فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضرت علی علیه السلام محبوب خدا و رسول خدا بودند طبق روایت صحیح بخاری
🌺 کانال کتاب الله وعترتی در ایتا - تصویری👇
https://eitaa.com/ketaballahvaetrate
🌺 کانال کتاب الله وعترتی در ایتا - صوتی👇
https://eitaa.com/ketaballahvaetrate2
👈 کارشناس : #آیت_الله_حسینی_قزوینی
آدرس کانال های ما در شبکه های اجتماعی 👇
https://yek.link/velayat313
هدایت شده از مجموعه فرهنگی تبلیغی برهان ۳۱۳
📌بررسی و نقد #نماز_تراویح
💠 اعتراف علما و فقهای اهل سنت به بدعت #نماز_تراویح (۴)
👤 ابوالفرج ابن جوزی مفسر و مورخ مشهور اهل سنت درباره سخن عمر در رابطه با نماز تراویح می نویسد :
وقوله : نعمت البدعة . البدعة : فعل شيء لا علي مثال تقدم ، فسماها بدعة لأنها لم تكن في زمن رسول الله علي تلك الصفة ، ولا في زمن أبي بكر.
اما اين گفته عمر «نعمت البدعة یعنی خوب بدعتی». بدعت انجام كاری است كه پيش از آن در زمان رسول اکرم صلی الله علیه و آله نبوده و و آن را انجام نداده است ؛ لذا عمر آن را بدعت ناميد؛ چرا كه اين قضيه در زمان رسول خدا (ص) و زمان ابوبكر با اين ويژگی (به جماعت یعنی نماز تراویح) نبوده است.
📚 كشف المشكل من حديث الصحيحين ، ج1، ص116، تحقيق : علي حسين البواب ، ناشر : دار الوطن - الرياض - 1418هـ - 1997م
🤲🏻 اللهم عجل لولیک الفرج
هدایت شده از مجموعه فرهنگی تبلیغی برهان ۳۱۳
⁉️ بررسی و نقد #نماز_تراویح
💠 اعتراف علما و فقهای اهل سنت به بدعت #نماز_تراویح (۵)
👤 مقدسی حنبلی، فقيه نامدار حنابله كه برترين و گسترده ترين كتاب فقهی آن ها نيز متعلق به اوست در باره نماز تراويح می نويسد:
ونسبت التراويح إلي عمر بن الخطاب رضي الله عنه لأنه جمع الناس علي أبي بن كعب فكان يصليها بهم.
نماز تراويح را به عمر نسبت داده اند، به اين دليل كه او (نخستين بار) مردم را به امامت أُبي بن كعب جمع كرد تا پشت سر او نماز تراويح را بخوانند.
📚 المقدسي الحنبلي، ابومحمد عبد الله بن أحمد بن قدامة (متوفاي620هـ)، المغني في فقه الإمام أحمد بن حنبل الشيباني، ج1، ص455، ناشر: دار الفكر - بيروت، الطبعة: الأولي، 1405هـ.
🤲🏻 اللهم عجل لولیک الفرج
📌 نقد و بررسی #نماز_تراویح
💠 اعتراف علما و فقهای اهل سنت به بدعت #نماز_تراویح (۶)
👤 سیوطی عالم سرشناس اهل سنت در کتاب خود درباره تراویح می نویسد :
الثالث : أنه قد ثبت فی صحیح البخاری عن عمر أنه قال فی التراویح : نعم البدعة هذه ،والتی ینامون عنها أفضل ... فسماها بدعة – یعنی بدعة حسنة. وذلک صریح فی أنها لم تکن فی عهد رسول الله.
سوم : در صحیح بخاری ثابت شده است که عمر در مورد تراویح گفته است که این چه بدعت خوبی است و این که بخوابند و تراویح نخوانند بهتر است ... پس عمر آن را بدعت نامیده است – یعنی بدعت حسنه.و این صراحت دارد در این که نماز تراویح در زمان پیامبر (ص) نبوده است.
📚 المصابیح فی صلاة التراویح،ص22و23 ط دار عمار
🤲🏻 اللهم عجل لولیک الفرج
💠نقد و بررسی #نماز_تراویح در #کتب_اهل_سنت
💢فهرست مطالب (فهرست بروزرسانی میشود)
🔹مقدمه
🔹روایات بدعت نماز تراویح در صحیح بخاری
💠 اعتراف علما و فقهای اهل سنت به بدعت نماز تراویح
۱.محیی الدین نووی
۲.ابن کثیر دمشقی
۳.ابن حجر عسقلانی
۴.ابوالفرج ابن جوزی
۵.مقدسی حنبلی
۶.جلال الدین سیوط
🆔 @borhan_313_ir
#پاسخ_شبهه #توسّل #وهابیت
🔴قسمت دوم:
✳️ علمای اهل تسنن در طول تاریخ آیه «۶۴ سوره مبارکه نساء» را علاوه بر حیات پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله شامل ممات ایشان هم دانسته اند. یعنی با توجه به این آیه، بعد از حیات پیامبر صلی الله علیه و آله هم می توان از ایشان طلب استغفار و شفاعت کرد. بعلت اختصار، از هر مذهب فقهی اهل تسنن به یک نمونه در چندین پست اشاره خواهیم نمود.
🔺مذهب حنفی:
👤ملاعلی قاری هروی حنفی از بزرگان اهل تسنن می نویسد:
🆔@meshkatehedayat
«👈علمائی که از جمیع مذاهب در باب اعمال حج کتاب نوشته اند، گفته اند👉:
«از بهترین چیزی که زائر قبر [پیامبر] می تواند بگوید، همان سخنانی است که از عتبی روایت شده كه گفت: نزد قبر پیامبر نشسته بودم كه عربی بادیه نشین آمد و گفت: «سلام بر تو ای رسول خدا». شنیدم خداوند را که می فرماید: «و اگر آنان، هنگامی که به خود ستم می کردند، به نزد تو (پیامبر) می آمدند؛ و از خدا طلب آمرزش می کردند؛ و پیامبر هم برای آنها استغفار می کرد؛ خدا را توبه پذیر و مهربان می یافتند.(۶۴نساء)» من نزد شما [ای پیامبر] آمدم تا از گناهان خود استغفار کنم و شما را نزد خداوند شفیع قرار دهم...
🔹ملا علی قاری در ادامه می نویسد:
«پس شایسته است که زائر زیاد استغفار نماید. و بعد از قرائت آیه ۶۴ نساء، از پیامبر بخواهد که برای او دعای خیر و استغفار نماید، پس اینگونه بگوید:
ما نمایندگان[گروه و قوممان] به نزد شما هستیم ای پیامبر خدا! و زائرین شما هستیم ای محبوب خدا! آمده ایم تا حق شما را ادا نماییم. و از زیارت شما تبرک بگیریم، و بخاطر گناهان و ظلم های بسیاری که مرتکب شده ایم، شما را شفیع خویش در نزد خداوند قرار دهیم. چرا که غیر از شما شفیعی که به او امید داشته باشیم، نداریم، و امیدی نداریم مگر اینکه [معتقدیم] از راه شما به آن می رسیم. پس برای ما طلب مغفرت نما و در نزد پروردگارت برای ما شفاعت بفرما ای شفاعت کننده ی گنهکاران! و [ای پیامبر] از خداوند بخواه ما را از بندگان صالحش قرار دهد».
📚(نسخه خطی کتاب زیارة القبر المکرم،ص۴۱/ب)
🆔@meshkatehedayat