💥اکران اختصاصی فیلم سینمایی شور عاشقی – پنجشنبه 1403/5/4 ساعت 16
قابل توجه همکاران محترم:
🔸با عنایت به هماهنگی های به عمل آمده با سینما آیه، تنهــا ســینمای حوزوی استان قــم، اکران اختصاصی فیلم سینمایی شور عاشقی ویژه همکاران مؤسسه معارف و امامت به صورت خانوادگی با تخفیف بسیار مناسب فراهم گردید.
🔸سینما بـا هـدف ایجـاد فضـایی امـن، سـالم و اسـلامی بـرای حضـور همـراه بـا آرامـش خانـواده هـای طـلاب و اسـاتید و نیـز آشـنایی ایـن قشـر نخبـه جامعـه بـا آثـار سـینمایی ارزشـمند و فاخـر اسـلامی تاسـیس شـده اسـت.
🔸هزینه تهیه بلیط آزاد مبلغ 45.000 تومان می باشد.
🔸هزینه سانس برای همکاران و خانواده های محترم (همسر و فرزندان)، برابر سرانه تفریحی به ازای هر نفر مبلغ 20.000 تومان محاسبه می شود.
🔸امکانات سینما: سیسـتم پیشـرفته پخـش تصویر دیجیتـال و صوت دالبـی، سیستم سرمایشی مجهز
📍آدرس: بلوار بسیج، نبش کوی20
به دلیل ظرفیت محدود سینما، لطفا تا پایان ساعت اداری روز پنجشنبه 1403/05/04نفرات خود را به آیدی @Hamkaranema ارسال نمایید.
┄┅┅┅❀💠❀┅┅┅┄
#اطلاعیه
#مدرسه_اسلامی_هنر
#سینما_آیه
#اکران_فیلم_سینمایی_شور_عاشقی
#معاونت_اداری_مالی
♨️ اولین فیلم سینمایی از کاروان اسرای کربلا
🎞 نوای «شور عاشقی» به گوش میرسد...
📝 شور عاشقی روایت زوجی است که همراه کاروان اسرا، در مسیر انجام ماموریت حضرت زینب سلاماللهعلیها به کمک ایشان میشتابند ...
09 zelzal.pdf
6.13M
📗کتاب «الزلزال في انتصار الحق» تالیف دکتر عصام العماد است که پس از رها کردن اندیشه وهابیت و شیعه شدن این کتاب را نوشت.
📌این فایل ترجمه کتاب الزلزال است که در ضمن پانزده مناظره با عالم بزرگ وهابی «شیخ عثمان الخمیس» به چاپ رسیده و موجب شیعه شدن یک میلیون و پانصد هزار نفر شده است.
شما نیز با ارسال این فایل، در تبلیغ فرهنگ تشیع سهیم باشید.🌸
#بنیاد_بین_المللی_امامت
#معاونت_فرهنگی
#موکب_اول
#معرفی_کتاب
فرازی از دعاء إمام صادق علیه السلام ودرخواست فرج امام زمان ارواحنا فداه در روز عاشوراء
اللَّهُمَّ أَعْلِ الْحَقَّ ، وَ اسْتَنْقِذِ الْخَلْقَ ، وَ امْنُنْ عَلَیْنَا بِالنَّجَاةِ ، وَ اهْدِنَا لِلْإِیمَانِ ، وَ عَجِّلْ فَرَجَنَا بِالْقَائِمِ علیه السّلام وَ اجْعَلْهُ لَنَا رِدْءاً وَ اجْعَلْنَا لَهُ رِفْداً.
بار الها پرچم حق را بالا ببر ، و مردم را نجات بده ، و با رها نمودن ما از ظالمین بر ما منّت بگذار ، و ما را بسوی ایمان هدایت کن ، و در فَرَج ما با فَرَج قائم آل محمد تعجیل فرما ، و او را تکیه گاه ما و ما را یاور او قرار ده.
📚بحارالأنوار ۱۰۱ / ۳۱۱
##بنیاد_بین_المللی_امامت
#معاونت_فرهنگی
#موکب_اول
#با_امام_زمان
▪️🩸▪️
🩸آه ای بابا ! نگاه آخرت را ... فریاد غریبیات را ... تن عریانت را ... چگونه فراموش کنم ؟!
▪️در نقلی، زید بن صوحان گوید:
سه سال بعد شهادت سیدالشهدا «صلوات اللّه علیه» بر امام سجاد سلاماللهعلیه داخل شدم، دیدم حضرت در محراب عبادت نشسته مناجات میکند و میفرماید:
🩸ای پروردگار و ای کسی که تکیه گاه من به اوست؛ حزن ما طولانی شد و اشک ما جاری گشت و قلب های ما سوخت بر مصیبت پسر پیغمبر تو حسین صلوات اللّه علیه.
▪️امام سجاد سلاماللهعلیه گریه میکرد و فریاد میکشید و میفرمود:
آه آه چگونه فراموش کنم فریاد غریبیات را ای پدر؟! چگونه فراموش کنم آن نگاه های مکرّر تو را؟! چگونه فراموش کنم عریان و غرقه به خون بودی و محاسنت خضاب از خون بود؟!
🩸و این جملات را مکرّر میفرمود تا از هوش رفت. نزدیک شدم و کنار حضرت گریه کردم؛ وقتی به هوش آمد، فرمود:
هیچ چشمی محبوب تر نزد خدا نیست از چشمی که برای ما گریه کند و قلبی محترم تر نزد خدا نیست از قلبی که برای ما محزون است و برای ما شاد است.
📓بشارة الباکین،حسین بن عبدالرزاق تبریزی، (خطی) ص ۱۲۱
▪️🩸▪️
##بنیاد_بین_المللی_امامت
#معاونت_فرهنگی
#موکب_اول
#محرم
#شهادت_امام_سجاد علیهم السلام
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ریلز | #امام_سجاد
قلب مجروح امام سجادعلیهالسلام، قابل التیام نیست!
.
سختتر از هر چیز
برای امام سجاد علیهالسلام
یادآوری مصائبی بود
که به چشم دیده بود
و سنگینی
رنج و اندوه آن
تا سالها
امانش را
بریده بود…
🏴 ۲۵ محرمالحرام ســــالروز شَــــهادت مظلومانه چهارمین امام شیعیان، یادگار کــــربلا امام سَــــجاد(علیهالسلام) تسلیـــت بــاد.
#بنیاد_بین_المللی_امامت
#معاونت_فرهنگی
#موکب_اول
#محرم
#شهادت_امام_سجاد علیهم السلام