🤲دعای روز هفدهم ماه مبارک رمضان🌙
💢اللَّهُمَّ اهْدِنِي فِيهِ لِصَالِحِ الْأَعْمَالِ وَ اقْضِ لِي فِيهِ الْحَوَائِجَ وَ الْآمَالَ يَا مَنْ لاَ يَحْتَاجُ إِلَى التَّفْسِيرِ وَ السُّؤَالِ يَا عَالِماً بِمَا فِي صُدُورِ الْعَالَمِينَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ
🔹اى خدا در اين روز مرا به اعمال صالح راهنمايى كن و حاجتها و آرزوهايم برآورده ساز اى كسى كه نيازمند به شرح و سؤال بندگان نيستى اى خدايى كه به سراير خلق است آگاهى درود فرست بر محمد و آل اطهار او
#ادعیه_روزانه
#ماه_رمضان
✅ @muqnahad
💢حضرت موسی علیهالسلام به خداوند عرض کرد: خداوندا! میخواهم به تو نزدیک شوم. فرمود: قرب من از آنِ کسی است که شب قدر بیدار شود. گفت: خداوندا! رحمتت را میخواهم. فرمود: رحمتم از آنِ کسی است که در شب قدر به نیازمندان رحمت آورد. گفت: خداوندا! جواز گذشتن از صراط را از تو میخواهم. فرمود: از آنِ کسی است که در شب قدر صدقهای بدهد. گفت: خداوندا! از درختان بهشت و از میوههایش میخواهم. فرمود: از آنِ کسی است که در شب قدر تسبیح من گوید. گفت: خداوندا! رهایی از جهنم را میخواهم. فرمود: از آنِ کسی است که در شب قدر بخشایش بخواهد. گفت: خداوندا! خشنودی تو را میخواهم. فرمود: خشنودی من از آنِ کسی است که در شب قدر دو رکعت نماز بگزارد.
12.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴السلام علیک یا امیرالمومنین 🏴
✓ کلیپ دعوت مراسم احیای شب های قدر در جمع دانشگاهیان علوم پزشکی قم
🕙 شب های قدر ساعت ۲۲
مکان : مسجد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها مجتمع پردیس دانشگاه
جهت تدارک پذیرایی سحر نام خود را به شماره 09938535067
ارسال فرمایید.
#بسیج_جامعه_پزشکی- #معاونت_فرهنگی_دانشجویی -
# نهاد_رهبری_دانشگاه
#مجمع_ آل_ یس
برای خوابگاه برادران سرویس ایاب و ذهاب ساعت ۲۱:۴۵ در نظر گرفته شده
برای غیر خوابگاهی ها هم سرویس از درب دانشکده بهداشت واقع در میدان روح الله ساعت ۲۱:۴۵ منظور گردیده
💢 اگر عزیزان نذوراتی مثل خرما، زولبیا، کیک ,آش و... دارند تحویل ایستگاه صلواتی درب مسجد نمایند.
🤲 دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان🌙
💢اللَّهُمَّ نَبِّهْنِي فِيهِ لِبَرَكَاتِ أَسْحَارِهِ وَ نَوِّرْ فِيهِ قَلْبِي بِضِيَاءِ أَنْوَارِهِ وَ خُذْ بِكُلِّ أَعْضَائِي إِلَى اتِّبَاعِ آثَارِهِ بِنُورِكَ يَا مُنَوِّرَ قُلُوبِ الْعَارِفِينَ
🔹اى خدا مرا در اين روز براى بركات سحرها بيدار و متنبه ساز و دلم را به روشنى انوار سحر منور گردان و تمام اعضاء را براى آثار و بركات اين روز مسخر فرما به حق نور خود اى روشنى بخش دلهاى عارفان.
#ادعیه_روزانه
#ماه_رمضان
✅ @muqnahad
سلام علیکم
شب قدر شب پناه آوردن بندگان عاصی و فراری به دامن مولی و صاحب خود است .
شب استغفار و انابه و تضرع و گردن کج کردن است .
استغفار در بیان مولی امیرالمومنین علی ع ارکانی دارد
یکی از ارکان استغفار وتوبه ™تدارک مافات است یعنی اعمال واجبی را که ترک کرده حتی المقدور جبران نمایم .
از اهم واجبات نماز است که اکثر ماها نماز فوت شده و قضا داریم لکن خیلی کم به فکر جبران آن هستیم .
سیره علمای سلف بر این بود که در این لیالی نماز قضاء بصورت جماعت بر پا می کردند تا خلق الله متوجه اهمیت این تکلیف مهم باشند .
به امام جماعت مسجد حضرت فاطمه زهرا سلام الله دانشگاه پیشنهاد دادیم که امشب در کنار برنامه های معنوی لیالی قدر 17رکعت ( یک شبانه روز ) نماز قضاء بخوانند تا نشان دهیم عملا به سوی توبه گام برداشتیم .
ان شاء الله
🔹روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان
💢اللَّهُمَّ اجْعَلْ لِي فِيهِ إِلَى مَرْضَاتِكَ دَلِيلاً وَ لاَ تَجْعَلْ لِلشَّيْطَانِ فِيهِ عَلَيَّ سَبِيلاً وَ اجْعَلِ الْجَنَّةَ لِي مَنْزِلاً وَ مَقِيلاً يَا قَاضِيَ حَوَائِجِ الطَّالِبِينَ
🔹اى خدا در اين روز مرا بسوى رضا و خشنودى خود راهنمايى كن و شيطان را بر من مسلط مگردان و بهشت را منزل و مقامم قرار ده اى برآرنده حاجات طالبان.
#ادعیه_روزانه
#ماه_رمضان
✅ @muqnahad
🔻حجت الاسلام و المسلمین مهدوی ارفع در مراسم احیای شب بیست و یکم رمضان:
💢ریشه مظلومیت امیرالمومنین (علیه السلام) جهل مردم است/ مردمی که پای حکومت اسلامی نایستند حتی دنیاشان هم آباد نخواهد شد
🔹مراسم احیای شب رمضان بیست و یکم رمضان در مسجد حضرت فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) مجتمع پردیس دانشگاه علوم پزشکی قم، با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین مهدوی ارفع،قرائت قرآن، خواندن ۱۷ رکعت نماز قضا به جماعت، قرائت دعای جوشن کبیر، مداحی و مرثیه سرایی به مناسبت شب شهادت امیرالمومنین(علیه السلام)، مراسم قرآن به سر گرفتن برگزار شد.
🔹حجت الاسلام و المسلمین مهدوی ارفع در این مراسم با برشمردن پنج مورد از مصادیق مظلومیت حضرت علی(علیه السلام) گفت: عواملی همچون خیانت خواص، غصب خلافت، وادار کردن حضرت به بیعت، غصب فدک و از همه مهمتر، به شهادت رساندن همسر ایشان حضرت صدیقه طاهره(سلام الله علیها) به عنوان پنج مصداق بارز از مظلومیت امیرالمومنین(علیه السلام) به عنوان اول مظلوم عالم به شمار میروند.
🔻مشروح خبر:👇
muq.nahad.ir/ZFW3q
#خبر
#مراسم_احیا
#شهادت_امیرالمومنین
✅ @muqnahad
🤲دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان🌙
💢 اللَّهُمَّ افْتَحْ لِي فِيهِ أَبْوَابَ فَضْلِكَ وَ أَنْزِلْ عَلَيَّ فِيهِ بَرَكَاتِكَ وَ وَفِّقْنِي فِيهِ لِمُوجِبَاتِ مَرْضَاتِكَ وَ أَسْكِنِّي فِيهِ بُحْبُوحَاتِ جَنَّاتِكَ يَا مُجِيبَ دَعْوَةِ الْمُضْطَرِّينَ
🔹اى خدا در اين روز به روى من درهاى فضل و كرمت بگشا و بر من بركاتت را نازل فرما و بر موجبات رضا و خوشنوديت موفقم بدار و در وسط بهشت هايت مرا مسكن ده اى پذيرنده دعاى مضطر پريشان.
#ادعیه_روزانه
#ماه_رمضان
✅ @muqnahad
💢در شب ۲۳رمضان صدقه برای سلامتی امام عصر عج فراموش نشود.
شماره کارت 6037997950266008.
بنام مرکز نیکوکاری دانشگاه علوم پزشکی قم
کد دستوری : #112172*8877*