✳️روز مباهله را یك روز علمی تلقّی كنید / لزوم توجه مجامع علمی به بزرگداشت روز مباهله
آیت الله العظمی جوادی آملی با تاکید بر گرامیداشت روز مباهله اظهار داشتند: جریان مباهله واقعه بسیار مهمی است که 24 ذیحجّه به وقوع پیوسته است و این روز را همه ما چه حوزوی و چه دانشگاهی باید گرامی بداریم چرا که این روز از برجستهترین روزهای سال است.
🔷ایشان بیان داشتند: از غریب ترین ایام زندگی ما ایام مباهله است. خیلی از ما عالمانه حرف میزنیم و عوامانه فكر میكنیم در نتیجه آن اركان ولایت را تقریباً از دست میدهیم در حالی که آن اجزای غیر ركنی را خیلی محترم میشمریم مانند اول ذیحجه که سالروز ازدواج وجود مبارك حضرت امیر با فاطمه زهرا(سلام الله علیهما) است اینها جزء واجبات غیر ركنی است.
🔷معظم له ادامه دادند: در نماز یك واجب ركنی داریم یك واجب غیر ركنی، در خصوص امامت و ولایت نیز همین طور است؛ غدیر جزء واجبات ركنی امامت است، مباهله جزء واجبات ركنی ولایت است ، با سالروز ازدواج فرق میكند. در حالی که نه رسانهها از او نام میبرند و نه حوزهها خبری هست! آن وقت آن مسائل واجبات غیر ركنی را خیلی دامن میزنیم، آنها هم واجب هست اما مثل اجزای نماز است لکن حمد و سوره كجا، ركوع و سجود كجا؟! حمد و سوره واجب غیر ركنی است اما ركوع و سجود واجب ركنی است.
🔷آیت الله العظمی جوادی آملی خاطرنشان کردند: روز مباهله متأسفانه در پیش ما خیلی جلال و شكوه ندارد! درست است غدیر مسئله خاصی است ولی قبل از جریان غدیر آیه قرآن صریحاً از وجود مبارك علی بن ابیطالب به عنوان جانِ پیغمبر یاد كرده است ﴿نَدْعُ أَبْناءَنا وَ أَبْناءَكُمْ وَ نِساءَنا وَ نِساءَكُمْ وَ أَنْفُسَنا وَ أَنْفُسَكُمْ﴾ هم مفسّران بالاتفاق بر این هستند و هم روایات اهل بیت بالاتفاق بر این است و هم تاریخنگاران بالاتفاق این مطلب را نوشتند.
🔷ایشان با اشاره به روایتی از امام رضا علیه السلام در خصوص مباهله اذعان داشتند:
وقتی مأمون(علیه من الرحمن ما یستحق) ، به وجود مبارك امام رضا(سلام الله علیه) عرض میكند به چه دلیل علی بن ابیطالب(سلام الله علیه) افضل است؟ ایشان دیگر نفرمود غدیر، فرمود با ایه ﴿انفسنا﴾ ، خدا وقتی وجود مبارك حضرت امیر علیه السلام را جان پیغمبر میداند از این بالاتر فضیلت فرض میشود؟! «من كنت مولاه فهذا علی مولاه» كه گفته ی خود پیغمبر است هر چند آن هم از طرف خداست، کجا؛ و اینکه ذات اقدس اله خود فرموده علی جان پیغمبر است، کجا؟! و وجود مبارك امام رضا علیه السلام به این استدلال كرد .
🔷ایشان بیان داشتند: وجود مبارك امام رضا فرمود منظور از ﴿انفسنا﴾ خود جانِ پیغمبر است نه منظور از ﴿انفسنا﴾ یعنی «رجالنا»! برای اینكه اگر منظور این مرد بود، چرا ﴿ابنائنا﴾ را دیگر ذكر كرد؟! در نتیجه این روز مباهله یک روز علمی و تحقیقی و یک مسئله دقیق عقلی كلامی است و فخر ماست. قبل از جریان غدیر ذات اقدس الهی وجود مبارك حضرت امیر را به منزله جان پیغمبر حساب كرد، اینكه یک تعبیر شاعرانه و تبلیغی نیست، این یک مطلب عظیمی است منتها ما شیعهها متأسفانه از این مفاخرمان خبری نداریم، 24 ذیحجّه میآید و میگذرد بی آنکه حتی یك رساله درباره بِهال نوشته شود در حالی که لازم است پژوهشگران رشته تخصّصی كلام درباره آن چندین مقاله بنویسد و آن روز، روز همایش های علمی در این زمینه باشد، این اشكالها بازگو شود و این پاسخهای امام رضا(سلام الله علیه) مطرح گردد.
🔷معظم له در توصیه ای خطاب به مسئولین فرهنگی و علمی بیان داشتند: توصیه میكنیم فرصت روز 24 ذیحجّه را هرگز از دست ندهید و آن را به عنوان یك روز علمی تلقّی كنید؛ مقالهای، پایاننامهای، رسالهای در زمینه بهال نوشته شود تا روشن شود اینكه مباهله اتفاق افتاد، وضعش چگونه بود، حوزهاش چگونه است، قلمروش چگونه است. دوم اینكه الآن هم این معجزه بِهال زنده است همانگونه که قرآن الآن زنده است.
منبع: آرشیو جلسات درس تفسیر و اخلاق معظم له
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
#شبهات_محرم
⁉️ متن شبهه:👇👇
" آقا یه سوال؟؟؟؟
چرا ملاها و روضه خوان ها و مداح ها
تو محرم پول می گیرند .
آشپز مفتی آشپزی می کنه
آبدارچی هییت مفتی چایی می ریزه
تکیه و حسینیه مفتی جارو کشی و نطافت میشه
سیم کش برای کارهای برقی مفتی کار کنه که برا امام حسینه
و و و ...
خوب خود اینها چرا پول می گیرند
مگه برا امام حسین نمی خونند
مگر خودشون نمی گن اجرت با امام حسین خوب خودشون هم مفتی بخونند اون دنیا اجر و اجرتشون را بگیرند.
اصلا نکنه خودشون میدونند اون ور واسه این چیزها خبری نیست؟ "
✅ پاسخ شبهه👇👇
1⃣ فرض هایی که مبنای شبهه بر آن قرار گرفته صحیح نیست و طبعا نتیجه گیری حاصل از فرض ها هم صحت ندارد!
@mobahesegroup
2⃣ تمام افراد برای امور مجالس امام حسین (ع) رایگان کار نمی کنند و از طرفی هم تمام سخنرانان و مداحان هم اجرت مطالبه نمی کنند!
3⃣ اکثریت اهل منبر و مداحان مبلغی تعیین نمی کنند، بلکه متولیان مجالس در صورت تمایل در راستای تکریم آنها در بزرگداشت شعائر مذهبی، خودشان مبلغی را تقدیم آنها می کنند!
4⃣ پرداخت هدیه یا صله به خادمان این مراسمها سیره اهل بیت(ع) و جهت تکریم آنهاست که در آن فرقی بین سخنران و آبدارچی هم نیست!
http://yon.ir/sele1
5⃣ خدمات رایگان اغلب افراد در مجالس، جزو حرفه آنان نیست! بسیاری از روحانیون و مداحان پیشقدم و داوطلب فعالیتهایی چون جاروکشی، توزیع چای، آشپزی و... در هیئات ها هستند!
6⃣ یک سخنران از مدتها قبل برای مراسم تحقیق و مطالعه دارد و زمان صرف می کند؛ غالب مداحان نیز اوقاتی را صرف مطالعه و تمرین می کنند.
@mobahesegroup
7⃣ گرفتن هدیه منافاتی با پاداش اخروی ندارد! مثلا آیا یک معلم که او هم مانند اهل منبر، به تربیت و پرورش افراد مشغول است، به ثواب اخروی بسنده می کند و حقوق نمی گیرد؟!
8⃣ شاید عده کمی رفتاری در خور این مجالس نداشته باشند، اما یقینا جمع بستن تمام افراد با رفتار بخشی کوچک، مغلطه شبهه افکنان است!
http://yon.ir/madahi11
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 کلیپ دستگیری شروری که به مامورین پلیس حمله ور شده بود
🔺قسمت دوم این کلیپ در ابتدا در فضای مجازی به شکل تقطیع شده و جهت تخریب و وجود ترس از شرور توسط پلیس جلوه داده شده بود.
@mobahesegroup
⁉️چرا رهبرى در ايران مادام العمر است؟👇👇
✅ پاسخ : 👇👇
(قسمت اول)
برخى نويسندگان بر اين باورند كه: «انتخاب رهبر براى زمان محدود نه تنها اشكال شرعى و عقلى ندارد، بلكه با دموكراسى سازگارتر است… دموكراسى، روشى است معين براى رسيدن به نتايجى نامعين. دموكراسى، حكومت انتخابى است و انتخاب هم به صورت ايجابى و هم به صورت سلبى تجلّى مى كند.
گاه به يك فرد رأى مثبت مى دهيم و او را بر صدر مى نشانيم و گاه به فرد ديگرى، رأى منفى مى دهيم و او را عزل مى كنيم . دموكراسى، تغيير مسالمت آميز حكومت است. ممكن است يك نفر به روش هاى دموكراتيك انتخاب شود و حكومت و رهبرى را در دست بگيرد، اما پس از آن به گونه اى راه ها را مسدود كند كه شهروندان نتوانند او را بركنار كنند. رژيمى كه با انتخابات بر سر كار آمده، اما با روش هاى دموكراتيك نتوان آن را تغيير داد، رژيم دموكراتيك نيست».[1]
مبناى اختلاف در دايمى يا موقت بودن رهبرى، گوناگون است. اگر بخواهيم مشروعيت رهبرى را با انتخاب و بيعت مردم ثابت كنيم، مدت رهبرى پيرو نظر مردم خواهد بود. اگر مردم براى 50 سال بيعت كنند، مدت رهبرى 50 سال و اگر مردم براى 10 سال بيعت كنند، مدت رهبرى 10 سال است. در مقابل، اگر مشروعيت رهبرى را با نصب شرعى و الهى ثابت كنيم، مشروعيت و نصب رهبرى از ناحيه ى پيامبر و ائمه ى اطهار(عليهم السلام)خواهد بود و نايب عام امام زمان (عج) به شمار مى رود; يعنى ولايت ولى فقيه، ادامه ى ولايت پيامبر و ائمه ى اطهار(عليهم السلام)است و تعيين مدت آن نيز در اختيار شارع خواهد بود.
ادامه 👇👇👇👇
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
چرا رهبرى در ايران مادام العمر است؟
(قسمت دوم )
- دلايل انتصابى بودن ولايت فقيه
1. نخستين دليل، مقبوله ى عمر بن حنظله است. راوى از امام صادق(عليه السلام) پرسيد: «دو تن از شيعيان نسبت به دين يا ميراث، اختلاف دارند و براى داورى، نزد سلطان يا قاضى رفته اند. آيا چنين كارى حلال و رواست؟» حضرت، كار آن دو را حرام مى شمارد و مى گويد: «واجب است آنان براى داورى، نزد راوى حديث اهل بيت(عليهم السلام) و آشنا به احكام فقهى شيعه بروند».
امام صادق(عليه السلام) هنگام بيان دليل اين وجوب، نپذيرفتن حكم حاكم شيعى را سبك شمردن حكم خدا و پشت كردن به خداوند و ائمه مى داند و اين معصيت را درحد شرك به خدا معرفى مى كند.[2] سخنان حضرت از چند جهت بر نصب فقيهان براى رهبرى دلالت دارد و قضاوت را ـ كه شأنى از شؤون ولايت و حكومت است ـ براى آنان ثابت مى كند.[3]
2. اميرالمؤمنين على(عليه السلام) از رسول خدا(صلى الله عليه وآله)نقل مى كند كه آن حضرت فرمود: «بار خدايا! جانشينان مرا از ترحم خود بهره مند گردان.» گفته شد: «يا رسول الله! جانشينان شما چه كسانى هستند؟» فرمود: «آنان كه پس از من مى آيند و حديث و سنت مرا روايت مى كنند».[4]
رسول خدا، سه منصب داشته است; فتوا، قضا و رهبرى. چون ايشان به طور مطلق فرموده است: «كسانى كه راوى حديث و سنت من (مبلّغ احكام من) هستند، جانشين من خواهند بود»، اين خلافت جانشينى در هر سه نصب به ويژه رهبرى خواهد بود; زيرا اصطلاحاً جانشينى و رهبرى در مقام حكومتى به كار مى رود.[5]
3. على بن ابراهيم از پدرش، از حمادبن عيسى، از قداح، از امام صادق(عليه السلام) روايت كرده است كه آن حضرت فرمود:
رسول خدا(صلى الله عليه وآله وسلم) فرمود: … همانا علما، وارثان پيامبران هستند. پيامبران دينار و درهمى به ارث نمى گذارند، ولى علم به ميراث مى گذارند.[6]
بنابراين، شؤون اجتماعى پيامبران (همان سه منصب فتوا، قضا و رهبرى) به علماى دين رسيده است. البته احاديث ديگرى نيز در اين زمينه وجود دارد كه در اين مقال نمى گنجد.[7]
با توجه به آن چه گفته شد و مشهور بودن نظريه ى انتصاب نزد علماى شيعه، بايد گفت بر اساس نظريه ى انتصابى، مشروعيت ولايت فقيه، دايمى است و دليل شرعى و الهى بر مدت دار بودن آن به ما نرسيده است. البته اگر ولى فقيه، شرايط ولايت را از دست بدهد يا پس از مدتى معلوم شود از ابتدا، اين شرايط را نداشته است يا بهتر از او پيدا شود، وضع دگرگونه خواهد شد.
اصل 111 قانون اساسى جمهورى اسلامى ايران مى گويد:
هرگاه رهبرى از انجام وظايف قانونى خود ناتوان شود يا فاقد يكى از شرايط مذكور در اصل پنجم و يكصد و نهم گردد و يا معلوم شود كه از آغاز، فاقد بعضى از شرايط بوده است، از مقام خود بركنار خواهد شد. تشخيص اين امر به عهده ى خبرگان مذكور در اصل يكصد و هشتم مى باشد. در صورت فوت يا كناره گيرى يا عزل رهبر، خبرگان موظفند در اسرع وقت نسبت به تعيين و معرفى رهبر جديد اقدام نمايند.
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
ادامه پاسخ بالا ( قسمت سوم)👇👇👇👇
- نتيجه:
1ـ قانون اساسى، ولايت فقيه را به صورت ادوارى مطرح نكرده است; زيرا مبناى اصلى در اين مسأله، نظريه ى نصب است كه بر اساس آن، ادوارى بودن ولايت فقيه به نظر شارع بستگى دارد نه مردم. پس از آن جا كه در ادله ى نصب، مدت خاصى براى ولايت نيامده است، فقيه جامع الشرايط را با وجود داشتن شرايط رهبرى، به دليل گذشت مدت زمان خاص، از ولايت نمى توان بر كنار كرد.
2ـ هر چند ولايت فقيه ادوارى نيست، ولى قيد «مادام العمر بودن » نيز ندارد. اين ولايت تا هنگامى است كه صفات و شرايط در فقيه وجود داشته باشد. هر گاه ولى فقيه، آن شرايط را از دست بدهد، حتى اگر مدت زمان كوتاهى از رهبرى او گذشته باشد، از سوى مجلس خبرگان، بر كنار مى شود.[8]
پی نوشتها:
[1]. تلقى فاشيستى از دين و حكومت، اكبر گنجى، تهران، انتشارات راه نو، 1379، چ 9، صص 109 و 113.
[2]. وسائل الشيعه، حرعاملى، ج 18، ابواب صفات القاضى، باب 11، ح 1.
[3]. براى آگاهى بيشتر ر.ك: امام خمينى و حكومت اسلامى، قم، مؤسسه ى تنظيم و نشر آثار امام خمينى(رحمهم الله)، زمستان 1378، ج 4، پيشينه و دلايل ولايت فقيه، ص 283.
[4]. وسائل الشيعه، ج 18، باب 8، ح 50.
[5]. امام خمينى (رحمهم الله) و حكومت اسلامى، ص 287.
[6]. اصول كافى، محمد بن يعقوب كلينى، ج 1، باب ثواب العالم و المتعلم، ح 1، ص 34.
[7]. امام خمينى(رحمهم الله) و حكومت اسلامى، صص 290 ـ 299.
[8]. براى آگاهى بيشتر ر.ك: مشروح مذاكرات مجلس خبرگان قانون اساسى; پرسش ها و پاسخ ها، محمد تقى مصباح يزدى، مؤسسه ى آموزشى امام خمينى(رحمهم الله); ولايت فقيه، محمد تقى مصباح يزدى، مؤسسه ى آموزشى و پژوهشى امام خمينى(رحمهم الله)
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پویا_بدون_تبلیغات
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقیقت ۲
مسلمونا تروریستن!
@mobahesegroup
✖️هویت یک اکانت هتاک دیگر شناسایی شد
▪️#نوشین_جعفری ادمین اکانت هتاک #یاردبستانی، در اعترافات خود هویت یکی دیگر از اکانت های هتاک به اهل بیت با نام «#جان_لاک» را افشا کرد.
▪️مهدی تاجیک که در جریان اهانت به امام حسین (ع) در روز عاشورای 88 دستگیر شده بود، ادمین این اکانت هتاک است. وی هم اکنون کارشناس شبکه ایران #اینترنشنال (وابسته به عربستان سعودی) است.
▪️ظاهرا افرادی که با عنوان فعال #حقوق_بشر معرفی می شوند، پشت پرده هتاکی به اهل بیت در شبکه های اجتماعی هستند.
▪️لازم به ذکر است نوشین جعفری، پیش از این نیز شیوا نظر آهاری (سخنگوی کمیته موسوم به گزارشگران حقوق بشر) را با عنوان ادمین دیگر اکانت یاردبستانی معرفی کرده بود.
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عادی سازی #فحشاء، به دست صداوسیمای جمهوری اسلامی
❌ نمونه ای از کج فهمی مسئولین درباره موضع رهبری نسبت به بی بندوباری...
آیت الله وفسی
#جنجالی
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحانی :
🔸"هرکس فکر می کند با دادگاه و دستگاه قضایی فساد از بین میرود اشتباه میکند!
با بگیر و ببند فساد برطرف نمیشود."
🔻آیا این صحبتهای روحانی ارتباطی با برگزاری دادگاه برادرش حسین فریدون داره؟
🔻وقتی آقای رئیسی در قوه قضاییه داره با "یقه سفیدها" برخورد میکنه، چرا دولت و اصلاحطلبان دردشون گرفته؟!
@mobahesegroup
آیا خدا ما را آفریده تا نماز بخوانیم و در مقابلش خم و راست شویم و به خاک بیفتیم؟ و ما خلقت الجن و الانس الا لیعبدون - کپی.mp3
3.31M
🌷﷽ 🍇 آیا خدا ما را آفریده تا نماز بخوانیم و در مقابلش خم و راست شویم و به خاک بیفتیم؟ «و ما خلقت الجن و الانس الا لیعبدون» 🍇
#شبهه
@mobahesegroup
4_6010413758424286509.mp3
6.32M
#تحلیلی_بسیار_زیبا_مهم
🔊 #شباهت_دوران ما با دوران امیرالمومنین(ع)
💢 #شبهه خبیثانه ترین روش مبارزه با حکومت حق
💢 شبهه پراکنان پست تر از کفار ...
⚠️بازار داغ شبهه پراکنی که امروز به شدت پایه های دینی ما را می زنند
⚠️شبهه افکنی توسط دستگاه حرفه ای وبرخی مقدس نماها وجریان نفوذی و لیبرال
استاد #مهدوی_ارفع
#هوشیار_باشیم
#فتنه_98
#حذف_عمارها
#حذف_صراحت_انقلاب
#نشر_واجب
#تاریخ_درحال_تکرار_است
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ #شبهه :
یک سؤال : وقتی ولی فقیه نمیتونه وضع فعلی مملکت را اصلاح کنه ، چرا هست چرا نمیره ،
لطفاً این کلیپ را بدقت مشاهده کنیم و بعدش قضاوت کنیم...
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بندر چابهار به روس ها واگذار شد‼️
١٣٩٨/٥/٢٨
#تكذيب_شد
#شايعه
@mobahesegroup
نکته 14؛ اگر نماز جلوی فحشاء را می گیرد، چرا نماز خوان ها گناه می کنند؟.mp3
188.6K
📥اگر نماز جلوی فحشاء را می گیرد، چرا نماز خوان ها گناه می کنند؟
جواب این شبهه چیست؟
#استاد_قرائتی
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹چرا کشورهای خارجی تلاش میکنند مسئله حجاب را در ایران امنیتی جلوه دهند؟
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دوچرخه سواری برای بانوان ممنوع شد‼️
#تكذيب_شد
#شايعه
@mobahesegroup
نکته 12؛ اول خدا حاجت مرا بدهد، بعد نماز می خوانم.mp3
429.3K
🔸اول خدا حاجت مرا بدهد، بعد نماز می خوانم جواب این شبهه چیست؟
#استاد_قرائتی
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حرف_حساب
🔺 پاسخ و کنایه استاد #شهریار_زرشناس به ادعای عدم اختیار رئیس جمهور
🔹 اگر رئیس جمهور تدارکچی است و اختیاری ندارد پس چرا برای دو دوره با تمام توان در انتخابات شرکت میکند؟
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نمیشود مردم یک جامعه #نماز بخوانند اما به شکم خالی #گرسنگان کاری نداشته باشند
✅ استاد رحیمپور #ازغدی:
تشیع انگلیسی و #اسلام_آمریکایی این است که شخص نماز میخواند اما به یتیمان و شکمهای گرسنه کاری ندارد و میگوید نماز ارتباطی با حقوق کودکان بیسرپرست ندارد.
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 یه سوال رو هم از #دخترا پرسیدیم هم از #پسرا
معیارهای یه دوست دختر خوب چیه؟
🔺پسرا : بدنو ببین جون بابا! 😳/ دخترا: خودتون ببینید...
❌هشدار: محتوای این ویدئو مناسب مخاطبان زیر ۱۸ سال نیست
@mobahesegroup
🔴 #شایعه_و_پاسخ
حجتالاسلام صدیقی ارتباط و سفارش برای نماینده بازداشت شده را تکذیب کرد
🔹صفحه اینستاگرام حجتالاسلام صدیقی هر گونه ارتباط فامیلی و سفارش ایشان برای تایید صلاحیت «محمد عزیزی» نمایندهای که در ارتباط با پرونده سایپا بازداشت شده بود را تکذیب کرد.
🔹طی روزهای گذشته اخباری مبنی بر ارتباط فامیلی و سفارش صدیقی مبنی بر تایید صلاحیت عزیزی از سوی برخی رسانهها منتشر شده بود.
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
⁉️متن شبهه :👇👇👇
لوازم التحریر خیلی گرون شده اگر برای محرم نذر دارید یا قصد دارید پول به مداحان بدهید تا شما را بگراینند شاید بد نباشه با پولش برای چند بچه لوازم التحریر تهیه کنید آموزش بچه ها و تلاش برای آن کار بزرگ و مهم تری هست.
حتما نباید قیمه باشه یا همه بفهمن که شما خرج میدید
انسانیت جار زدنی نیست... 🙏🙏🌻🌻
✅ پاسخ : 👇👇👇
به این مدل شبهه دقت کنید👇
حج: به جاش بدید فقرا☹️
روزه: به جاش کمک کنید به فقرا🙁
کمک به حرم ائمه: به جاش بدید به فقرا😐
شب قدر و مسجد و عبادت: به جاش برید خونه فقرا😶
محرم و نذری و عزاداری: به جاش بدید به فقرا و یتیما بخندند و ...( همچین بد هم نمیگه ها)
و حالا هم لوازم تحریر بجای نذری ها
محرم نزدیک است و شبهات مربوط دوباره آغاز شد
به این مدل شبهه می گیم، #شبهه_تقابل_سازی_خوبیها! یعنی دو تا کار خوب رو مقابل هم قرار میده حتی بعضی وقتا جابه جایی خوبی ها،با بدی ها😳
کلیدواژه اصلیش هم اینه (به جاش، به جای فلان بهمان)😈
✅چرا دو تاش نه
1️⃣چرا نباید هر دو رو انجام بدیم؟❓ هر چیزی سر جای خودش لازمه. چرا باید اولی رو تعطیل کنیم تا دومی رو انجام بدیم؟❓ آیا نمیشه هم نماز خوند هم روزه گرفت هم به فقرا کمک کرد؟❓
نمیشه هم لوازم تحریر خرید هم نذری داد⁉️
می بینید چقدر خنده داره همه ی کارهای خوب لازم و مفیدند. در واقع هدف اصلی این مدل شبهه اینه که غیر مستقیم القا کنه که اولی ها ?💢بد" و فقط دومی 💢"خوبه". پس بیاید اولی ها رو کنار بذارید😮. کلا دین و همه ی احکامشو به بهانه فقرا بذارید کنار. هدف همینه
2️⃣از اون گذشته، کی گفته هر کی میره حج به فقرا کمک نمی کنه؟ حاجی که خمس و زکات پرداخت نکرده باشه اصلا نمیتونه بره حج. نذری و حرم ائمه و مسجد شب قدر و افطار و سحری اش، محل پذیرایی از همه ی مردم از جمله همون فقراست.اصلا اکثرا همون کسانی که نذری میدن به فکر فقرا و یتیم ها هستند😇 نه اون کسانی که دائم در تور های خارجی هستند.در ضمن بستر نرم شدن دل مردم برای کمک به همون #فقرا و #یتیم ها در همین #نذری دادن ها و #افطاری دادن هاست
✅تقابل معمولی و خوب
3️⃣ بهتر نیست این افراد به جای منع کارهای خیلی خوب کارهای معمولی دیگه رو بگذارند. مثلا بگویند
سفر پاتایا😜 و آنتالیا😝: به جاش بدیم فقرا🚶
مهمونی های🍖🍹پر زرق و برق: به جاش بدیم فقرا🚶
ماشینها🏎 و کاخهای🏛 آنچنانی: به جاش بدیم فقرا🚶
امیدواریم این مطلب در رفع خیلی از شبهات بهتون کمک کنه.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
❗️ نجات و بهشت رفتن انسان گنهکار به صرف گريه بر امام حسين(ع)!
⁉️ چه توجيهي دارد که يک نفر تمام عمر گناه و معصيت کند و با گريستن برای امام حسين(ع) و يک اشک به بهشت برود؟!
✍️ پاسخ اجمالی:
اينکه آدمی مشمول شفاعت و درک ثواب عزاداري امام حسين(ع) باشد، شرايط و ضوابطي دارد که مهم ترين آنها رعايت «تقواي الهي» است. يعني حدود الهي را که چيزي جز «انجام واجبات و ترک محرمات» نيست، رعايت کند. هيچ عمل مستحبي ولو داراي ثواب زياد، نمي تواند خسران ترک واجب يا ارتکاب حرام را جبران کند؛ به خصوص اگر در اين بين «حق الناس» ضايع شود.
اصولا ثواب هاى عظيم و پاداشهاى فوق العاده اي که در احاديث براي عزاداري امام حسين(ع) بيان شده، از آن كسانى است كه عارف به حق ايشان باشند و بدانند آن حضرت براى چه هدفى قيام كرد و در چه راهى شربت شهادت نوشيد و در مسير اهداف آن بزرگوار قرار گيرند.
ضمن اينکه «مداومت» بر گناه به اميد واهي جبران آن در عزاداري و اميد واهي به شفاعت، بعداز مدتي ممکن است «توفيق عزاداری» را نيز از او سلب کند. بسياری از گناهان انسان را از جاده مستقيم الهي خارج مي سازند و به کوره راه هاي كفر و عناد با اهل بيت(ع) می کشانند.
✍️ پاسخ تفصیلی:
https://eitaa.com/mobahesegroup/12791
#گریه #عزداری #امام_حسین #بهشت #نجات
#گناه #گناهکار #اشک #شفاعت #حق_الناس
#تقوا #واجبات #محرمات #مستحبات #محرم
#سلب_توفیق #اهل_بیت #کربلا #عاشورا
@mobahesegroup