eitaa logo
💠 حاج قاسمی ها 🇮🇷
1.9هزار دنبال‌کننده
32.3هزار عکس
25.1هزار ویدیو
295 فایل
حاج قاسمی ها جهاد تبیین https://eitaa.com/joinchat/446562498C9c8111dcda کانال https://eitaa.com/modafeanharmim https://t.me/modafe انقلاب و نهضت امام حسین علیه السلام.... با پیام رسانی مجاهدان ادامه دارد... ملتزم به قانون و مسئول در برابر خدا
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 وقتی سپاه رو تروریست اعلام کردن هممون مالیدیم پشت گوشمون و انگار نه انگار 🔹 ولی وقتی سپاه اینترنشنالو تروریست اعلام کرد همشون شلواراشونو پر کردن و سیستم حفاظتیو افزایش دادن 🔹 ما اصلاً مثل هم نیستیم:)
🍃🌺 🔴ماشین کشتاری به نام رضاخان(رضا قلدر) 🔹جنایات 15 سال سلطنت رضاخان به حدی وحشتناک و غیرقابل انکار بوده که حتی نویسندگان خارجی هم به آن اعتراف کرده اند، به طوری که آقای کریستین دلانوآ فرانسوی در کتاب خودش نوشته:تخمین زده می شود در طول پانزده سال سلطنت رضاشاه 24 هزار نفر از میان ایلات و روشنفکران ومخالفان رژیم کشته شده باشند. 📚منبع: کتاب ساواک/نوشته کریستین دلانوآ/ترجمه عبدالحسین نیک گهر/صفحه21 ✅کانال تاریخ پهلوی 🍃🌺
✋ حسن فیروزی در حال فرار از مرزهای آبی کشور بازداشت شد 🔸به دلیل بدهی فرار کردم 🔸 به درخواست رسانه‌های خارج از کشور برایشان فایل صوتی می‌فرستادم 🔺فردی که رسانه‌های ضد انقلاب در هفته‌های گذشته با انتشار تصاویر و فایل‌ صوتی منتسب به او مدعی شده بودند در آستانه اعدام قرار دارد و براثر شکنجه به کما رفته است، در جنوب کشور و حین فرار از مرزهای آبی دستگیر شد. 🔹در خصوص نامبرده ادعاها و داستان‌های عجیب و مختلفی مطرح شده بود؛ از اینکه وی در زندان اوین در آستانه اعدام قرار دارد تا انتشار یک فایل صوتی؛ همچنین این دروغ مطرح گردید که حسن فیروزی به دلیل شکنجه، به کما رفته است و خانواده‌اش او را در یک بیمارستان که محل و اسم آن را نمی‌دانسته‌اند ملاقات کرده‌اند.
‌ هوالعزیز 💐 ایران سپر بلای روسیه شده روزنامه این اصلاح طلبها به نمایندگی از امریکا و اروپا از هر نوع اتحاد و نزدیکی ما با روسیه به وحشت می افتند بارها اندیشمندان غربی از دستشون در رفته و گفتن که اگر یه روزی ایران با روسیه متحد بشه دیگه کار امریکا در دنیا به دشواری کشیده میشه کشور قدرتمندی هست اما دسترسی به آبهای آزاد رو مثه ایران نداره موقعیت جغرافیایی فوق العاده ممتاز ایران همیشه موجب طمع بیگانان به تصرف این کشور شده الان این اتفاق افتاده که ایران و روسیه دست به ایجاد یک ائتلاف خطرناک بر علیه امریکا زدند منافع زیادی از این اتحاد نصیب ایران میشه که سعی می کنم چند تا شو تیتر وار براتون بنویسم👇 1⃣ اول روسیه برای ما یک دریچه دور زدن و بی اثر کردن تحریمهاست! بدون روسیه هم در زمینه تحریمها کار می کردیم اما انرژی بسیاری از ما گرفته میشد الان با این بین ما و روسیه توان ما در دور زدن و بی اثر کردن تحریمها چند برابر شده 2⃣ دوم ائتلاف با روسیه بازدارندگی فوق العاده ای رو در جنگ احتمالی امریکا و اروپا و صهیونیستها بر علیه ما داره! دنیا به خوبی می دونه اتحاد ایران با این موقعیت استراتژیکی در غرب اسیا و روسیه قدرتمند به چه معنی است! 3⃣ سوم با همه پیشرفتهایی که در زمینه نظامی تو سالهای اخیر داشتیم اما برای مقابله با جنگهای احتمالی در اینده ما نیاز به تجهیزات مدرن بخصوص در آسمان داشتیم ایران در زمینه تبدیل به یک قدرت بلامنازع شده و روسیه در صنعت هواپیمای جنگی یک قدرت درجه اول در دنیاست! 👈 این اتحاد از یک سو نیاز ما را به جنگنده های مدرن تامین می کنه و از سوی دیگر روسیه به پهپادهای فوق العاده پیشرفته ما البته به مرور و بصورت پلکانی دست پیدا می کنه 4⃣ چهارم روسها موقعیت مناسبی در زمینه مبادلات و برای ما ایجاد کردند کشورهای کوچک اطراف ما هرچند رابطه دوستانه و خوبی را با ما آغاز کرده اند اما این روابط به دلیل دخالت صهیونیستها و غربی ها هر لحظه ممکنه دچار خدشه و خلل بشه! 👈 رابطه ما با روسیه هم کشور ما رو از اقتصادی خود روسیه بهره مند می کنه و هم در روابط ما با کوچک تاثیرگذاره 5⃣ پنجم موقعیت مناسبی برای گرفتن جنایتهای غربی ها در ایران فراهم شده! اصلاح طلبها و ضد انقلاب مدام تکرار می کنن پس کو انتقام سخت!!!؟ این جماعت انتظار داشتند با تحریک نیروی نظامی ما کشور رو درگیر یک جنگ مستقیم و فراگیر با امریکا و ناتو کنند! اما قوه عاقله نظام راههای بهتری رو برای انتقام سخت از غربی ها انتخاب کرد فرصت مناسبی رو برای تحقق بخشی از پروژه سخت ما فراهم کرد افسران و فرماندهان امریکایی و اروپایی و صهیونیستها الان اونجا جمع هستند و تا همین الان هم این شاهد کوچولوی ما بیکار نبوده!
🔺گزارش لحظه به لحظه از شکنجه حسن فیروزی و نزدیک به اعدام ولی یکباره سر از فرار در آورد. حسن فیروزی، بدهکار مالی که به کمک رسانه‌های معاند مخاطبین خود را سرکار گذاشته بود دو روز پیش در حال فرار از مرزهای آبی کشور بازداشت شد.
🔺فرخ‌نژاد جوری سوخته که تا عمر داره یادش نمی‌ره! 🔹بورل گفته: «شما نمی‌توانید بگویید که سپاه را تروریست می‌دانم چون آن را دوست ندارم!» 🔹آره حمید جون! جوزف بورل هم کار خودشونه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فساد در دربار شاهنشاهی ایران از زبان حسین فردوست رئیس ویژه اطلاعات و بازرسی فجر امسال غوغا می کنیم 🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷
🇮🇷☫🇮🇷 ☝️| تُفاله پَهلَوی از؛ ▫️ ۸۰ میلیون نفر جمعیت داخل ! ▫️ ۸ میلیون نفر ایرانی خارج از کشور ! ▫️ ۳/۵ میلیون نفر فالوورهای اینستاگرامش ! ▫️ ۱/میلیون نفر فالوور صفحه توئیترش ! ▫️تنها ۴۰۰/هزار رأی به نفع خودش جمع‌کرده ! ▫️بعد همین ۴۰۰ هزار اکانت میآن میگن: شما اقلیت هستید مآّ اکثریت هستیم !😂😂 ⚠️| تا الآن ۴۰۰ هزار 👾 در کمپین ؛ به کسی وکالت دادن که مآمآنش وکیل وصیشه و پول تو جیبیشو میده !
هدایت شده از بیان حسن
14.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️می دونید دشمن کجا رو هدف گرفته؟ 📛توصیه برژینسکی چندین سال قبل به ۱+ ۵ : مشکل ایران را برای ما دوچیز حل خواهد کرد پاسخ در کلیپ بالا👆 حتما ببینید ‼️😳 🔆 استاد محسن عباسی ولدی
هدایت شده از بیان حسن
23.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ روحانی رئیس دولت قبل در سفر به یزد چه خبری را شنید که از روی عصبانیت هر آن چه خواست بر زبان آورد؟ دلیل عصبانیت روحانی و خبری که به او دادند را در این کلیپ ببینید.🤔