#انتقال_فطره
🤔 پرسش. جايز است فطره را در شهر ديگرى بدهيم؟
🍃 همه مراجع (به جز بهجت): اگر در محل و شهر خودش مستحق پيدا نشود، مىتواند آن را به شهر ديگرى ببرد.
🍃 آیه اللّه بهجت: مىتواند فطره را به شهر ديگرى ببرد؛ هر چند در شهر خودش مستحق پيدا شود.
📚 توضیح المسائل مراجع، م 2035. خامنه اى، استفتاء، س 857؛
توضیح:
عزیزان دقت کنید اگر در محل زندگی خودتون (شهر، روستا) مستحق باشه طبق فتوای مراجع (غیر از آقای بهجت) نمیتونید فطریه رو به جای دیگر ببرید
💯ثواب روزه بیست و هشتم ماه مبارک رمضان💐
💠و يَوْمَ ثَامِنٍ وَ عِشْرِينَ جَعَلَ اللَّهُ لَكُمْ فِي جَنَّةِ الْخُلْدِ مِائَةَ أَلْفِ مَدِينَةٍ مِنْ نُورٍ وَ أَعْطَاكُمُ اللَّهُ فِي جَنَّةِ الْمَأْوَى مِائَةَ أَلْفِ قَصْرٍ مِنْ فِضَّةٍ وَ أَعْطَاكُمُ اللَّهُ فِي جَنَّةِ النَّعِيمِ مِائَةَ أَلْفِ دَارٍ مِنْ عَنْبَرٍ أَشْهَبَ وَ أَعْطَاكُمُ اللَّهُ فِي جَنَّةِ الْفِرْدَوْسِ مِائَةَ أَلْفِ مَدِينَةٍ فِي كُلِّ مَدِينَةٍ أَلْفُ حُجْرَةٍ وَ أَعْطَاكُمُ اللَّهُ فِي جَنَّةِ النَّعِيمِ مِائَةَ أَلْفِ مِنْبَرٍ مِنْ مِسْكٍ فِي جَوْفِ كُلِّ مِنْبَرٍ أَلْفُ بَيْتٍ مِنْ زَعْفَرَانٍ فِي كُلِّ بَيْتٍ أَلْفُ سَرِيرٍ مِنْ دُرٍّ وَ يَاقُوتٍ عَلَى كُلِّ سَرِيرٍ زَوْجَةٌ مِنَ الْحُورِ الْعِينِ 🌷
🌐روز بيست و هشتم خداوند براى شما در بهشت جاودان صد هزار شهر فروغين بنا کند
🔹و شما را در «جنّة المأوى» صد هزار كاخ سيمين💫
🔸و در «جنّة النّعيم» صد هزار خانه از عنبر اشهب (نوعى عنبر ناب)🌟
🔹و در «جنّة الفردوس» صد هزار شهر عطا کند🏆
🔸كه در هر شهرى هزار اتاق باشد 🙏🏻
🔹و در «جنّة النعیم» نیز صد هزار منبر از مشك مرحمت فرماید💯
🔸 كه در درون هر منبرى هزار اتاق زعفرانى 🍃
🔹و در هر اتاقى هزار تخت از مرواريد و ياقوت 🌸
🔸و بر هر تختى همسرى از حور العين باشد❤️
📚منبع : ثواب الاعمال، ص71 🌷
┄┄┅═✧❁🌼💐🌸❁✧═┅┄
https://eitaa.com/joinchat/3011379201C7afdd551c2
┄┄┅═✧❁🌼💐🌸❁✧═┅┄
#احسان_ماندگار
💢 چگونه دارایی هایمان را زیاد کنیم؟ به دست چه کسی بسپاریم که امین باشد و سود سرشاری به ما ببخشد؟
♦️ خدای متعال در پاسخ به این سؤال در قرآن می فرماید:
♦️ مثَلُ الَّذِینَ یُنفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ فِی سَبِیلِ اللَّـهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنبَتَتْ سَبْعَ سَنَابِلَ فِی كُلِّ سُنبُلَةٍ مِّائَةُ حَبَّةٍ وَاللَّـهُ یُضَاعِفُ لِمَن یَشَاءُ وَاللَّـهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ.
📖 بقره: ۲۶۱.
♦️ کسانی که اموال خود را در راه خدا انفاق میکنند، همانند بذری هستند که هفت خوشه برویاند؛ که در هر خوشه، یکصد دانه باشد؛ و خداوند آن را برای هر کس که بخواهد زیاد گرداند.
🌺 وقف، یعنی برکت یعنی سود زیاد در معامله با خدا
#مشاوره
#کلید_های_تربیت
بیاناشتباه کودک بهدیگران ممنوع⛔️
اشتباهات کودک را برای دیگران بازگو نکنید زیرا :
🔸کودک تحقیر میشود
🔹لج باز میشود
🔸اعتماد به نفسش کاهش مییابد
🔹اعتمادش به شما از بین میرود
آن کار خطا برایش عادی شده و در مقابل دیگران به سهولت مرتکب میشود زیرا حس می کند آبرویش رفته و چیزی برای از دست دادن ندارد.
🔸پس هرگز اشتباهات فرزندانتان را
برای دیگران تعریف نکنید🌀📛
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🖋️سوال:کسی که در افطار شب عید فطر، میهمان دیگری باشد، فطریهاش به عهدۀ کیست؟خودش یا صاحبخانه؟ آیا فرقی میکند که قبل از اذان مغرب به میهمانی رفته باشد یا بعد از آن؟
✍آیت الله خامنه ای: فطره مهمانى كه پيش از غروب شب عيد فطر با رضايت صاحب خانه وارد شده و نان خور او حساب مىشود، بر او واجب است؛ و فطره مهمانى كه بعد از غروب شب عيد فطر وارد مىشود بر صاحبخانه واجب نيست، اگرچه پيش از غروب او را دعوت كرده باشد و در خانه او هم افطار كند.
⚠️نکته: با یک شب مهمان نان خور حساب نمی شود.
✍ آیت الله مکارم شیرازی: میهمانى که پیش از غروب شب عید فطر با رضایت صاحب خانه وارد شده و نانخور او محسوب مى شود (یعنى تصمیم دارد مدّتى نزد او بماند) دادن زکات فطره او نیز واجب است، امّا اگر فقط براى شب عید دعوت شده فطره او بر میزبان واجب نیست و در صورتى که بدون رضایت صاحب خانه باشد نیز بنابر احتیاط واجب فطره او را بدهد، همچنین فطره کسى که انسان را مجبور کرده است که خرجى او را بپردازد.
✍ آیت الله سیستانی : فطریه مهمانی كه پیش از غروب شب عید فطر وارد بر میزبان شده و نانخور وی - هرچند موقّتاً - محسوب میشود، بر میزبان واجب است مثل مهمانی كه قبل از غروب آفتاب وارد منزل میزبان شده و شب نیز در منزل او میماند و میزبان هم امكانات رفاهی لازم را برایش فراهم نموده و عهدهدار مخارج او شده است هرچند مهمان چیزی نخورد یا با غذای خودش افطار نماید؛
اما به مهمانی كه تنها برای افطاری دعوت شده و شب نمیماند، نانخور صدق نمیكند و زكات فطرهاش بر عهده میزبان نیست.
✍️ فطریه مهمانی كه بعد از غروب آفتاب در شب عید فطر وارد بر میزبان میشود در صورتی كه نانخور او محسوب نشود، بر ميزبان واجب نيست و اگر نانخور او حساب شود (بنا بر احتياط واجب) مراعات مقتضای احتياط ترک نشود مانند اين كه يكی با اجازه ديگری فطريه را بدهد.
✍ آیت الله وحید خراسانی : چنانچه پیش از غروب آفتاب شب عید فطر با رضایت صاحب خانه وارد شود و تا صبح نزد او بماند فطره او بر صاحب خانه واجب است و اگر تا صبح نزد او نماند بر او واجب نیست.
😷😷😷😷😷😷😷😷😷