⭕️ #قتل_شیطان
#شیطان_کی_و_چگونه_میمیرد
🌼 از امام صادق علیه السلام پرسیدند: اینکه خدا به شیطان گفت "منتظر وقت معلوم باشد"، این "وقتِ معلوم" کی خواهد بود؟
.
🌼 امام فرمود: روز قیام قائم ماست، وقتی خداوند او را برانگیخته میکند و آماده قیام است در مسجد کوفه است، در آن وقت شیطان در حالی که با زانوهای خود راه میرود، به آنجا می آید و میگوید: ای وای از خطر امروز. قائم پیشانی او را گرفته و گردنش را می زند. آن موقع "روز وقت معلوم" است که مدت او به آخر می رسد.
.
#در_قرآن_کریم نیز از #مهلت_شیطان تا وقت معلوم (نه تا روزقیامت) یاد شده؛ .
🌸سوره مبارکه ص آیه 81.
الی یوم الوقت المعلوم
ولی تا روز و زمان معیّن!»
.
🌸سوره مبارکه حجر آیه 38.
الی یوم الوقت المعلوم
(امّا نه تا روز رستاخیز، بلکه) تا روز وقت معیّنی.»
_سوره حجر: گفت پروردگارا مرا تا روزرستاخیز مهلت ده (و زنده بگذار)۳۶.
فرمود:تو از مهلت یافتگانی۳۷.
(اما نه تا روز رستاخیز بلکه) تا روز و وقت معینی ۳۸.
.
✅ #توضیح:شیطان #موجودی_حقیقی(جِن) است و کشته میشود ولی نفس اماره (دشمن درونی) همچنان وجود خواهد داشت که آن هم در پی تکامل عقل -که پس از ظهور توسط حضرت انجام میشود- اصلاح میشود و طبق حدیثی از امام صادق، بر روی زمین، دیگر گناه صورت نمیگیرد(اصول کافی)
.
پ.ن: فکر کنم اینکه گفته میشه برخی گناهان باعث تاخیر ظهور میشن بهتر درک میشه (و همچنین نیاز صدقه برای سلامتی امام) چون شیطان با غافل کردن مردم و به خطر انداختن سلامتی حضرت برای طولانی کردن عمر خودش تلاش میکنه!
.
📚 منابع؛
.
۱_بحار ج۵۲، مهدی موعود ص۱۱۳۵، نجم الثاقب ص۱۶۲
۲_المیزان؛ ج۱۲؛ ص۱۵۸
@modafeanzuhur
🌺ماجرای دانشجوی مشروب خوار و ایت الله بهجت (ره)
✅دانشجو بود...دنبال عشق و حال، خیلی مقید نبود، یعنی اهل خیلی کارها هم بود، تو یخچال خونه ش مشروب هم میتونستی پیدا کنی....
از طرف دانشگاه اردو بردنشون قم...قرار شد با حضرت آیت الله العظمی بهجت هم دیدار داشته باشن..از این به بعد رو بذارید خود حمید براتون تعریف کنه...
وقتی رسیدیم پیش آقای بهجت...بچه ها تک تک ورود میکردن و سلام میگفتن، آقای بهجت هم به همه سلامی میگفت و تعارف میکرد که وارد بشن...من چندبار خواستم سلام بگم...منتظر بودم آقای بهجت به من نگاهی بکنن...امااصلا صورتشون رو به سمت من برنمیگردوندن...درحالیکه بقیه رو خیلی تحویل میگرفتن...یه لحظه تو دلم گفتم:""حمید،میگن این آقا از دل آدما هم میتونه خبر داشته باشه...تو با چه رویی انتظار داری تحویلت بگیره...!!!تو که خودت میدونی چقدر گند زدی...!!!""خلاصه خیلی اون لحظه تو فکر فرو رفتم...تصمیم جدی گرفتم که دور خیلی چیزا خط بکشم، وقتی برگشتیم همه شیشه های مشروب رو شکستم، کارامو سروسامون دادم، تغییر کردم، مدتی گذشت، یکماه بود که روی تصمیمی که گرفته بودم محکم واستادم، از بچه ها شنیدم که یه عده از بچه های دانشگاه دوباره میخوان برن قم، چون تازه رفته بودم با هزار منت و التماس قبول کردن که اسم من رو هم بنویسن...
اینبار که رسیدیم خدمت آقای بهجت، من دم در سرم رو پایین انداخته بودم، اون دفعه ایشون صورتش رو به سمتم نگرفته بود، تو حال خودم بودم که دیدم بچه ها صدام میکنن: "حمید..حمید...حاج آقا باشماست."
نگاه کردم دیدم آقای بهجت به من اشاره میکنن که بیا جلوتر...آهسته در گوشم گفتن:
- یکماهه که امام زمانت رو خوشحال کردی...
@modafeanzuhur
☘دولــت کــریمه ی امام زمان عجل الله فرجه☘
📖..شما تعبیر قرآن را نگاه بکنید، در آیه [16 و 17] سوره ی اعراف شیطان به خدا می گوید خدایا به خاطر اینکه من را گمراه کردی.. البته خدا گمراهش نکرد، خودش سمت گمراهی رفت. گمراهی را دارد به خدا نسبت می دهد. جبر است،
می گوید انگار جبر است و خدا تو از قصد گمراه کردی، نخیر خودش سجده نکرد و گمراه شد. حالا شیطان🔥 می گوید خدایا چون من را گمراه کردی من هم برای فریب بنده های خودت در راه مستقیم تو خواهم نشست!
خیلی جالب است بر سر این مسیر مستقیم تو من می نشینم تا بندگانت را گمراه کنم. مسیر مستقیم خدا چه هست؟ اهل بیت! که ما در روایات متعدد داریم مراد از صراط مستقیم راه امیرالمومنین (ع) است🌟 «صِراطَ الَّذِینَ أَنْعَمْتَ عَلَیْهِم..» خدایا راه آنانی که به آنها نعمت دادی!
خدایا نعمتت چه هست؟
برو آیه غدیر را نگاه بکن، «اَلْیوْمَ أَکمَلْتُ لَکُمْ دینَکمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَیکُمْ نِعْمَتی» نعمتم را برای شما در این روز غدیر تمام کردم یعنی نعمت ولایت
، آیه را با آیه تفسیر می کنند. پس مراد از صراط مستقیم راه ولایت و غدیر و امیرالمومنین (ع) است، به همین خاطر در
دعای ندبه به امام زمان «یَابْنَ صِّرٰاطِ الْمُسْتَقٖیم» می گوییم.
حالا شیطان در راه ولایت می نشیند یعنی چه؟ یعنی تمام مکرش را می ریزد تا ما را از مسیر اهل بیت دور بکند. سیاست اصلی شیطان این است نقشه ی اصلی شیطان🔥، آن نقشه آخر شیطان همین است دور کردن انسان از اهل بیت! سیاستی که از قدیم داشت و الان هم دارد و آینده هم دارد که انسان از اهل بیت دور بشود.
🔹مثل این است که شما از جاده اصلی منحرف بشویی و بروی جاده انحرافی! حالا هی بنشین و گاز بده! با ماشین یک میلیاردی.. برو گاز بده، مسیر مسیر ناحقی است حالا هی بنشین گاز بده تهش به هیچ جایی نمی رسی!
شیطان هم همین است تو را از مسیر اهل بیت منحرف می کند تو را سرگرم یکسری کارهای دیگر می کند و به ذهن تو می اندازد که آن کارها کارهای خوبی است! حالا هی بنشین آن کارهای خوب را انجام بده، به خدا نمی رسی چون جاده انحرافی رفتی!
آیه [104] سوره کهف می گوید می خواهی بگویم گمراهترین افراد چه کسانی هستند؟ آنانی که کار غلط انجام می دهند و فکر می کنند دارند کار درست انجام می دهند. شیطان همین کار را می کند اول تو را از مسیر اهل بیت🔆 منحرف می کند. مثال چه هست؟ آنهایی که نماز نمی خوانند و کار خیر انجام می دهند می گویند همین کار خیر ما نماز ماست..
🔰این یعنی همان مکر شیطان.
اول اینها را از اهل بیت دور کرد، حالا که از اهل بیت دور کرد یکسری کارهای غلط دستشان می دهد می گوید تو همین کارهای غلط را انجام بده همین برای تو خدا و پیغمبر است! پس هدف اصلی شیطان این است... دقیقا آیه قرآن است می گوید خدایا من بر صراط مستقیم تو می نشینم (آیه [16 و 17] سوره اعراف) تا بندگانت را گمراه کنم،
⚠️صراط مستقیم الله چه چیزی است؟ همان مسیر اهل بیت. پس یعنی اصلی ترین نقشه شیطان دور کردن مردم از اهل بیت است. حالا که از اهل بیت دورت کرد دیگر فرقی نمی کند تو نماز شب بخوان، هزار تا یتیم سیر کن.. فرقی نمی کند. راهت راه انحرافی است!!! از خدا قطعت می کند،
مثل کیبوردی که سیمش از مانیتور قطع است و به کیس وصل نیست. حالا تو بنشین تایپ کن! آقا سیم وصل نیست، فایده ندارد. شیطان هم همین است وقتی تو را از مسیر اهل بیت دور کرد یعنی تو را از برق کشید حالا هی بنشین تایپ کن! هی بشین دکمه روشن، خاموش را بزن، از سیم قطع هستی!
پس نقشه اصلی شیطان را شناختیم، استعدادش را هم شناختیم که می دانیم لشکریان فراوان دارد. در روایت و زیارات فراوان داریم هر کسی از اهل بیت دور بشود و از مسیر اهل بیت منحرف بشود خدا او را با سر به ذلت می اندازد.
خدا آن فرد را رها می کند. اصلا بدترین بلاها همین است که خـدا یک انـسانی را رها بکند
بگوید هر کاری دوست داشتی بکن، من دیگر نگاهت نمی کنم.
راه علاج چه هست..؟
راه علاج این است که هر وقت سنگین شدیم هر وقت گناه زیادی کردیم برویم توبه بکنیم! دوباره با امام دست بیعت بدهیم، دوباره تجدید عهد با امام بکنیم توسل بکنیم💐
محضر امام، که ای امام من گناهانی کردم گناهان من را ببخش.
🖇 ادامه دارد ...
#استاد_عبادی
🌴🌴🌴🌴🌴🌴
♨️حضرت آیتالله علوی گرگانی: رهبر انقلاب مورد تایید مراجع است و نظرات ایشان را پیاده می کنیم
#گزیده گفت و گو با تسنیم:
🔹 #ولایت_فقیه تنها مربوط به حضرت امام نیست و مرحوم آیت الله بروجردی هم به عنوان یک فقیه، ولایت داشتند اما مردم به مفهوم ولایت فقیه توجه خاصی نداشتند.
🔹حرکت امام نشان داد که همه مسائل زیر سایه ولایت فقیه است. جامعه آن زمان از این مفهوم چیزی درک نمی کرد و مراجع را با همان عنوان مرجعیت می شناختند اما مرحوم امام این مفهوم را شرح داد و مباحثی را عنوان و صحبت کردند که جامعه ما آگاه شدند.
🔹 ولایت فقیه از زمان شیخ طوسی و قبل از آن بوده و سند آن، همان سخن امام زمان(عج) است که فرمودند: «و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فیها إلی رواة حدیثنا فانهم حجتی علیکم و انا حجه الله علیهم» یعنی «در رخدادهایی که پیش می آید به راویان حدیث ما مراجعه کنید زیرا آنان حجت من بر شمایند و من حجت خدا بر آنان هستم». این همان معنای ولایت فقیه است. این ولایت فقیه از بین نمی رود و بوده و خواهد بود تا به دست امام زمان(عج) برسد.
🔹 ولایت فقیه یک مسئله اساسی و ریشه دار است و اینگونه نیست که بگوییم خود امام خمینی(ره) آن را ابداع کرده باشد، بلکه امام مفهوم آن را روشن کردند.
🔹 اکنون مراجع نیز ولایت دارند و می توانند در همه امور نظر دهند اما در زمان کنونی که آیت الله خامنه ای به رهبری انتخاب شدند و مورد تایید مراجع هستند، همه نظرات تابع ولایت فقیه است تا ایشان سرآمد همه باشند و مملکت یک صدا باشد. اختیار امورات هم به دست رهبر معظم انقلاب است و نظر ایشان را پیاده می کنیم.
🔹ایشان در باره سابقه آشنایی خود با آیت الله خامنه ای نیز فرمود:
🔻 در قم ایشان را در درس حاج شیخ مرتضی حائری و مرحوم محقق داماد دیده بودم. البته در درس مرحوم بروجردی یادم نیست گرچه خود ایشان می گویند که در درس آیت الله بروجردی شرکت داشتند. ایشان از اصحاب حضرت امام(ره) بودند و ما هم که به درس امام می رفتیم ایشان را می شناختیم لکن ایشان از جهات انقلابی و مبارزات سیاسی پیشرو و جزو ارکانی بودند که در اطراف امام حضور داشتند.
🔹 ما هم مطالبی را که امام می گفتند، نمی گذاشتیم ایشان تنها بماند و نظرات امام را در سخنرانی و در ایام تعطیلات پخش می کردیم ولی آیت الله خامنه ای نقش موثری داشتند. ایشان در مسیر سیاست بودند اما رفاقت و دوستی ما پابرجا بود. اکنون هم ایشان نسبت به ما بزرگوار است. ما از زمان مرحوم پدرشان با ایشان آشنایی داشتیم. در آن زمان در مسجد پدرشان با ایشان آشنا و مذاکراتی داشتیم و بعد هم در قم ارتباط داشتیم و در درس مرحوم محقق داماد و شیخ مرتضی حائری ایشان را می دیدیم.
🔹 شخصیت ایشان مانند آفتاب روشن است. در دنیا اینگونه نیست که یک نفر را همه قبول داشته باشند و از زمان پیامبر و حضرت علی علیه السلام اینگونه بوده است و نباید به شبهه افکنان توجه کرد. شخصیت رهبری بحمدالله جاافتاده است و توانستند کشور را اداره کنند. ممکلت داری شوخی نیست و خداوند عقل و هوشی به ایشان داده که توانستند کشور را مدیریت کنند و ان شاءالله تا زمان ظهور امام زمان علیه السلام خدا سایه ایشان را بر سر کشور نگه دارد.
🔹 درباره منزلت علمی ایشان نیز باید گفت کسانی که به درس ایشان می روند افراد بسیار فاضلی هستند. اگر در ایشان علم و منزلت نبود کسی در درس شان حاضر نمی شد. الحمدلله شخصیت والایی هستند و خدا حفظشان کند.
🍄🌼🌳🌸🌼🍄🌳
حکومت در دوران غیبت
قسمت۲۵
دلائل استمرار حکومت اسلامی پس از پیامبر(ص)
استمرار حکومت اسلامی
پس از آنکه تشکیل حکومت از جانب پیامبر(ص) ثابت شد باید بگوئیم این حکومت باید استمرار داشته باشد و الا صرف تشکیل حکومت در زمان حیات رسول خدا نمی تواند کافی باشد و نقض غرض می آید.
امام خمینی(ره) می فرمایند: ما معتقد به ولایت هستیم. و معتقدیم پیغمبر اکرم(ص) باید خلیفه تعیین کند و تعیین هم کرده. آیا تعیین خلیفه برای بیان احکام است؟ بیان احکام که خلیفه نمی خواهد. خود آن حضرت بیان احکام می کرد . همۀ احکام را در کتابی می نوشتند، و دست مردم می دادند تا عمل کنند. این که عقلا لازم است خلیفه تعیین کنند برای حکومت است. ما خلیفه می خواهیم تا اجرای قوانین کند. قانون مجری لازم دارد.(۱)
تقریبا تمام فرقهای اسلامی در باب تشکیل حکومت توسط پیامبر(ص) اتفاق نظر دارند. هر چند در سدۀ اخیر عده ای از روشنفکران اسلامی منکر تشکیل حکومت اسلامی شده اند مانند علی عبدارزاق مصری که فقط وظیفۀ پیامبر(ص) را ابلاغ دین می دانند نه تشکیل حکومت. جواب این هم در فرمایشات امام سطر بالا گذشت.
در استمرار حکومت اسلامی پس از پیامبر(ص) هم تقریبا همۀ مسلمانان اجماع دارند و فقط در رهبری این حکومت دچار اختلاف شده اند. از نظر شیعه پیامبر(ص) بعد از خود از طرف خداوند جانشین انتخاب کرده در حالیکه اهل سنت می گویند به امت واگذار کرده است.
شیعیان هم دلیل عقلی و هم نقلی برای جانشینی امیرالمومنین آورده اند مانند آیۀ ولایت(۲)، ابلاغ دین(۳) و حدیث منزلت و ثقلین.
۱.ولایت فقیه، امام خمینی، ص ۱۷
۲.مائده آیۀ ۵۵
۳.مائده، آیۀ ۶۶
#پس_از_ظهور #ظهور #مهدویت #امام_زمان #اسلام #شیعه #islam #خدا #الله #god#shia #امام_دوازدهم #ادیان #تکامل_در_عصر_ظهور#عدالت_در_اسلام #ظهور_عدالت
#عدالت #عدالت_روزی #وقایع_ظهور #انقلاب_جهانی #اجرای_عدالت
#islam #shia
#imam_mahdi #son_of_man
@modafeanzuhur
#امام_زمان_شناسی
سر درس مهدویت
قسمت۶
دلیل بر وجود امام زمان علیه السلام
بخش۶
متن زیر مطالعه شود👇👇👇
#امام_زمان_شناسی
سر درس مهدویت
قسمت۶
دلیل بر وجود امام زمان علیه السلام
بخش۶
۱.در اصطلاح علم حدیث قطعی ترین و معتبرترین احادیث، «احادیث متواتر» هستند؛ توضیح اینکه هر گاه یک حدیث به صورت متعدد نقل شود و تعداد نقل آن به حدی برسد که برای انسان یقین به صدور آن از پیامبر یا امام حاصل شود به آن حدیث «حدیث متواتر» می گویند. احادیث متواتر احادیثی هستند که شمار قابل توجهی از راویان مختلف آنها را نقل کرده اند راویانی که انگیزه ای برای دروغ پردازی و گزارش غیر واقعی نداشته اند به گونه ای که هر کس با نقل آنها مواجه می شود تردیدی در صحت آنچه نقل نموده اند نمی کند.
۲.باید توجه نمود که احادیث ناظر به وجود امام زمان علیه السلام و ظهور او در آخر الزمان دارای تواتری کم نظیر هستند تا جائی که نه تنها اندیشمندان شیعی تردیدی در تواتر آنها ندارند بلکه بسیاری از محدثین اهل سنت نیز به این مساله تصریح نموده اند.
۳.برخی از اندیشمندان اهل سنت که به تواتر این احادیث اشاره کرده اند عبارتند از: صبان (ر.ک: اسعاف الراغبین، ص۱۴۰)، شبلنجی (ر.ک: نور الابصار، ص۱۵۵)، ابی الحسین آبری (ر.ک: صواعق المحرقه، ص۹۹)، ابن حجر و سید احمد بن سید زینی دحلان مفتی شافعیه (ر.ک: الفتوحات الاسلامیه، ج۲، ص۲۱۱)، گنجی شافعی (البیان، ب۱۱) و … تا جائی که شوکانی در خصوص تواتر این روایات کتابی به نام «التوضیح فی تواتر ما جاء فی المنتظر والدجال والمسیح» تألیف کرده است.
۴.آنچه در کلمات بسیاری از اندیشمندان فوق تصریح شده این است که نه فقط اصل ظهور مهدی (ع) به روایات متواتر از پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله) ثابت و قطعی است، بلکه به تواتر ثابت است که آن حضرت زمین را پر از عدل و داد می کند و عیسی از آسمان نزول کرده به آن حضرت اقتدا نماید و تمام جهان را فتح کرده و احکام قرآن را نشر دهد.
#پس_از_ظهور #ظهور #مهدویت #امام_زمان #اسلام #شیعه #islam #خدا #الله #god#shia #امام_دوازدهم #ادیان #تکامل_در_عصر_ظهور#عدالت_در_اسلام #ظهور_عدالت
#عدالت #عدالت_روزی #وقایع_ظهور #انقلاب_جهانی #اجرای_عدالت
#islam #shia
#imam_mahdi #son_of_man
@modafeanzuhur
🌸فزونی رزق🌸
🔻 طهارت انسان در هر دو بخش ظاهری و باطنی ِ آن ،موجب افزایش رزق است......
🔺معنای افزایش رزق ظاهری آن است که اگر شخص، اهل طهارت باشد، حِلّیَّت مال او اقتضا میکند که دیگران نیز از آن بهره مند شوند و مقید به اندازه ای است.
🔺اما رزق باطنی را هیچگاه مقید به اندازه ای نکرده اند....
زیرا رزق باطنی مربوط به جان شخص بوده و جان نیز یک حقیقت غیر متناهی است.لذا هرچه بر رزق باطنی افزوده شود همه غذای روح و جان میشود؛و راه ازدیاد رزق باطنی باز است.
🌸 ما می بخشیم همانگونه که خدا می بخشد.
🔸جود ،بخشیدنی راگویند که بلا عوض باشد......
🔹زیراجواد ِحقیقی درمقابل جودِخود، چیزی طلب نمی کند.
❇️ إنَّمَا نُطْعِمُكُمْ لِوَجْهِ اللَّهِ لَا نُرِيدُ مِنْكُمْ جَزَاءً وَ لَا شُكُورًا
🔻مرد آن است که هزار مرتبه دست مردم رابگیرد و وقتی هم که افتاد،هیچ انتظاری از دیگران نداشته باشد.
...........................................
✅ شرح مراتب طهارت
✅مجلس یازدهم
🌸 استاد صمدی آملی
@modafeanzuhur
چرا امام زمان را «منتظَر» مى نامند؟
🔵 امام جواد علیه السلام فرمودند:
🌕 «چون او را غيبتي است طولاني كه در آن زمان مخلصين انتظار ظهور او را دارند، اهل شك و شبهه منكر وجود حضرت مى شوند، بى دينان نام و ياد او را به استهزاء و مسخره مى گيرند، گروهى به دروغ براي ظهور وقت تعيين مى كنند، كسانى كه عجله كنند هلاك مى شوند، و اهل تسليم نجات پيدا مى كنند.»
📚 كمال الدين ج ۲ ،ص ۳۷۸
@modafeanzuhur
🔆 امیرالمؤمنین علیهالسلام:
🔺عظیمترین گناهان، خوردنِ به ناحق و تجاوز به مال یک مسلمان است.
📚 بحار الأنوار، ج ۱۰۱، ص ۲۹۵
@modafeanzuhur
🍀بدون شک یکی از عناصر مهم در پیروزی قیام حضرت صاحب الامر(عج) بهره مندی از یاران جان بر کف و خالصی است که قیام جهانی آن حضرت را رقم میزنند.
🍀شناخت وضعیت و حالات آنان از دو جهت قابل اهمیت است.
🍀جهت اول «فایده علمی» است.زیرا این شناخت ما را در ارائه تصویری کلی از مردمان عصر ظهور و شرایط حاکم بر آن زمانه یاری می کند.
🍀جهت دوم اما «فایده عملی و اخلاقی» است زیرا این شناخت می تواند الگو و سر مشق سازنده ای برای ما باشد تا در این زمان با ایجاد اوصاف و ویژگی های آنان در خود،بتوانیم خویشتن را به مرز یاوران حقیقی حضرت صاحب الامر (عج)نزدیک کنیم.
🍀بر اساس روایتی از امام صادق علیه السلام[۱] اوصاف بیان شده در آیه ۵۴ سوره مائده ناظر به «یاوران امام مهدی» در عصر ظهور است؛ در ادامه ابتدا این اوصاف را در آیه شریفه بیان می کنیم و پس از آن به سایر اوصافی که در برخی از روایات تشریح شده اند خواهیم پرداخت. خداوند متعال در این آیه می فرماید:«خدا به زودى گروهى را مى آورد که آنان را دوست دارد، و آنان هم خدا را دوست دارند در برابر مؤمنانْ فروتنند، و در برابر کافران سرسخت و قدرتمندند،همواره در راه خدا جهاد مى کنند، و از سرزنش هیچ سرزنش کنندهاى نمى ترسند. این فضل خداست که به هر کس بخواهد مى دهد و خدا بسیار عطاکننده و داناست.»
[۱] ر.ک: الغیبه (نعمانی)، ص ۳۱۶.
🌴🌷🌴🌷🌴🌷🌴🌷🌴
♥️
🌷مهندس باشی و شهید شوی
معلوم است،
راهی به آسمان هم خواهی ساخت🕊 ...
❤️❤️❤️
#روز_مهندس
#مهندس_شهید_مهدی_باکری
هدایت شده از وقف امام زمان
💠 فضائل امیرالمؤمنین علی علیهالسلام | ۱
#پوستر
@modafeanzuhur
❤️🌳❤️🌳❤️🌳❤️🌳❤️🌳❤️🌳❤️
🍏قرار شبانه🍏
✍روایـت اسـت کـه :
هـر زمـان جـوانـی دعـای فـرج ِ مـهـدی (عـج) را زمـزمـه کـند.. هـمزمان امـام زمـان دسـتهـای مـبـارکـشـان را بـه سـوی آسـمـان بـلـنـد مـی کـنـند و بــرای ِ آن جـوان دعـا مـیـفـرمـایند...
چـه خـوش سـعـادتـن کـسـانـی کـه حـداقـل روزی یـک بـار دعـای ِ فـرج را زمـزمه می کـنند ..
🌷پس این توفیق را از خود دریغ مکن🌷
🔔بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🍎بسم الله الرحمن الرحيم🍎
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا...😍
@modafeanzuhur
🍎🌲🍎🌲🍎🌲🍎🌲🍎🌲🍎🌲🍎🌲
شعر از آیت الله علامه ذوالفنون ابوفاضل حسن حسن زاده آملی که به زبان شیوای طبری به قلم آورده شده
که معروف به دو بیتی های علامه شناخته میشه
هر سو رو كمّه نور خدائه يارون
اين نور خدا بىانتهائه يارون
هر ذرّه كه در ارض و سمائه يارون
سر تا قدمش صدق و صفائه يارون
نما شونه سر چمشك بزو ستاره
مره به چشمكها كرده اين اشاره
عاشق كه به شو برسيه بىقراره
بىقراره كه گاه ديدار ياره
ماه رمضون ماه خداءه يارون
ماه روزه و ذكر و دعائه يارون
قرآن بخونين شمه شفاءه يارون
حاجت بخواهين حاجت رواءه يارون
شاه لافتى و هل أتى علىئه
بعد از مصطفى أمه آقا علىئه
خزونه علّم الأسماء علىئه
أى آيينه خدانما عليئه
@modafeanzuhur
ی
شعری کم نظیر از علامه عارف حسن زاده آملی
از صحبت اغیار گذشتیم علی الله
ما از همه جز یار گذشتیم علی الله
شد وعده دیدار من و یار شب تار
از خواب شب تار گذشتیم علی الله
خاکم به سر ار جز به وصالش بنهم سر
از جنت و از نار گذشتیم علی الله
از زهد ریایی که بود شیوه ی خامان
ما سوخته یکباره گذشتیم علی الله
در اهل زمانه دل بیدار ندیدیم
زین مردم بیمار گذشتیم علی الله
چشم طمع از مال جهان پاک ببستیم
از اندک و بسیار گذشتیم علی الله
از حرف ندیدیم بجز تیرگی دل
ناچار ز گفتار گذشتیم علی الله
حق راست انا الحق حسنا گر چو حلاج
از بیم سر دار گذشتیم علی الله
آیت الله علامه حسن زاده آملی
شهریور 1348 هجری شمسی
@modafeanzuhur
شعر "یا علی" از علامه حسن زاده آملی
قصیده یا علی از حضرت علامه حسن زاده آملی که هر بیت آن ناظر به آیات و روایات در مورد حضرت امام امیرالمومنین علی وصی علیه السلام است:
قلم از نعمت سخندانى
آمده بر سر سخنرانى
زآب کوثر بشست صورت لوح
بهر تحریر وصف انسانى
که پس از ختم انبیا احمد
مى نیابى بسان او ثانى
شویم از مشک و از گلاب دهن
گویم اى نور پاک یزدانى
محور دائرات ادوارى
مرکز حکمت و جهانبانى
لنگر کشتى جهانهایى
کهکشان سپهر امکانى
بحر لطف و سخا و ایثارى
ابر نیسان جود و احسانى
کوه حلم و وقار و تمکینى
سد طوفان جور و طغیانى
روح شهر ولایت رجبى
سر ماه رسول شعبانى
هم که شهر الله مبارک را
لیلة القدر با همه شانى
آب اکوان و ام امکانى
طوبى و سدره اى و رضوانى
رق منشور ماسوى اللهى
نور مرشوش عین اعیانى
بر همه کائنات مولایى
که ولى خداى سبحانى
همت عارفان رهوارى
حجت اهل کشف و برهانى
دیده ام من گداى کویت را
زگدایى شده است کمپانى
صورت از خویشتن کنى انشا
به چهل خانه بهر مهمانى
بر کنى در ز قلعه خیبر
نه به زور غذاى جسمانى
دست پاکت نکرد مس او را
دور اندازیش به آسانى
تا چهل ارش قذف کرد او را
همت و عزم نفس نورانى
کامل آنست اماته و احیا
یا که قذفى نماید این سانى
او خلیفه است همچو مستخلف
بایدش بود آنچه زو دانى
تا قیامت کم است ار گوید
کاملى شرح فعل نفسانى
مصطفى مرتضى شناس بود
نه چو من طفل ابجدى خوانى
به ملاحت ملیحتر از صد
یوسف مصر ماه کنعانى
به فصاحت هزار بار افزون
از هزاران هزار سحبانى
تو لسان اللهى که قرآن را
بدرستى لسان فرقانى
قلب یس و سر طاهایى
هل اتى را عطاى رحمانى
حلقه باب جنت از حلقش
یا على آید از ثنا خوانى
سوره نسبت است با قرآن
نسبت تو به جمع روحانى
در میان صحابه خاتم
همه جسم و تو جسم را جانى
فص انگشتر ولایت را
نقش نام تو داشت ارزانى
مصطفى را وصى یکتایى
که به عصمت و عاى قرآنى
فاطمه آن که بود بنت اسد
کیست فرزندش شیر ربانى
به قضا و قدر غدیرت داد
حشمت و شوکت سلیمانى
کیست جز تو که مولدش کعبه است
جز خدا کیست باعث و بانى
باز در خانه خدا بینى
آنچنان ضربتى به پیشانى
اولت مسجد آخرت مسجد
مولد آن این محل قربانى
گاه توزین وزن انسانها
آن تو مکیال و آن تو میزانى
تثنیت در امامت است غلط
داند آن را ز عالى و دان
شد خلافت به ظاهر و باطن
قسمت از رسم و راه شیطانى
بهر اسکات خلق نادانى
پگفته آمد ز حلق نادانى
تجزیت را چگونه ره باشد
در صفایاى خاص سلطانى
شرط نسبت تجانس است و کجا
آن تو و با فلان و بهمانى
صاحب عصمت و امامت با
دو سه اعرابى بیابانى
آنچه گفتند و آنچه مى گویند
برتر از این و برتر از آنى
در حقیقت و راى تعبیرى
در عبارت على عمرانى
حسن از فیض قدس مرتضوى
نیک بنموده است در افشانى
@modafeanzuhur