من خریدار سرِ دارم و سردارِ توأم
تو علیِّ من و من میثم تمار توأم
با ادب می دهم از دور سلام از سرِ دار
در ادب پیروِ آدابِ علمدار توأم
یا حسین گفتم و از بام فرو افتادم
تا بفهمند که تا مرز جنون یار توأم
قسمت این بود که لب تشنه دهم جان زِ غمت
غمِ تو دارم و تب دارم و بیمار توأم
جان به راه تو اگر داد سفیرِ تو چه باک؟
جان خود را به تو سوگند بدهکار توأم
راه خود را تو عوض کن تو کجا کوفه حسین
همه ی حرف من این است میا کوفه حسین
#نـوكــر_نـوشـت:
#حسین_جان💔
قسمت ما که نشد کرب و بلایت عرفه
اربعین کاش به دیدار تو نائل بشویم
#صلی_الله_علیک_ياسيدناالمظلوم_يااباعبدالله_الحسين
سلام عليكم و رحمة الله،صبحتون بخير، #عرفه روز نیایش و روز بارش چشمهای خاکیان بر شما آسمانیان مبارک باد.
#به_یاد_شهیدان
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_
عجل_فرجهم
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
13.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤲 عرفه روز اعتراف به گناهان در نزد خداوند
💠بیانات امام خامنه ای
🎥 #کلیپ_ویژه
🔸اسلام اعتراف به گناه در پیش بندگان را مجاز نمی داند
بین خود و خدایمان خلوت کنیم ...
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
🌹روز عرفه جایگاه ویژه ای در میان روزهای دیگر سال دارد به دلیل چند خصوصیت ویژه :
۱- روز اختصاصی دعا :
امام صادق علیه السلام : تَخَیَّر لِنَفسِكَ مِنَ الدّعاءِ ما أحبَبتَ واجْتَهِد ، فإنَّه (یَومَ عَرَفَة) یَوم دعاءٍ و مَسألَةٍ ؛ [1] هر چه مى خواهى براى خود دعا بخوان و [در دعا كردن] بكوش كه آن روز [روز عرفه] روز دعا و درخواست است.
2- روز عرفه هم پایه ماه مبارک رمضان :
امام صادق علیه السلام فرمودند: «مَنْ لَمْ یغْفَرْ لَه فِی شَهْرِ رَمَضانَ لَمْ یغْفَرْ لَه اِلی قابِلٍ اِلاَّ اَنْ یَشْهَدَ عَرَفَةَ» [2] ؛ کسی که در ماه رمضان بخشیده نشود، تا سال آینده بخشیده نمی شود، مگر اینکه [روز] عرفه را درک کند.
3- روز رهایی از بار سنگین گناهان :
امام على علیه السلام فرمودند: «مِنَ الذّنوبِ ذنوبٌ لاتغفَر إلاّ بِعَرَفَاتٍ» ؛ [3] برخى از گناهان جز در عرفات بخشوده نمى شوند .
4- روز همنوایی با امام حسین علیه السلام :
بهره کامل و کافی از روز عرفه وقتی نصیب ما می شود که در عصر روز عرفه، دعای امام حسین علیه السلام، در روز عرفه را هم صدا و همنوا با ایشان زمزمه کنیم، دعایی که فراز به فراز آن مرتبه ای عالی از عرفان و معنویت است، امام حسین علیه السلام هنگام این دعا در صحرای عرفات با چشمانی اشکبار و در نهایت خضوع و خشوع بوده اند.
چقدر خوب است که با تأسی از ایشان به درگاه خداوند تبارک و تعالی رو کنیم، و با ادب امام حسین علیه السلام و با عبارات جاری شده بر زبان مبارک ایشان با خداوند خود راز و نیاز کنیم، دعای عرفه یک دوره کامل خودشناسی و خداشناسی است .
♦️عصر روز عرفه فرصت هم صدا شدن با امام حسین علیه السلام است، بیایم برای ساعاتی همه دل مشغولی های خود را فراموش کنیم و سرتا پا توجه شویم در مضامین والای دعای عرفه، تا لذت یک مناجات عاشقانه را درک کنیم، تا ادب چگونه دعا کردن را از حضرتش بیاموزیم، و باشد که به حرمت امام حسین علیه السلام همه دعاهای ما به اجابت برسند و در پایان روز عرفه با قلبی پر از نورانیت و معنویت ، و دل و جانی پر شور از نوید استجابت ، راهی فرداهای روزگارمان شویم
♦️از لحاظ سند دعاي عرفه از سالار شهيدان اباعبدالله الحسين(علیه السلام) ميباشد. بشر و بشير فرزندان غالب اسدي ميگويند ما در روز عرفه در عرفات خدمت امام حسين( علیه السلام) بوديم. حضرت از خيمه به همراه اهل بيت، فرزندان و شيعيانشان خارج شدند و ايستادند در سمت چپ كوه (جبل الرحمة) در زير آسمان و دستهاي خود را با حالت خشوع مقابل صورت گرفتند و اين دعا را خواندند.
♦️و اما اين كه اين دعا مربوط به همان سالي باشد كه حضرت به كربلا رفتند به نظر ميرسد اين گونه نباشد. بنا به آن چه در برخي مقتلها و در روايتي از امام صادق( علیه السلام) آمده است امام حسين( علیه السلام) در آن سال حجّشان را تبديل به عمره كردند و در روز هشتم ذي الحجه و طبق نقلي در ششم ذي الحجه به سمت عراق حركت كردند.[4]
📚پی نوشت :
[1].(التهذیب الأحكام ، ج 5 ، ص 182)
[2].( دعائم الاسلام ج 1 ، ص 269 )
[3].(دعائم الاسلام ، ج 1 ، ص 294 )
[4].(بحار، ج 45، ص 85 - 86).
✅با ما همراه شوید.
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban