2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥صدا و سیما شرط جدید ایران برای توافق با آمریکا را اعلام کرد.
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ایران مهد علم است ، علمی که با خداست
انرژی هستهای حق مسلم ماست
🔹همنوایی مردم میدان انقلاب در اجتماع «به عشق وطن»
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥با آل علی(ع) هرکه در افتاد...
🔹 مدیحهسرایی بانوای آقای مالکینژاد و گنجی در جمع عاشقان رهبر شهید انقلاب رضواناللهعلیه؛ رواق کشوردوست. ۱۴۰۵/۳/۶
@HamshahriNews
💠 مکتب امام شهید (ره)🇮🇷
شاید باورتون نشه ولی بسته شدن شبکه منوتو به خاطر قطع اینترنت در ایران و سقوط آزاد درآمد یوتیوب این ش
با راه اندازی غیر قانونی اینترنت بین الملل توسط دولت این مشکل منوتو حل شد.
🔸️بابک زنجانی:
۶ میلیارد دلار پول قطر که امروز مسئولین کشور با هزار ترفند سیاسی و دیپلماتیک دنبال آزادسازی آن هستند، همان ۷ میلیارد دلار پول بلوکهشده ایران در کره جنوبی بود که با تأیید وپذیرش خسارت یک میلیارد دلاری از سوی فرزین در بانک مرکزی و در ازای آزادی ۵ جاسوس برای آمریکا، به قطر منتقل شد.
اما در این فرآیند یک میلیارد دلار از بین رفت و در نهایت همان پول نیز در قطر عملاً بلاک ماند.
حسابهای کارگزاری بانک قطری مانند بانک کره در آلمان قرار داشت و دقیقاً به همان سرنوشت بانک کره جنوبی دچار شد؛ با این تفاوت که اینبار علاوه بر از دست رفتن یک میلیارد دلار، تعدادی جاسوس نیز آزاد شدند.
🔹️با آرام شدن کشور٫مدعی العموم حتما از آنها خواهد پرسید چرا پول ایران در کره جنوبی با ارز محلی بدون هیچ “هجینگ “ در کره رها شد تا کشور متحمل یک میلیارد دلار ضرر شود و چه کسی تایید داد پول وصول شده تا جاسوسان آزاد شوند؟
مدیران نالایق که باعثاغتشاش و جنگ و نفوذ شدند پاسخگو خواهند شد.