eitaa logo
💠 حاج قاسمی ها 🇮🇷
1.9هزار دنبال‌کننده
48.5هزار عکس
42.2هزار ویدیو
441 فایل
کاربری @Modafeinharmim حاج قاسمی ها جهاد تبیین https://eitaa.com/joinchat/446562498C9c8111dcda کانال @modafeanharmim https://t.me/modafe انقلاب و نهضت امام حسین علیه السلام.... با پیام رسانی ملتزم به قانون و مطیع ولایت فقیه
مشاهده در ایتا
دانلود
📷 پیام جدید گردان‌های قسام خطاب به خانواده‌های اسرای اسرائیلی در غزه 🔹«نتانیاهو با فرزندان‌تان قمار می‌کند!» 🔹فشار نظامی = بازگشت اسرا در تابوت
🎥۱۰ روز مانده تا اربعین وَ أَشْهَدُ أَنَّکَ مِنْ دَعائِمِ الدِّینِ وَ أَرْکانِ الْمُسْلِمِینَ وَ مَعْقِلِ الْمُؤْمِنِینَ و گواهی می‌دهم [ای حسین] که تو از ستون‌های دین و پایه‌های مسلمانان و پناهگاه مردم مؤمن هستی فرازی از زیارت ار‌بعین
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آمریکا به شکست اسرائیل اعتراف کرد 🔹 دکتر محمّد مرندی متخصص مطالعات آمریکا و استاد دانشگاه تهران: خود ترامپ و حرف‌هایی که دیگران زدند کفایت می‌کند برای اینکه ما بدانیم که شکست مال رژیم اسرائیل بوده.
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای نخستین بار یک مداح با اشعار مولانا مداحی کرد و همه را از خود بیخود کرد! یکی از زیباترین و باشکوه‌ترین مداحی‌های چند سال اخیر که در یزد برگزار شد! فقط خوب به ردیف‌های بالا دقت کنید و ببینید چقدر توریست‌های زیادی برای تماشا آمده و همه مات و مبهوت این نظم و شکوه شده‌اند! نثار شهیدان مظلوم صلوات "حاتمی"
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇵🇸🇮🇷 شادی شهروند فلـسطینی از دریافت کمک‌های خودجوش مردم مصر: بطری‌ای که شهروند مصری به دریا انداخت به دست ما رسید ◾️▫️◾️ "مهدیار"
🔸تصویری از نوه شهید رئیسی که هفته ی پیش در مشهد به دنیا آمد و به یاد رئیس‌‌ جمهور شهید،( ابراهیم) نامگذاری شد. "موسوی"
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جهادتبیین دوره پساحمله اسرائیل،‌ پسا حمله آمریکا، پسابرجام، پسا آتش بس، پسامذاکره، پسا ... پسا ... اعتقادی به دوقطبی سازی ندارم ولی این کلیپ خیلی جالبه. گفتم شما هم ببینید. "محمد هادی صحرایی"
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودش را با احترام و تقاضا یوسف و اهل غزه معرفی می کند فکر می کند می شناسیمش می شناسیدش؟ نه نمی شناسیم نه خودش را و نه درد گرسنگی اش را. نه فقط ما، جهان هم یوسف را نمی شناسد اصلاً بدبختی همین است. زمانی او را به چاه انداختند و امروز او را با گرگها تنها گذاشته ایم. یوسف جان، اشتباه گرفته ای در دنیای ساخته صهیون، بنی آدم اعضای یک پیکر نیستند. شرمنده ام پسرکم. کاری از ما برنمی آید جز گریستن با تو و دعا برای ویرانی خانه ظلم و انتظار روزی که انتقامت را بگیریم. به امید آنروز، زنده بمان که آمدنی است. "محمد هادی صحرایی"
18.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جزئیات ویدئوی حماس که از آغاز جنگ بیشترین تاثیر را بر جامعه صهیونیستی گذاشت
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خواهرزاده شهیندخت مولاوردی (همان زنکی که توییت های همجنس‌بازی میزد و لیست و مشخصات تمام زنهای مطلقه ایرانی رو برای کار در ترکیه فرستاده بود 🤨 ) در کمیته‌های شورای راهبری گزارش سازمان بازرسی در دوران ایشان در شرکت انتشارات علمی و فرهنگی را مشاهده میفرمایید+ مفقود شدن آرشیو صوتی فرهنگ شفاهی ایران در دوران ایشان .... نام نادره رضایی در کارگروه انتخاب معاون زنان و خانواده و کمیته وزرات فرهنگ و ارشاد درج شده. سوال اینجاست بر اساس کدام اصل شایسته‌گزینی ایشان در این لیست‌ها گنجانده شده؟ سوابق مشعشع و سوء مدیریت ایشان در انتشارات علمی و فرهنگی ایشان بر کسی پوشیده نیست. **** نادره رضایی یکی از امضا کنندگان نامه به اوباما در تیرماه۹۱ برای اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران میباشد [چه کسی کاسب تحریم است؟ ما یا شما بیشرفان؟] نادره رضایی بعد از نامه به اوباما قرار بود با حکم شریعتمداری، وزیر کار، بعنوان مدیر کل کار استان تهران منصوب شود که بعلت حاشیه های زیاد منصرف شد.😡 اما از آنجا که نباید دل این عزیز شکسته میشد ایشان بعنوان مشاور مدیر عامل ایرانخودرو انتخاب شدند.
🔥 خیانت، نام دارد: «صَدّام»! آیا دقت کرده‌اید؟ چهار عالم برجسته ایرانی با حروف اول نامشان: 🔹 ص – شهید صدوقی 🔹 د – شهید دستغیب 🔹 ا – شهید اشرفی‌اصفهانی 🔹 م – شهید مدنی چهار ستاره‌ی درخشان جبهه اسلام و انقلاب، توسط همان جریانی ترور شدند که در کنار صدام ایستاد، ۱۷۰۰۰ ایرانی را ترور کرد، و امروز با نقاب دموکراسی از ایران سخن می‌گوید! 🔻آن‌ها صدام را «رهبر مقاومت» جا زدند، و مجاهدان ایرانی را «افراطی» نامیدند. 🧨 امروز هم همان نسل فکری، در رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی، دم از حقوق بشر، دموکراسی، آزادی بیان می‌زنند اما در عمل، از همان خائنان دهه ۶۰ حمایت می‌کنند! 📌 «صدام» فقط یک اسم نیست؛ نماد خیانتی است که هنوز ادامه دارد. @modafeanharmim
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا