eitaa logo
💠 مکتب امام شهید (ره)🇮🇷
1.9هزار دنبال‌کننده
50.2هزار عکس
43.9هزار ویدیو
450 فایل
کاربری @Modafeinharmim مکتب حاج قاسمی‌ها، همان مکتب امام شهید(ره) گروه https://eitaa.com/joinchat/446562498C9c8111dcda کانال @modafeanharmim https://t.me/modafe انقلاب و نهضت امام حسین علیه السلام با پیام رسانی ملتزم به قانون و مطیع ولایت فقیه
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
- 📰 بسته خبری ✅ دست‌کم ۴۹۷ نفر با ۴۶ شناور به سوی نوار غزه در حرکت‌اند و احتمالاً صبح فردا به غزه خواهند رسید ✅ ناوگان صمود از مین‌گذاری رژیم صهیونیستی در مسیر خود خبر داد ✅ نخست‌وزیر مجارستان: یک اشتباه کوچک می‌تواند به جنگ جهانی سوم منجر شود ✅ دولت استونی از شهروندانش خواست بلاروس را فوراً ترک کنند ✅ سرنشینان کاروان صمود اعلام کردند که توسط رژیم صهیونیستی دستگیر شده‌اند ✅ جلسه عراقچی با سفرای ایران در برلین، پاریس و لندن درباره موضوع هسته‌ای ✅ کارشناس الجزیره: منطق اسرائیل این است که هیچ فناوری در خاورمیانه جز در اختیار خودش نباشد ✅ عراقچی: آمریکا در مسیر مذاکرات جدید کارشکنی کرد ✅ وزیر دفاع ایران در آنکارا: ارتقای روابط دفاعی و نظامی ایران و ترکیه در دستور کار است ✅ یک فروند هواپیمای باری نظامی روسیه در ونزوئلا فرود آمد ✅ وزیر بهداشت: در ایام جنگ حتی سازمان ملل هم برای کمک پزشکی با ما تماس نگرفت ✅ رسانه عبری: نیروی دریایی اسرائیل عملیات کنترل ناوگان جهانی صمود را آغاز کرده است ✅ عضو ناوگان: ما حامل شیرخشک و دارو برای کودکان غزه‌ایم ✅ لاریجانی: حزب‌الله اگر اقدامی نمی‌کند برای حفظ آتش‌بس است، وگرنه توانایی تغییر میدان را دارد ✅ حضور قالیباف در مراسم ختم همسر آیت‌الله سیستانی در قم ✅ رویترز: بزرگ‌ترین اتحادیه کارگری ایتالیا برای اعتراض به برخورد با ناوگان غزه، جمعه اعتصاب عمومی خواهد داشت ✅ کاروان صمود: تمامی سرنشینان کشتی «سایروس» بازداشت شدند ✅ ایران سفرای خود از آلمان، فرانسه و انگلیس را برای مشورت فراخواند ✅ وزیر خارجه ایتالیا: اسرائیل قول داده علیه ناوگان غزه از خشونت استفاده نکند ✅ رئیس سازمان نظام پزشکی: ۳۰ هزار پزشک عملاً پزشکی نمی‌کنند ✅ سوءقصد به بشار اسد با مسمومیت ناکام ماند ✅ وزیر خارجه فرانسه: اسرائیل باید امنیت ناوگان را تضمین و حق حفاظت کنسولی را رعایت کند ✅ کاروان صمود: سرنوشت سرنشینان پس از یورش صهیونیست‌ها نامشخص است ✅ نماینده پارلمان اروپا: توقیف کاروان صمود اقدامی جنایتکارانه است --- 🔎 تحلیل گفتمانی اول: «صمود؛ رسوایی جهانی اسرائیل» حمله و دستگیری سرنشینان کاروان صمود نشان داد رژیم صهیونیستی حتی از نان و شیرخشک برای کودکان غزه هم وحشت دارد. این اقدام، بیش از آنکه قدرت اسرائیل را ثابت کند، ضعف و هراسش را آشکار ساخت. امروز افکار عمومی جهان، اتحادیه‌های کارگری اروپا و نمایندگان پارلمان‌ها علیه تل‌آویو موضع گرفته‌اند. این همان نقطه‌ای است که گفتمان مقاومت را از «حاشیه» به «مرکز» توجه جهانی می‌آورد و اسرائیل را در تنگنای مشروعیت قرار می‌دهد. @modafeanharmim --- 🔎 تحلیل گفتمانی دوم: «جهان در آستانه چندقطبی کامل» از یک‌سو، قدرت‌های جهانی مثل چین، روسیه و حتی برخی کشورهای اروپایی در حال فشار بر اسرائیل و آمریکا هستند؛ از سوی دیگر، ناوگان صمود با حضور صدها فعال بین‌المللی نماد شکل‌گیری یک مقاومت فراملی است. آمریکا و اسرائیل تلاش کردند با فشار نظامی و سیاسی این روند را متوقف کنند، اما واکنش‌های جهانی نشان می‌دهد دوره «انحصار قدرت» تمام شده و نظم نوین بر اساس همگرایی ملت‌ها و ایستادگی در برابر سلطه‌طلبی شکل گرفته است.
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرایند "لولو ساختن از اسنپ بک" شکست می‌خوره... همونطور که اربابشون توی ۱۲روز شکست خورد. " امیــــن ترابـــی " @modafeanharmim
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 کدام کشور بیشترین تعداد موشک بالستیک رو توسال ۲٠_۲۵ تو کل جهان دارد. "محرابی" @modafeanharmim
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆یک آسیب شایع در بین بچه مذهبی‌ها 1️⃣ طرد کسی که بیشترین اشتراکات را با او دارند؛ 2️⃣ جذب کسی که بیشترین افتراقات را با او دارند؛ ◀️ نتیجه این تندروی در تعامل، چیزی نیست جز خدمت به دشمنان اسلام ◀️ عجیب اینکه با دسته دوم به راحتی وحدت می کنیم اما با دسته اول به هیچ وجه 🎙شهید‌مطهری 🇮🇷گویا همین امروز فرموده باشن "فیروزی"
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانمها حتماً اینو ببینین خیلی قشنگه. برای همه‌ی خانم های اطرافتون هم بفرستید...👌 "راه چمنی"
28.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از کاروان صمود اسپانیا تا رژه موتورسواران آلمانی نهضت بیداری انسانی آزادگان جهان تا ظهور منجی است " عبـدالمـجید خرقـانی "
خبر خوب اینکه، چندتا از شاگردای شهید فخری‌زاده تونستن دارو از مشتقات پلاسما بسازن، این داروها هم بیماری‌ها رو درمان می‌کنن، هم کلی ارزآوری دارن. " علی فرحزادی "
امروز ‎ بین کنگره و دولت ترامپ شکست خورد و دولت ‎ رسما تعطیل شد. یعنی تمام خدمات دولت تا اطلاع بعدی متوقف شده. یعنی مقامات‌ آمریکایی‌ برای رسیدن به یک هدف سیاسی حاضرند مردم خودشان را هم قربانی کنند، چه رسد به مردم دیگر کشورها. "فواد ایزدی"
غمگینم مثل صندلیهای سالن سازمان ملل که موقع سخنرانی نتانیاهو نتونستن پاشن برن... 🔺یگانه زمانی🔺 "M oshar"