#گزارش_تصویری
🔻 حضور مدیرعامل فولاد مبارکه در اولین روز از نمایشگاه متالکس ۲۰۲۴ در اصفهان
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻جدی گرفتن نقش صنعت فولاد در رشد اقتصادی کشور، انتظار فعالان حوزه فولاد از دولت و حاکمیت
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در نشست خبری پیش از افتتاح شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی، فولاد، ریختهگری، ماشینآلات و صنایع وابسته اصفهان (۲):
🔹باید اصلاحاتی در ساختار تولید ایجاد شود، برخی حوزهها نیازمند اصلاحات تکنولوژی و برخی موارد نیازمند اصلاحات ساختاری است و اگر این اتفاق صورت نگیرد، ظرفیتهای ایجادشده ناکام خواهد ماند؛ بر همه فعالان زنجیره فولاد واجب است که بهطور جدی به این موضوع ورود کنند، انتظارات از حاکمیت بهویژه در حوزه قوانین، تعرفهها، بهینهسازی و حتی ابطال برخی از مجوزها برای ایجاد توازن در زنجیره فولاد انتظار بهجایی است و باید محقق شود.
🔹امروز در شرایط رکود بینالمللی در صنعت فولاد قرار داریم؛ کشورهای همسایه و حتی کشورهایی همچون عراق که به هر جهت در زمینه فولاد و سیاستگذاری در این حوزه باید نسبت به آنها پیشتاز باشیم، بهمحض اینکه صادرات ایران به عراق تهدید میشود، برای حمایت از صنایع داخلی روی صادرات میلگرد ایران تعرفه میگذارند؛ در حال حاضر شرایط در چین به گونهای است که این کشور بخش قابل توجهی از تولیدات فولاد را باید با قیمت بسیار پایین صادر کند و این صادرات در بازارهای جهانی درحال انجام است.
🔹ما بهعنوان کشور صادرکننده فولاد اگر به موقع عمل نکنیم، نهتنها صادرات بلکه تولید داخل نیز تهدید میشود و امروز فعالان حوزه فولاد از دولت و حاکمیت انتظار دارند نقش صنعت فولاد در رشد اقتصادی را جدی بگیرند و اتفاقات حمایتی را دنبال کنند.
🆔 @mobarakehsteel_co
16.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فولاد مبارکه اولین صادرکننده غیرنفتی در سال گذشته/ فولاد ایران قابلیت دسترسی به جایگاه ششم در رنکینگ جهانی را دارد/ صنعت فولاد، صنعتی ملی و نقطه قوت اقتصاد کشور است
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی، فولاد، ریختهگری، ماشینآلات و صنایع وابسته اصفهان (Metalex۲۰۲۴):
🔹 امروز صنعت فولاد به یکی از نقاط قوت اقتصاد و صنعت ملی تبدیل شده و رشد تولید و ظرفیتها بالاتر از رشد اقتصادی سالانه بوده است. سال گذشته صنعت فولاد با بیش از ۸ میلیارد دلار صادرات، معادل ۱۶.۵ درصد صادرات غیرنفتی را داشت. فولاد مبارکه نیز اولین صادرکننده غیرنفتی کشور بوده و ارزآوری خوبی برای کشور به همراه داشت. امروز اگر زیرساخت های لازم به صورت متوازن در کنار ظرفیتها باشد قابلیت دسترسی به جایگاه ششم در رنکینگ جهانی را داریم.
🆔 @mobarakehsteel_co
21.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ظرفیتها و زیرساختهای تولید فولاد متوازن نیست/ باید امکان صادرات ۲۵ میلیون تن محصولات فولادی فراهم شود
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی، فولاد، ریختهگری، ماشینآلات و صنایع وابسته اصفهان (Metalex۲۰۲۴):
🔹امروز مصرف فولاد ۲۲ میلیون تن، تولید فولاد ۳۲ میلیون تن و بالای ۶۵ میلیون تن ظرفیت تولید فولاد در حال ایجاد است. متاسفانه این ظرفیتها متوازن نیست و در حوزه انرژی به خصوص برق، گاز، آب و حمل نقل نتوانستیم همراستا با این ظرفیت ها جلو بیاییم. باید امکان صادرات حداقل ۲۵ میلیون تن محصولات فولادی فراهم شود. باید با دانشی که در صنعت فولاد ایجاد شده باید به سمت تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر برویم.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻همایش توسعه متوازن و پایدار صنعت آهن و فولاد ایران آغاز به کار کرد
🔹همایش توسعه متوازن و پایدار صنعت آهن و فولاد ایران صبح امروز(چهارشنبه ۷ شهریورماه ۱۴۰۳) با حضور رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، مدیرعامل، معاونین و مدیران فولاد مبارکه، چهرههای شاخص و فعالان حوزه صنعت فولاد کشور آغاز به کار کرد.
🔹این همایش قرار است در قالب ۴ پنل تخصصی شامل سیاستگذاری و نظام حکمرانی، نقش تامین پایدار مواد اولیه تولید و تجارت، چالشهای زیرساخت و انرژی و نقش ارتقای تکنولوژی و هوشمندسازی در صنایع برگزار شود.
🔹بهرام سبحانی رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، محمدیاسر طیبنیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، مهدی کرباسیان پیشکسوت صنعت فولاد، محمدرضا بهرامن نایبرئیس اتاق بازرگانی ایران و مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی از چهرههای شاخص در نخستین پنل تخصصی این همایش با عنوان «سیاستگذاری و نظام حکمرانی در توسعه پایدار و متوازن صنعت آهن و فولاد ایران» هستند.
🆔 @mobarakehsteel_co
15.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥استراتژی توسعه متوازن در کنار استفاده ۱۰۰ درصدی از ظرفیتهای موجود
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی، فولاد، ریختهگری، ماشینآلات و صنایع وابسته اصفهان (Metalex۲۰۲۴):
🔹فولاد مبارکه از معدود مجموعههایی که در کشور است که با ۱۰۰ درصد ظرفیت کار میکند. سه سال است که فولاد مبارکه علاوه بر استراتژی استفاده ۱۰۰ درصدی از ظرفیتهای موجود، استراتژی توسعه متوازن را رویکرد خودش قرار داده و سرمایهگذاریهای هدفمندی در این راستا انجام داده است. امسال با بیسابقه بودن قطعیهای برق، اگر این سرمایهگذاریها به خصوص در حوزه انرژی در فولاد مبارکه انجام نشده بود، مثل بسیاری از شرکتها با توقف تولید روبه رو میشدیم که خدا را شکر این اتفاق رخ نداد.
🆔 @mobarakehsteel_co
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اجازه ندادیم بازار با خلأ محصولات فولادی مواجه شود
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی، فولاد، ریختهگری، ماشینآلات و صنایع وابسته اصفهان (Metalex۲۰۲۴):
🔹به واسطه نیروگاههای فولادمبارکه توانستیم نیمی از ظرفیت فولادسازی را تا به امروز حفظ کنیم. همچنین با حمایتهای وزارت صمت توانستیم نوردها را در مدار حفظ کنیم و با ذخیرهسازی که در دو ماه اول سال انجام دادیم، اجازه ندادیم بازار با خلا محصولات فولادی مواجه شود ولی تولید محصول در دو ماه گذشته به نیمی از ظرفیت کاهش پیدا کرده است.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻توسعه نامتوازن در زنجیره فولاد به دلیل خروج مدیریت متمرکز این زنجیره از وزارت صمت و ایمیدرو
بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در همایش توسعه متوازن و پایدار صنعت آهن فولاد ایران:
🔹توسعههای زیادی در زنجیره آهن و فولاد کشور انجام شده و هر شرکتی متناسب با توان مالی خود و شرایط محیطی در حال توسعه است، اما از زمانی که مدیریت متمرکز زنجیره فولاد از وزارت صمت و ایمیدرو خارج شد و هر یک از شرکتهای فولادی راه خود را رفتند و این امر منجر به توسعه نامتوازن شده است.
🔹توسعه پایدار، عمدتاً بر حفظ و رعایت مسائل زیستمحیطی تلقی میشود، اما این در حالی است که همه ماجرا این نیست؛ وقتی در طول یک سال، بهمیزان ۷ میلیون تن گندله در واحدهای تولیدی کشور تولید داشته و در سال بعدی آن با کمبود گندله مواجه شویم، این امر نشان از توسعه ناپایدار است و متاسفانه این چرخه در حال تکرار است.
🔹در این همایش نقشه راهی برای توسعه پایدار تهیه خواهد شد و امیدواریم گوش شنوایی برای شنیدن این راهکارها باشد. این همایش در سطح ملی است اما ترجیح دادیم آن را در اصفهان برگزار کنیم، چراکه ۴۰درصد فولاد ایران در این استان تولید میشود و اصفهان پایتخت فولاد ایران است. از این رو این همایش را سالانه و بهصورت مستمر، با دبیری اتاق بازرگانی اصفهان برگزار خواهیم کرد.
🔹قطعاً در همایش امروز بهعنوان همایش اول، نقاط ضعف زیادی داریم اما با آسیبشناسی و اعمال نقطهنظرات در ادامه، همایشهای بهتری خواهیم داشت؛ این همایش در قالب چهار پنل تخصصی برگزار میشود تا راهگشایی برای توسعه متوازن فولاد در کشور باشد.
🆔 @mobarakehsteel_co
12.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سرمایهگذاری فولاد مبارکه برای استحصال از میادین گازی/ اتخاذ تمهیدات برای ایجاد کمترین آسیب در زمان قطعی گاز
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در حاشیه آئین افتتاحیه شانزدهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی، فولاد، ریختهگری، ماشینآلات و صنایع وابسته اصفهان (Metalex۲۰۲۴):
🔹پیشبینی میشود امسال نیز قطعی گاز فشار بیشتری نسبت به سنوات قبل داشته باشد با این حال تمهیداتی در حد توان خود برای ذخیرهسازی مواد اولیه انجام دادیم تا کمترین آسیب را ببینیم. این مشکل با سرمایهگذاری در زمینه استحصال از میادین گازی مرتفع میشود. فولاد مبارکه قریب به دو سال است که در این زمینه ورود داشته، زمان زیادی گرفته شد تا روی یک میدان گازی با وزارت نفت توافق کنیم. این سرمایهگذاری که حداقل دو سال زمان میبرد میتواند مشکل گاز فولاد مبارکه را مرتفع کند.
🆔 @mobarakehsteel_co
20.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#برخط
🎥از دریچه دوربین برنامه برخط بیننده گزارشی از افتتاح شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی متالکس در اصفهان باشید.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻اگر مجموعههایی همچون فولاد مبارکه را به شکل امروزی نداشتیم، در تحریمهای دهه گذشته کمر صنعت کشور شکسته شده بود
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در نخستین پنل تخصصی همایش «توسعه متوازن و پایدار صنعت آهن و فولاد ایران» با عنوان «سیاستگذاری و نظام حکمرانی در توسعه پایدار و متوازن صنعت آهن و فولاد ایران»(۱):
🔹امروز صنعت فولاد به نقاط قوت صنعت کشور تبدیل شده و اگر این صنعت و مجموعههایی همچون فولاد مبارکه را به شکل امروزی نداشتیم، در تحریمهای دهه گذشته کمر صنعت کشور شکسته شده بود.
🔹همه کشورهای توسعهیافته صنعت فولاد را علیرغم تغییراتی که در ساختار صنعت کشورشان ایجاد شده، حفظ کردهاند، کشورهای در حال توسعه نیز اول روی این صنعت سرمایهگذاری کرده و همواره از آن حمایت کردند. امروز جایگاه صنعت فولاد ایران در عرصه بینالمللی قدرتمند است، در سطح بینالملل رتبه دهم را داریم و رشد این صنعت نسبت به دیگر صنایع ۲.۵ برابر است، هرچند در ۲ سال اخیر رشد صنعت فولاد نسبت به قبل خوب نبود اما رشد در زنجیره فولاد بالای ۱۰ درصد بوده است.
🔹صنعت فولاد بهصورت مستقیم سهم ۴.۵ درصدی در تولید ناخالص ملی(GDP) کشور را به خود اختصاص داده و در بخش زیربنایی تاثیرگذاری بیشتری را داشته است؛ این صنعت در خودکفایی کشور نقشآفرین بوده و از زمانی که شرکتهایی چون ذوبآهن، فولاد خوزستان و فولاد مبارکه شکل گرفتند و صنایع دیگر از چهار دهه قبل برای پشتیبانی از این صنعت راهاندازی شدند، باعث شد که امروز در این صنعت به بالای ۹۰ درصد خودکفایی برسیم و این خودکفایی به سایر صنایع نیز منتقل شده است.
🆔 @mobarakehsteel_co