داریم ب کجا میریم 💢❌
مهسا_امینی
مهسا ایمنی 🤣
#گشت_ارشاد
اقدامات_امنیتی
برخورد جدی با همه اغتشاشگران ایران اسلامی
#دفاع_مقدس
#اربعین
داریم ب کجا میریم 💢❌
مهسا_امینی
مهسا ایمنی 🤣✅
#گشت_ارشاد
اقدامات_امنیتی
برخورد جدی با همه اغتشاشگران ایران اسلامی
#دفاع_مقدس
#حجاب
🇮🇷✅💯
سلام خدمت همه عزیزان. بنده ادمین جدید هستم. امیدوارم که همیشه از بنده راضی باشید.
#یازهرا_س
هدایت شده از Fateme
وصیت نامه
شهید سیدمحمدفاطمی:
بعد از اینکه من به شهادت نائل آمدم بخاطر رضای خداوند و بخاطر دین پاک اسلام برای من گریه نکنید و اصلاً دلتان برای من نسوزد و فقط دلتان برای اسلام بسوزد که در این دنیای پر از کفر تنهاست. شما که مرا با زجر کشیدن و با هزار بدبختی بزرگ کرده اید این آخرین سلام من است پدر و مادر، شما افتخار بکنید که جوانی را پرورش داده اید و او را به اسلام عزیز هدیه کرده اید شما کار خودتان را کردید شما هم در آخرت سربلند هستید و در این دنیای بی ارزش مگرچه چیز باقی خواهد ماند پدر شما چون علی و مادرم شما هم مانند زهرا و شما خواهران مثل زینب و برادرانم مثل حسن و حسین باشید.
@Modafeaneharame0012
سلام خدمت بزرگواران محترم
#دعوت_به_همکاری
ادمین جدید میخوایم
کسانی که میتونند پی وی مراجعه کنند
#حجاب
#اربعین
@meysam_zeinabi
عکسبازشود ✅🇮🇷
#همه_خادم_الرضاییم علیه السلام
#حاج_قاسم
#اجتماع_قلوب
وعده ما جمعه یکم مهرماه ١۴٠١
🇮🇷
May 11
عکسبازشود ✅🇮🇷
#سلام_فرمانده
#امام_حسین علیه السلام
ما ملت امام حسینیم علیه السلام
#اجتماع_عظیم
وعده ما جمعه یکم مهرماه ١۴٠١
🇮🇷
رفع #شبهه
لطفا کامل مطالعه بفرمایید
خلاصه پرسش
«الحمد لله من أول الدنیا إلى فنائها و من الآخرة إلى بقائها الحمد لله على کل نعمة أستغفر الله من کل ذنب و أتوب إلیه یا أرحم الراحمین». آیا این ذکر در روایتی وجود دارد و دعایی مأثور است؟
پرسش
معنای این ذکر چیست؟: «الحمد لله من أول الدنیا إلى فنائها و من الآخرة إلى بقائها...». و آیا مجاز است به قصد رجا خوانده شود یا خیر؟
پاسخ اجمالی
در مقدمهی کتاب بحارالانوار و ملحقات آن - که تألیف خود علامه نیست - میخوانیم که علامهی مجلسی[1] فرمود یک شب جمعه این دعا را خواندم: «الحمد لله من أول الدنیا إلى فنائها و من الآخرة إلى بقائها الحمد لله على کل نعمة أستغفر الله من کل ذنب و أتوب إلیه یا أرحم الراحمین»؛
ستایش سزاوار خداوند است از ابتدای دنیا تا انتهای آن و از آخرت تا هر زمانی که (تا بینهایت) باقی است. خداوند را ستایش میکنم به دلیل تمام نعمتهایش! از هر گناهی به درگاه او پوزش طلبیده و توبه میکنم. ای دلسوزترین دلسوزان.
وقتی در شب جمعهی هفتهی بعد خواستم دوباره آنرا بخوانم، صدایی از طرف بالا و یا پشت خانه شنیدم که میگفت: هنوز ملائکه از کار نوشتن ثواب دفعه قبلی که این دعا را خواندهای فارغ نشدهاند.[2]
این در حالی است که این دعا در کتابهای دیگر علامه مجلسی و نیز در دیگر کتابهای ادعیه یافت نشده است. و همچنین این کرامت توسط شاگردان و فرزندان ایشان ذکر نشده است.[3]
بنابر این، نه این انتساب این دعا به علامه مجلسی قابل اثبات است، و نه میتوان این ذکر را دعایی مأثور نامید؛ اما به هر حال محتوای آن ایرادی ندارد و از آنجا که انسان هر خواستهای که منطبق بر آموزههای دینی باشد را میتواند از خدا بخواهد و با هر محتوای درستی میتواند با خداوند مناجات کند، میتوان با استفاده از این دعا نیز با خدا سخن گفت.
[1].«زندگینامه علامه مجلسی»، 58637؛ «خواب مجلسی اول درباره صحیفه سجادیه»، 105567.
[2]. مجلسی، محمد باقر، بحار الانوار، ج 102، ص 35، بیروت، دار إحیاء التراث العربی، چاپ دوم، 1403ق.
[3]. همان، ص 35 – 36.