا می کند، نماز است). امام صادق(علیه السلام) نیز می فرماید: «الصَّلَاةُ قُرْبَانُ كُلِّ تَقِي»؛ (نماز خواندن، برای هر شخص پرهیزگاری وسیله نزدیكی به خدا است).
آری، اذکار و اعمال نماز اگر با توجّه و حضور قلب همراه گردد، نردبان صعودی است برای رسیدن به قرب الهی. پس می توان پذیرفت که (نزديكترين حالِ بنده به خدا، حالى است كه در سجده است)؛ «أقرَبُ ما يكونُ العَبدُ إلَى اللّه ِ و هُو ساجِدٌ».البته این در صورتی است که نمازگزار تمام توجّهش به سوی پروردگار باشد و او را بخواند.
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزی مرحوم آخوند کاشی مشغول وضوگرفتن بودند..
که شخصی باعجله آمد، وضو گرفت و به داخل اتاق رفت و به نماز ایستاد...
با توجه با این که مرحوم کاشی خیلی بادقت وضو می گرفت و همه آداب و ادعیه ی وضو را بجا می آورد؛ قبل از اينكه وضوی آخوند تمام شود، آن شخص نماز ظهر و عصر خود را هم خوانده بود...!
به هنگام خروج، با مرحوم کاشی رو به رو شد.
ایشان پرسیدند:
چه کار می کردی؟ ....
گفت: هیچ.
فرمود: تو هیچ کار نمی کردی!؟
گفت: نه! (می دانست که اگر بگوید نماز می خواندم، کار بیخ پیدا می کند)!
آقا فرمود: مگر تو نماز نمی خواندی!؟
گفت: نه!
آخوند فرمود: من خودم دیدم داشتی نماز می خواندی...!
گفت: نه آقا اشتباه دیدید!
سؤال کردند: پس چه کار می کردی؟
گفت: فقط آمده بودم به خدا بگویم من یاغی نیستم، همین!
این جمله در مرحوم آخوند (رحمة الله عليه) خیلی تأثیر گذاشت...
تا مدت ها هر وقت از احوال آخوند می پرسیدند، ایشان با حال خاصی می فرمود:
من یاغی نیستم
خدایا ما خودمون هم می دونیم که عبادتی در شان خدایی تو نکردیم... نماز و روزه مان اصلاً جایی دستش بند نیست!...
فقط اومدیم بگیم که:
خدایا ما یاغی نیستیم
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در تعابیر قرآنی گاهی از عبارت یصلون استفاده شده است یعنی کسانی که نماز میخوانند و گاهی از تعبیر یقیمون الصلوة استفاده شده است که یعنی نماز را بر پا میدارند. آیا اقامه صلوة و برپاداشتن نماز همان خواندن نماز و ادای این فریضه است؟
حضرت آیت الله خامنهای در ضمن مباحث تفسیری خود به این نکته پرداخته ومیفرمایند:👇👇👇👇
«و یقیمون الصلوة»: ونماز را به پا میدارند. من بارها این را گفتهام که به پاداشتن نماز غیر از گزاردن نماز است و متأسفانه در بعضی از ترجمهها مشاهده میشود مینویسند و نماز میگزارند، در حالی که نمازگزاردن در عربی میشود «یصلون» و «یقیمون الصلوة» یعنی نماز را بپا میدارند، پس به پا داشتن نماز چیزی بیش از گزاردن نماز است، که البته نمازگزاردن را هم شامل میشود. یعنی اگر شما بخواهید جزو نماز بپادارندگان باشید نمیتوانید نمازگزاردن را ترک کنید.
بپاداشتن نماز، یعنی در محیط و در جامعه این واجب و این حقیقت لطیف را بوجود آوردن و محیط را محیط نماز کردن و دیگری را به نماز دعوت کردن و نماز را با توجه ادا کردن، و مفاهیم نماز را در زندگی تحقق بخشیدن است، که مفهوم اصلی نماز عبارت است از: خضوع انسان در مقابل پروردگار و عمل انسان به فرمان پروردگار این آن عنصر اصلی نماز است که در حاشیهاش هم چیزهای دیگری وجود دارد. پس شرط دوم متقین اقامهی صلوه است یقیمونالصلوه و آنکه قبلاً گفتیم: الذین یؤمنونبالغیب، یکی از مقومات تقوا بود در عالم بینش و این دومی ( اقامهی صلوه ) یکی از مقومات تقوا در عالم خود سازی است و خودسازی بسیار مهم است.
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
32.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماز بهترين اعمال و مدار قبول يا رد شدن اعمال ديگرست. نماز اولين فروع بعد از 5 اصل دين شناخته شده و وقت فضيلت آن اول وقت است. طبق روایات نماز اولِ وقت با صورت سفيد و زيبا صعود كرده و در حقّ مُصلي دعا مى كند و مى گويد: «حفظ كردى مرا پس خداوند حفظت كند». نماز امام زمان عج و ديگر صلحاء در اول وقت واقع مى شود، و نماز مردم با نماز حضرت صعود كرده و اگر خللى در آن باشد به بركت نماز حضرت ناديده گرفته مى شود. فائده ديگر اين است كه نماز اول وقت رضوان اللّه و آخر وقت غفران اللّه است
حجتالاسلام والمسلمین هاشمی نژاد نقل کردند که پیرمرد مسنی، ماه مبارک رمضان به مسجد لالهزار میآمد و همیشه قبل از اذان داخل مسجد بود. به او گفتم: شما خیلی موفقید، من هر روز که به مسجد میآیم میبینم شما زودتر از من آمدهاید. او گفت: من هرچه دارم از نماز اول وقت دارم و بعد گفت: من در نوجوانی به مشهد رفتم و مرحوم حاج شیخ حسن علی نخودکی را پیدا کردم و گفتم: من سه حاجت مهم دارم و می خواهم هر سه را خدا در جوانی به من بدهد، یک چیزی یادم بدهید؟ ایشان فرمودند: چی میخواهی؟ گفتم: یکی اینکه در جوانی به حج مشرف شوم، چون حج در جوانی لذت دیگری دارد. فرمودند: نماز اول وقت به جماعت بخوان. گفتم: دومین حاجتم این است که خدا یک همسر خوب به من عنایت کند. فرمودند: نماز اول وقت به جماعت بخوان. حاجت سومم این است که خدا یک کسب آبرومندی به من عنایت فرماید. فرمودند: نماز اول وقت به جماعت بخوان. این عملی را که ایشان فرمودند من شروع کردم و در فاصله سه سال هم به حج مشرف شدم، هم زن مؤمنه و صالحه خدا به من داد و هم کسب با آبرو به من عنایت کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قال رَسُولِ اَللَّهِ صَلَّی اَللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ:
صَلاَةُ اَلرَّجُلِ فِی جَمَاعَةٍ خَیْرٌ مِنْ صَلاَتِهِ فِی بَیتِهِ أَرْبَعینَ سَنَةً
قِیلَ یا رَسُولَ اَللَّهِ صَلاَةُ یَوْمٍ واحد؟
فَقالَ صَلاَةٌ وَاحِدَةٌ .
ثُمَّ قالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ إِذَا كَانَ اَلْعَبْدُ خَلْفَ اَلْإِمَامِ كَتَبَ اَللَّهُ لَهُ مِائَةَ أَلْفِ أَلْفٍ وَ عِشْرِینَ دَرَجَةً.
يك نماز جماعت خواندن براي مرد از چهل سال نماز خواندن او در خانه خود بهتر و بالاتر است!
عرض كردند:یا رسول الله ! نماز یك روز؟ حضرت فرمود: بلكه یك نماز.
بعد از آن حضرت رسول خدا(صلى الله عليه وآله) فرمود؛
چون بنده در عقب پيشنماز باشد بنويسد خدا براي وي صد هزار و بيست درجه
( وسائل الشیعه ، ج 5، ص 374 )
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
به مناسبت سالروز شهادت سه ساله ابا عبدالله الحسین(ع).
امشب ۳۰ مرداد.
بعد از نماز مغرب و عشاء.
مسجد حضرت بقیه الله عج.
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
هدایت شده از مسجد حضرت بقیه الله(عج)
40.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیست و یکم اوت هر سال که مصادف با ۳۱ مرداد است، روز جهانی مساجد نامگذاری شده است. در سال ۱۳۴۸ مسجدالاقصی که قبله اول مسلمین جهان است توسط صهیونیستها به آتش کشیده شد. یک جریان مسیحی صهیونیستی در آمریکا شکل گرفته که اعتقاد دارد ویرانی مسجد الاقصی و ساخت معبد سوم سلیمان شرط ظهور حضرت مسیح(ع) است و الا ظهور نمیکند. بر پایه این اعتقاد مسجدالاقصی توسط اشغالگران صهیونیست به آتش کشیده شد.
#روز_جهانی_مسجد
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی عمومی در هیجدهم شهریورماه سال 1394 در دیدار اقشار مختلف مردم با ایشان و در پاسخ به زیادهگویی سران رژیم صهیونیستی فرمودند:
«بعد از اتمام این مذاکراتِ هستهای، شنیدم صهیونیستها گفتند فعلاً با این مذاکراتی که شد، تا 25 سال از دغدغهی ایران آسودهایم؛ بعد از 25 سال فکرش را میکنیم. بنده در جواب عرض میکنم اوّلاً شما 25 سال آینده را نخواهید دید. انشاءالله تا 25 سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت؛ ثانیاً در همین مدّت هم روحیّهی اسلامیِ مبارز و حماسی و جهادی، یک لحظه صهیونیستها را راحت نخواهد گذاشت؛ این را بدانند.
Hər il avqustun 21-i Beynəlxalq Məscidlər Günü kimi qeyd olunur. 1969-cu ildə dünya müsəlmanların ilk qibləsi olan Əl-Əqsa məscidi sionistlər tərəfindən yandırıldı. Amerikada Məscidül-Əqsanın dağıdılması və üçüncü Süleyman məbədinin tikilməsinin Məsihin (ə) zühurunun şərti olduğuna və əks halda zühürun gerçəkləşməyəcəyinə inanan bir xristian-sionist hərəkatı formalaşdı. Bu inanca əsaslanaraq, Məscidül-Əqsa sionist işğalçılar tərəfindən yandırıldı.
#Beynəlxalq_Məscid_Günü
#روز_جهانی_مسجد
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آباد کردن مسجد شامل آباد کردن ظاهر و باطن آن میشود. ظاهر مسجد، همان بنا و تجهیزات آن و باطن آن، همان حضور و فعالیت در مسجد است. درباره اهمیت آباد کردن مساجد آیات و احادیث متعددی وجود دارد که اهمیت فوقالعاده این کار را نشان میدهد.
«انما یعمر مساجد الله من امن بالله و الیوم الاخر و اقام الصلوة و اتی الزکوة و لم یخش الا الله فعسی اولئک ان یکونوا من المهتدین؛
مساجد الهی را تنها کسی آباد میکند که ایمان به خدا و روز قیامت آورده و نماز را بر پا دارد و زکات را بپردازد و از چیزی جز خدا نترسد، امید است چنین گروهی هدایت یابند».
از پیامبر (صلّیاللهعلیهوآلهوسلم) چنین نقل شده که فرمود: «من بنی مسجدا و لو کمفحص قطاة بنی الله له بیتا فی الجنة
کسی که مسجد بنا کند هر چند به اندازه لانه مرغی بوده باشد خداوند خانهای در بهشت برای او بنا خواهد ساخت».
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
🌼طلوع نزدیک است اگر بخواهیم
ظهور تو زیباتر از ظهور همهی زیباییهاست
چشم به راه زیباترین بهاریم
خدایا انتظار چقدر دیر میگذرد
با صد نگاه خسته، صدا میزنیم تو را
بیایید همه منتظر آمدنش شویم🌸
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
مراسم پرفیض دعای ندبه
◀️ با حضور مداح اهل بیت آقای چروی
◀️مکان: مسجد حضرت بقیه الله عج فاز ۳ چهار را ساسان خیابان مطهری خیابان آبشار روبروی پارک بانوان
◀️زمان : ۳ / ۶ /۱۴۰۲
◀️ساعت: ۷صبح
همراه با صبحانه و رعایت پروتکل های بهداشتی
روابط عمومی مسجد حضرت بقیه الله عج
💐💐💐💐💐💐💐💐
@mmmsssjjjd
28.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر چه هدف اصلی بنای مسجد، ایجاد مکان خاصی برای عبادت و راز نیاز با خداوند متعال است و علت نامگذاری آن به مسجد، از آن روست که جایگاه سجده و تواضع در پیشگاه خداوند متعال است؛ اما نباید از جنبه های دیگر مسجد غافل گردید.
با نگاهی گذرا به تاریخ صدر اسلام و پس از آن، درمی یابیم که مسجد از آغاز پیدایش تاکنون به عنوان مرکز مهمی برای انجام رسالت رسول خدا(ص)، منشأ تحولات و خدمات، و پایگاهی برای ابلاغ پیامهای الهی به شمار می رفته است. در حال حاضر نیز مساجد در زمینه های مختلف دارای فعالیتهای گسترده می باشد و هر قدر این فعالیتها و کارکردها از تنوع بیش تری برخوردار باشد مسلماً از جذابیت و اقبال بیش تری برخوردار شده و مورد استقبال گسترده تری از سوی تمامی اقشار جامعه، به ویژه قشر جوان قرار خواهد گرفت که نتیجة آن افزایش اعتقادات مذهبی و دین باوری در سطح جامعه می باشد.
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ثواب فراوان نماز در مسجد
ـ رُزَیق خُلقانی گفت: از امام صادق علیه السلام شنیدم که فرمود: نماز خواندن مَرد به جماعت در خانه خود، برابر است با بیست و چهار نماز؛ و نماز خواندن مرد به جماعت در مسجد برابر است با چهل و هشت نماز در خانه، یعنی دوبرابر؛ و نماز فرادی در مسجد معادل بیست و چهار نماز است، و نمازخواندن در خانه خودت به فرادی چون غبار پراکنده در هواست، و چیزی از آن به سوی خداوند بالا نمیرود، و کسی که از روی بیرغبتی به مساجد در خانه خود نماز جماعت بخواند، نه خودش و نه کسانی که با او نماز میخوانند، نماز ندارند، مگر اینکه به علتی نتواند به مسجد برود. (أمالي طوسي 2 : 307)
ـ پیامبر صلی الله علیه و آله در خطبهای طولانی فرمود: کسی که به یکی از مساجد خداوند برود، به ازای هر گامی که برمیدارد تا زمانی که به منزل خود بازگردد ده حسنه دارد و ده گناهش پاک میگردد، و ده درجه مقامش بالاتر میرود. (ثواب الأعمال : 259)
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در راستای تبیین جایگاه و منزلت مسجد در فرهنگ اسلامی، در برخی از روایات ویژگی هایی برای این مکان مقدس ذکر شده است؛ در یکی از این احادیث قدسی وارد شده، حضرت رسول اکرم(صلی الله علیه و آله) می فرماید:
«خداوند فرموده است: ان بیوتی فِی الارضِ المساجد، تُضینی لاهلِ السماءِ کَما تُضینی النجومِ لاهل الارضِ. الا طوبی لِمن کانت المَساجد بیوته. الا طوبی لِعبد تُومنا من بَیته ثُم زارنی فی بیته. الا ان عَلی المزبور کرامة الزائر. الا بشر الامشائی فی الظلمات الی المَسجد بالنور الساطعِ یوم القیامة .» به این معنا که خانه های من در زمین همان مساجدند که برای اهل آسمان می درخشند، آن گونه که ستارگان برای اهل زمین می درخشند.
خوشا به حال آنان که مساجد را خانه خویش قرار داده اند... خوشا به حال بنده ای که در خانه خویش وضو بگیرد، آن گاه مرا در خانه ام زیارت کند! آگاه باشید که بر زیارت شونده لازم است که زائر خویش را بزرگ شمارد و به وی احسان کند. کسانی را که در دل تاریکی شب به سوی مساجد گام بر می دارند، به نوری درخشان در روز قیامت، بشارت دهید!» (بحار الانوار/ج 84/ص 14)
https://eitaa.com/mmmsssjjjd