eitaa logo
واگویه ... 🌱
299 دنبال‌کننده
119 عکس
73 ویدیو
4 فایل
﷽ من باورم شده ؛ فدای تو می شوم حسین ...✌🏻 واگویه : نجوای درونی و صدایی است ؛ که در درون افراد با آن ها گفت گو می کند. #میم_نون
مشاهده در ایتا
دانلود
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 انتقام آقای شهید چطور باید گرفته شود؟ 🔹صحبت های شنیدنی حاج مهدی رسولی در اولین شب از حسینیه معلی شبکه سه
خامنه ای بزرگ یک "ایده مرکزی" داشت. تا زنده بود برای تحقق آن ایده آبرو گذاشت و مجاهدت نمود. از همه سو ترور شخصیتی شد. با مرگ حماسی و تراژیک پای همان ایده مرکزی اش خون داد. خامنه ای با خون خود ایده اش را استمرار داد. او برای ایران قله ای متصور بود. خامنه ای زنده است. زنده تر از هر شهید دیگری.
@hamid_aslami4_5963269165136483455.mp3
زمان: حجم: 3.8M
مثل رقیه دخترت ؛ من از اینکه یه وقت نیای میترسم ‌... +من از اینکه بشم تنها میترسم
✉️ متن کامل پیام رهبر انقلاب اسلامی خطاب به ملت ایران درباره تفاهم‌نامه رئیس‌جمهوران ایران و امریکا ▪️بسم‌ الله‌ الرّحمن ‌الرّحیم 📄ملّت پرشور و باوفای ایران 💬همانگونه که مطلع شُدید، تفاهم‌نامه‌ای بین رئیس‌جمهوران ایران و امریکا امضا شد. در مسیر رسیدن به این مرحله، مسئولین امر، از سر دلسوزی و با حُسن نظر، تلاش‌های زیادی را به‌عمل آوردند و البته این رئیس‌جمهور آمریکا بود که از روی استیصال، از انواع اهرم‌ها برای این امر استفاده می‌کرد. 💬بنده علی‌الاصول، نظر دیگری داشتم ولی از باب تعهّدی که رئیس‌جمهور محترم به‌عنوان رئیس شورای عالی امنیّت ملّی از طرف خود و سایر اعضا در پاسداشت حقوق ملّت ایران و جبهه مقاومت به بنده دادند و تصریح به قبول مسئولیت آن نمودند، اجازه‌ی آن را صادر نمودم‌. ایشان همچنین تصریح کرده‌اند که اگر طرف آمریکایی بخواهد زیاده‌خواهی کند زیر بار آن نخواهند رفت. از این لحظه، ما یعنی شما ملت سرافراز و این خادم ناچیز، منتظر تحقّق شروط گفته‌شده خواهیم بود. امّا بدیهی است مذاکرات حضوری که در آینده برقرار خواهد شد، به معنی پذیرش نظر دشمن نخواهد بود. امیدواریم که دعای خیر سرورمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشّریف انواع نصرت‌ها و فتوحات، برای ملّت باشرف ایران به ارمغان آورد. 🔻والسّلام علیکم و رحمة الله و برکاته ✍🏼سید مجتبی حسینی خامنه‌ای 🗓 ۲۸/خرداد/۱۴۰۵ 📲 @rahbar_enghelab_ir
الحمدلله که ما نیز علی الاصول نظر دیگری داشته و داریم .... :)
🔻تحلیل پیام رهبری درباره تفاهم‌نامه ایران و آمریکا 🖊محمدعلی رنجبر پیامی که درباره تفاهم‌نامه میان ایران و آمریکا منتشر شده است را باید در قالب یک «متن چندلایه سیاسی-راهبردی» فهم کرد؛ متنی که هم‌زمان در سطح داخلی و خارجی عمل می‌کند و کارکردهای متفاوت اما به‌هم‌پیوسته دارد. بنابراین، تقلیل آن به یک اعلام ساده موافقت یا مخالفت، موجب از دست رفتن بخش مهمی از منطق درونی پیام خواهد شد. در سطح نخست، یعنی مدیریت فضای داخلی و افکار عمومی، متن تلاش دارد از شکل‌گیری روایت‌های قطبی و تفسیرهای افراطی جلوگیری کند. تجربه سیاسی نشان داده است که موضوع مذاکره با آمریکا در ایران به‌سرعت به دوگانه‌های سیاسی تبدیل می‌شود: از یک سو «برداشتِ عقب‌نشینی یا امتیازدهی بیش از حد» و از سوی دیگر «برداشتِ گشایش مطلق و ساده‌انگارانه از توافق». متن با تأکید بر شروط، سازوکارهای نهادی تصمیم‌گیری و مسئولیت‌پذیری طرف اجراکننده، تلاش می‌کند تصمیم را از سطح فردی یا جناحی خارج کرده و در چارچوب «تصمیم کلان و نهادمند» بازنمایی کند. در همین چارچوب، عبارت‌هایی که ناظر به تفاوت در ترجیحات اولیه است، نباید به معنای اختلاف راهبردی یا شکاف تصمیم‌سازی تفسیر شود. در منطق تصمیم‌گیری کلان، وجود تفاوت در «ترجیح اولیه نسبت به زمان، شرایط یا شدت ورود به یک توافق» امری طبیعی است و لزوماً به معنای اختلاف در اصل جهت‌گیری نیست. مهم آن است که تصمیم نهایی در قالب سازوکارهای رسمی و با پذیرش مسئولیت نهادی اتخاذ و اجرایی شده است. بنابراین، متن بیش از آنکه نشانه اختلاف باشد، نشانه «نهادمندی تصمیم و تبدیل ترجیحات اولیه به تصمیم جمعی» است. در این سطح، هدف اصلی جلوگیری از دو انحراف هم‌زمان است: نخست، تبدیل توافق به ابزار رقابت سیاسی داخلی و دوم، شکل‌گیری برداشت ساده‌انگارانه از ماهیت توافق. از این رو، متن تلاش می‌کند نوعی تعادل در ادراک عمومی ایجاد کند تا موضوع در چارچوب مصالح کلان ملی فهم شود، نه در قالب منازعه جناحی. در سطح دوم، یعنی مصرف خارجی و پیام به طرف مقابل، متن کارکردی کاملاً راهبردی دارد. تأکید بر «مشروط بودن توافق»، «لزوم پایبندی طرف مقابل به تعهدات»، و «آمادگی برای بازگشت به مسیر تقابل در صورت زیاده‌خواهی یا نقض شروط»، همگی حامل یک پیام روشن هستند: ورود به توافق به معنای تغییر ماهیت رابطه یا پایان منطق بازدارندگی نیست. در این چارچوب، سیاست جمهوری اسلامی همچنان بر ترکیب «تعامل مشروط و بازدارندگی فعال» استوار است. توافق نه یک وضعیت نهایی و تثبیت‌شده، بلکه یک مرحله قابل بازگشت در صورت تغییر رفتار طرف مقابل تلقی می‌شود. بنابراین، پیام به طرف خارجی این است که هرگونه توافق صرفاً در چارچوب تعهدات قابل سنجش و اجرای متقابل معنا پیدا می‌کند و خارج از آن، امکان بازگشت به وضعیت تقابل وجود دارد. جمع‌بندی آنکه این پیام را باید به‌مثابه یک متن دوکارکردی فهم کرد: از یک سو ابزاری برای مدیریت انسجام داخلی و کنترل شکاف‌های تفسیری، و از سوی دیگر ابزاری برای ارسال سیگنال بازدارنده و مدیریت ادراک طرف خارجی. در نتیجه، توافق نه به عنوان پایان تقابل، بلکه به عنوان یک مرحله مشروط و تاکتیکی در دل یک راهبرد کلان و مستمر قابل تفسیر است.
بنده «اصول گرا» نیستم ... بنده «علی الاصول گرا» هستم :) +تقدیری
تحلیل بیانات مقام معظم رهبری ❌ پیشنهاد استاد برای پایان نامه ✅ +به وقت ۱۱۲ امین شب تحلیلی در گروه دانشگاه ... :)
«علی‌الاصول!» علی‌الاصول، یکی تنگه را رها کرده‌است میان معرکه بر ترس، اقتدا کرده‌است علی‌الاصول یکی برخلاف رأیِ ولی برای وعدهٔ دشمن، حساب وا کرده‌است علی‌الاصول، یکی وقت رزم در میدان به اجتهاد خود این‌گونه پابه‌پا کرده‌است علی‌الاصول، یکی پشت پا زده به اصول یکی به جادهٔ خاکی زده، جفا کرده‌است اگرچه از سر دل‌سوزی است و حسن نظر... در این نبرد، کم آورده و خطا کرده‌است چه سود می‌بَرد آن‌کس که دور از این مردم بر این معامله اصرار نابجا کرده‌است؟! چه حاصل است از این نامه با چنین گرگی که نانوشته دریده‌است و نقض‌ها کرده‌است ...و جنگ راه خطیری‌است، مرد می‌طلبد ...و جنگ، جوهر افراد برملا کرده‌است و صلح نیست از این رستخیز، راه گریز چنان‌که عافیت‌اندیش، ادعا کرده‌است علی‌الاصول، امام شهید، خامنه‌ای برای مردم ما صبح و شب دعا کرده‌است علی‌الخصوص همین بعثت خیابانی برای دیدن خورشید، کوچه وا کرده‌است علی‌الاصول، خداوندِ مردم مبعوث شگفت‌معجزه‌ای گاه با عصا کرده‌است عصای معجزه، امروز نیست جز فریاد عصای معجزه عشق است و کارها کرده‌است ✍️
پیام رهبری روشن و واضح است. صریح است و با کسی رودربایستی ندارد. شجاعت از قلم آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای می‌چکد. در عین تایید دلسوزی و حسن‌نظر مسئولین مذاکره کننده، اجازه انداختن همه مسئولیت‌ها بر عهده رهبری و خرج‌کردن از اعتبار ولی‌فقیه در مسائل را به هیچ مسئولی نمی‌دهند. در چند خط هم تئوری «همه چیز با رهبری هماهنگ شده» را نفی می‌کند و هم «مذاکره به آقا تحمیل و اجبار شده» را زیر سوال می‌برد. هم به طرف‌های خارجی پیام عدم ذوق‌زدگی ایران از تفاهم را مخابره می‌کند و هم به مردم داخل کشور با تصریح به اینکه از مسئولین تعهد گرفتم و بعد اجازه تفاهم را صادر کردم، قدرت و‌ اقتدار رهبری و تسلطش بر امور را نشان می‌دهد. هم اصل دموکراسی و عدم دیکتاتوری مقام رهبری در ایران را نشان می‌دهد و هم پشت مردم نگران از سرنوشت تفاهم را قرص و محکم می‌گیرد و به آن‌ها نقش نظارتی می‌دهد. هم با اسم بردن از جبهه‌مقاومت تصریح می‌کند که مراقب سرنوشت شما هم هستیم و هم با اشاره به بی‌اعتمادی به دشمن، پیام دست به ماشه بودن و آمادگی ایران را به کسانی که باید بدانند می‌دهد. جهان چشم باز کند و ببیند؛ این رهبر مقتدر ایران است که با پیامی کوتاه و چندسطری ولی چندلایه راه را از مردم کف خیابان تا مسئولین نظام و جبهه مقاومت به همگان نشان می‌دهد و امید دشمن به دیدگاه‌ تازه و نرم در رهبری جدید انقلاب را یک‌شبه کور می‌کند. الحمدلله از این نعمت! «مهدی مولایی»
14.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️سخنان مهم نبویان درباره مکاتبات رهبری و شعام که توسط صدا و سیما متوقف شد 🔹حجت‌الاسلام سید محمود نبویان در آنتن زنده شبکه خبر، در حال تشریح جزئیات نامه‌های رد و بدل‌شده میان رهبر معظم انقلاب و شورای عالی امنیت ملی بود که پخش برنامه به بهانه میان‌برنامه به صورت کامل متوقف شد! 🔹 سخنان نبویان که به علل و مواضع صریح و قاطع رهبر انقلاب درباره بندبند توافق و مفاد حساس آن اختصاص داشت، با توقف ناگهانی روبرو شد و نیمه‌کاره ماند.
هدایت شده از تحریریه کانال دانشگاه
🔸 نشست تخصصی ♦️از مخالفت اصولی تا پذیرش مشروط؛ تحلیل پیام راهبردی مقام معظم رهبری پیرامون امضای تفاهم نامه ایران و آمریکا 🗓 دوشنبه ۱ تیرماه ۱۴۰۵ ⏰ ساعت ۱۴ 🖥 پیوند حضور برخط 🏴 حکمت برای زندگی | دانشگاه باقرالعلوم(ع) | دانشگاه پیشران علوم انسانی 🔹@BouNews 🔹🔸💠🔸🔹