هدایت شده از خبرگزاری صداوسیما
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 اختصاصی خبرگزاری صداوسیما| میزان خسارات تروریستهای مسلح به کشور
🔹بررسی خبرنگاران صداوسیما از میزان خسارات وارده تروریستها تا ساعت ۱۴ امروز است؛ خبرنگاران ما همچنان پیگیر بررسی خسارتهای وارده جنگ تروریستی آمریکایی - صهیونیستی هستند.
@iribnews
هدایت شده از خبرگزاری صداوسیما
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 خسارت میلیاردی تروریستها به تجهیزات آتشنشانی
🔹۵۳ خودرو آسیب دید؛ ۸ خودرو به طور کامل از بین رفت.
@iribnews
هدایت شده از خبرگزاری صداوسیما
المانیتور: نظام ایران زخم برداشت ولی نشکست
وبگاه تخصصی المانیتور در تحلیلی پیرامون حوادث اخیر ایران نوشته است:
🔹یکی از شاخصهای آشکار آسیبپذیری هر حکومتی ریزش نخبگان سیاسی و نظامی آن است اما این امر در ایران اتفاق نیفتاد و هیچ شکاف عمیقی درون جمهوری اسلامی به وجود نیامد.
@iribnews
هدایت شده از خبرگزاری فارس
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
18.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥انتشار برای اولین بار| این خون های به ناحق ریخته شده، گواه مظلومیت ماست
🔸روایتی از خانواده های داغدار که توسط منافقین و ماموران مزدور موساد برای پیش برد پروژه کشته سازی در خیابان های تهران هدف گلوله قرار گرفتند
@snn_ir
هدایت شده از خبرگزاری صداوسیما
رایزنی تلفنیِ مشاور امنیت ملی سوئیس با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران
🔹«گابریل لوشینگر» مشاور امنیت ملی سوئیس در تماس تلفنی با آقای لاریجانی، درباره مناسبات دوجانبه و آخرین تحولات منطقه گفتگو کرد.
🔹در این گفتگوی تلفنی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، با اشاره به نقش سازنده سوئیس در حل تنش ها و سابقه مثبت این کشور در حل و فصل مسالمت آمیز بحرانها، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن برداشتِ ایجابی از رویکرد مثبت سوئیس، در مقابل لفاظی های تهدیدآمیز آمریکا منفعل نخواهد بود.
🔹مشاور امنیت ملی سوئیس نیز در این تماس تلفنی، آمادگی کامل کشورش به منظور ایفای نقش سازنده برای کاهش تنش در شرایط کنونی را اعلام کرد.
@iribnews
هدایت شده از خبرگزاری فارس
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آتشی که تروریستهای آمریکایی-صهیونیستی به جان آتشنشانی انداختند
🔹ماشین ۱۳۵ میلیاردی آتشنشانی را جلوی چشممان آتش زدند.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری صداوسیما
ضربه وزارت اطلاعات به تروریستها در کرمان
🔹اداره کل اطلاعات استان کرمان: شش نفر از عوامل اصلی و به اصطلاح لیدرهای اغتشاشات و عملیات تروریستی شهر کرمان شناسایی و بازداشت شدند.
🔹این افراد با همکاری مردم و انجام اقدامات اطلاعاتی تکمیلی توسط سربازان گمنام امام زمان بازداشت شدند.
🔹دو نفر از این لیدرها ضمن تهیه سلاح گرم اقدام به ایجاد یک شبکه ۲۰ نفره برای تخریب گسترده و هدفمند در آشوبهای تروریستی اخیر کردند.
🔹این افراد به طور مستمر از اماکن مهم نظامی در استان کرمان فیلمبرداری و در صدد ارسال تصاویر و مختصات این مراکز به عنصر وابسته به سرویس جاسوسی رژیم صهیونی در خارج کشور بودند که به علت قطعی اینترنت موفق نشدند.از این افراد چند قبضه سلاح گرم، شوکر و افشانه اشک آور و مقادیری سازه های انفجاری ویژه تهیه بمب کشف و ضبط شد.
🔹نفر سوم یکی از اوباش با سابقه و متواری کرمان به نام (س - ر) است که از عوامل اصلی و میدانی اغتشاشات و به آتش کشیدن فروشگاه های بزرگ در کرمان بود که در مخفیگاهش در شهرستان بم بازداشت شد.
🔹نفر چهارم از لیدرهای اغتشاشات و مرتبط با اعضای گروهک تروریستی دموکرات کردستان است که ضمن برقراری ارتباط با عناصر وابسته به آن گروهک و تحریک به تخریب اموال عمومی درپی تهیه اسلحه جنگی و ضربه به ماموران حافظ امنیت بوده است.
🔹دو نفر دیگر هم از لیدرهای اغتشاشات در شهرستان کرمان (یک خانم اهل کرمان و یک آقا اهل کرمانشاه) که اقدام به تهییج و هدایت اغتشاشگران با سنگپرانی به سمت ماموران در میدان آزادی شهر کرمان میکردند شناسایی و بازداشت شدند.
@iribnews
هدایت شده از خبرگزاری فارس
هدایت شده از خبرگزاری صداوسیما
هشدار جدی: از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی خودداری کنید
🔹براساس ماده ۴ قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونی و کشورهای متخاصم علیه نظام جمهوری اسلامی ایران مصوب ۲۳ مهر ۱۴۰۴ (ارسال فیلم، تصاویر یا اطلاعات به شبکهها، انسان رسانهها یا صفحات مجازی بیگانه در صورتیکه برخلاف امنیت ملی باشد و نیز هرگونه ارسال موارد مذکور به شبکهها، انسان رسانه ها یا صفحات مجازی معاند چنانچه مشمول مجازات شدیدتری نباشد براساس نوع اطلاعات تصاویر یا فیلم ها مستوجب حبس تعزیری درجه ۵ و انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی است)
🔹مردم غیور و زمانشناس ایران اسلامی در صورت اطلاع از موارد مذکور در قانون گفته شده مراتب را به شماره تلفنهای ۱۱۰ و ۱۱۳ و ۱۱۴ منعکس کنند.
@iribnews
هدایت شده از خبرگزاری صداوسیما
30M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 تروریستها چگونه «ایلیا علیخانی» را مقابل چشمان دوستش به شهادت رساندند؟
🔹روایت دانشجوی شاهین شهری از قلب حادثه
@iribnews
هدایت شده از خبرگزاری صداوسیما
3.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 تصاویر باورنکردنی از یکی از زیباترین شهرهای ایران در دو شب ویرانگری
@iribnews