حواستون هست این شب ها آخرین سحرهای ماه رمضانه
حواستون هست این آخرین مناجات شبانگاهیمونه تو ماه مبارک رمضان
داره تموم میشه این ماه رمضونم
موسي بن جعفر عليه السلام :
" هركس در غياب برادرش براي او دعا
كند ، از عرش الهي ندايش كنند ، صد هزار برابر آنچه خواستي براي خودت باد.
📕 كافي ج٢ ص٥٠٨
امالي صدوق ص٥٤٠،٥٤١
تهذيب الاحكام ج٥ص١٨٤
وسايل الشيعة ج١٣ص٥٤٤
فضايل حضرت فاطمه ٣٣٣
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🔰در بیان هنرمندانه و واضح دین محدودیتهایی وجود دارد
🔻عملیات هدایت، باید توأم با نوعی ابهام باشد. و نمیتوان در جهت تبیین، بهصورت مطلق، آشکارسازی صورت گیرد. به خاطر همین، نقش تفکر در تبلیغ دین ویژه است. میفرماید:«وَ إِنْ كانَ كَبُرَ عَلَيْكَ إِعْراضُهُمْ فَإِنِ اسْتَطَعْتَ أَنْ تَبْتَغِيَ نَفَقاً فِي الْأَرْضِ أَوْ سُلَّماً فِي السَّماءِ فَتَأْتِيَهُمْ بِآيَةٍ وَ لَوْ شاءَ اللَّهُ لَجَمَعَهُمْ عَلَى الْهُدى فَلا تَكُونَنَّ مِنَ الْجاهِلين؛ و اگر اعراض آنها بر تو سنگين است، چنانچه بتوانى نقبى در زمين بزنى، يا نردبانى به آسمان بگذارى (و اعماق زمين و آسمانها را جستجو كنى، چنين كن) تا آيه (و نشانه ديگرى) براى آنها بياورى! (ولى بدان كه اين لجوجان، ايمان نمىآورند!) امّا اگر خدا بخواهد، آنها را (بهاجبار) بر هدايت جمع خواهد كرد. (ولى هدايت اجبارى، چه سودى دارد؟) پس هرگز از جاهلان مباش!)»(الأنعام،35)
🔻علامه طباطبایی ذیل آیه میفرماید:«مراد از آيه در" فَتَأْتِيَهُمْ بِآيَةٍ ..."، چيزى است كه مشركين را مجبور به ايمان كند نه صرف معجزه.... پس معلوم میشود مراد از آيه صرف معجزه نيست، بلكه چيزى است كه سلب اختيار از آنان كند، و اين هم با دعوت الهى سازگار نيست».»(ترجمه تفسیر المیزان، ج7، ص91). مبلغ، در انتقال پیام دین، محدودیت در انتخاب حرفهای صحیح دارد. آیه نشاندهنده و توضیحدهنده حق است. پس آیه، آیه است. دروغ یا کذب نیست. ولی نباید از هر آیهای استفاده کرد بهگونهای که فرد قدرت انتخاب خودش را از دست دهد. بیاراده حق را بپذیرد.
🔻پیامبر در مقام تبلیغ، اعراض کافران را میبینند، برای همین به دنبال آن هستند که کلام مؤثری را به کار بگیرند. برای اینکه کلام مؤثر باشد، نیاز به دلایل تمامکننده و قانعکننده دارند. گاهی این دلایل، آنقدر روشن هستند که نهتنها جایی برای فرار مخاطب نمیگذارند بلکه مخاطب را بیاراده و بدون امتحان وادار و مجبور به پذیرش حق میکنند. پیامبر ص نباید از هر آیهای برای اثبات حق بهگونهای که از مخاطب سلب اختیار کند، استفاده کند.
🔻این آیه تصریح دارد که در بیان هنرمندانه و واضح دین محدودیتهایی وجود دارد. مبلغ گاهی اوقات نمیخواهد این محدودیتها را بپذیرد و میخواهد به هر قیمتی شده است مخاطب را تسلیم کند.
👤 علیرضا پناهیان
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
کانال موسسه فرهنگی تبلیغی امیربیان (واحدخواهران)
https://eitaa.com/Amirebyan
▬▬▬🍃🌸🍃📖🍃🌸🍃▬▬▬
دعای روزبیست وهشتم ماه مبارک رمضان
📖 بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ وفّرحظّی فیهِ من النّوافِلِ واكْرِمْنی فیهِ بإحْضارِ المَسائِلِ وقَرّبِ فیهِ وسیلتی الیكَ من بینِ الوسائل یامن لایَشْغَلُهُ الحاحُ المُلِحّین .
خدایازیادكن بهره مرادرآن ازاقدام به مستحبات وگرامى داردرآن به حاضر كردن ویاداشتن مسائل ونزدیك گردان درآن وسیله ام به سویت ازمیان وسیلهها اى آنكه سرگرمش نكنداصراروسماجت اصراركنندگان.
کانال تبلیغی ، فرهنگی مؤسسه امیربیان واحد خواهران
https://sapp.ir/amirebyan
هدایت شده از فاطمه سلام الله علیها بانوی عالمین
1_13035592.mp3
1.9M
⚪️خداحافظ ای ماه بزرگ خدا
▫️فرازهایی از دعای امام سجاد(ع)
دعای وداع ماه مبارک رمضان
بخشی ازسخنرانی مرحوم آیت الله حاج آقامجتبی تهرانی(رض) که درزمان حیات ایشان منتشرنشد.
کسی که پرداخت زکات فطره او بر دیگری واجب است، اگر خودش فطره را بدهد از کسی که فطره بر او واجب شده برداشته نمی شود:
🔹 امام خمینی، امام خامنهای و آیت الله مکارم:
مگر اینکه با اذن و اجازه آن فرد زکات فطره را بدهد که در این صورت از عهده آن شخص برداشته می شود.
🔹 آیت الله سیستانی:
مگر اینکه کسی که بر او واجب است به او وکالت داده باشد که زکات فطره پرداخت کند.
🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺
https://eitaa.com/Amirebyan
کانال مؤسسه فرهنگی تبلیغی امیربیان (واحدخواهران)
🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺
اگر مهمان قبل از غروب عید فطر بر میزبان وارد شود، فطریه اش بر عهده کیست؟
🔸امام خمینی،امام خامنهای و آیت الله مکارم:
اگر مهمان نان خور او حساب شود، فطریه اش بر عهده میزبان است بنابراین مهمان یک شبه فطریه اش بر عهده خودش می باشد (آیت الله مکارم: ولی اگر قصد دارد چهار پنج روز نزد او بماند، دادن فطره او بر میزبان واجب است)
🔹 آیت الله سیستانی:
اگر مهمان شب را می ماند و میزبان عهده دار مخارجش شده (هر چند چیزی نخورد یا با غذای خود افطار کند)، باید فطریه اش را داد، اما اگر صرفا برای افطاری دعوت شده، فطریه اش بر عهده میزبان نیست.
🌹🌼🌹🌼🌹
https://eitaa.com/Amirebyan
کانال مؤسسه فرهنگی تبلیغی امیربیان (واحدخواهران)
🌹🌼🌹🌼🌹
🔸زمان کنار گذاشتن فطره و پرداخت آن چه موقع است؟
بعد از اثبات حلول ماه شوال مىتواند آن را کنار بگذارد اگر نماز عید فطر مىخواند، بنابر احتیاط واجب باید پیش از نماز پرداخت کند یا کنار بگذارد و اگر نماز عید نمىخواند، تا ظهر روز عید فطر مهلت دارد.
آیت الله مکارم:
وقت ادای زکات فطره روز عید فطر قبل از انجام نماز است ، بنا بر این کسی که نماز عید فطر را می خواند باید فطره را پیش از نماز عید بدهد و اگر نماز عید نمىخواند، تا ظهر روز عید فطر مهلت دارد.
🌸🍀🌸🍀🌸
https://eitaa.com/Amirebyan
کانال مؤسسه فرهنگی تبلیغی امیربیان (واحدخواهران)
🍀🌸🍀🌸🍀
🔸اگر شخص فطره را کنار بگذارد، مىتواند از آن استفاده کند و بعد به جاى آن مال دیگرى بگذارد؟
خیر، باید همان را که کنار گذاشته، براى فطره بدهد.
🔸 اگر مالی را که برای فطره کنار گذاشته از بین برود، چنانچه دسترس به فقیر داشته و دادن فطره را تأخیر انداخته باید عوض آن را بدهد و اگر دسترس به فقیر نداشته ضامن نیست مگر آن که در نگهداری آن کوتاهی کرده باشد.
🌸🍀🌸🍀🌸
https://eitaa.com/Amirebyan
کانال مؤسسه فرهنگی تبلیغی امیربیان (واحدخواهران)
🍀🌸🍀🌸🍀
🔸 اگر موقعی که دادن زکات فطره واجب است ، فطره را ندهد و کنارهم نگذارد احتیاط واجب آن است که بعداً بدون این که نیّت ادا و قضا کند فطره را بدهد.
آیت الله مکارم:
احتیاط آن است که بعداً به نیّت ما فی الذمه یعنی بدون این که قصد ادا و قضا کند فطره را بدهد.
🌷🌼🌷🌼🌷
کانال تبلیغی ، فرهنگی مؤسسه امیربیان (واحد خواهران)
https://eitaa.com/amirebyan
🌷🌼🌷🌼🌷
┄┅══✼
❁﷽❁
✼══┅┄
🌺 دعای روز #بیست_و_نهم ماه مبارک رمضان
💎 اللهمّ غَشّنی فیه بالرّحْمَةِ وارْزُقْنی فیهِ التّوفیقِ والعِصْمَةِ وطَهّرْ قلْبی من غَیاهِبِ التُّهْمَةِ یا رحیماً بِعبادِهِ المؤمِنین.
🔮 خدایا بپوشان در آن با مهر و رحمت و روزى کن مرا در آن توفیق و خوددارى و پاک کن دلم را از تیرگی ها و گرفتگى هاى تهمت اى مهربان به بندگان با ایمان خود.
💫 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
┄┅══✼🌺✼══┅┄
https://eitaa.com/Amirebyan
کانال مؤسسه فرهنگی تبلیغی امیربیان (واحدخواهران)