هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
25 مرداد.pdf
490.8K
🗞 نشريه روزانه داخلي معاونت سياسي نمايندگي وليفقيه در سپاه.
▫️امام خامنهای (مد ظله العالی):
آنچه به یک ملّت و یک نهضت هویت میدهد و قدرت میدهد چیست؟ اولاً دارا بودن یک زیربنای فکری مستحکم است...، امّا در مقام عمل هم یک چیزهایی لازم است... نترسیدن، خسته نشدن، ناامید نشدن، تنبلی نکردن، ندانسته در نقشه دشمن وارد نشدن و به او کمک نکردن، آماده فداکاری بودن... مثل شهید سلیمانی و دیگر شهدای عزیز. (۲۹/۱۱/۱۳۹۹)
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
🇫🇷💠حقوق بشر پاریسی این قسمت، قتلعام ۱۵۷ کودک فقط در یک روستا
🔻در سالهای انتهایی جنگ جهانی دوم و با عقب نشینی ژاپنی ها از متصرفات خود کشورهای استعمارگر به فکر آزادکردن!!! مستعمرات خود افتادند . ارتش آزادیبخش فرانسه جنگ اول #هندوچین را در همین راستا به راه انداخت و از ۱۹۴۶ به مدت هشت سال با استقلال طلبان ویتنامی جنگید.
🔻در سال ۱۹۴۷ نیروهای فرانسوی به روستای کوچکی به نام #مای_تراک حمله بردند ، برنج و حیوانات مردم را غارت کردند ، بیش از ۳۰۰ خانه را به آتش کشیدند و چند ساعت زنان و دختران روستا را مورد #تجاوز قرار دادند.
پس از آن مردم روستا را زیر پلی در نزدیکی روستا جمع و برای آموزش تمدن و آزادی آنها را گلوله باران کردند.
‼️رودخانه به رنگ خون درآمد ، بیش از نیمی از جمعیت روستا از جمله ۱۷۰ زن ، ۹۴ سالمند و ۱۵۷ کودک کشته شدند . از برخی خانواده ها هیچ عضوی باقی نماند.
تصویری از این جنایت بر جای نمانده است ولی در هفتاد سال گذشته در سال روز این رخداد مردم این روستا یاد کشته شدگان را گرامی می دارند.
🌐https://thanhnien.vn/ve-tham-lang-my-trach-post810149.html
🔴 چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر در
✅ کانال جنایات غرب
💯 https://eitaa.com/joinchat/1781727232C57b3ed8c49
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
باسمه تعالی
چند وقتی است که به لطف راهاندازی نسل سوم و چهارم تلفن همراه، مباحث فراوانی در مورد شبکههای اجتماعی، اینترنت پرسرعت، بهرهگیری از فنآوریهای نوین ارتباطی و ... در رسانههای گوناگون مطرح میشود و موافقان و مخالفان مطالب زیادی را در رد و یا اثبات نظرات مطروحه بیان میکنند. حقیر نیز در همین راستا چند سؤال را که مدتی است اندیشهام را به خود مشغول داشته مطرح نموده و پاسخ را به عهده خواننده گرامی میگذارم. سؤالهای حقیر بهقرار ذیل است:
1. چرا کشور ما در زمینههای گوناگون مانند نفت، اقتصاد، بانکداری، کشتیرانی، انرژی هستهای، علم و فنآوری و ... تحریم است اما در ارتباطات تحریم نمیشود؟ به این مثالها توجه کنید:
• شرکت گوگل ما را در فروشگاه نرمافزاری خود به نام پلی استور در سیستمعامل اندروید تحریم میکند اما در شبکه اجتماعیاش بانام گوگل پلاس تحریم نمیکند!
• شرکت مایکروسافت ما را در سیستمعامل ویندوز تحریم میکند و حتی درصورتیکه ویندوز شما نسخه اصلی باشد و هزینه آن را پرداخته باشید (360 هزار تومان هزینه ویندوز 8 است)، اجازه بهروزرسانی ویندوز قانونی را نمیدهد اما در شبکه اجتماعی خود بانام اسکایپ نهتنها ما را تحریم نمیکند بلکه بیش از 10 گیگ فضای رایگان برای ذخیره اطلاعات به ما هدیه میکند!
• قرار بود تحریمها فلجکننده باشد (ادعای مکرر مسئولین آمریکا)! سؤال ما این است که اگر پژو به ایران نمیآمد ما فلج میشدیم یا اینترنت آمریکایی قطع میشد؟ درصورتیکه اینترنت قطع میشد ما حتی نمیدانستیم که در حساب بانکی خود چقدر پولداریم! خبرگزاریها از کار میافتاد! ثبتنام حوزه و دانشگاه با چه دشواریهایی مواجه میشد! به علت ازکارافتادن خدمات دولت الکترونیک، هزینههای هنگفتی به کشور تحمیل میشد! با توجه به این اوصاف و نارضایتی عمومی بوجود آمده، چرا اینترنت را آمریکا قطع نمیکند!؟
2. اگر فضای مجازی و ارتباطات امروزی توسط کاربران مدیریت می شود و با عوض شدن کاربران فضای حاکم بر آنها خصوصا شبکه های اجتماعی عوض می شود، چرا در تاریخ اینترنتت، ماهواره و شبکههای اجتماعی دو اتفاق هرگز نیفتاده است:
• گروهی مانند جبهه النصره، داعش، طالبان، سازمان مجاهدین (منافقین) که تحت تأثیر و مدیریت رسانههای نامبرده به وجود آمده، تبلیغ، ترویج و حمایتشده باشند و علیه آمریکا و یا اسرائیل و دیگر کشورهای استکباری اقدامی عملی کرده باشند، به وجود نیامده است!
• انقلابی در کشوری رخداده باشد و تحت تأثیر رسانههای پیشگفته باشد اما درنهایت به ضرر آمریکا باشد! بهراستی اگر اینترنت، ماهواره و شبکههای اجتماعی مدیریت نمیشوند و فضایی آزاد برای تبادل اطلاعات محسوب میشوند، چرا تاریخ ارتباطات و رسانه دو اتفاق گفتهشده را در خود نمییابد؟
3. چرا برخی شبکههای اجتماعی و کانالهای ماهوارهای درحالیکه هیچ منبع درآمدی مانند تبلیغات ندارند بهطور رایگان در اختیار مردم قرار میگیرند؟
• کانالهای بیبیسی فارسی و یا من و تو هرگز در برنامههای خود تبلیغ نمیکنند. پس درآمدی ندارند. چرا این کانالها بهطور رایگان در اختیار کشورمان قرار میگیرد؟
• اپراتور واتس اپ در تاریخ اسفند 1392، توسط یک فرد صهیونیست بانام مارک زاکربرگ (مدیرعامل فیسبوک) به قیمت 19،000،000،000 دلار خریداری شد!!!. این برنامه با داشتن بیش از 600 میلیون کاربر که حدود 450 میلیون نفر آن هرروز از این برنامه استفاده میکنند و اقدام به برقراری ارتباط با یکدیگر میکنند به علت تهیه سرورهای بسیار قدرتمند و گروه برنامهنویسی قوی و با صرف هزینههای سرسامآور برای تهیه زیرساختهای مناسب، حقوق مکفی برای کارمندان و برنامه نویسان و هزاران هزینه دیگر تنها باقیمت 1 دلار در سال!!! (تقریباً رایگان) در اختیار کاربران قرار میگیرد. چرا این برنامهها رایگان هستند؟
4. چرا درحالیکه در تمامی فنآوریها و علوم تحریم هستیم، در فنآوریهای ارتباطی نهتنها تحریم نیستیم بلکه این فنآوریها به کشور ما هدیه میشود مانند:
• گوشیها و تبلت¬ها جدید و بهروز
• نسل سوم تلفن همراه (اینترنت پرسرعت موبایل)
• لب تاپ و رایانه
• دستگاههای بازی و بازیهای رایانهای (مانند xbox و playstation)
• و در یککلام فنآوری ارتباطات!
*⭕️ گذرنامههای فاقد اعتبار، برای زائران اربعین به مدت ۶ ماه تمدید میشود*
*🔸میراحمدی معاون وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین:*
*🔹از بیستم محرم به بعد، ضوابط و مقررات خاصی از جمله در مورد اتوبوسها و خودروهای شخصی اعمال میشود و هیچ امکانی برای عبور این دستگاهها نیست و آنچه در رسانهها اعلام میشود فاقد اعتبار است.*
*🔹بنا شد گذرنامههایی که کمتر از شش ماه اعتبار دارند و یا حتی فاقد اعتبار هستند با تمهیدات اتخاذ شده توسط پلیس گذرنامه فراجا در مرز به مدت ۶ ماه تمدید شوند و زائران میتوانند بدون نگرانی در مرز گذرنامه خود را تمدید کنند.*
*🔹 مبلغ بیمه را نسبت به سال ۹۸ ثابت نگاه داشتیم، اما خدمات را ۳۴ تا ۱۰۰ درصد افزایش دادیم.*
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
ما، [الأمالي للشيخ الطوسي ] ، عَنِ اَلْفَحَّامِ عَنِ اَلْمَنْصُورِيِّ عَنْ عَمِّ أَبِيهِ عَنْ أَبِي اَلْحَسَنِ اَلثَّالِثِ عَنْ آبَائِهِ قَالَ قَالَ اَلصَّادِقُ عَلَيْهِ السَّلاَمُ : إِنَّ اَللَّهَ تَعَالَى يُحِبُّ اَلْجَمَالَ وَ اَلتَّجَمُّلَ وَ يَكْرَهُ اَلْبُؤْسَ وَ اَلتَّبَاؤُسَ فَإِنَّ اَللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ إِذَا أَنْعَمَ عَلَى عَبْدٍ نِعْمَةً أَحَبَّ أَنْ يَرَى عَلَيْهِ أَثَرَهَا قِيلَ وَ كَيْفَ ذَلِكَ قَالَ يُنَظِّفُ ثَوْبَهُ وَ يُطَيِّبُ رِيحَهُ وَ يُحَسِّنُ دَارَهُ وَ يَكْنُسُ أَفْنِيَتَهُ حَتَّى إِنَّ اَلسِّرَاجَ قَبْلَ مَغِيبِ اَلشَّمْسِ يَنْفِي اَلْفَقْرَ وَ يَزِيدُ فِي اَلرِّزْقِ .
-امالى طوسى:تا امام هادى از پدرانش تا امام صادق(عليه السّلام)كه فرمود:خدا دوست دارد جمال و جمالسازى را و بد دارد ژوليدگى و ژوليدهسازى را زيرا چون خدا نعمتى به بندهاش دهد خواهد اثرش نموده شود،گفته شد:چگونه؟فرمود:جامه نظيف دارد،و عطر بزند،و خانهاش را زيبا كند،و گرد آن را جاروب كند تا آنجا كه روشن كردن چراغ پيش از غروب خورشيد فقر را ببرد و روزى را فزايد.
بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار علیهم السلام , جلد۷۳ , صفحه۱۴۱.
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
💠 ثواب زیارت امام حسین از ثواب حج بالاتر است...
🔻 ابن سنان میگوید: خدمت امام صادق علیهالسّلام عرض کردم: «فدایت شوم! پدر بزرگوارتان درباره حج میفرمودند "در برابر هر درهمی که انسان انفاق میکند، هزار درهم لحاظ میشود." اکنون بفرمایید برای کسی که در سفرِ زیارتِ پدرتان امام حسین علیهالسّلام انفاق نماید، چه پاداشی است؟»
🔺 حضرت فرمودند: «ای ابن سنان! در برابر هر درهمی که شخص انفاق کند، هزار هزار... و همینگونه شمردند تا به ده هزار رسید، لحاظ میگردد و به همین مقدار درجهاش را بالا میبرند؛ و خشنودی خداوند از او و دعای حضرت محمّد صلواتاللهعلیهوآله و امیرالمؤمنین علیهالسّلام و ائمّه علیهمالسّلام برای او بهتر است.»
📚 کامل الزّیارات، ص 279.
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
یادی از خدمات قرآنی استاد شهیدی پور
استاد محمدرضا شهیدیپور متولد ۱۳۳۷ شهر مقدس قم است. وی فعالیتهای قرآنی را از سال ۱۳۵۱ در کنار مرحوم ابوالفضل علامی آغاز کرد و به حفظ قرآن کریم پرداخت و همین سال هم به حوزه علمیه قم رفت. او سال ۱۳۵۵ موفق به حفظ کل قرآن کریم شد و به عنوان یکی از اساتید قرآن معمم کشور معروف شد.
بعد از انقلاب این استاد قرآن کریم در نهادهای انقلابی از جمله سپاه پاسداران، بسیج، جهاد سازندگی، اوقاف و امور خیریه و سازمان تبلیغات اسلامی به ترویج و تدریس قرآن پرداخت و در مسابقات قرآن کریم هم به عنوان داور حضور داشت.
قضاوت در مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران طی چند دوره، قضاوت در مسابقات کشوری قرآن کریم و بسیاری از مسابقات دیگر، آموزش تخصصی قرآن به قاریان طراز اول کشور و همچنین تألیف چندین اثر در حوزه قرآن کریم از جمله کتابهایی همچون: سبکشناسی تلاوت، تجوید آسان، روانخوانی و تجوید قرآن، اصول قرائات سبعه، توضیحات وقف و ابتدا، روانخوانی و تجوید قرآن از آثار و فعالیتهای استاد شهیدیپور است.
اما خدمات وی به قرآن به این موضوعات ختم نمیشود، زیرا این استاد عزیز از سالهای پیش از انقلاب اسلامی با تهیه تجهیزات ضبط تلاوت خصوصاً از رادیو مصر اقدام به جمعآوری تلاوتهای ستارگان جهان اسلام کرد و در این راستا حدود 20 هزار تلاوت ناب از قاریان مصری و دیگر کشورها را ضبط کرد.
وی چند سال قبل همه آرشیوش را به صورت رایگان در اختیار شورای عالی قرآن و رادیو قرآن قرار داد تا ضمن دیجیتالسازی، تلاوتها مورد پالایش و تدوین قرار گرفته و ماندگار شوند. وی همان زمان اعلام کرد این کار را برای ترویج آیات الهی انجام داده و هر کس بخواهد این کلکسیون عظیم را رایگان در اختیارش قرار میدهد.
این استاد قرآن کریم روز یکشنبه ۲۳ مردادماه پس از تحمل یک دوره بیماری ریوی و مغزی در سن ۶۴ سالگی دعوت حق را لبیک گفت.
خدایش بیامرزد و با اولیائش محشور فرماید 🤲💐
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
منْ ضَنَّ بِعِرْضِهِ فَلْيَدَعِ الْمِرَاءَ
«كسى كه به آبروى خود علاقه مند است بايد بحث هاى لجاجت آميز را با ديگران ترك گويد»
#حکمت
#نهج_البلاغه 362
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
❌تغییر اسم، خرافه یا واقعیت❓
❎اخيراً ديده مى شود، عده اى براى رفع مشكلات خود و خویشان و يا جهت رهائی از بیماری به افرادی مراجعه می کنند که پیشنهاد #تغییر_اسم به آنان داده تا آن جا كه به افراد مى گويند نام های نیک و خوب خود را مانند علی و زهرا را با اسم های بی محتوا و بیگانه با فرهنگ و عقیده ما، جا به جا کنند.
آیا تغییر اسم می تواند برطرف کننده ی مشکلات و سختی ها باشد؟
برای رسیدن به نتیجه ی مطلوب نکاتی تقدیممی شود:
1️⃣نکته ی اول: اسم، نام و عنوان، نشانه و تابلوي کاشف از هويت و ماهيت هر چيزي است. اسم لفظي است که انسان با شنيدن آن بدون اختيار به معنا و صاحب آن منتقل مي شود. براى همه موجودات گياهان، حيوانات، جمادات و... وجود نام و اسمي که تداعي کننده و مشخص کننده آنان باشد ضرورت دارد.
2️⃣نکته ی دوم: از آن جا که انسان اشرف مخلوقات و موجودات است؛ و هر يک از افراد انسان داراي شخصيت مسقلي هستند، شايسته است زيباترين و با ارزش ترين اسم ها براي او انتخاب شود. نامي که متناسب با حال و شرافت و کرامت انسانى او باشد. پيامبر اسلام (ص) فرمود: يکي از حقوق فرزند بر پدر اين است که نام نيک و زيبا براي او انتخاب کند.»[1]
3️⃣نکته ی سوم: در اسلام داشتن نام و لقب نيکو يک ارزش است و مي تواند در روحيه و جسم انسان اثرات مثبتي داشته باشد. از اين رو شايسته است هر مسلماني براي فرزندان خود از نام ها و القاب خوب و با معنا انتخاب کند؛ زيرا نام خوب تداعي کننده معناي خوب و نام بد تداعي کننده معانى و مفاهيم بد و نا مناسبي است که موجب هتک حرمت انسان مي گردد.
4️⃣نکته ی چهارم: در تعاليم اخلاقي اسلام معيارها و ضوابطي براي نام نيک افراد انسان بيان شده است از جمله:
✅اسم بايد در حد شخصيت صاحب آن بوده و متناسب با تمام دوران هاي زندگي او (کودکي، نوجواني جواني و کهن سالي) باشد.
✅از اسامي خاص ذات باري تعالي نباشد. مثل ذات، رحمان
✅درست ترين نام آن است که بر بندگي دلالت نمايد؛ مانند عبدالله، عبدالرحمن و عبدالرحيم و ...[2]
✅اسامي پيامبران (ع) و ائمه اطهار (ع)، در روايت وارد شده است بهترين نام ها، اسامي پيامبران (ص) است.[3] امام صادق (ع) از پيامبر اسلام (ص) نقل مي کند که فرمود: کسي که سه فرزند پسر داشته باشد و نام هيچ کدام را محمّد نگذارد بر من جفا کرده است.[4]
✅داراي معناي زشت يا از اسامي افراد بد نام نباشد.
در روايتي امام باقر (ع) از پيامبر (ص) نقل نمودند که آن حضرت (ص) بهترين و بدترين اسم را چنين برمي شمردند: بهترين اسم: عبدالله، عبدالرحمن و ... بدترين اسم: ضرار، مرة، حرب و ظالم.[5] در برخي ديگر از روايات نام هاي حکم و حکيم و خالد و مالک نيز بر اين نام ها افزوده شده است.[6]
در بين اسامي خوب و زيبا نيز بعضي از بعض ديگر باارزشتر و بالاتر هستند. هرکس بايد سعي کند بهترين اسم را که داراي امتيازات و معیارهای بيشتري است انتخاب نمايد.
5️⃣نکتهی پنجم: اينكه عدهای با محاسبههای غیرقابلاعتماد و بر اساس حروف ابجد، عدد مربوط به اسمى را تعيين کرده و سپس آن عدد را نسبت به امرى ديگر مثل عددِ مربوط به اسم همسر آن فرد، مقايسه میکنند و ادعا مینمایند، اين دو عدد همخوانى ندارند؛ پس بايد اسمهايشان را عوض كنند تا همخوانى پيدا كنند؛ یا مشکل و بیماری آن برطرف شود؛ نهتنها حرف بیپایه و اساسى است، بلكه پشت كردن به عقل و دستور شريعت الهى است.
6️⃣نکتهی ششم: پروردگار عالم انسان را مسلح به عقل و اراده و اختیار نموده است و راهنمایانی چون انبیاء فرستاده است تا راه و روش صحیح زندگی و رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی را بیاموزند.
این انسان است که میتواند در سایهی عقلانیت و تلاش و کوشش و بهرهگیری از آموزههای دینی، مشکلات زندگی را یکی پس از دیگری حل کرده و با انجاموظیفه، سعادت دنیا و آخرت خود را رقم میزند.
♦️نتیجه اینکه: تغییر اسم برای حل مشکلات هیچ دلیل عقلی و نقلی نداشته و این عمل با توکل داشتن به خدا و بهرهگیری از موهبات الهی در تعارض است.
شایسته است مردم عزیز، فریب اشخاص بیبهره از علم و تقوا را نخورده و برای مشورت و همفکری به علمای ربانی و جهادگران عرصهی علم و تقوا مراجعه کنند.
✍️#جواد_حیدری
منابع:
[1]. حق الولد على والده ان يحسن اسمه و ادبه».
[2] بحارالانوار، ج 101، ص 130.
[3] بحارالانوار، ج 101، ص 130.
[4] بحارالانوار ج: 101 ص: 130 و 131.
[5] حر عاملی، وسایل الشيعة، ج 21، ص 399، 27403، المکتبة الاسلامية، چاپ پنجم، 1398 ق.
[6] حر عاملی، وسائلالشيعة، ج 21، ص 398، 27399.
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
✳️ کلیدیترین مسئلهی ظهور
🔻 محوریترین نقطه و کلیدیترین موضوع در مباحث #مهدویت و مسئلهی #ظهور #امام_عصر (عج)، چیزی است که متأسفانه کمتر به آن پرداخته شده و آن مسئلهی #اضطرار به حضرت است.
‼️ اضطرار چیزی بالاتر از #احتیاج و #نیاز است. اضطرار یعنی شما به چیزی احتیاج داشته باشید که چیز دیگری جای آن را نمیگیرد. دارویی است که هیچ مشابه و جایگزینی ندارد. اضطرار، احتیاجی است که به #ناچاری رسیده باشد. و در یک کلام، اضطرار یعنی #بیچارگی و #درماندگی.
🔺 کلیدیترین مطلبی که در مسئلهی ظهور و فرج امام عصر (عج) کارگشا است، همین اضطرار، و بیچاره و درماندهی او شدن است. اینکه انسان به جایی برسد که باور کند تنها راه، اوست و راه دیگری وجود ندارد. تنها دارو و درمان اوست و داروی دیگری نیست.
👤 #استاد_مسعود_عالی
📚 از کتاب #قبله_آخرین | ج۱
📖 صفحات ۲۲ و ۲۳
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
✳️ هر روزی که میگذرد قسمتی از وجود تو رفته است
🔻 از #امام_حسین علیه السلام روایتی بسیار زیبا وارد شده است که میفرماید: «يَا ابْنَ آدَمَ إِنَّمَا أَنْتَ أَيَّامٌ». تعبیر خیلی زیباست. امام حسین علیه السلام خطاب به ما میفرماید: ای فرزند آدم! تو خودت روزگاران هستی. تو خودت ایام هستی؛ یعنی هر روز، مرتبهای از وجود توست و روزبهروز در حال ساختن آجربهآجر این ساختمان وجودی هستی.
🔸 در ادامه میفرماید: «كُلَّمَا مَضَى(ذَهَبَ) يَوْمٌ ذَهَبَ بَعْضُك». هر روزی که میگذرد، قسمتی از وجود تو رفته است؛ بعضی از تو رفته است که تکرارشدنی نیست. همانطور که هر لحظهای که از ما میگذرد، در عمرمان دیگر برگشتپذیر نیست.
👤 #حجت_الاسلام_عابدینی
📚 از کتاب #ادب_عاشقی
📖 ص ۲۲
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan