فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از جناب مهنا تقدیر و تشکر میکنیم و زیارت قبول عرض میکنیم ک در پیاده روی زیارت اربعین، مسجد بقیه الله عج و نماز گزاران و بنده حقیر را یاد کردن.
سپاسگزاریم.
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
2_5445075983575023717.mp3
8.87M
یکی از بهترین تحلیلهایی که درباره پیاده روی اربعین شنیده ام، سخنرانی آیت الله میرباقری در آبان ماه سال 95 بوده است. سخنرانی پرنکته ای که بسیار قابل استفاده است. پیشنهاد می کنم سر فرصت حتما گوش کنید.
@Sabeti ✅
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
◾️ اربعین سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام تسلیت باد.
┅═✧❁❁•••❁❁✧═┅
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
اي آفتاب هستي اي شور عشق ومستي
بازآ بخوان کلامي زان معجز الهي
اي ديده ها به راهت اي قائم هدايت
تا کي کنم حکايت شرح غم جدائي
برای ظهورش صلوات 💐
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
مراسم پرفیض دعای ندبه
◀️ با حضور مداح اهل بیت
◀️مکان: مسجد حضرت بقیه الله عج فاز ۳ چهار را ساسان خیابان مطهری خیابان آبشار روبروی پارک بانوان
◀️زمان : ۱۷ / ۶ /۱۴۰۲
◀️ساعت: ۷صبح
همراه با صبحانه و رعایت پروتکل های بهداشتی
روابط عمومی مسجد حضرت بقیه الله عج
💐💐💐💐💐💐💐💐
@mmmsssjjjd
43.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای توضیح جواب این سؤال به این مطالب توجه کنید:1. فداکاری های امام حسین(ع) دین را زنده کرد و هیچ امامی به اندازه امام حسین(ع)، در زنده نگه داشتن دین اسلام نقشی نداشته است و این فداکاری ها را باید زنده نگه داشت، چون زنده نگه داشتن دین اسلام است تا دین اسلام زنده بماند. گرامیداشت روز عاشورا و اربعین، در حقیقت زنده نگه داشتن دین اسلام و مبارزه با دشمنان دین است
2. مصیبتی که حضرت امام حسین(ع) دید، برای هیچ امام و پیامبری پیش نیامده است و مصیبت امام حسین(ع) از همه مصیبت ها بزرگ تر و سخت تر بود. اگر عامل دیگری هم در کار نبود، همین عامل کافی است که نشان بدهد چرا برای امام حسین(ع) بیش از امامان دیگر و بیش از پیامبر اسلام(ص) عزاداری می کنیم و مراسم متعددی بر پا می کنیم
3. در ماه محرم سال 61 حسین بن علی ع اولاد، خویشان و یاران آن حضرت را کشتند و اسیران کربلا را به کوفه و شام بردند و همین اسیران داغدیده روز اربعین شهادت امام حسین و یاران به کربلا رسیدند و همه مصائب روز عاشورا در آن روز تجدید شد و آن روز روز سختی برای خاندان پیامبر شد
4. دشمنان اسلام با به شهادت رساندن امام حسین(ع) قصد نابود کردن دین اسلام را داشتند. دشمنان امام حسین(ع) تلاش کردند تا حادثه کربلا به کلی فراموش شود و حتی گاهی کسانی را که برای زیارت امام حسین(ع) می آمدند می گرفتند، شکنجه می کردند و می کشتند و در زمان متوکل عباسی همه قبرهای کربلا را شخم زدند، مزرعه کردند و مردم را از آمدن برای زیارت قبر امام حسین(ع) منع کردند. شیعیان هم برای مقابله با اینها از هر مناسبتی استفاده می کردند. یکی از این مناسبت ها حادثه روز اربعین است
37.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 با وجود نیاز فقرا، هزینه کردن برای زیارت چه توجیهی دارد؟
پاسخ: قسمت اول
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 با وجود نیاز فقرا، هزینه کردن برای زیارت چه توجیهی دارد؟
قسمت دوم
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
هدایت شده از KHAMENEI.IR
37.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی در مراسم عزاداری اربعین حسینی با حضور هیئتهای دانشجویی دانشگاههای سراسر کشور در حضور رهبر انقلاب. ۱۴۰۲/۰۶/۱۵
🖼 #از_تبیین_تا_قیام | #اربعین۱۴۴۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
طلوع نزدیک است اگر بخواهیم
ظهور تو زیباتر از ظهور همهی زیباییهاست
چشم به راه زیباترین بهاریم
خدایا انتظار چقدر دیر میگذرد
با صد نگاه خسته، صدا میزنیم تو را
بیایید همه منتظر آمدنش شویم
🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸
🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸
با سلام خدمت خواهران عزیزم 🌸
کلاس مهدویت یکشنبه
ساعت ۳۰ :۱۷ با حضور حجتالاسلام والمسلمین حاج آقا جعفری در مسجد حضرت بقیه الله عج برگزار میگردد 🌼🌸
گروه مسجد حضرت بقیه الله(عج)👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/795017289C8f651f015c
🕌 مکان؛ مسجد حضرت بقیه الله (عج)استان تهران شهر جدید اندیشه فاز سه چهاراه ساسان خ مطهری خ ابشار جنب بوستان مادران (پارک بانوان)
برای عضویت در کانال مسجد بر روی لینک زیر ضربه بزنید👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
@mmmsssjjjd
🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸
هدایت شده از KHAMENEI.IR
4_6050985136193802725.mp3
12.89M
🎧 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از مردم «سیستان و بلوچستان» و «خراسان جنوبی». ۱۴۰۲/۶/۲۰
🌷 #ایران_عزیز
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️یکی از خرافات و شایعاتی که در پایان ماه صفر در برخی نقاط کشورمان رونق گرفته، «مژدهی پایان صفر به حضرت رسول اکرم(ص)» و«دقالباب کردن مسجد» و «روشن کردن شمع پشت در مسجد» بعد از نماز مغرب آخرین شب صفر و قبل از اولین اذان صبح ماه ربیعالاول است.که عده ای ناآگاه این عبارت روائی «فَمَنْ بَشَّرَنِی بِخُرُوجِ آذَارَ فَلَهُ الْجَنَّة» را مستمسک عمل خرافی خود گرفته اند درحالی که اگر این روایت صحیح هم باشد لکن معنا و دلالت آن مطلب دیگری را افاده میکند.
♦️هدف از روایت، تضمین یا بشارت بر بهشت در مقابل خبر خروج از ماه نیست، بلکه این گفتوگو نشانهای برای معرفی شخصیت صحابی ارجمند رسولخدا(ص)، ابوذر غفاری است.
🔴دق الباب مساجد:
♦️این خرافه، از خرافهی مژده پایان صفر بی سندتر و بی منطقتر است و به همین دلیل شاهدیم که بیشتر بازیچه و دستآویز کسانی شده است که حتی برای حضور در مقابل مساجد، تقیّدی نداشته و شئون مسجد را نیز رعایت نمیکنند. حتی دیده شده که دختر و پسر نامحرم، در کنار هم و با بدحجابی کامل، نصف شب مقابل مساجد میایستند که مثلاً دق الباب کرده و مژده دهند و در عین حال که در همان حالت نیز غرق در گناه هستند، وارد بهشت شوند!
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
🏴پیام تسلیت🏴
♦️بسمه تعالی
برادر و دوست گرامی جناب علیرضا بیات فرمانده محترم پایگاه شهید علیرضا بیات شهرک مهردشت.
سلام علیکم
با احترام درگذشت والد گرامی حضرتعالی را به جنابتان و همه خانواده داغدار تسلیت عرض می کنیم
وعلوّ درجات و حشر با اولیاء الهی را برای آن مرحوم فقیدسعیدخواستاریم .
هیات امناء،بسیج برادران وخواهران، کانون فرهنگی،نمازگزاران و امام جماعت مسجد حضرت بقیه الله(عج)
رضا جعفری
@mmmsssjjjd
اي آفتاب هستي اي شور عشق ومستي
بازآ بخوان کلامي زان معجز الهي
اي ديده ها به راهت اي قائم هدايت
تا کي کنم حکايت شرح غم جدائي
برای ظهورش صلوات 💐
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
مراسم پرفیض دعای ندبه
◀️ با حضور مداح اهل بیت
◀️مکان: مسجد حضرت بقیه الله عج فاز ۳ چهار را ساسان خیابان مطهری خیابان آبشار روبروی پارک بانوان
◀️زمان : ۲۴ / ۶ /۱۴۰۲
◀️ساعت: ۷صبح
همراه با صبحانه و رعایت پروتکل های بهداشتی
روابط عمومی مسجد حضرت بقیه الله عج
💐💐💐💐💐💐💐💐
@mmmsssjjjd
شبهه: امام زمان در توقیع شریف به آخرین نائب خود دستور داده بود که جانشینی برای خود برنگزیند و در نتیجه در دوران غیبت کبرا دیگر نائبی وجود نخواهد داشت، به همین دلیل، نمی توان رهبری را نائب امام زمان نامید.
امام زمان عج، در دوران غیبت صغری، 4نائب داشتند که به حضور ایشان رسیده و اوامر حضرت را به مردم می رساندند که به نام مشخص بوده و به نائب خاص مشهور بودند.
امام زمان در آخرین توقیع خود به آخرین نائب دستور دادند که جانشینی برای خود انتخاب نکند. مقصود امام به قرینه ذيل روايت (هر كس ادعاي مشاهده ولي عصر (عج) را كند دروغگوست) این بود که دیگر نائبی که امام را مشاهده کرده و دستورات را از ایشان اخذ کند وجود نخواهد داشت، اما این با وجود نائبانی که در دوران غیبت، بدون مشاهده امام باید متکفل امور شیعیان شوند منافاتی ندارد.
جملهاي كه در روايات در اين مورد يافت ميشود و ميتوان گفت كه امام زمان (عج) در توقيعي كه 6 روز قبل از وفات آخرين نائب خاصش، يعني (علي بن محمد سمري) صادر نمودند، بيان داشتند:
بسم الله الرحمن الرحيم؛ يا علي بن محمد سمري اعظم الله اجر اخوانك فيك فانك ميّت ما بينك و بين ستة ايام فاجمع امرُك ولا توص الي احد يقوم مقامك بعد وفاتك فقد وقعت الغيبة الثانيه» بنام خداوند بخشند و مهربان؛ اي علي بن محمد سمري خداوند به برادران تو در مصيبت تو اجر عنايت كند و تو تا 6 روز ديگر از دنيا ميروي حساب و كتابت را مرتب كن و كسي را براي جانشيني خود معّرفي مكن زيرا غيبت دوّم (كبري) واقع شده است.[1]
در ادامه روايت فوق آمده است «الا فمن ادعي المشاهده قبل خروج السفياني و الصيحة فهو كاذبٌ مفتر و لا حول و لا قوة الا بالله العلّي العظيم»؛ آگاه باشيد كه هر كس ادعاي مشاهده ولي عصر (عج) را قبل خروج سفياني و صيحه داشته باشد او دروغگوست و لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم.
در روايت فوق با توجه به صدر روايت (به كسي وصيت نكن كه جانشين تو گردد) و ذيل روايت (هر كس ادعاي مشاهده ولي عصر (عج) را كند دروغگوست) معلوم ميشود كه ديگر نيابت خاصّه به اين صورت كه كسي به حضور امام شرفياب گردد و اوامر و نواهي را از محضر امام زمان (عج) دريافت نمايد وجود ندارد و هركس كه چنين ادعائي كند درغگو ميباشد، ولي در اين روايت به هيچ وجه اصل نيابت ولو به صورت نيابت عامه نفي نگرديده است، جداي از اين كه وقتي از امام زمان (عج)،از حوادثي كه در زمان غيبت كبري رخ ميدهد سؤال ميشود، ايشان ميفرمايند؛ (و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فيها الي رواة حديثنا فانهم حجتي عليكم و انا حجة الله عليهم)[2]، اما در حوادثي كه بعداً بوجود ميآيد در مورد آنها به راويان احاديث ما رجوع كنيد زيرا آنها حجت من بر شما و من حجت خدا بر آنان ميباشم.
امام زمان (عج) در زمان غيبت خود نواب خاصهاي داشتند كه مردم به حضور آنها ميرسيدند و سؤالاتي طرح ميكردند و آنان نيز حضوراً به خدمت امام زمان (عج) مشرف ميشدند و جواب را دريافت مينمودند و گاهي نيز اوامر و نواهي را از آن حضرت به مردم ميرسانيدند، همچنانكه شيخ طوسي (ره) ميفرمايند:«توقيعات صاحب الامر ـ عليهالسّلام ـ توسط عثمان بن سعيد و فرزندش محّمد به شيعيان و خواص پدرش ميرسيد، اين توقيعات شامل اوامر و منهيات امام و پاسخ به مسائل شيعيان بود.»[3] اما پس از پايان دوره غيبت صغري و شروع غيبت كبري نيابت عامه فقهاء از امام زمان (عج) شروع شد كه اين نيابت با استناد به احاديثي هست كه باز منتسب به خود آن حضرت بوده و برخي از آنها به شرح ذيل مي باشند:
1. اما الحوادث الواقعه ... كه در قبل گذشت و دلالتي تام بر رجوع بر نائبان عام امام زمان (عج) دارد.
2. عن الصادق ـ عليهالسّلام ـ:« فاّما من كان من الفقهاءصائنالنفسه حافظاً لدينه مخالفاً علي هواه مطيعاً لامر مولاه فللعوام ان يقلّدوه » هر كدام از فقهاء كه از نفس خود حفاظت ميكند و محافظ دينش هست و مخالف هواي نفس خود عمل ميكند و اطاعت از امر مولا ميكند بر عوام است كه از وي تقليد كنند.[4]
بر مبناي نظريه ولايت فقيه كسي ميتواند عهدهدار ولايت بر مسلمين گردد كه داراي شرائط علمي و فقهي و بينش صحيح سياسي و اجتماعي و عدالت و تقوي باشد و چنين فردي بر اساس روايات فوق از طرف امام زمان (عج) نصب عام گرديده،نه نصب خاص، لذا ميتوان وي را رهبر و نائب الامام معرفي نمود هر چند كه مستقيماً از سوي امام زمان(عج) تعيين نشده باشد؛اما در هر حال اطلاق نائب امام زمان(عج) بر او صحيح است و مراد از اسناد نائب امام زمان(عج) ،به حضرت امام خميني(ره) در زمان حياتشان يا مقام معظم رهبري در زمان حاضر به همين دليل است؛ نه اينكه با اين اسناد بخواهند بر نائبان خاص آن حضرت اضافه نمايند.
معرفي منبع جهت مطالعه بيشتر:
https://eitaa.com/mmmsssjjjd
1. پرسشها و پاسخها، استاد محمد تقي مصباح يزدي، موسسه آموزش پژوهشي امام خميني(ره).
[1] . صدوق، كمال الدين و تمام النعمة، قم، مؤسسه النشر الاسلامي الجماعة المدرسين، ج 2، ص 516.
[2] . همان، ج 2، ص 493.
[3] . تاريخ عصر غيبت، ص 289.
[4] . حر عاملي، محمد بن حسن، وسائل الشيعه، ج 27، ص 131
https://eitaa.com/mmmsssjjjd