هدایت شده از فرهنگی گنجینه نگین مرق
Mehdi Yarrahi4_1204542269860872434.mp3
زمان:
حجم:
11.9M
🌙اذان
👤مهدی یراحی
⚜اذان
⚜چه ضرب آهنگِ
⚜قشنگی است
⚜می گوید
⚜خدا همین نزدیکیست
⚜گوش کن
⚜«الله اکبر»
┄┅┅┅┅❁🤍❁┅┅┅┅┄
〓〓◊〓╔═.🥀🍃.📿════╗ 🇮🇷
📢ما را به اشتراک بگذارید
🇮🇷کانالگنجینه نگین مرق
🆔@neginmaragh 🇮🇷🌷
┄┅┅❅✌️🇮🇷✌️❅┅┅┄ ❥
╚════🥀.🍃.📿═╝❥❤️🍃
█⚃█⚄█⚅█⚁█⚂█⚃█⚀▇▅🇮🇷🇮🇷
کارمندان دولت خواستار افزایش عیدی خود شدند
🔹در حالی که اختلاف میزان عیدی میان کارگران و کارمندان هر سال محل گلایه و بحث است، این بار بیش از ۱۰ هزار نفر از کارمندان دولت با امضای کارزاری اینترنتی، خواستار «همسانسازی عیدی کارمندان با کارگران» شدهاند.
🔹آنها در نامهای سرگشاده خطاب به مجلس و سازمان برنامه و بودجه، از تبعیض مزمن در پرداخت پاداش پایان سال انتقاد کرده و خواستار اصلاح فوری این رویه شدهاند.
امضا کنید: کارزار درخواست تغییر مبلغ عیدی کارمندان و بر اساس حقوق همانند کارگران👇
https://www.karzar.net/263854
@FARZANDANESHAHED
https://t.me/FARZANDANESHAHED/55823
هدایت شده از حکمت طلایی
🔰قابل توجه بازنشستگان و مستمریبگیران نیروهای مسلح:
🔹بازنشستگان و مستمری بگیرانی که یارانه خود را از سازمان هدفمندی دریافت می نمودند و در ماههای اخیر یارانه آنها قطع گردیده جهت برقراری و وصل آن از طرف سازمان بازنشستگی به یکی از دفاتر ساتا مراجعه و فرم مربوطه تکمیل تا یارانه آنها مجددا برقرار گردد.
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بهترین انار ایران برای کدام شهر است؟
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حرف مفت در چین مشمول جریمه شد!
🔹 در چین اظهار نظر بدون تخصص ۱۴ هزار دلار (حدود ۵۸۰ میلیون تومان) جریمه دارد
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خوشحالی دختران دهه هشتادی بعد از قهرمان شدن در فینال رقابتهای هندبال آسیایی جوانان ۲۰۲۵ بحرین
تیم ملی تکواندو مردان ایران نائب قهرمان جهان شد/ بازگشت به سکوی جهانی پس از ۸ سال
🔹تیم ملی تکواندو مردان ایران پس از ۸ سال دوری از سکو، در بیست و هفتمین دوره رقابتهای قهرمانی جهان در چین با کسب ۳ مدال طلا، نقره و برنز عنوان نایب قهرمانی مسابقات را به دست آورد.
🔹بیستوهفتمین دوره رقابتهای تکواندو قهرمانی جهان با حضور ۹۸۹ تکواندوکار از کشورهای مختلف به مدت هفت روز از دوم تا ششم آبان ماه در شهر ووشی چین برگزار شد که در نهایت تیم ایران با حضور ۱۵ ملیپوش موفق به کسب سه مدال ارزشمند طلا، نقره و برنز شد.
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرواز با توان داخلی؛ دستاورد جوانان ایرانی
🔹فقط 20 کشور در جهان توانایی طراحی و تولید هواپیما دارند که ایران هم یکی از این کشورهاست و با اتکا به توان داخلی جوانان و نخبگان ایرانی به دانش فنی طراحی و ساخت هواپیمای ترابری دست یافته است.
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥برای اثرگذار بودن تبلیغ دین باید از کجا شروع کرد؟
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اوباش موادفروشِ اطراف دانشگاه سوهانک بعد از تیرخوردن از پلیس: غلط کردیم!