فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 یک نکته از یک جزء
🔻 #جزء_سوم
💢 عدم وابستگی به تعلقات دنیوی
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی در حرم مطهر رضوی
♦️ شایان ذکر است، این سخنرانی در کل ماه مبارک رمضان دقایقی پس از اذان صبح تهران به صورت زنده از شبکه یک پخش میشود
💠اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 یک نکته از یک جزء
🔻 #جزء_چهارم
💢 خوش اخلاقی
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی در حرم مطهر رضوی
♦️ شایان ذکر است، این سخنرانی در کل ماه مبارک رمضان دقایقی پس از اذان صبح تهران به صورت زنده از شبکه یک پخش میشود
💠اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از کانال محتوایی سفیر امین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊#شب_بخیر💔
🎥 ندای الهی در هر شب ماه #رمضان به بندگانش
🔺خداوند در هر شب از #ماه_رمضان، ۳ بار این را به بندگانش میگوید
#امام_زمان #لبیک_یا_خامنه_ای #ماه_رمضان
🙏در نشر معارف فرهنگی اسلامی سهیم باشیم.
•┈••••✾•🌿🌺سفیر امین🌺🌿•✾•••┈•
✏️https://eitaa.com/safiramin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کرونای آدمکش و جامعه نابود کن/ همه برای مبارزه با این کرونای خطرناک قیام کنند
⏪ درخواست آیت اللـه اراکـــی از عموم مردم برای مبارزه با ویروس خطرناک بیحجابی:
▪️بی حجابی رواجــش در جامعه یعنی تجویز بهرهبرداری جنـسی نامشــروع از زنــان در یک جامعه .
▪️از کشف حجــاب بیش از آن که ، مردها آسیب ببیــنند خودِ زن آسیب می بینه.ما دلسوز جوانای خودمون هستیــم .ما دلسوز دخترکی هستیم که خیال میکنه کار خوب میکنه .ما نمی توانیم شاهد سوختن او باشیم در جامعه
⏪ما نمیتوانیم درجامعه خودمان بیحجابی را تحمل کنیم
▪️رواج بیحجابی یعنی رواج فساد یعنی رواج یک کرونای آدمکش و جامعه نابودکن
▪️بیحجابی کرونای جامعه ماست ،باید با این کرونای جدید مبارزه جدی انجام داد
▪️آنهایی که سرنوشت جامعه اسلامی برایشان مهم است کمک کنند و از انتشار این پدیده خطرناک جلوگیری کنند.
🌹🇮🇷💚🇮🇷🌹
✍ دلنوشته استاد محدثی درباره امام خامنهای:
💚 میخواهم با قلممویی از کلمات، بر بوم این صفحات، چهرهنگاری کنم و تصویر چهرهای محبوب را به صورت تابلویی چند بعدی، به رسم یاد بود تقدیم دوستان کنم.
در قاب این نوشته،
تصویر مردی است از تبار عترت،
سیدی از قبیله اهل بیت،
زاده زهرا و علی (علیهماالسلام)
مسافری از قافله تشیع،
پیام آوری از حرای کربلا،
سرداری به تنهایی مجتبای سبز پوش،
تنهایی در غریبآباد بیدردان،
زخم خوردهای از تیغ جهل نامردان،
محسود حسودان تنگ نظر،
محبوب عاشقان جان بر کف،
صبوری از طوبای حسنی،
غیوری از شجره حسینی،
شاهدی از مشهد شهادت،
شهیدی زنده از نسل حماسه، ذوالفقاری در غلاف حفظ مصالح.
💚 این قطعههای ریز و درشت را اگر کنار هم بگذاری،
سیمای نورانی مردی به چشم میآید که در اوج اقتدار، مظلوم است
و در بلندای رفعت، متواضع
و در اوج تواضع، رفیع.
دخیل ضریح انتظار،
تشنه چشمه فرج،
سیراب زمزم جمکران،
علمداری عباسگون که قاطعیتی ذوالفقارانه دارد
و دستی که یادگار علقمه وفا و فرات و کربلاست.
پناه چلچلهها، مأمن دلشکستهها، سردار خط علوی، سرباز جبهه مهدوی.
💚 نشان جانبازی در دست بلندش، چفیه بسیج بر دوش تعهد بارش، عصای توکل در پنجه استوارش، عینک بصیرت بر چشمان بیدارش. فقیهی وارسته از تعلقات، رهبری رهرو جاده تکلیف که مرجعیت در پی او دوان است و او از مرجعیت گریزان. چلهنشین سجاده و سحر، معتکف محراب فکه و شلمچه، امین وادی شعر و هنر، مرزبان اقلیم فرهنگ و ادب، خبیر خطه فقه و حدیث، بصیر میدان سیره و تاریخ، نکتهسنج قلمرو اخلاق و تربیت، شوریده آوای ترتیل و قرائت، خطشکن عرصه سیاست، خورشید سپهر بیان و بلاغت، آبرو بخش رهبری و درسآموز شیوه سروری.
💚جوانان، دلداده پند پیرانهاش، پیران شورآموز روح جوانانهاش، واعظان خوشهچین خرمن بیانش، ذاکران بهرهمند از نکتههای بدیعش، قاریان، در کمند مَدّ نگاهش، متهجدان اسیر سلسله اشک و آهش. اهل ذوق، شیفته روح لطیفش، اهل ادب، مفتون فکر بدیعش، اهل دل، مخمور شراب شیداییاش، اهل رزم، مرید روح عاشوراییاش. اهل قلم از قدرت قلمش متحیر، اهل سخن از طبع سیال و ذهن جوالش مدهوش، اهل سیاست از هوش سیاسیاش حیران، اهل فرهنگ از ژرفای فهمش سر به گریبان، اهل مطالعه بر گستره کتابخوانیاش ثناخوان.
💚 فقیهان به عمق فقاهتش معترف، هنرمندان از بینش هنریاش مبهوت، شاعران از ظرافت مشعوف، خطیبان از سلاست گفتارش در شگفت، رهروان به رهبریاش مفتخر، رهبران به صلابتش محتاج. رهبری فرهنگساز و اندیشهپرور، غیرتگستر و آیندهنگر. فرزانهای که افشای شبیخون فرهنگی، برگی از دفتر بیداری اوست، و عبرتهای عاشورا نقطهای از الفبای شعورش، رسالت خواص، سطری از کتاب تعهدش، رفتار علوی، واژهای از قاموس افکارش، سادهزیستی، موجی از پارساییاش. عزت حسینی مرامش، خدمترسانی پیامش، کارآمدی حوزه امیدش، بیداری دانشگاه انتظارش، ایمان جوانان تکیهگاهش، وحدت مردم آرمانش.
💚خامنه، ذاکره دیرینش،
قم خاطره شیرینش،
مشهد شاهد هدایتهایش،
ایران خانه امتش،
امت حامی امامتش،
سنگر جمعه تجلی راه خداییاش،
محراب جبهه تبلور روح حسینیاش،
ولایتفقیه تداوم خط خمینیاش،
کرسی درس، حجت فقاهتش...
👆اینهاست که دلها را اسیر سلسله محبتش ساخته و جانها را به کمند عشقش انداخته است.
✨ اینک در نگارستان ولایت این تصویر زیبا، بیقاب و بینقاب، در تاقچه دلمان نشسته و راه را بر نامحرمان بسته است.
💫باشد که این نقش و این نگار، بی غبار و پایدار بماند🇮🇷
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
#برشی_از_یک_کتاب
✳️ این جمله را به یاد داشته باش!
🔻 به محضر استاد رسید. سید نگاهی به شهابالدین انداخت و گفت: جلوتر بیا. پیش از درس با تو حرفی دارم. جوان! همزمان با علوم دین به درس اخلاق هم اهتمام داشته باش. عالِمی که مهذّب نباشد، خطرش برای دین از همه کس بیشتر است. جامع علوم را هم بهدست بیاوری، این جمله را به یاد داشته باش: «الدنیا یومٌ و لنا فیها صومٌ». وقتی مرگ فرا رسد، انگار فقط یک روز در این دنیا زندگی کردهای و همین یک روز هم روزه بودهای. آدم روزهدار چقدر زمان دارد که در یک روز از لذات بهره ببرد؟ وقتی مهلتت در دنیا تمام شود میبینی که برای اندک زمان توقف در دنیا تا ابد در نعمت یا عذابی!
📚 از کتاب #شهاب_دین | برشهایی از زندگانی آیتالله سید شهابالدین مرعشی نجفی
📖 ص ۴۵
📚در ماهنامه مبلّغان، میهمان ما باشید!👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
#نکته_ناب
#شاهنامه
☑️ شاهنامه: روزه، کردار مردان خداست
حکیم ابوالقاسم فردوسی در #شاهنامه میگوید: طهمورَث پادشاه ایران، یاری وفادار به نام شَهرَسپ داشت که هر روز را #روزه و هر شب را به #نماز میایستاد. #طهمورث در اثر همنشینی با #شهرسپ از بدیها پیراسته شد. حکیم فردوسی در بیان این داستان میگوید: نماز شب و روزه، آیین کسی است که خداوند جهاندار، حبیب او باشد. یعنی نماز شب و روزه، نشانهی دوستان خداوند است.
خنيده بهر جاى شهرسپ نام
نزد جز بنيكى بهر جاى گام
همه روز بسته ز خوردن دو لب
بپيش جهاندار بر پاى شب
چنان بردل هر كسى بود دوست
نماز شب و روزه آيين اوست
(قدیمیترین نسخه دستنویس شاهنامه از موزه فلورانس ایتالیا)
📚در ماهنامه مبلّغان، میهمان ما باشید!👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید👆
✅✅چیزی از مُشت👊 قویترم هست؟!
♻️نشر حداکثری
نکتهها:
1. «قوّام»، در نگاه اهل لغت به معنای کارپردازی و محافظت و نگهبانی است. قوامیت مرد بر زن؛ یعنی او را حفظ نمود و به امور او پرداخت. مفسران قرآنکریم نیز اکثراً به نقل این دیدگاه مشترک لغتشناسان پرداختهاند و آن را در این آیه به معنای سرپرست، نگهبان و کارپرداز گرفتهاند. بنابراین میتوان چنین برداشت کرد که آیه در بیان رهبری و سرپرستی واحد و منظم - در خانواده - با توجه به مشورتها و مسئولیتهای لازم است، نه در صدد تشریع و تجویز استبداد، سلطه و اجحاف نسبت به زنان. از آنجا که خانواده یک واحد کوچک اجتماعی است، طبیعی است که - مانند یک اجتماع بزرگ - رهبری و سرپرستی واحدی را میطلبد. بنابراین، این مسئولیت به جهاتی و به لحاظ خصوصیاتی که در مردان وجود دارد، نظیر غلبۀ قدرت تفکر مرد بر نیروی عاطفه و احساسات زنان، داشتن بنیه و نیروی جسمی بیشتر در جهت دفاع از حریم خانواده و تعهد مالی در برابر زن و فرزندان نسبت به پرداخت هزینههای زندگی، به عهده مرد گذاشته شده است. البته ممکن است زنانی در زمینههای ذکر شده بر مردان امتیاز داشته باشند، ولی قوانین به موارد جزئی نظر ندارد، بلکه نوع و کلیت را در نظر میگیرد و بدون شک از نظر کلی مردان نسبت به زنان برای سرپرستی خانواده آمادگی بیشتری دارند.
🌹🌹🌹ادامه نکته های آیه 🌹🌹🌹
نکتهها:
2. از آیه مزبور نمی توان حكم برتری مردان بر زنان را استنباط كرد. چنین برداشتی با سایر آیات قرآن كه در مقام بیان ملاكهای برتری و فضیلت انسان است، منافات دارد؛ زیرا هیچیك از آیات قرآنی كه ملاك ارزشها را درباره انسان بیان میكند، اختصاصی به مرد ندارد. ملاك ارزشها در قرآن، تقوا و كار و كوشش با هدفگیریهایی انسانی است و این امور در مورد «انسان» مطرح شده نه زن یا مرد بخصوص. حتی نمیتوان یك آیه در قرآن پیدا كرد كه برای مرد در برابر زن ارزش انسانی خاصی را اثبات كند.
3. مقام معظم رهبری: قرآن میفرماید: الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاءِ؛ یعنی سرپرستی امور خانواده به عهدۀ مرد است. مرد باید برود کار کند. معیشتِ خانواده به عهدۀ اوست. زن هرچه ثروت دارد مال خودش است. امّا معیشتِ خانواده بر دوش او نیست... اسلام مرد را قوّام و زن را ریحان میداند. این نه جسارت به زن است نه جسارت به مرد. نه نادیده گرفتن حق زن است و نه نادیده گرفتن حق مرد؛ بلکه، درستدیدن طبیعت آنهاست. ترازوی آنها هم اتفاقاً برابر است؛ یعنی وقتی جنس لطیف و زیبا و عامل آرامش و آرایش معنوی محیط زندگی را در یک کفه میگذاریم، و این جنس مدیریت و کارکرد و محلّ اعتماد و اتکابودن و تکیهگاه بودن برای زن را هم در کفۀ دیگر ترازو میگذاریم، این دو کفه با هم برابر میشود. نه آن بر این ترجیح دارد و نه این بر آن... در روایات داریم «المرأة ریحانة»، زن گل است. حالا شما ببینید، اگر مردی با یک گُلی با خشونت و بیاعتنایی رفتار کند و پاسِ گُل بودن او را ندارد، چقدر ظالم و بد است. مثل تحمیل کردن، زیاده روی کردن، زیاده خواهی کردن مردها از زنها، توقّعات بیجا و زیادی. «المرأةُ رَیحانةٌ و لَیسَتْ بقَهْرِمانَةٍ» قهرمان، یعنی همین کار پرداز امروز زندگی ... این زن، کار پرداز شما نیست که همۀ کارهای زندگیتان را روی دوش او بگذارید و بعد هم از او مؤاخذه کنید. نه! این یک گُلی است در دست شما ... حتی اگر دانشمند یا سیاستمدار باشد، در بحث معاشرت خانوادگی، او گُل است.
🌹🌹🌹متن بیانیه گام دوم مرتبط با موضوع آیه جزء پنجم🌹🌹🌹
تلاش غرب در ترویج سبک زندگی غربی در ایران، زیانهای بیجبران اخلاقی و اقتصادی و دینی و سیاسی به کشور و ملّت ما زده است؛ مقابله با آن، جهادی همهجانبه و هوشمندانه میطلبد که باز چشم امید در آن به شما جوانها است.
🌹🌹🌹 جهاد تبیین با موضوع آیه جزء پنجم🌹🌹🌹
یکی از مهمترین افتخارات و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران، هویتبخشی به زنان است که توانستهاند با اتکا به نفس و توانمندیهای خود در عرصههای مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی بدرخشند. در دوران بعد از انقلاب اسلامی شاهد دستاوردهای فراوانی در حوزه زنان و خانواده در کشور هستیم که مهمترین دستاوردهای حوزه زنان و خانواده در چهل سالگی انقلاب اسلامی به شرح ذیل است:
1. در سال ۵۷ تنها ۳۵ درصد زنان باسواد بودند، امروز نزدیک ۹۰ درصد باسوادند؛
2. تعداد دانشآموزان دختر از دو میلیون نفر در سال ۵۵ به ۶ میلیون نفر در سال ۹۵ رسید؛
3. تعداد دانشآموختگان دانشگاهی زن از ۶ درصد در سال ۱۳۵۵ به ۴۴ درصد رسیده است؛
4. تعداد طلاب زن از چند ده نفر در قبل از انقلاب به ۸۰ هزار طلبه و ۴۰ هزار دانشآموخته رسیده است؛
5. پیش از انقلاب تنها ۱.۴ درصد اساتید دانشگاهها زن بودهاند، امروز زنان ۲۰ درصد اساتید دانشگاهاند؛
6. امروز ۷ هزار نفر از اساتید دانشگاهها و ۲۷۰۰ نفر از اساتید حوزه علمیه زنان هستند؛
7. تعداد ورزشگاههای اختصاصی بانوان پس از انقلاب ۳۰ برابر گذشته شده است؛
8. حضور زنان در مسابقات خارجی قبل از انقلاب تنها ۶ مورد بوده که به ۱۲ هزار مورد افزایشیافته است؛
9. نهادهای داخلی و خارجی تشریفاتی زنان که در انحصار فرح و اشرف پهلوی بود به نهادهای فراگیر داخلی و بینالمللی با نقشآفرینی زنان فرهیخته و دانشمند توسعه یافت؛
10. طبق آمارهای جهانی تعداد مرگومیر مادران در هنگام زایمان نسبت به قبل از انقلاب اسلامی ۹۰ درصد کاهشیافته است؛
11. بزرگترین تشکل مردمی زنان در جهان با ۹ میلیون نفر عضو و ۱۶ هزار پایگاه، بسیج زنان ایران است؛
12. مشارکت زنان در امور سیاسی از حد ناچیز و غیرقابلشمارش در قبل از انقلاب با شایستهسالاری و بر اساس تواناییهای زنان در دوران بعد از انقلاب اسلامی رشد قابلتوجهی کرده است؛
13. هفت هزار شهیدِ و پنج هزار جانباز زن، نماد مقاومت و نقشآفرینی ممتاز زنان در انقلاب و دفاع مقدس است؛
14. مشارکت فعال ۲۳ هزار امدادگر و ۲۳۰۰ پزشک زن در جبهههای دفاع مقدس افتخار مقاومت جامعه زنان است؛
15. امید به زندگی زنان از ۵۴ سال در سال ۱۳۵۵ به ۷۸ سال در سال ۱۳۹۵ ارتقا یافته است.
ای اهل ایمان! هر کس از شما از دینش برگردد [زیانی به خدا نمیرساند] خدا به زودی گروهی را میآورد که آنان را دوست... دارد، و آنان هم خدا را دوست دارند؛ در برابر مؤمنان فروتناند، و در برابر کافران سرسخت و قدرتمندند، همواره در راه خدا جهاد میکنند، و از سرزنش هیچ سرزنشکنندهای نمیترسند. این فضل خداست که به هر کسی بخواهد میدهد؛ و خدا بسیار عطاکننده و داناست».
🌹🌹🌹نکته های آیه جزء ششم🌹🌹🌹
نکتهها:
1. این آیه، یکی از پیشگوئیهای قرآنکریم است. در این آیه، خداوند متعال، ضمن تهدید جمعی از همراهان پیامبر که در باورهای دینی و دفاع از ارزشهای اسلامی استوار نیستند، با صراحت پیشبینی میکند در آینده، گروهی به یاری این آیین و دین خواهند شتافت که خداوند متعال، آنان را دوست دارد و آنان نیز خدا را دوست دارند. آنان با اهل ایمان، فروتن و مهرباناند و در برابر دشمنانِ ارزشهای دینی، شکستناپذیر و قاطع، در راه اقامه ارزشهای الهی با دشمنان پیکار میکنند و از سرزنش ملامتگران پروایی ندارند.
2. قرآن در دو آیۀ دیگر نیز به این پیشگویی اشاره دارد. «إِنْ یشَأْ یذْهِبْكُمْ أَیهَا النَّاسُ وَ یأْتِ بِآخَرینَ وَ كانَ اللَّهُ عَلى ذلِكَ قَدیراً ؛ ای مردم، اگر خدا بخواهد، شما را میبَرَد و دیگرانی را میآورد و خداوند بر این کار تواناست». و در جایی دیگر میفرماید: «وَ إِن تَتَوَلَّوْاْ یَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَیْرَکُمْ ثُمَّ لاَ یَکُونُواْ أَمْثَلَکُم ؛ و اگر روی برتابید، خداوند، گروه دیگری را جای شما میآورد که آنان، مانند شما نخواهند بود.»
3. منظور از این گروه چه کسانی هستند؟ آیا این پیشگویی قرآن تاکنون تحقّق یافته است یا باید در انتظار تحقّق آن باشیم؟ در تفسیر گرانسنگ مجمعالبیان و نورالثقلین ذیل آیه میخوانیم وقتی از پیامبر درباره مردمی که مصداق پیشگوییِ قرآن در آیه 54 مائده هستند، پرسیدند، «ضَرَبَ رسولالله یدَهُ عَلَى عَاتِق سَلْمَانَ وَ قَالَ هَذَا وَ ذَوُوهُ ثُمَّ قَالَ لَوْ كَانَ الْإِیمَانُ مُعَلَّقاً بِالثُّرَیا لَنَالَهُ رِجَالٌ مِنْ فَارِس؛ آن حضرت دست به شانه سلمان فارسی زد و فرمودند: [مقصود آیه] این مرد و هموطنان اویند! سپس فرمود: اگر ایمان به [ستاره] ثریا آویخته باشد، هر آینه مردانی از ایرانیان به آن دست یابند.»
همچنین در تفسیر آیه إِن یَشَأْ یُذْهِبْکُمْ... ، امین الاسلام طبرسی مینویسد: روایتشده است که آنگاه که این آیه نازل شد، پیامبر خدا دستش را به پشت سلمان زد و فرمود: «هُم قُوم هذا، یعنی عَجَم الفرس ؛ آنان، هموطنان این مرد هستند، یعنی ایرانیان.» و نیز در تفسیر آیۀ وَ إِن تَتَوَلَّوْاْ یَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَیْرَکُمْ ... مینویسد: وقتی پیامبر خدا این آیه را تلاوت فرمودند، از ایشان پرسیدند: اینهایی که اگر ما رو برتابیم و روی برگردانیم، خداوند آنان را جایگزین ما میکند، چه کسانی هستند؟ پیامبر اکرم درحالیکه به شانه سلمان میزدند، فرمودند: «هَذَا وَ قَوْمُه؛ این مرد و هموطنان او.»
4. اگر این احادیث هم نبود، بیشک، انسانهای شایستهای که از همه اقشار ملّت مسلمان ایران به رهبری امام خمینی در این مقطع از تاریخ به یاری اسلام آمدند و انقلاب شکوهمند اسلامی ایران را آفریدند و برای تداوم آن، بار سنگین هشت سال دفاع مقدّس را بر دوش کشیدند و برخی افتخار شهادت پیدا کردند؛ مصداق بارز پیشگویی قرآناند و احادیث مذکور، علاوه بر تأیید صحت این استنباط و ادعا، یکی از دلایل صدق گفتار پیامبر و از معجزات حضرت ختمیمرتبت است. اکنون بر همه ما علاقهمندان به اسلام و ایران و انقلاب اسلامی است که برای حفظ این سند افتخار قرآنی و تداوم این دستاورد بزرگ تاریخی برنامهریزی کنیم بهویژه در انتخابات حضوری بصیرانه داشته باشیم.
🌹🌹🌹متن بیانیه گام دوم با موضوع آیه جزء ششم🌹🌹🌹
از میان همۀ ملّتهای زیر ستم، کمتر ملّتی به انقلاب همّت میگمارد؛ و در میان ملّتهایی که بهپاخاسته و انقلاب کردهاند، کمتر دیده شده که توانسته باشند کار را به نهایت رسانده و بهجز تغییر حکومتها، آرمانهای انقلابی را حفظ کرده باشند. امّا انقلاب پُرشکوه ملّت ایران که بزرگترین و مردمیترین انقلاب عصر جدید است، تنها انقلابی است که یک چلّۀ پُرافتخار را بدون خیانت به آرمانهایش پشت سر نهاده و در برابر همۀ وسوسههایی که غیر قابل مقاومت به نظر میرسیدند، از کرامت خود و اصالت شعارهایش صیانت کرده و اینک وارد دوّمین مرحلۀ خودسازی و جامعهپردازی و تمدّنسازی شده است. درودی از اعماق دل بر این ملّت؛ بر نسلی که آغاز کرد و ادامه داد و بر نسلی که اینک وارد فرایند بزرگ و جهانیِ چهل سال دوّم میشود
🌹🌹🌹جهاد تبیین با موضوع آیه جزء ششم🌹🌹🌹
1. شمیم معطر امامت و ولایت: انقلاب اسلامی نقطۀ عطفی بود در تاریخ بشریّت که آثار و برکات زیادی در جهان اسلام و جهان بشریّت منتشر کرد؛ این انقلاب که به رهبری امام خمینی آغاز گردید با درایت و مدیریّت حضرت آیتالله العظمی خامنهای به اهداف و آرمانهای بلندی نائل گردید. اکنون پس از گذشت 43 سال از عمر با برکت این انقلاب، شمیم معطر امامت و ولایت بر آن حاکم است.
2. ملت ایران «ربّنا الله» را گفت، پایش ایستاد: انقلاب اسلامی یک استثناء است. انقلاب اسلامی حرکتی بود که با اهداف مشخصی - ولو آن اهداف که مشخص هم بود، در یک جاهائی کلی بود؛ بهتدریج خرد شد، روشن شد، مصادیقش معلوم شد؛ اما اهداف، اهداف روشنی بود - به وجود آمد. هدف اسلامخواهی، هدف استکبارستیزی، هدف حفظ استقلال کشور، هدف کرامتبخشی به انسان، هدف دفاع از مظلوم، هدف پیشرفت و اعتلای علمی و فنی و اقتصادی کشور؛ اینها اهداف انقلاب بوده. انسان وقتی در فرمایشات امام(رضوان الله علیه) و در اسناد اصلی انقلاب اینها را نگاه میکند، میبیند که همۀ اینها در متون اسلامی هم ریشه دارد. مردمی بودن، متّکی به ایمان مردم، عقاید مردم و انگیزههای مردمی و عواطف مردمی، جزو پایههای اصلی انقلاب است. این خط ادامه پیدا کرده؛ این خط انحراف پیدا نکرده، این خط زاویه نخورده. امروز سی و دو سال از انقلاب میگذرد؛ این خیلی حادثۀ مهمی است. ... إِنَّ الَّذینَ قالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَ اسْتَقامُوا؛ ملت ایران «ربّنا الله» را گفت، پایش ایستاد. این ایستادن پای این سخن، از نسلی به نسل دیگر منتقل شد.
3. کار طلاب جوان در اوائل انقلاب مانند کار زنبور عسل بود: اگر روحانیت نبود، این انقلاب پیروز نمیشد؛ تا صد سال دیگر هم پیروز نمیشد. روشنفکران سیاسی ما که بعضیشان هم آدمهای خوبی بودند، دلسوز هم بودند - همه، آدمهای ناراه و منحرفی نبودند - توانائیاش را نداشتند، مقبولیّت نداشتند، در بین مردم نفوذ نداشتند، نمیتوانستند بر دلهای مردم حکومت کنند. آن که میتوانست اولاً از حیث سطح، تمام کشور را فرا بگیرد، ثانیاً از حیث عمق و تأثیر، تا اعماق دلها نفوذ کند، روحانیت بود؛ که همه جا بود. بنده یک وقتی در اوائل انقلاب، این آیۀ شریفۀ سورۀ نحل را خواندم: أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ وَ أَوْحى رَبُّكَ إِلَى النَّحْلِ أَنِ اتَّخِذی مِنَ الْجِبالِ بُیوتاً وَ مِنَ الشَّجَرِ وَ مِمَّا یعْرِشُونَ ثُمَّ كُلی مِنْ كُلِّ الثَّمَراتِ فَاسْلُكی سُبُلَ رَبِّكِ ذُلُلاً یخْرُجُ مِنْ بُطُونِها شَرابٌ مُخْتَلِفٌ أَلْوانُهُ فیهِ شِفاءٌ لِلنَّاسِ؛ گفتم بله، این جوانهای طلبه مثل زنبورهای عسل رفتند بر روی گلهای معرفتی که از بیان امام روئیده بود، نشستند تغذیه شدند، بعد راه افتادند به سرتاسر کشور، به مردم عسل دادند، به دشمنان نیش زدند؛ هم عسل، هم نیش؛ نیش و نوش با هم. از هیچ دستهای، از هیچ حزبی، از هیچ جمعیت دیگری غیر از روحانیت، این کار برنمیآمد. و اگر این نمیشد، این انقلاب اجتماعی به وقوع نمیپیوست؛ انقلابی که همان شعاری که در تهران روز عاشورا داده میشود، در فلان کورهدهِ یک استان دورافتاده هم مردم راهپیمائی میکنند، همان شعار را میدهند، همان حرف را میزنند، همان درخواست را میکنند. این میشود انقلاب اجتماعی؛ که نتیجهاش سقوط آنچنان حکومتی است، و تشکیل اینچنین نظامی. استقامت و استحکام و ریشهداری این نظام به گونهای است که به توفیق الهی، قرنها این نظام پابرجا خواهد بود.
4. لزوم حفظ و قدردانی نعمت انقلاب: خدا را شکر میکنیم؛ خدا را شکر میکنیم بر نعمت انقلاب، خدا را شکر میکنیم بر نعمت امام، خدا را شکر میکنیم بر این عظمتی که ملت ایران از خودشان نشان دادند، خدا را شکر میکنیم بر توفیقی که به این ملت داده است. یکیک شما مردم و شما جوانها، یک نعمت بزرگ خدا هستید که انسان باید برای آنها خدا را شکر کند - وَإِن تَعُدّوا نِعمَةَ اللهِ لا تُحصوها؛ - مگر میشود نعمتهای الهی را احصاء کرد؟ این نعمتها را باید حفظ کنیم. این نعمتها را هم مسئولین بدانند، باید این نعمت را حفظ کنند، شکر کنند تا این نعمت برایشان بماند، هم آحاد مردم این نعمت خدا را قدر بدانند. بدانید فردای این ملت از امروز این ملت بمراتب بهتر و روشنتر و دلنوازتر است. و انشاءالله شما جوانها آن روزها را خواهید دید. و خواهید توانست ثمرۀ این مجاهدتهای عظیم را بچینید و انشاءالله دنیائی را به آبادی و سعادت و فلاح برسانید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناز نفس حاج محمود کریمی
نیمه شبی، تنهایی گوش بدید، گریه کنید
#امام_زمان #لبیک_یا_خامنه_ای #رمضان_المبارک
🔰کانال نشـــــریاٺ تبلیـغے
https://eitaa.com/mobaleghan
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
#احکام_روزه
💠 حکم فرو بردن و اخلاط سر و سینه برای روزه دار
◀️ اگر به فضای دهان وارد نشود: روزه را باطل نمی کند.
◀️ به فضای دهن برسد:
◀️ اگر بی اختیار فرو رود : روزه باطل نمی شود.
◀️ عمدا فرو رود: آیات عظام خامنه ای، وحید و مکارم: بنا براحتیاط واجب روزه را باطل می کند.
◀️ آیات عظام سیستانی و شبیری: روزه باطل نمی شود.
✅نکته: در این مسئله برای مقلدین آیات عظام خامنه ای، وحید و مکارم چون احتیاط واجب شده می توانند به اعلم بعدی مراجعه کنند که اگر اعلم بعدی از نظر آنان آیات عظام سیستانی و یا شبیری باشد روزه شان صحیح است.
❇️ آیت الله مکارم: اگر اخلاط وارد بيني شده باشد احتياط واجب آن است كه آن را فرو نبرد، ولي اگر مربوط به سر و سينه باشد و به فضاي دهان نرسد اشکالي ندارد.
➖➖➖➖
توضیح المسائل مراجع مسأله ۱۵۸۰. فتاوای آیت الله العظمی خامنه ای، احکام عبادات، بخش روزه، ص 358
📎 #احکام_روزه
📎 #ماه_رمضان
📎 #ماه_مبارک_رمضان
📚در ماهنامه مبلّغان، میهمان ما باشید!👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan.
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
رمضان در تاریخ.pdf
24.9M
📗رمضان در تاریخ
📝مولف: آیت الله العظمی صافی گلپایگانی رحمه الله علیه
تعداد صفحات:۲۶۱
زبان:فارسی
🔹توضیح:
کتاب حاضر، شرح و تحلیل و درسهایی از چند حادثه از حوادث تاریخی در ماه مبارک رمضان است که به منظور تقویت درک مذهبی و رشد افکار و بیدار شدن احساسات اسلامی نوشته شده است.
#ماه_رمضان
#محتوای_تبلیغی
🌷هزینه دانلود: صلوات
📚در ماهنامه مبلّغان، میهمان ما باشید!👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
حاج قاسم
خطاب به علما و مراجع معظم:
سخنی کوتاه از یک سرباز ۴۰ساله در میدان، به علمای عظیمالشأن و مراجع گرانقدر که موجب روشنایی جامعه و سبب زدودن تاریکی مراجع عظام تقلید؛ سربازتان از یک برج دیدهبانی دید که اگر این نظام آسیب ببیند، دین و آنچه از ارزشهای آن [که] شما در حوزهها استخوان خُرد کردهاید و زحمت کشیدهاید، از بین میرود. این دورهها با همه دورهها متفاوت است، این بار اگر مسلّط شدند، از اسلام چیزی باقینمیماند.
حاج قاسم
خامنه ای عزیز را جان خود بدانید
خطاب به برادران و خواهران ایرانی:
برادران و خواهران عزیز ایرانی من، مردم پرافتخار و سربلند که جان من و امثال من، هزاران بار فدای شما باد، کما اینکه شما صدها هزار جان را فدای اسلام و ایران کردید؛ از اصول مراقبت کنید، اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنهای عزیز را جان خود بدانید، حرمت او را مقدسات بدانید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تواشیح "نیکو نام های پروردگار"
اجرای اسماء الحسنی مردمی، دقایقی قبل از اذان مغرب و عشا از شبکه نسیم