🔴 بزرگترین استغاثه ظهور خواهی
یک لحظه زمین ازاستغاثه خالی نیست
🔵 به مدت یکسال قمری از نیمه شعبان سال ۱۴۰۰ تا نیمه شعبان سال بعد
🌕 برای مشارکت عدد 313 را به 3000313 ارسال نمایید.
#بزرگترین_استغاثه_ظهورخواهی
#همدلی_برای_ظهور
@modafeanzuhur
قسمت۱
جانشین خدا و کمک کننده دین خدا
زیارت آل یاسین از جمله زیارتهای مشهور امام زمان(علیه السلام) است.در این زیارت ۲۳ سلام آمده که با خواندن این زیارت و دقت در معانی آن شناخت و معرفت ما نسبت به حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه) بیشتر می شود.
در سلام چهارم که با عنوان جانشین خدا و کمک کننده دین خدا آورده ایم، میخوانیم:
السَّلاَمُ عَلَیْکَ یَا خَلِیفَهَ اللَّهِ وَ نَاصِرَ حَقِّهِ
سلام بر تو اى خلیفه الله و نصرت بخشنده دین خدا
برای پی بردن به معنای این سلام دانستن دو واژه ما را به هدف رهنمون میسازد.
خلیفه
ناصر
خداى- تبارک و تعالى- در کتاب محکم خود مى فرماید: هنگامى که پروردگارت به ملائکه فرمود که من در زمین قرار دهنده خلیفه هستم. «بقره ۳۰» خداى عزّ و جلّ پیش از آفرینش از خلیفه سخن مىگوید و این دلالت دارد که حکمت در خلیفه، از حکمت در آفرینش مقدّم است.
امام جعفر صادق علیه السّلام است که مىفرماید:
«حجّت خدا پیش از خلق است و همراه خلق است و پس از خلق است». و اگر خداوند خلقى را بیافریند در حالى که خلیفه اى نباشد، ایشان را در معرض تباهى قرار داده است.»
همیشه وضع خلیفه به حال خلیفه گذار دلالت دارد و همه مردم از خواص و عوام بر این شیوه اند. در عرف مردم، اگر پادشاهى، ظالمى را خلیفه خود قرار دهد، آن پادشاه را نیز ظالم مى دانند و اگر عادلى را جانشین خود سازد، آن پادشاه را نیز عادل مى نامند. پس ثابت شد که خلافت خداوند، عصمت را ایجاب مى کند و خلیفه جز معصوم نتواند بود.۱
خلافت و امامت از جهت مصداق یکی است ،یعنی امام همان خلیفه خدا و رسول است و خلیفه خدا و رسول همان امام می باشد،با این تفاوت که عنوان خلافت متضمن معنی نیابت و جانشینی شخص است که پیش از او بوده ولی امام از تقدم و جلوتر بودن گرفته شده که باید به او اقتدا کرد و اطاعتش بر آنان که در پی اویند لازم و واجب است.۲
قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص : یَخْرُجُ الْمَهْدِیُّ وَ عَلَى رَأْسِهِ غَمَامَهٌ فِیهَا مُنَادٍ یُنَادِی هَذَا الْمَهْدِیُّ خَلِیفَهُ اللَّهِ فَاتَّبِعُوه
حضرت محمد(ص) می فرمایند:حضرت مهدی (عج)خروج می کند در حالی که بر سرش ابری هست که در آن منادی ندا می کند : این مهدی خلیفه الله است از او پیروی کنید.۳
ناصر
نامی از نامهای خدای تعالی . (مهذب الاسماء).لغت نامه دهخدا)
یاریگر. رهاننده
دومین مقام در این سلام، مقام ناصر حق خدا بودن است. گرچه همه اولیای حق صاحب چنین منزلتی هستند، اما، فعلیت تامه این مقام به آن وجود مقدس اختصاص دارد و خداوند سبحان او را برای نصرت حق خود و یاری دین اش ذخیره نموده است.
فرمانده آن چهار هزار فرشته ای که برای نصرت و یاری سیدالشهداء، علیه السلام، آمدند و موفق نشدند و گرداگرد قبر شریفش با چهره ای غمین و موهای گردآگین باقی ماندند تا در عصر ظهور موفور السرور فرزندش مهدی آل محمد، عجل الله تعالی فرجه، جزء یاران و ناصران حضرتش باشند، ملکی است به نام منصورر.ک: امالی صدوق ص۶۳۸ (مجلس ۹۲، ح ۷)
۱. کمال الدین / ترجمه پهلوان ؛ ج۱ ؛ صص۷-۹
۲. میثاق منتظران،سید مهدی حائری قزوینی ، ص ۷۶
۳. بحار الانوار، ج۵۱، ص: ۸۱
منابع:
۱- ابن بابویه، محمد بن على – پهاوان، منصور، کمال الدین / ترجمه پهلوان، ۲جلد، دار الحدیث – ایران ؛ قم، چاپ: اول، ۱۳۸۰ ش.
۲- میثاق منتظران،سید مهدی حائری قزوینی ، انتشارات مسجد مقدس جمکران،چاپ اول ، ۱۳۸۲
۳- مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى، بحار الأنوارالجامعه لدرر أخبار الأئمه الأطهار (ط – بیروت)، ۱۱۱جلد، دار إحیاء التراث العربی – بیروت، چاپ: دوم، ۱۴۰۳ ق.
زیارت آل یاسین از جمله زیارتهای مشهور امام زمان(علیه السلام) است.در این زیارت ۲۳ سلام آمده که با خواندن این زیارت و دقت در معانی آن شناخت و معرفت ما نسبت به حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه) بیشتر می شود.
در سلام پنجم که با عنوان سلام بر نماینده خدا روی زمین آورده ایم، میخوانیم:
السَّلاَمُ عَلَیْکَ یَا حُجَّهَ اللَّهِ وَ دَلِیلَ إِرَادَتِهِ
سلام بر تو، اى حجت خدا و اى دلیل و رهنمون اراده پروردگار
این سلام نیز بیانگر دو کمال دیگر از کمالات حضرت صاحب الامر، عجل الله تعالى فرجه، است; یکى کمال حجت اللهى و دیگرى مقام دلیل اراده حق متعال بودن.
حجه الله
۱ – دلیل ، برهان . ۲ – سبب ، موجب .
یا حجه العصر یا حجه الزمان یا حجه الخلف لقب امام دوازدهم شیعه محمدبن حسن العسکری مهدی (ع ) است .
با اینکه دراین لقب سایر ائمه شریکند و همه حجت هایند از جانب خداوند بر خلق لکن چنان اختصاص به آن جناب دارد که در اخبار هر جا بی قرینه و شاهدی ذکر شود مراد آن حضرت (ع)است. و به معنی غلبه یا سلطنت خدا بر خلایق است، و این سلطنت به واسطه ی آن حضرت به ظهور خواهد رسید.
نقش انگشتر آن حضرت ” انا حجه الله” است و به روایتی “انا حجه الله و خالصه” و به همین مهر، روی زمین حکومت می کند.۱
«حجت» هم ریشه با «حج» است، پس معنی نخست آن «قصد» است، ولی غالباً به معنی آن چه بر صحّت ادعا دلالت میکند استعمال میشود، و «محاجّه» حجت آوردن برای اثبات مدعا یا ابطال دلیل طرف است. راغب، حجت را راهنمایی به «محجّه» یعنی وسط راه یا طریق مستقیم، نه کنارههای انحرافی، معنی کرده. مفهوم فرهنگی و بعدی حجّت: آنچه حکم میکند به درستی یکی از دو نقیض ـ یعنی دلیل و برهان ـ میباشد، و به این معنی است در آیه: ۱۴۹ سوره انعام « قل فللّه الحجّه البالغه؛۹ بگو: برهان رسا ویژه خداست». این کلمه با اضافه شدن به الله از مضافالیه کسب شرافت میکند، و حجّه الله، به طور مطلق یکی از لقبهای امامزمان(ع) میباشد و در این زیارت هم آمده.
در خبر است که خدای تعالی بر مردم دو حجت دارد: حجت باطنی که عقل و شعور است، و حجت ظاهری که رسولانش و جانشینان منصوص و معین آنها میباشند. در کتاب اصول کافی، در باب الحجّه در عین حال که به معنی امام و راهنما به صراط مستقیم است به معنی دلیل و حجت رسای الهی بر مردم است، زیرا آنان عالم به معارف و حقایق دین و احکام شریعت میباشند و راه سلوک الیالله را که بدون انحراف میباشد ارائه میدهند. از دیگر سو اینان واسطه فیض از مبدأ متعال هستند و وجودشان در زمین ضروری است و تفصیلش در معنای «خلیفهالله» خواهد آمد.
الفصل الرابع عشر فی أسرار أبی صالح المهدی علیه السّلام
فمن ذلک ما رواه الحسن بن حمدان عن حلیمه بنت محمد بن علی الجواد قالت: کان مولد القائم لیله النصف من شعبان سنه ۲۵۰ و امّه نرجس بنت ملک الروم فقالت حلیمه:
فلما وضعته سجد، و إذا على عضده مکتوب بالنور: جاء الحق و زهق الباطل، قال: فجئت به إلى الحسن علیه السّلام فمسح یده الشریفه على وجهه و قال: تکلّم یا حجّه اللّه و بقیه الأنبیاء، و خاتم الأوصیاء، و صاحب الکره البیضاء، و المصباح من البحر العمیق الشدید الضیاء، تکلّم یا خلیفه الأتقیاء، و نور الأوصیاء.
حکیمه خاتون، دختر حضرت جواد، علیه السلام، گوید:
آنگاه که حضرت نرجس وضع حمل نمود، فرزندش به سجده افتاد: بر بازوانش به نور رقم خورده بود: «جاء الحق و زهق الباطل ». او را نزد پدر بزرگوارش حضرت عسکرى، علیه السلام، آوردم. پدر دست شریفش را بر چهره مبارک فرزند کشید و فرمود:
تکلم یا حجه الله و بقیه الانبیاء و خاتم الاوصیاء و صاحب الکره البیضاء و المصباح من البحر العمیق الشدید الضیاء. تکلم یا خلیفه الاتقیاء و نور الاوصیاء. سخن بگو اى حجت خدا و بازمانده پیامبران و آخرین اوصیا و صاحب بازگشت سپید و درخشان و چراغ دریاى ژرف بس فروزان. سخن بگو اى خلیفه و جانشین پارسایان و روشناى اوصیا…
آرى، این حجت الله، حجت اللهى است که حجت خدا حضرت عسکرى، علیه السلام، از لحظه ولادت، او را حجت الله مى خواند.۲
وَ مِنْهُ یَرْفَعُهُ إِلَى ابْنِ أَبِی عُمَیْرٍ عَنِ الْمُفَضَّلِ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: إِنَّ الْإِمَامَ وَکْرٌ لِإِرَادَهِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ ۳
حضرت صادق، علیه السلام، فرمود: «بدرستى که امام، علیه السلام، آشیان اراده خداى عز و جل است.»
دلیل ارادته
در لغت یعنی:
راهنما. رهبر. رهنمون . راهنما.
و اراده یعنی : خواسته میل رغبت قصد کردن .
ابو علىّ بن همّام گوید: از محمّد بن عثمان عمرىّ- قدّس اللَّه روحه- شنیدم که مىگفت: از پدرم شنیدم که مى گفت: من نزد امام عسکرىّ علیه السّلام بودم که از آن حضرت از خبرى که از پدران بزرگوارش روایت شده است پرسش کردند که زمین از حجّت الهى بر خلایق تا روز قیامت خالى نمىماند و کسى که بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلیّت درگذشته است. فرمود: این حقّ است
ادامه👆👆👆
همچنان که روز روشن حقّ است. گفتند: اى فرزند رسول خدا حجّت و امام پس از شما کیست؟ فرمود: فرزندم محمّد، او امام و حجّت پس از من است، کسى که بمیرد و او را نشناسد به مرگ جاهلیّت درگذشته است، آگاه باشید که براى او غیبتى است که نادانان در آن سرگردان شوند و مبطلان در آن هلاک گردند و کسانى که براى آن وقت معیّن کنند دروغ گویند، سپس خروج مىکند و گویا به پرچمهاى سپیدى مىنگرم که بر بالاى سر او در نجف کوفه در اهتزاز است.۴
اراده الرب فى مقادیر اموره تهبط الیکم و تصدر من بیوتکم ۵
اراده پروردگار در امور مقدرش به سوى شما خاندان فرود مى آید و از خانه هاى شما صادر مى شود .
عن ابى الحسن الثالث ، علیه السلام : ان الله جعل قلوب الائمه موردا لاراده فاذا شاء الله شاؤوه و هو قول الله : « و ما تشاؤون الا ان یشاءالله ۶
حضرت هادى ، علیه السلام ، فرمود : براستى که خداى دلهاى ائمه ، علیهم السلام ، را محل ورود اراده خود قرار داده است ; هر گاه خدا چیزى بخواهد آنان مى خواهند که در قرآن گوید : « و نخواهید شما مگر آن که خدا بخواهد .»
۱. نجم الثاقب باب دوم ص ۶۸
۲. مشارق أنوار الیقین فی أسرار أمیر المؤمنین علیه السلام، ص: ۱۵۷
۳. بحار الأنوار (ط – بیروت) / ج۲۵ / ص : ۳۶۴ / باب ۱۳ غرائب أفعالهم و أحوالهم و وجوب التسلیم لهم فی جمیع ذلک .
۴. کمال الدین / ترجمه پهلوان ؛ ج۲ ،باب ۹؛ ص۱۱۹
۵. بحارالانوار، ص۸۱، ص۲۰۸; منتهىالامال، ص۵۸۴.
۶. فروع کافى، کتاب الحج، باب زیارت قبر ابى عبدالله الحسین، علیهالسلام، ح۲
منابع:
۱- نجمالثاقب ، حسینبنمحمدتقی نوریطبرسی؛ مصحح : شیخ محمد تقی معرفت خوانساری ؛ کاتب: میرزا عباس فاضل زاده؛ کاتب محمد ابراهیم ، شیراز : حسب الامر شیخ محمدتقی معرفت تاجر خوانساری، ۱۳۴۶ – ۱۳۴۷ ق
۲- حافظ برسى، رجب بن محمد، مشارق أنوار الیقین فی أسرار أمیر المؤمنین علیه السلام، ۱جلد، أعلمی – بیروت، چاپ: اول، ۱۴۲۲ ق.
۳- مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى، بحار الأنوارالجامعه لدرر أخبار الأئمه الأطهار (ط – بیروت)، ۱۱۱جلد، دار إحیاء التراث العربی – بیروت، چاپ: دوم، ۱۴۰۳ ق.
۴- ابن بابویه، محمد بن على – پهاوان، منصور، کمال الدین / ترجمه پهلوان، ۲جلد، دار الحدیث – ایران ؛ قم، چاپ: اول، ۱۳۸۰ ش
۵- مازندرانى، محمد هادى بن محمد صالح، شرح فروع الکافی (لمولى محمد هادی بن محمد صالح المازندرانی)، ۵جلد، دار الحدیث للطباعه و النشر – قم، چاپ: اول، ۱۴۲۹ ق.
قسمت۳
در تمام ساعات شبانه روز سلام بر او
زیارت آل یاسین از جمله زیارتهای مشهور امام زمان(علیه السلام) است.در این زیارت ۲۳ سلام آمده که با خواندن این زیارت و دقت در معانی آن شناخت و معرفت ما نسبت به حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه) بیشتر می شود.
در سلام هفتم میخواهیم در تمام ساعات شبانه روز سلام بر او سلام دهیم چنانچه میخوانیم:
السَّلاَمُ عَلَیْکَ فِی آنَاءِ لَیْلِکَ وَ أَطْرَافِ نَهَارِکَ
سلام ما بر تو در تمام ساعات شب و روز
آنآء: – جمع إنی و أَنی و أَنُو- ساعت ها ، وقت ها ، پاس ها ، و هنگام ها را گویند.
أَطراف: جمع طَرَف – کناره ها ، گوشه ها ، غایب و انتهای هر چیز است ، و اطراف روز به قولی : دو هنگام آغاز و انجام آن است که از جهت مبالغه به صیغۀ جمع تعبیر شده است . و به قولی : هنگام نماز ظهر است زیرا وقت نماز ظهر از یک سوی نیمۀ اوّل روز است و از سوی دیگر نیمۀ دوم آن .
ترکیب آناء اللّیل= ساعت های شب ، سه بار در قرآن کریم به کار رفته امّا أطراف النّهار فقط یک بار در قرآن یاد شده است
واینکه در این بخش از زیارت عرضه می داریم: « اَلسَّلامُ عَلَیکَ فِی آنآءِ لَیلِکَ وَ أَطرافِ نَهارِکَ ». گویی اشاره به نحوۀ زندگی امام عصر – عجّل الله فرجه الشریف – و چگونگی رفتار و برنامۀ شبانه روزی آن حضرت (علیه السّلام) است که پیوسته آن شیوه را باید در نظر بگیریم و الگوی خویش سازیم و به پیروی از شیوه و سیرۀ آن جناب بکوشیم.
خداوندا به ما توفیق عبادتهای شبانه و حال توجّه و توسّل عنایت فرمای و از لطف و عنایت مولایمان صاحب الزمان (علیه السّلام) برخوردار ساز.
منابع:
میثاق منتظران،سید مهدی حائری قزوینی ، انتشارات مسجد مقدس جمکران ، ص ۱۱۹
۴
تلاوت کننده و تفسیر کننده حقیقی قرآن
زیارت آل یاسین از جمله زیارتهای مشهور امام زمان(علیه السلام) است.در این زیارت ۲۳ سلام آمده که با خواندن این زیارت و دقت در معانی آن شناخت و معرفت ما نسبت به حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه) بیشتر می شود.
در سلام ششم که با عنوان تلاوت کننده و تفسیر کننده حقیقی قرآن آورده ایم، میخوانیم:
السَّلاَمُ عَلَیْکَ یَا تَالِیَ کِتَابِ اللَّهِ وَ تَرْجُمَانَهُ
سلام بر تو اى تلاوت کننده کتاب خدا و تفسیر کننده آیات او
تالی
درپی رونده .اسم فاعل است از تِلو بمعنی پس چیزی رفتن است .(غیاث اللغات ). پیروی کننده
تال . تلاوت کننده . قاری . خواننده ٔ قرآن و جز آن
تلاوت گر کامل و به جای آورنده حق تلاوت هستند بنا به این حدیث :
مُحَمَّدُ بْنُ یَحْیَى عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنِ ابْنِ مَحْبُوبٍ عَنْ أَبِی وَلَّادٍ قَالَ: سَأَلْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ ع عَنْ قَوْلِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ-
الَّذِینَ آتَیْناهُمُ الْکِتابَ یَتْلُونَهُ حَقَّ تِلاوَتِهِ أُولئِکَ یُؤْمِنُونَ بِهِ قَالَ هُمُ الْأَئِمَّهُ ع.۱
ابى ولاد گوید: از امام صادق (ع) از قول خداى عز و جل پرسیدم (۱۱۵ سوره بقره):
«آن کسانى که به آنها کتاب را دادیم آن را چنانچه شایسته است مىخوانند، آنان بدان ایمان دارند» فرمود: ایشان ائمه (ع) هستند.
وَ تَرجُمانَهُ «روشنگر حقایق قرآن»
تَرجُمان و تَرجَمان : در لغت : مفسِّر ، شارح ، سخنگو و بیان کننده و روشنگر ، و نیز فصیح و خوش بیان و خوش تقریر را گویند. همچنین ترجمان کسی است که لغتی را از زبانی به زبان دیگر تقریر کند ، و این واژه معرّبِ ترزیان است. قرآن کریم را ترجمانی لازم است که از معانی بلند و عمیق آن آگاه و به حقایق آن آشنا و دانا ، و بر شرح و بیان آن توانا باشد. مولای متقیان علی (علیه السّلام) فرماید: « وَ هذَا القُرآنُ إِنَّما هُوَ خَطٌّ مَسطُورٌ بَینَ الدَّفَّتَینِ، لا یَنطِقُ بِلِسانٍ، وَ لابُدَّلَهُ مِن تَرجُمانٍ ، وَ إِنَّما یَنطِقُ عَنهُ الرِّجالُ(نهج البلاغه : خطبه ۱۲۳.)؛ و این قرآن جز این نیست که خطّی منقوش [ و نوشتاری مضبوط] بین دو جلد است ، به زبانی گویا نمی باشد و از ترجمان وبیانگر ناگزیر است ، و فقط رجال [ و رادمردان] از آن سخن گویند و بیانگر آن باشند». در قرآن کریم بیان همه چیز آمده است و هیچ موضوعی از آن فروگذار نشده است ، و هیچ تر و خشکی نیست مگر اینکه در کتاب مبین گنجانیده شده است،( سوره نحل : آیه ۸۹ ؛ سوره انعام : آیه ۳۸و ۵۹)امّا شرح و تفسیر و توضیح و برآوردن حقایق و اسرار نهفته در آن فقط از ائمّه اطهار (علیهم السّلام) ساخته است که قرآن در بیت ایشان نازل گردیده و علوم آن به سینۀ آنان سپرده شده است.
امامان مـعـصـوم علیهم السلام مترجمان و مفسران حقیقى وحى الهى هستند. قرآن در خانه آنان فرود آمده و صاحبان خانه از آنچه در خانه است از همگان آگاهتر وداناترند.۲
همه قرآن را غیر ائمه جمع نکرده و تنها ایشان همه آن را میدانند
امام باقر علیه السلام فرمود: جز دروغگو هیچ کس از مردم ادعا نکند که تمام قرآن را چنان که نازل شده، جمع کرده است، و کسى جز على بن ابى طالب و امامان پس از وى علیهم السلام آن را چنان که خداى تعالى فرستاده، جمع و نگهدارى نکردهاند.
و فرمود: جز اوصیاء پیغمبر کسى را نرسد که ادعا کند ظاهر و باطن تمام قرآن نزد اوست.
راسخون در علم همان ائمه علیهم السلام میباشند
۱- امام صادق علیه السلام فرمود: مائیم راسخون در علم و ما تأویل قرآن را میدانیم.
۲- یکى از دو امام باقر یا صادق علیهما السلام راجع بقول خداى عز و جل (۶- سوره ۳) «و جز خدا و راسخون در علم تأویل قرآن را نمیدانند» فرمود: پیغمبر صلّى اللَّه علیه و آله بهترین راسخ در علم است.
خداى عز و جل همه آنچه را از تنزیل (معنى مطابقى) و تأویل (معنى التزامى) نازل فرمود باو آموخته است، چیزى را که خدا تأویلش را باو نیاموخت بر او نازل نفرمود و اوصیاء پس از وى هم تمام آن را میدانند، و کسانى که تأویل آن را نمیدانند (شیعیان) هر گاه عالمشان چیزى از روى علم بفرماید (ایمان مىآورند و میپذیرند) چنانچه خدا ایشان را پذیرفته و فرموده است «میگویند ایمان آوردیم، همه قرآن از جانب پروردگار ماست» و قرآن خاص و عام و محکم و متشابه و ناسخ و منسوخ دارد و راسخون در علم همه را میدانند.
۳- امام صادق علیه السلام فرمود: راسخون در علم امیر المؤمنین و امامان پس از وى علیهم السلام میباشند.۳
۱. الکافی (ط – الإسلامیه) ؛ ج۱ ؛ ص۲۱۵
۲. أصول الکافی / ترجمه مصطفوى ؛ ج۱ ؛ ص۳۳۲
۳. أصول الکافی / ترجمه مصطفوى ؛ ج۱ ؛ ص۳۰۸
منابع:
۱- کلینى، محمد بن یعقوب بن اسحاق، الکافی (ط – الإسلامیه)، ۸جلد، دار الکتب الإسلامیه – تهران، چاپ: چهارم، ۱۴۰۷ ق.
۲- کلینى، محمد بن یعقوب – مصطفوى، سید جواد، أصول الکافی / ترجمه مصطفوى، ۴جلد، کتاب فروشى علمیه اسلامیه – تهران، چاپ: اول، ۱۳۶۹ ش.
قسمت۵
سلام بر وسیله ارتباط با خدا
زیارت آل یاسین از جمله زیارتهای مشهور امام زمان(علیه السلام) است.در این زیارت ۲۳ سلام آمده که با خواندن این زیارت و دقت در معانی آن شناخت و معرفت ما نسبت به حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه) بیشتر می شود.
در سلام سوم میخوانیم:
السَّلاَمُ عَلَیْکَ یَا بَابَ اللَّهِ وَ دَیَّانَ دِینِهِ
سلام بر تو ای باب خدا (وسیله ارتباط و ایصال خلق به حق) و دیان دین او (حاکم دین خدا)
بخش اول سلام که در نوع زیارات معصومین(علیهم السلام) است و در حدیثی از امام صادق (علیه السلام) میفرمایند:
«جانشینان پیامبر همان ابواب الله اند، درهایی که از طریق آنهامی توان به حق رسید. اگر آنها نبودند هر آینه خدای – عزو جل – شناخته نمی شد. خدا به وسیله آنان بربندگانش احتجاج نموده است.»(۱)
گاهی انسان می خواهد به محضر شخص بزرگی شرفیاب شود و بوسه ای بر دست عالم ربانی بگذارد و ادای احترامی نسبت به شخصیتی داشته باشد ولی به دیدارخود او موفق نمی شود; می آید برآستان و در خانه او بوسه ای می زند;به باب او ادای احترامی می نماید و ازآستان او تبرک می جوید. متقابلا وقتی از کسی سخت متنفر است ومی خواهد به هر وسیله ای شده انزجار خود را از او نشان دهد ولی خودش را نمی بیند، می آید و در خانه وی خاکروبه می ریزد و آستانه او را آلوده می کند و مشت قهر بر درسرای او می کوبد; به جای این که کوبه مهر را به نوا درآورد.
خاندان رسالت علیهم السلام ابواب الله اند و امام زمان علیهم السلام باب الله. می خواهی به خدااحترام بگذاری; بیا به اینان احترام بگذار. می خواهی به خدا اظهار محبت کنی; بیا مهرت را به باب الله اظهارکن.امروز در عالم هستی خدا یک باب دارد و آن وجود مقدس حضرت خاتم الاوصیاء، عجل الله تعالی فرجه،است که هر کس می خواهد به آنجاکه باید برسد، باید از این در واردشود. خدای در دیگری ندارد، مقام باب اللهی در انحصار اوست; همان گونه که منصب ختم بابی از آن اوست. پس از او دیگر بابی نیست.
بخش دوم سلام …و دیّان دینِه ، دیان از نام های خدای تعالی است و به معنای قهار است و حاکم وقاضی نیز گفته اند.
همه ی اهلبیت (علیهم السلام) دیان دین الله بوده اند ولی ظهور وبروز کامل این کمال و نمود تام وتمام این جلال در عصر ظهور موفور السرور آن مظهر جمال کبریایی محقق می شود و مجموعه عالم به کف با کفایت آن وجودمقدس زیر پوشش توحید و دین حق قرار می گیرد و عنوان دیان دین اللهی او جلوه می کند.(۲)
۱)«الاوصیاء هم ابواب الله التی یؤتی منها و لولاهم ما عرف الله عزو جل و بهم احتج الله تبارک وتعالی علی خلقه. (تفسیر برهان، ج ۱، ص ۱۹)
۲)برگفته از کتاب «سلام بر پرچم افراشته »، تالیف: سید مجتبی بحرینی(باکمی تصرف و تلخیص)
🔰 #به_مناسبت_نیمه_شعبان
ویژگی یاران حضرت مهدی علیه السلام :
1. حضرت مهدى (ع ) در عرصه جهانى تحولاتى بنیادین ایجاد مى کند.
2. کـار آن حـضـرت هـمـه اش بـا کـرامت و معجزه درست نمى شود، بلکه خداوند یارانى را براى نصرت او ذخیره کرده و با یارى آنان کارها را پیش مى برد.
3. یـاران خـاص حـضـرت ، 313 نفر و به تعداد اصحاب پیغمبر اکرم (ص ) در جنگ بدر است .
4. پنجاه نفر از این تعداد را زنان تشکیل مى دهند.
5 . اینان از بهترین و زبده ترین افراد بشر هستند و قدرت اجرایى بسیار بالایى دارند و هر کدام قدرت اداره مملکتى را دارا هستند.
6 . روایـات از آنـان به عنوان رجال الهى ، پرچمداران ، امرا، وزرا، نقبا، خواص ، حاکمان الهى و مانند آن یاد کرده است و این تعبیرها ماهیت حقیقى آنان را روشن تر مى سازد.
7. آنان بار سنگین مسئولیت کارگزارى را از جانب مهدى (ع ) بر دوش مى کشند.
8 . آنان ماءموریتهاى متعددى در رکاب امام زمانشان دارند که جنگ با ستمگران عالم ، مبارزه بـا انـحـرافـات و بـرداشتهاى نادرست از دین و تبیین درست معارف دینى ، عمران و آبادى کشورها و برقرارى عدالت در حوزه هاى ماءموریتى آنها از آن جمله است .
9. ویـژگـیـهـاى آنـان در سـه مـحـور ویـژگـیهاى ظاهرى ، ویژگیهاى نفسانى و معنوى و ویژگیهاى عملى و رفتارى قابل بررسى است .
10. مـشـخـصـات ظـاهـرى ، جـوان بـودن ، تـوانـایـى بـدنـى ، سیما و قد و اندازه از جمله ویژگیهاى ظاهرى آنان است .
11. ایـمـان ، طـهـارت و تـقوا، علم و معرفت ، عرفان ، معنویت ، بصیرت ، قدرت روحى و صبر و شکیب و روحیه شهادت طلبى از جمله ویژگیهاى نفسانى آنان است .
12. سادگى و بى پیراگى ، جدیّت در کار و تلاش روزانه ، ساده زیستى ، ولایتمدارى ، نظم و انضباط و روحیه تشکیلاتى داشتن ، اتحاد و انسجام و برادرى ، روحیه حماسى و سلحشورى و عبور از موانع و عدالت ورزى از جمله ویژگیهاى عملى و رفتارى یاران خاص مهدى است .
13. خـلاصه اینکه آنان در همه ویژگیهایى که براى اداره جهان لازم است بى نظیرند و به تعبیر على (ع ) ((لَمْ یَسْبِقْهُمُ الاَْوَّلُونَ وَ لا یُدْرِکُهُمُ الا خِرُونَ))
🇮🇷 🌺🍂
༺═════════
🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃
༺═════════
💐الســـــــلام علیـکـــــ یـاابــاصـــالح المهـــــــــــدی (عج)
✍️بشارت به موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف) آخرین در کلامی زیبا از امیرالمؤمنین علی (علیه السلام)
☀️امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) فرمودند:
⛅مهدی؛ از بنی هاشم است؛
⛅او اقیانوس بی کران کرامت بشر
⛅سلحشور همیشه پیروز؛
⛅شمشیر برنده ای از شمشیرهای پروردگار است؛
⛅دست بخشندهء خدایی است؛
⛅بلندترین قله ی جهان در برابر بزرگواریش پَست می نماید
⛅دژی محکم و پناهگاهی مستحکم است؛
⛅دانش او از همه افزون تر و مرحمتش از همه گسترده تر است؛
⛅بارخدایا ! بیعت او را پایان بخشِ اندوه ها قرار ده و بوسیله ی او شکاف و نفاق را از میان امت بردار !
⛅چقدر مشتاق دیدار اویم.
📚منبع: بحارالانوار ج۵۱، ص۱۱۵
༺═════════
🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃
༺═════════
*الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَــرَج*
...منتظر ظهور...@:
https://eitaa.com/joinchat/3280666642C9b9ebd02e0
📗📗📗📗📗📗📗
___________________
___________________
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُذِلَّ الْكافِرِينَ الْمُتَكَبِّرِينَ الظَّالِمِينَ...
سلام بر شما!
می گویند می آیی و در دادگاه عدالتت، هیچ ظالم متکبری در امان نخواهد ماند.
منتظریم!
و ایمان داریم به چنین شنیده ای...
اللهم عجل لولیک الفرج📖💫
•┈┈••••✾🌹✾•••┈┈•
___________________
___________________
📗📗📗📗📗📗📗
https://eitaa.com/joinchat/3280666642C9b9ebd02e0
✺بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم✺
---------------------------------------
---------------------------------------
🌍 *قدمی برای ظـــهـــــور برداریم*
*به رسم هـر شـبــ🌠ــــــ...*
*ســـاعـتــــ🕙ــــ*
━═━⊰🍃🌻🍃⊱━═━
⛅ *قرار دل با مــولا* ⛅
*دعــ📖ـــــای فـــــــرج*
*بسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیم*
اِلهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، یامُحَمَّدُ یاعَلِیُّ، یاعَلِیُّ یامُحَمَّدُ، اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ، وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ، یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمان،ِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی، السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، یا اَرْحَمَ الرّاحِمین، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.️
📖 *دعای سلامتی امام زمان (عج)*:
اللّٰهـمَ ڪُـڹ لـولیـڪَ الحُجَّـــة بـْـن الـحَسڹ، صلواٰتڪ علیہِ و علےٰ آبائٖہ فےٖ هذہ السّاعة، وَ فـےٖ ڪُلّ ســٰاعة ولیّاً، وحافــظاً و قائــداً، ًوَ ناصِــراً وَ دَلیــلـاً وَ عَیــناً حتـے تُســڪِنہُ، أرضَـڪ طوْعـــاً و تُمتِّـــعَہُ فیٖـــھٰا طویــلـٰا
✅ *یادتون باشه:*
اگر یک نفر را به او وصل کردی
برای سپاهش تو سردار یاری...
✍ زمینه سازے برای ظـهور
قدمی برای ظـهـــــور برداریم
الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــــ الْفَـــرَج
━═━⊰🍃🌻🍃⊱━═━
🌠 *دعای عصر غیبت*🌠
✍️دعایی که در زمان غیبت باید بسیار خوانده شود👇
📖 *دعای عصر غیبت:*
🔸زراره می گويد به امام صادق (عليه السلام) عرض کردم قربانت گردم، اگر من زمان غيبت ولی عصر (علیه السلام) را درک کردم چه عملی انجام دهم؟
☀️ *حضرت(ع) فرمودند مداومت کن بر اين دعا:*
اللهُمَّ عَرِّفنیِ نَفْسَکَ، فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفنی نَفْسَکَ لَمْ اَعرِفْ رَسُولَکَ، اَللهُمَّ عَرِّفنی رَسُولَکَ، فاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَکَ لَمْ اَعرِّفْ حُجَّتَکَ، اللهُمَّ عَرِّفنی حُجَّتکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَْم تُعَرِّفنی حُجَّتکَ ضَلَلْتُ عَنْ دِینیِ.
📚📚اصول کافی: ج۱، ص۳۳۷
---------------------------------------
---------------------------------------
🌠🔅 *دعای غریق*🔅🌠
📖 *دعای تثبیت ایمان در آخرالزمان:*
یا اَللَّهُ یا رَحْمنُ، یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ، ثَبِّتْ قَلْبِیِ عَلی دِینک.
انهم یرونه بعیدا و نراه قریبا
━═━⊰🍃🌻🍃⊱━═━
الّلهُـــمَّ عَجِّـــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَـــرَج
━═━⊰🍃🌻🍃⊱━═━
☀️ *امام جعفر صادق(ع):*
خداوند ۱۷۰ سال ظهور منجی بنی اسرائیل را به خاطر دعا و تضرع دسته جمعی آن ها جلو انداخت و مابقی غیبت منجی آنها را که حضرت موسی و هارون بودند را بر آنها بخشید. سپس فرمودند: شما شیعیان هم اگر مانند بنی اسرائیل با ضجه و گریه، دعای همگانی کنید خداوند فرج ما را خواهد رساند. اما اگر چنین نکنید این سختی، به نهایت مدّتش خواهد رسید..[۱]
━═━⊰🍃🌻🍃⊱━═━
---------------------------------------
---------------------------------------
✍️ منبع:
📚📚[۱]-بحار الانوار: ج۵۲، ص۱۳۱
https://eitaa.com/joinchat/3280666642C9b9ebd02e0
✺بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم✺
---------------------------------------
---------------------------------------
🌍 *قدمی برای ظـــهـــــور برداریم*
*به رسم هـر شـبــ🌠ــــــ...*
*ســـاعـتــــ🕙ــــ*
━═━⊰🍃🌻🍃⊱━═━
⛅ *قرار دل با مــولا* ⛅
*دعــ📖ـــــای فـــــــرج*
*بسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیم*
اِلهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، یامُحَمَّدُ یاعَلِیُّ، یاعَلِیُّ یامُحَمَّدُ، اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ، وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ، یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمان،ِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی، السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، یا اَرْحَمَ الرّاحِمین، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.️
📖 *دعای سلامتی امام زمان (عج)*:
اللّٰهـمَ ڪُـڹ لـولیـڪَ الحُجَّـــة بـْـن الـحَسڹ، صلواٰتڪ علیہِ و علےٰ آبائٖہ فےٖ هذہ السّاعة، وَ فـےٖ ڪُلّ ســٰاعة ولیّاً، وحافــظاً و قائــداً، ًوَ ناصِــراً وَ دَلیــلـاً وَ عَیــناً حتـے تُســڪِنہُ، أرضَـڪ طوْعـــاً و تُمتِّـــعَہُ فیٖـــھٰا طویــلـٰا
✅ *یادتون باشه:*
اگر یک نفر را به او وصل کردی
برای سپاهش تو سردار یاری...
✍ زمینه سازے برای ظـهور
قدمی برای ظـهـــــور برداریم
الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــــ الْفَـــرَج
━═━⊰🍃🌻🍃⊱━═━
🌠 *دعای عصر غیبت*🌠
✍️دعایی که در زمان غیبت باید بسیار خوانده شود👇
📖 *دعای عصر غیبت:*
🔸زراره می گويد به امام صادق (عليه السلام) عرض کردم قربانت گردم، اگر من زمان غيبت ولی عصر (علیه السلام) را درک کردم چه عملی انجام دهم؟
☀️ *حضرت(ع) فرمودند مداومت کن بر اين دعا:*
اللهُمَّ عَرِّفنیِ نَفْسَکَ، فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفنی نَفْسَکَ لَمْ اَعرِفْ رَسُولَکَ، اَللهُمَّ عَرِّفنی رَسُولَکَ، فاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَکَ لَمْ اَعرِّفْ حُجَّتَکَ، اللهُمَّ عَرِّفنی حُجَّتکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَْم تُعَرِّفنی حُجَّتکَ ضَلَلْتُ عَنْ دِینیِ.
📚📚اصول کافی: ج۱، ص۳۳۷
---------------------------------------
---------------------------------------
🌠🔅 *دعای غریق*🔅🌠
📖 *دعای تثبیت ایمان در آخرالزمان:*
یا اَللَّهُ یا رَحْمنُ، یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ، ثَبِّتْ قَلْبِیِ عَلی دِینک.
انهم یرونه بعیدا و نراه قریبا
━═━⊰🍃🌻🍃⊱━═━
الّلهُـــمَّ عَجِّـــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَـــرَج
━═━⊰🍃🌻🍃⊱━═━
☀️ *امام جعفر صادق(ع):*
خداوند ۱۷۰ سال ظهور منجی بنی اسرائیل را به خاطر دعا و تضرع دسته جمعی آن ها جلو انداخت و مابقی غیبت منجی آنها را که حضرت موسی و هارون بودند را بر آنها بخشید. سپس فرمودند: شما شیعیان هم اگر مانند بنی اسرائیل با ضجه و گریه، دعای همگانی کنید خداوند فرج ما را خواهد رساند. اما اگر چنین نکنید این سختی، به نهایت مدّتش خواهد رسید..[۱]
━═━⊰🍃🌻🍃⊱━═━
---------------------------------------
---------------------------------------
✍️ منبع:
📚📚[۱]-بحار الانوار: ج۵۲،
https://eitaa.com/joinchat/3280666642C9b9ebd02e0
پرسش:
چرا دوران غیبت امام عصر (عجل الله فرجه)، سخت ترین دوره هاست!؟
پاسخ: بدون شک دوران غیبت امام عصر (عجل الله فرجه) بدلیل هجوم شبهات و اختلافات گوناگون دینی و اعتقادی بین امت اسلامی، تعدد و تکثر امتحانات و ابتلائات الهی، خطر انحراف و ضلالت و گمراهی، فرصت یافتن طواغیت برای تبلیغ و ترویج مکاتب غیرالهی و دامنه دار شدن سلطه ظالمان و ستمگران در جای جای جهان بشریت که همه اینها از غیبت طولانی حجت ناطقه الهی نشأت می گیرد سخت ترین دوران زندگی بشریت است. علاوه بر اینها سایه غیبت حجت الهی و عدم دسترسی امت اسلامی به امام زمانشان در همه ابعاد زندگی از جمله سیاسی، اقتصادی، فردی و اجتماعی و مادی و معنوی سنگینی می کند و همگان خلاء وجود حجت عصر (عجل الله فرجه) و منجی عالم بشریت را با همه وجود احساس می کنند. از جمله عواملی که موجب سخت تر شدن وضعیت دوران آخر الزمان است:1. به اوج رسیدن راه های نوین ضلالت و گمراهی 2. تکثر و تعدد مکاتب و مذاهب و فرق انحرافی. و 3. طولانی شدن دوران غیبت.
پاسخ کامل در سایت:
http://www.askquran.ir/showthread.php?t=61872&page=2
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
°•♡•°♡°•♡•°♡°•♡•°
#دعاےعهد
.
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم»
•
🖇اَللّهُمَّ رَبَّ النُّورِ الْعَظیمِ، وَ رَبَّ الْکُرْسِىِّ الرَّفیعِ، وَ رَبَّ الْبَحْرِ الْمَسْجُورِ، وَ مُنْزِلَ التَّوْراةِ وَالْإِنْجیلِ وَالزَّبُورِ، وَ رَبَّ الظِّلِّ وَالْحَرُورِ، وَ مُنْزِلَ الْقُرْآنِ الْعَظیمِ، وَ رَبَّ الْمَلائِکَةِ الْمُقَرَّبینَ، وَالْأَنْبِیاءِ وَالْمُرْسَلینَ اَللّهُمَّ إِنّى أَسْأَلُکَ بوَجْهِکَ الْکَریمِ، وَ بِنُورِ وَجْهِکَ الْمُنیرِ، وَ مُلْکِکَ الْقَدیمِ، یا حَىُّ یا قَیُّومُ، أَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ الَّذى أَشْرَقَتْ بِهِ السَّمواتُ وَالْأَرَضُونَ، وَ بِاسْمِکَ الَّذى یَصْلَحُ بِهِ الْأَوَّلُونَ وَالْآخِرُونَ، یا حَیّاً قَبْلَ کُلِّ حَىٍّ، وَ یا حَیّاً بَعْدَ کُلِّ حَىٍّ، وَ یا حَیّاً حینَ لا حَىَّ، یا مُحْیِىَ الْمَوْتى، وَ مُمیتَ الْأَحْیاءِ، یا حَىُّ لا إِلهَ إِلّا أَنْتَ.
•
🖇اَللّهُمَّ بَلِّغْ مَوْلانَا الْإِمامَ الْهادِىَ الْمَهْدِىَّ الْقائِمَ بِأَمْرِکَ، صَلَواتُ اللَّهِ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ الطّاهِرینَ، عَنْ جَمیعِ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ فى مَشارِقِ الْأَرْضِ وَ مَغارِبِها، سَهْلِها وَ جَبَلِها، وَ بَرِّها وَ بَحْرِها، وَ عَنّى وَ عَنْ والِدَىَّ مِنَ الصَّلَواتِ زِنَةَ عَرْشِ اللَّهِ، وَ مِدادَ کَلِماتِهِ، وَ ما أَحْصاهُ عِلْمُهُ، وَ أَحاطَ بِهِ کِتابُهُ. أَللّهُمِّ إِنّى أُجَدِّدُ لَهُ فى صَبیحَةِ یَوْمى هذا، وَ ما عِشْتُ مِنْ أَیّامى عَهْداً وَ عَقْداً وَ بَیْعَةً لَهُ فى عُنُقى، لا أَحُولُ عَنْها، وَ لا أَزُولُ أَبَداً. اَللّهُمَّ اجْعَلْنى مِنْ أَنْصارِهِ وَ أَعَوانِهِ، وَالذّابّینَ عَنْهُ، وَالْمُسارِعینَ إِلَیْهِ فى قَضاءِ حَوائِجِهِ، وَالْمُمْتَثِلینَ لِأَوامِرِهِ، وَالْمُحامینَ عَنْهُ، وَالسّابِقینَ إِلى إِرادَتِهِ، وَالْمُسْتَشْهَدینَ بَیْنَ یَدَیْهِ.
•
🖇اَللّهُمَّ إِنْ حالَ بَیْنى وَ بَیْنَهُ الْمَوْتُ الَّذى جَعَلْتَهُ عَلى عِبادِکَ حَتْماً مَقْضِیّاً، فَأَخْرِجْنى مِنْ قَبْرى مُؤْتَزِراً کَفَنى، شاهِراً سَیْفى، مُجَرِّداً قَناتى، مُلَبِّیاً دَعْوَةَ الدّاعى فِى الْحاضِرِ وَالْبادى. اَللّهُمَّ أَرِنِى الطَّلْعَةَ الرَّشیدَةَ وَالْغُرَّةَ الْحَمیدَةَ، وَاکْحَُلْ ناظِرى بِنَظْرَةٍ مِنّى إِلَیْهِ، وَ عَجِّلْ فَرَجَهُ، وَ سَهِّلْ مَخْرَجَهُ، وَ أَوْسِعْ مَنْهَجَهُ، وَاسْلُکْ بى مَحَجَّتَهُ، وَ أَنْفِذْ أَمْرَهُ، وَاشْدُدْ أَزْرَهُ، وَاعْمُرِ اللّهُمَّ بِهِ بِلادَکَ ، وَ أَحْىِ بِهِ عِبادَکَ، فَإِنَّکَ قُلْتَ وَ قَوْلُکَ الْحَقُّ: ظَهَرَ الْفَسادُ فِى الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِما کَسَبَتْ أَیْدِى النّاسِ، فَأَظْهِرِ اللّهُمَّ لَنا وَلِیَّکَ وَابْنَ بِنْتِ نَبِیِّکَ الْمُسَمّى بِاسْمِ رَسُولِکَ
•
🖇حَتّى لا یَظْفَرَ بِشَىْءٍ مِنَ الْباطِلِ إِلّا مَزَّقَهُ، وَ یُحِقَّ الْحَقَّ وَ یُحَقِّقَهُ، وَاجْعَلْهُ اللّهُمَّ مَفْزَعاً لِمَظْلُومِ عِبادِکَ وَ ناصِراً لِمَنْ لا یَجِدُ لَهُ ناصِراً غَیْرَکَ، وَ مُجَدِّداً لِما عُطِّلَ مِنْ أَحْکامِ کِتابِکَ، وَ مُشَیِّداً لِما وَرَدَ مِنْ أَعْلامِ دینِکَ، وَ سُنَنِ نَبِیِّکَ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ، وَاجْعَلْهُ اللّهُمَّ مِمَّنْ حَصَّنْتَهُ مِنْ بَأْسِ الْمُعْتَدینَ، اَللّهُمَّ وَ سُرَّ نَبِیَّکَ مُحَمَّداً صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ بِرُؤْیَتِهِ، وَ مَنْ تَبِعَهُ عَلى دَعْوَتِهِ، وَارْحَمِ اسْتِکانَتَنا بَعْدَهُ ، اللّهُمَّ اکْشِفْ هذِهِ الْغُمَّةَ عَنْ هذِهِ الْأُمَّةِ بِحُضُورِهِ، وَ عَجِّلْ لَنا ظُهُورَهُ، إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَ نَراهُ قَریباً، بِرَحْمَتِکَ یا أَرْحَمَ الرّاحِمینَ.
•
اَلْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمانِ"
•
اَلْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمانِ"
•
اَلْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمان"
•
°•♡•°♡°•♡•°♡°•♡•°
#دعاےعهد
#دࢪَاِنتِظآࢪِآڵِیــآسٰیــنٰعج
#اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج
@modafeanzuhur
💖🍃💖🍃💖🍃💖🍃💖🍃💖🍃💖🍃
💛بسمه تعالی💛
☘🌼اولین سلام صبحگاهی تقدیم به ساحت قدسی قطب عالم امکان، حضرت صاحب الزمان عجوبابالحوائج🌼☘
◾️السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ یا اباصالحَ المهدی یا خلیفةَالرَّحمنُ و یا شریکَ القران ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ سیِّدی و مَولایْ الاَمان الاَمان🌸🍃
🍃🌺اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ.🌺🍃
▪️ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ
▪️وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْن
▪️وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
▪️وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْن
▪️السلام علیک یا علی ابن موسی رضا(علیه السلام)
▪️السلام علیک یا اهل بیت النبوه جمیعا" ورحمة الله وبرکاته💐
💚اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجِّل فرجهم و العن اعدائَهم اجمعین💚
✒️📃
📖دعایی که در زمان غیبت بایدهر روز خوانده شود🙏
📿 اللهُمَّ عَرِّفنیِ نَفْسَکَ،
💍 فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفنی نَفْسَکَ لَمْ اَعرِفْ رَسُولَکَ،
📿 اَللهُمَّ عَرِّفنی رَسُولَکَ،
💍 فاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَکَ لَمْ اَعرِّفْ حُجَّتَکَ،
📿 اللهُمَّ عَرِّفنی حُجَّتکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَْم
💍 تُعَرِّفنی حُجَّتکَ ضَلَلْتُ عَنْ دِینیِ .
♻️ دعای غریق ♻️
♡🌸 دعای تثبیت ایمان دراخرالزمان 🌸♡
یا اَللَّهُ یا رَحْمن
💠یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ
ثَبِّتْ قَلْبِیِ عَلی دِینک
🌦 إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَ نَراهُ قَریباً 🌦
🌷 أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج 🌷
@modafeanzuhur
💕 #یا_صاحب_الزمان_عج💕🌿
خودت گفتے وعده در بهار اسٺ
بهار آمد دلم در انتظار اسٺ
بهار هر ڪسے عید اسٺ و نوروز
بهار عاشقان دیدار یار اسٺ
#اللهم_عجل_لوليك_الفرج🌸💚
#میلاد_امام_زمان(عج)🎉✨
#مبارک_باد
༺═════════
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
༺═════════
💐الســـــــلام علیـکـــــ یـاابــاصـــالح المهـــــــــــدی (عج)
یک عمر تو زخمهای ما را بستی...
هر روز کشیدی به سر ما دستی...
شعبان که به نیمه می رسد آقاجان
ما تازه به یادمان می افتد هستی
✨💫✨💫✨💫✨
برخيز كه حجت خدا می آيد
رحمت زحريم كبريا می آيد
از گلشن عسگری گذركن كه سحر
بوی گل نرگس از فضا می آيد
✨💫✨💫✨💫✨
از نرگس گل، گلی شكوفا آمد
از آمدنش جهان مصفّا آمد ...
از سامره انوار محمد(ص) برخاست
دِه مژده عيان مهدی زهرا آمد
تعجیل در ظهور صلوات
پیشاپیش میلاد امام زمان (عج) مبارک باد
༺═════════
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
༺═════════
*الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ
https://eitaa.com/joinchat/3280666642C9b9ebd02e0
🌹🍃آیات مهدوی🍃🌹
👇آیه 62 نمل
ارتباط آیه مَّنْ یُجِیب… با امام زمان
جملۀ “أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوء” در قرآن سورۀ نمل آیۀ ۶۲ آمده است که می فرماید:ای کسى که دعاى مضطرّ را اجابت مى کند و گرفتارى را برطرف مى سازد.
🌹🍃در روایتی از امام صادق (ع) چنین آمده: ” این آیه در مورد مهدى از آل محمد (ع) نازل شده، به خدا سوگند مضطرّ او است، هنگامى که در مقام ابراهیم دو رکعت نماز بجا مى آورد و دست به درگاه خداوند متعال بر مى دارد دعاى او را اجابت می کند، ناراحتى ها را بر طرف مى سازد، و او را خلیفه روى زمین قرار مى دهد”[۱]
❌البته بدیهی است که منظور از این تفسیر، منحصر ساختن مفهوم آیه به وجود مبارک مهدى (ع) نیست، بلکه آیه مفهوم گسترده اى دارد که یکى از مصداق هاى روشن آن وجود مهدى (ع) است، در آن زمان که همه جا را فساد گرفته باشد، درها بسته شده، کارد به استخوان رسیده و بشریت در بن بست سختى قرار گرفته، حالت اضطرار در کل عالم نمایان است در آن هنگام در مقدس ترین نقطه روى زمین دست به دعا برمی دارد و تقاضاى کشف سوء می کند و خداوند این دعا را سرآغاز انقلاب مقدس جهانى او قرار می دهد و به مصداق وَ یَجْعَلُکُمْ خُلَفاءَ الْأَرْضِ[۲] او و یارانش را خلفاى روى زمین قرار می دهد.[۳]
[۱] بحار الأنوار، ج ۵۱، ص ۴۸.
[۲] نمل، ۶۲.
[۳] تفسیر نمونه،:
https://eitaa.com/joinchat/3280666642C9b9ebd02e0