✅ واکسن نزدن ظلم به سیستم اجتماعی است
🔻استاد حوزه علميه خراسان
🔹 حجتالاسلام والمسلمین علی رضایی تهرانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه علمیه خراسان، در پاسخ به این سوال که «آیا حکومت میتواند مردم را مجبور به واکسن زدن کند یا خیر؟»، گفت: چون کسی که واکسن نزده، ناقل است و با واکسن نزدن، این مریضی ریشهکن نمیشود، و به عبارت دیگر واکسن نزدن اضرار به غیر و تعرّض به غیر است، که حرام شمرده میشود، بنابراین حکومت میتواند با راهکارهایی مردم را به سمت واکسن زدن تحریض و بلکه اجبار کند.
🔸ممکن است کسی واکسن نزده و در منزل یا باغ خود نشسته و قرار است که 20 سال از آنجا بیرون نیاید و کسی را هم به حضور نپذیرد که البته چنین فرضی محال است، خوب در این صورت اشکالی ندارد که واکسن نزند، اما وقتی در مترو، اتوبوس، بانک، پارک، مهمانی، عروسی، عزا و دیگر مکانهای عمومی، حضور دارد و دیگران را آلوده میکند، این امر نوعی اضرار به غیر است و او حق چنین کاری را ندارد.
🔹استاد حوزه علميه خراسان، واکسن نزدن را نوعی ظلم به سیستم اجتماعی کشور توصیف و ابراز کرد: افرادی که واکسن نمیزنند، به خاطر سرایت دادن مریضی به دیگران، در حقیقت به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر سیستم جفا میکنند. کسی که کرونا میگیرد، خوب به بیمارستان میرود و درمان میشود و میلیونها تومان روی کشوری که در وضعیت اقتصادی خوبی نیست، خرج میگذارد. ضمن اینکه ادامه بیماری مانع رونق بسیاری از کسب و کارها و در نتیجه مانع رونق اقتصاد کشور هم هست. طبیعی است که چنین کاری نه مرضیّ عقل است و نه مرضیّ شرع.
🔸نتیجه بحث اینکه، واکسن زدن لازم و یک واجب اجتماعی است؛ همانگونه که رهبر معظم انقلاب در عمل چنین کردند و واکسن «برکت» که یک واکسن ایرانی بود، زدند و دیگران را هم تشویق به این کار کردند تا زودتر این ویروس منحوس ریشهکن شود. بر این اساس، تشکیک بر این مسئله، اصلاً تشکیک غیرعقلانی به نظر میرسد، چون متخصصان عالم، مشهور قریب به اتفاقشان، ولو واکسن اضطراری و در شرایط فعلی را برای جلوگیری و پیشگیری و ریشهکن کردن بیماری، موثر میدانند و بر آن اتفاق نظر دارند و این اتفاق نظر، موضوع حکم وجوب را برای فقیه مهیا میکند.
https://hozehkh.com/OneEntry?entryID=41453
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
✅ هر روز رسواتر از دیروز
🔹 جریانی که با سوء استفاده از احترام و تقدس جایگاه روحانیت در میان مردم خود را نماینده حوزویان قلمداد میکرد و با قلب واقعیت، تحریف، تخریب و تضعیف جایگاه ولایت و نهادها و مسئولین رسمی نظام اقدام میکرد و بر همین اساس برخی از مردم ولایتمدار و مومن را در اطراف خود نگاه داشته بود اینک آهسته آهسته با آشکار شدن حقایق و واقعیات هر روز رسواتر از دیروز در میان مردم عریانتر میگردد.
🔸حجتالاسلام ذوالنور نماینده انقلابی مردم شریف قم و رئیس سابق کميسيون امنیت ملی و جانشین اسبق نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کوس رسوایی این جریان را در میان حوزویان فریاد زد.
🔸شورای هماهنگی گروههای فرهنگی حوزه علمیه قم که متشکل از دهها گروه فرهنگی و جهادی حوزه و بسیاری از اساتید و فضلای حوزه است تشت رسوایی آنان را از بام حوزه بر زمین انداخت.
🔸خانم دکتر زارعی رییس اداره مطالعات سیاسی و بصیرتافزایی حوزههای علمیه خواهران در مصاحبه با پایگاه رسانهای مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در عمل خط بطلانی بر ادعاهای این گروه کشید و مرزبندی بانوان طلبه را با آنان مشخصتر از گذشته کرد.
🔸حوزه علمیه خراسان نیز با درج مصاحبه یکی از اساتید برجسته خود یعنی حجتالاسلاموالمسلمین علی رضایی تهرانی نشان داد در کنار نظام و در مقابل ادعاهای بی اساس این جریان افراطی قرار گرفته است.
🔸 پیشتر نیز آیتالله رشاد، آیت الله سیفی و آیت الله رجبی و برخی دیگر از علمای برجسته حوزه با انتقاد از رویه تخریبگر و ناصواب این جریان حمایت خود را از تصمیم حاکمیت یعنی واکسیناسیون عمومی اعلام کرده بودند.
🔸تقریبا اکثریت مطلق مراجع معظم تقلید و اساتید و علمای برجسته حوزوی با تزریق واکسن در عمل خط بطلانی بر ادعاها و شیوه پر اشتباه این معدود طلبه کشیده بودند.
🔹 حال این جریان منزوی و تحریفگر مانده است و چند طلبه به قول حجتالاسلام ذوالنور تازه به دوران رسیدههای بیریشه!! و طرفدارانی که باید انتخاب کنند که با این افراد همراه خواهند بود یا در کنار مراجع تقلید، علما و اساتید برجسته حوزه و اکثریت مطلق طلاب و روحانیون؟
🔹 اینک هر روز صحنه میدان شفافتر و گویاتر از قبل میشود و انتخاب سهلتر که در کدام طرف ماجرا خواهیم ایستاد؟! قطعا انتخاب امروز ما در سرنوشت فردای ما تاثیرگذار خواهد بود.
🔻《تضعیف نظام حرام عینی است
اين نظام، نه به آسانی به دست آمده و نه به آسانی برمیگردد، اگر معاذالله كوچكترين آسيبی ببيند تمام لعنتهای گذشته دامنگير ما میشود، اين امانت الهی است، بر همه ما واجب عينی است كه اين نظام را حفظ كنيم، كاری كه باعث تضعيف اين نظام است، باعث تفرقه است، باعث نفاقافكنی میشود، باعث طمع بيگانه است، اين كار حرام عينی است، اين چنين نيست كه اگر كسی دارای رهبر خوب بود بگويد كشور حفظ میشود، رهبر اگر علی بن ابیطالب «عليه السلام» هم باشد مادامی كه مردم عاقل نباشند كشور به مشكل برمیخورد، داشتن رهبر خوب نيمی از قضيه است، پس مبادا بگوييم ما يك رهبر خوب داريم و همين كفايت میكند.》
(آيتاللهالعظمی جوادی آملی)
✍سیداحمدرضوی
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
⁉️متن شبهه: 👇👇👇
*تزریق واکسن کرونا واجب است یا حرام؟!*
فتوای رهبری:
تزریق واکسن کرونا تقلیدی نیست. مکلف باید به تشخیص خود عمل کند. اگر مکلف به تشخیص برسد که تزریق ضرر قابل اعتنا دارد، تزریق واکسن کرونا حرام است.
تلفن دفتر استفتائات احکام مقام معظم رهبری جهت پرسش و یقین به صحت مطلب فوق.
02164411
02537746666
✅پاسخ شبهه: 👇👇👇
⚠️ *لطفا حتما حتما توضیحات را تا انتها بخوانید:*
🔹 مطلب فوق، مطلب درستی است اما فتوای رهبری نیست. یعنی در منابع معتبر منتسب به رهبر انقلاب، چنین استفتاء و پاسخی وجود ندارد اما اگر شما با دفتر ایشان تماس بگیرید و بگویید تزریق واکسن تقلیدی است یا خیر، قطعا بر اساس مبنای فقهی ایشان پاسخ منفی خواهند داد. اما فتوایی در این زمینه وجود ندارد.
💠 *توضیح بیشتر:*
🔹به طور کلی مرجع تقلید نمیتواند در مسائل جزئی و موضوعات احکام فتوا بدهد، مثلا مرجع تقلید نمیتواند فتوا بدهد که لکه قرمز رنگ روی لباس شما نجس است یا نجس نیست.
🔹اما او میتواند اینگونه فتوا بدهد که اگر لکه قرمز رنگی روی لباس شما بود و شک داشتید که خون است یا نه، آن لکه نجس نیست.
➕در مسئله واکسن هم همینطور است. به طور کلی چیزی که برای انسان ضرر قابل توجهی داشته باشد، پرهیز از آن لازم است و چیزی که برای سلامتی و نجات از مرگ ضروری باشد هم استفاده از آن لازم است.
♦️ *اما تزریق واکسن کرونا واجب است یا حرام؟! بستگی به تشخیص خودتان دارد.*
🔹 تا اینجا، مربوط به زمانی است که یک مسئله تبدیل به قانون عمومی کشور نشده است. اگر مسئله تزریق واکسن کرونا توسط حکومت جمهوری اسلامی، ضروری اعلام شود، تزریق آن واجب است و رهبر انقلاب در این زمینه فتوای صریح دارند:
🔴 سؤال: اگر طبق مقررات زدن واکسن الزامی شود، تکلیف چیست؟
🔵 جواب: اگر حکومت اسلامی با ملاحظه مصالح عمومی کشور، مقرراتی را اعلام کند، همه باید عمل کنند.
https://eitaa.com/leader_ahkam/2213
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شایعات فضای مجازی در ۲۴ ساعت گذشته؛ ۱۷ آبان
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌متن شایعه: 👇👇👇
پساز انتشار عکسهای فارغالتحصیلی دختران جلوی دانشگاه تهران و حواشی پیش آمده پس از آن، مسئولان با کشیدن یک پرده سبز، سردر تاریخی دانشگاه تهران را تا اطلاع ثانوی از دسترس خارج کردند
✅پاسخ شایعه: 👇👇👇
🎥 خبرگزاری دانشجو با انتشار فیلمی از جلوی سردر دانشگاه تهران نوشت: علیرغم شایعات هیچ مانع یا پردهای در جلوی سر در دانشگاه تهران وجود ندارد و تصویر منتشر شده در فضای مجازی مربوط به زمان برگزاری نماز جمعه است.
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
❌تکذیب صادرات نخلهای دشتستان به کشورهای حوزه خلیج فارس
🔹دادستان شهرستان دشتستان بوشهر:
ادعای مبنی بر فروش درختهای نخل شهرستان دشتستان و صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس تکذیب میشود.
🔹فردی که صاحب این درختهای نخل بوده، حدود ۱۸ درخت را به دلیل بیکیفیت بودن محصول به قیمت هر کدام حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان میفروشد.
🔹کارشناسان جهاد کشاورزی نیز غیرمثمر بودن و نداشتن صرفه اقتصادی نخلها را تایید کردهاند.
🔹صادرات نخل صرفا با مجوز جهاد کشاورزی صورت میگیرد و جهاد کشاورزی تنها در مورد محصولات غیرمثمر چنین مجوزی صادر میکند و این اقدام هم تشریفات پیچیدهای دارد.
🔹فیلم پخش شده در کلیپ که نشان دهنده بارگیری و صادرات نخل در اسکله است نیز مربوط به سالیان قبل بوده و ارتباطی به این نخلها ندارد.
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
✅پاسخ به یک ابهام
🔺روابط عمومی اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی: نامه رئیس اداره ملکان فاقد جایگاه قانونی است.
🔹در روزهای گذشته، نامهای با امضای رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ملکان از توابع استان آذربایجان شرقی منتشر شده است که در آن خطاب به مدیر چاپ خانه و خدمات کامپیوتری نوشته شده است ذکر نام زنان در اطلاعیههای مجالس ترحیم ممنوع و پیگرد قانونی خواهد داشت که این نامه به سرعت در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی خبرساز شد.
✅ این نامه فاقد وجاهت قانونی بوده و روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی نیز در پاسخ به حواشی این نامه گفت: نامه اداره ملکان ارتباطی با اهداف و ماموریت این سازمان ندارد و برخورد لازم با نویسنده صورت گرفته است.
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
🔴پنج سوال اساسی تفکر انتقادی
🗝 پرسیدن پنج سؤال اساسی سواد رسانهای میتواند به ما کمک کند تا دیدن، خواندن و شنیدنمان منتقدانه باشد:
1️⃣ چه کسی این پیام را ایجاد کرده است؟
2️⃣ از چه فنهایی برای جلبتوجه من به پیام استفادهشده است؟
3️⃣ افراد مختلف چه برداشتهایی میتوانند از این پیام داشته باشند؟
4️⃣ چه ارزشها، سبک زندگی و جهانبینیای در پیام بازنمایی میشود؟
5️⃣ چرا این پیام ارسالشده است؟
#سواد_رسانهای
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
✅ نتایج کارآزمایی بالینی داروی منسوب به «امام کاظم » امیدوار کننده نیست
🔹مدیر گروه طب ایرانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه برای هیچ فردی #داروی_امام_کاظم را توصیه نکردهام چون هیچ شواهد و قرائن علمی برای آن نداریم، گفت: تنها یک کارآزمایی بالینی در مورد این داروی گیاهی انجام شده که نتایج آن امیدوار کننده نیست و نمی توان به آن استناد علمی کرد.
🔸متخصص طب سنتی ایران افزود: از نظر شرعی مردم باید به نظر #مراجع_تقلید توجه داشته باشند که سه مرجع تقلید یعنی آیت الله مکارم شیرازی، جوادی آملی و علوی گرگانی فتوا داده اند مومنین در مسائل پزشکی باید از نظر متخصصان استفاده کنند. همچنین وقتی می بینیم مقام معظم رهبری واکسن تزریق می کنند دیگر هیچ حرفی باقی نمی ماند.
🔹محمد مظاهری، اظهار کرد: واکسیناسیون در طب سنتی ایران تاریخچه ای قدیمی تر از "ادوارد جنر" دارد که واکسن آبله را به دنیا ارائه کرد. در این زمینه کتابی از زکریای رازی داریم به نام الجدری و الحصبه، در این کتاب وقتی آبله و سرخک مطرح می شود، رازی راهکاری ارائه می دهد که دست زخم را به پستان گاوی که آبله گرفته آغشته کنند تا میزان کمی از عامل بیماری زا وارد بدن شود. حتی قبل از فراگیر شدن واکسیناسیون در جهان، در قبایل کوج نشین ایرانی زنان سالخورده ترشحات فرد آبله گرفته را در دستمالی جمع می کردند و با سوزن به پوست بدن افراد دیگر تلقیح می کردند و سیستم ایمنی فرد را درگیر می کردند، یعنی همان کاری که با #واکسیناسیون انجام می دهیم.
🔸وی در مورد داروی امام کاظم که برای درمان بیماران مبتلا به کرونا توصیه می شود، توضیح داد: این دارو گیاهانی دارد که ممکن است با توجه به مطالعات کامپیوتری، بر روی برخی بیمارانی که در فاز اولیه ابتلا به کرونا هستند #اثربخشی داشته باشد، اما موقعی که ریه بیمار درگیر می شود این گیاهان به تنهایی یا مرکب نمی توانند کارآیی داشته باشند و حتما باید از درمان های استاندارد استفاده کرد.
🔹وی با بیان اینکه ما برای اسلام و ائمه اطهار ارزش بسیاری قائلیم اما نباید اسم ائمه را بر روی دارویی بگذاریم، تاکید کرد: شأن ائمه ما بسیار بیشتر از آن است که نامشان را بر روی دارویی بگذاریم. گاهی بیماران دارویی می آورند که اسم ائمه بر روی آنها است، فقط تا الان قرصی به اسم حضرت ابوالفضل ندیده ام و فکر می کنیم از اسم حضرت ابوالفضل بیشتر می ترسند! بهتر است در گذاشتن این اسامی دقت بیشتری کنند و اگر زنجبیل و شکر سرخ به بیمار می دهیم بهتر است اسم گیاهی روی آن بگذاریم.
https://www.farsnews.ir/news/14000818000100/
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
⭕️ کدام اپلیکیشنها فیک و مجرمانه هستند؟
🔸سرهنگ رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹مجرمان با انتشار اپلیکیشنهای مختلف با عناوین گوناگون اعم از عدالت همراه، سامانه ثنا، پیگیری شکایت دادگاه، دوست یاب، همسریاب، اینترنت ارزان، چت دیوار یا دیگر بازارهای آنلاین در کانالها و گروههای شبکه اجتماعی کاربران را ترغیب به مراجعه به لینک مندرج در پیامک و دانلود اپلیکیشن آلوده میکنند و در نهایت اقدام به سرقت اطلاعات افراد میکنند.
🔹کاربران به هیچ عنوان اپلیکیشنهای مورد نیاز خود را از منابع نامطمئن و شبکههای اجتماعی دانلود نکنند.
👉 yjc.news/00XOSs
👇👇👇
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
┏⊰✾✾⊱━━━─»»»━━┓
🆔 @mobahesegroup
┗━━─»»»━━━⊰✾✾⊱┛
⁉️متن شبهه: 👇👇👇
لطفا مردم رو تشویق به زدن واکسن چینی نکنید. اوضاع واکسن زده های چینی خرابه
✅پاسخ شبهه: 👇👇👇
تاکنون ۷۶ درصد از جمعیت ۱.۴۳۹.۳۲۳.۷۷۶ نفری چین بیش از ۲.۳ میلیارد دوز واکسن چینی زدهاند.
تاکنون در ایران تعداد ۹۲.۶۷۷.۷۳۷ دوز واکسن به ۵۴.۷۶۴.۰۵۱ نفر تزریق شده است که بیش از ۸۰ درصد آن یعنی حدود ۷۸ میلیون دوز واکسن چینی بوده.
در کشورهای دیگر جهان نیز صدها میلیون دز واکسن چینی تاکنون نزریق شده است.
اگر سخن شما درست باشد الان باید جمعیتی بیش از ۱.۲ میلیاردی اوضاعشان خراب باشد!!!
🔹 آیا شواهد و قرائن، ادعای مطرح شده را تایید میکند؟!
🔹 آیا بیش از ۴۰ میلیون نفر از جمعیت ایران اوضاعشان خراب است؟!!
✅ برادر گرامی فضای مجازی رها شده جولانگاه بسیاری از ادعاهای کذب و شایعات بی اساس است. بهتر این است که ما پس از شنیدن هر ادعایی آن را با شواهد و قرائن معتبر و اسناد رسمی و تائید شده بسنجیم و بررسی کنیم تا صحت و سقم آن برایمان روشن شود
✍سیداحمدرضوی
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
کرهجنوبی سال ۹۸ در اوج تحریمهای خارجی و بی تدبیریهای داخلی، ایران را تنها گذاشت و الان با بدهی ۷ میلیارد دلاری و پولهای بلوکه شده، قصد بازگشت به ایران را دارد تا جلوی تولید ملی را بگیرد!
چقدر شما وقیح هستید.
✍عبـدالمـجید خرقـانی
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
در برنامه ثریا فهمیدیم آقای حاج علی اکبری با "مطالبهگری" و "عدالتخواهی واقعی" هیچ مشکلی ندارن
هفته پیش جماعت موسوم به «عدالتخواه»، کلیپ تقطیع شدهای از ایشون پخش کردن که باعث تهمتزنی و تخریب ایشون شد، و تا همین الان هیچ عذرخواهی انجام نشده و همچنان طلبکارن!
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
📰واکنش رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر به موارد مطرحشده در برخی رسانهها در خصوص کیفیت واکسن سینوفارم
🔹دکتر گویا: مشخص نیست این اخبار کذب را بر چه مبنایی منتشر میکنند.
🔹واکسن سینوفارم یک نوع است که در اختیارمان قرار گرفته و سازمان غذا و دارو هم آن را تأیید کرده است.
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
⁉️متن شایعه: 👇👇👇
اخیرا اخباری در شبکههای اجتماعی و گروههای تلگرامی منتشر شد مبنی بر اینکه ️نمایندگان مجلس طی روزهای گذشته کلیات طرح مالیات بر عایدی سرمایه را تصویب کردند که به موجب آن دولت کسری بودجه خود را به وسیله سود سپردههای بانکی تأمین خواهد کرد.
✅پاسخ شایعه: 👇👇👇
بررسیها و پیگیریهای مرکز مقابله با شایعات سایبری نشان میدهد این خبر صحت ندارد و معاون حقوقی سازمان امور مالیاتی نیز در پاسخ به این سوال که آیا سود سپردههای بانکی مشمول مالیات میشوند، اظهار کرد: هنوز در هیچ قسمت از قوانین مالیاتی بندی تحت عنوان " مالیات بر سود سپرده بانکی" وجود ندارد.
🔸گفتنی است براساس همین شایعه، دولت قرار بود که از سود سپردههای بانکی، مالیاتی ۲۰ درصدی را دریافت کند.
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
❌تکذیب یک ادعا؛
🛑 مجتبی ذوالنوری:
هیچ مصاحبهای در رابطه با جرمانگاری دوچرخهسواری بانوان نداشتهام.
🔹امروز خبری در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر اینکه مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم و عضو کمیسیون امنیت ملی گفته است: دوچرخهسواری بانوان باید جرم تلقی شود و مجلس در زمینه تصویب قانون برای جرمانگاری ناهنجاریهایی مانند دوچرخهسواری زنان مستعد است.
🔸با بررسیها و پیگیریهای انجام شده در مرکز مقابله با شایعات سایبری مشخص شد جملات منتسب به نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی صحت ندارد. در همین رابطه مجتبی ذوالنوری در گفتگوی با مرکز مقابله با شایعات سایبری ضمن تکذیب این شایعه تأکید کرد که هیچ مصاحبهای در اینباره نداشتهام.
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شایعات فضای مجازی در ۲۴ ساعت گذشته؛ ۱۸ آبان
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
🌺 هرکس شود به خاک ری🌺
از معرفت مقیم
باشد پناه معرفت
♡سیدالکریم♡
💎امامهادی علیه السلام فرمودند:
مَن زارَ عَبدالعَظیمِ الحَسَنی(ع) بِرِی کَمَن زارَ الحُسَین(ع) بِکَربَلا
هرکس #عبدالعظیم حسنی را در ری زیارت کند مثل کسی ست که حسین علیه السلام را در کربلا زیارت می کند.🌺🍃
ولادت حضرت عبدالعظیم مبارک باد.💐
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات👇👇👇
┏⊰✾🌹✾⊱━━━─━━┓
🆔 @mobahesegroup
┗━━─━━━⊰✾🌹✾⊱┛
📰هشدار پلیس درباره اپلیکیشن جعلی ۳ بانک
🔹 پلیس فتا: در اهدافی جدید مجرمان سایبری با طراحی و ارسال اپلیکیشنهای جعلی بانکهای صادرات، کشاورزی و سپه به Google Play، زمینه کلاهبرداری از هموطنان را فراهم میسازند.
🔹هموطنان در صورت نیاز به نصب اپلیکیشنهای بانکی حتماً بر دریافت از مارکتهای داخلی یا سایتهای رسمی بانکهای عامل اقدام نمایند.
#اخبار_جبهه_انقلاب_اسلامی
🇮🇷اخبار جبهه انقلاب اسلامی
@News_Revolution 📡
❌متن شایعه: 👇👇👇
انتشار یک برگه به عنوان رای قاطع دیوان عدالت اداری مبنی بر : با توجه به اینکه واکسنهای موجود در دوره آزمایشی هستند ومجوز مصرف اضطراری را دارند لذا شاکی پرونده می تواند به کسب وکار خود ادامه دهد تا قانون اجباری بودن واکسن کرونا به تصویب برسد ...
✅پاسخ شایعه: 👇👇👇
1️⃣ عموما در احکام قضائیه و حقوقی برای استناد به قانونی بودن حکم موارد متعدد از مواد و تبصرههای قانونی درج میگردد در حالی که در حکم منتشر شده توسط جریان مخالف واکسن هیچ استناد قانونی وجود ندارد. و نوع ادبیات به کار رفته در احکام قضائیه و حقوقی ادبیات رسمی و متداول اداری است اما در حکم ادعایی ما شاهد ادبیات عامیانه و غیررسمی هستیم.
2️⃣ فقط کافیه در گوگل سرچ کنید: " قرار دیوان عدالت اداری" در قسمت تصاویرش صدها تصویر قرار دیوان عدالت اداری میاد که بدون استثناء در تمامشون چند ویژگی مشخصه
۱- استنادات قانونی
۲- نگارش رسمی
۳- نام شخص و مسئولیت صادر کننده
۴- آدرس و "تلفن" شعبه صادر کننده رای
در حالیکه رای فوق فاقد هیچکدام از این موارد نیستکه حاکی از جعلی بودن آن میباشد.
3️⃣ هر ادعایی را بدون صحتسنجی و اسناد معتبر تائید شده باور نکنیم تا در پازل دیگران بازی نخوریم.
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup