⭕️ حق ندارید معماری ایرانی طراحی کنید!
🔺️ عمده مردم ایران خانههای کاشان، اصفهان، یزد و شیراز را به عنوان جاذبههای توریستی دیدهاند. جذابیت و زیبایی معماری اصیل ایرانی از یک حیاط مرکزی و حوض و تراسهایی که با پنجرههای مشبک و شیشه رنگی خودنمایی میکند. فضایی دلچسب که حتی تصور این که در آن فضا با خانواده به گپ و گفت پرداخته و چای میل کنیم مارا به وجد میآورد.
🔺️ اما این تصور جذاب در همان خانههایی که امروزه تبدیل به موزه شدهاند دفن خواهد شد. زیرا مثل اینکه ما حق نداریم از معماری ناب و اصیل ایرانی بهره برده و تجربه دلچسب چنین فضاهایی را در زندگی شخصی خود داشته باشیم و باید صرفا با جاذبههای توریستی دلمان را خوش کنیم.
🔺️ چرا؟ چون قانون میگوید حق ندارید مساکنی با حیاط مرکزی طراحی کنید!!! قانون میگوید ۴۰ درصد از زمین را باید به صورت حیاط شمالی یا جنوبی رها کرده و بلااستفاده بگذاری. مجوز ساخت خانههایی که حیاط مرکزی در طرحشان وجود دارد داده نمیشود. یعنی چه؟ یعنی شهرداری دشمن سرسخت معماری اصیل ایرانی است، یعنی اجازه نداریم مثل گذشته زندگی کنیم، یعنی فضای دلچسب و مطابق فرهنگ و معماری اصیل ایرانی را شهرداری نه تنها قبول ندارد بلکه نمیخواهد اجازه دهد ما قبول داشته باشیم.
🔺️ قانون به غایت احمقانه ۶۰-۴۰ و عدم اجازه ساخت حیاط مرکزی توهینی آشکار به حقوق شهروندی است و باید اصلاحیهای در قانون اعمال شود.
#خیانت_قانونی
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
🕊
https://eitaa.com/modafezist
31.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🍃🌸🇮🇷ایرانِزیبا🇮🇷🌸🍃
🍃🏡🥣سرزمینِ سنت های نیکو
🍃🏡🥣پختن آش نذری در یکی از محله های شهر ساوه؛ استان مرکزی.
🌿🇮🇷💚🤍❤️🇮🇷🌿
#ایرانِزیبا
🕊
https://eitaa.com/modafezist
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://fa.wikipedia.org/wiki/%25D8%25A2%25D9%2586%25D9%2582%25D9%2588%25D8%25B2%25D9%2587&ved=2ahUKEwjy2tTj1KiDAxX52gIHHRGxDgAQmhN6BAgMEAU&usg=AOvVaw0cLBe8qYRL3pWAxL2d9omx
آنقوزه
آنقوزه یا آنغوزه ، هینگ، گیاهی است[۱] علفی چندساله، ریشهٔ آن کمی کلفت و گوشتی، برگهای آن بسیار بریده و غباری، ساقه آن گوشتی و بلندی آن تا ۲ متر است.[۲] گلهای آن به رنگ زرد و به گروه چتر مانند در آخر ساقه پدید می آید. آنقوزه در چند سال ابتدایی سن خود ساقهٔ در دید نیست و برگهای آن گسترده روی زمین است که در مراتع به نام (حلتیت) ، (کماه) و (انگزاکماه) میشناسند.
🕊
https://eitaa.com/modafezist
🇮🇷 اینجا ایران 🇮🇷
این گیاه رقیب سرسخت با سرو و چون محکم در زاگرس ابراز اندام می کند،
و برایش مهم نیست بگویند عه عه عجب گیاه تلخی !!!
مهندس سهیلا کرزبر:
آنغوزه را باید کاشت تا بتوانیم از این گیاه بی نظیر در کوهپایه های ایران و دشت های منحصر بفرد ش
در کوهپایه های البرز هم میشود کاشت
اگر میشود ان شا لله از حد حرف در بیاید و عمل کاشت بشود ، چون شاید ۸۰ درصد مردم اسم آنغوزه را هم نشنیده باشند!!!!
🕊
https://eitaa.com/modafezist
‼️صمغ آنغوزه از ریشه این گیاه استحصال می شود
این صمغ اثر ضد تشنج، قاعده آور و ضد کرم دارد.
در معالجه بیماری های با منشأ عصبی، دستگاه تنفسی، اسپاسم حنجره، آسم و دستگاه هضم و همچنین در رفع یبوست در افراد مسن، به کار می رود.
ساقه های جوان گیاه تازه ی آنغوزه در نواحی خراسان و کرمان به مصرف غذایی می رسد. اسانس حاصل از صمغ در صنایع غذایی، در تهیه انواع سس مورد استفاده قرار می گیرد.
صمغ این گیاه که با انجام عمل تیغ زنی استخراج می شود، منبع در آمد با ارزشی برای تعداد قابل توجهی از روستاییان و بهره برداران کشورمان می باشد.
تقریباً تمام صمغ آنغوزه دارای ترکیبات دی، تری و تتراسولفید مشتقات کومارین، فئوتیدین و کامولونفرول، اپی سامارکاندین، آمبلی پرنین و کانفرول می باشد.
محققان در اسانس حاصل از شیرابه ی آنغوزه چندین ترکیب مختلف شناسایی کردند که مهمترین اجزای تشکیل دهنده ی آن را میرسن، آلفا و بتاپینن تشکیل می دهند.
این گیاه در استان های کرمان، فارس، خراسان، یزد، سمنان و هرمزگان، سیستان و بلوچستان، اصفهان، کهگیلویه و بویر احمد و استان بوشهر می روید.
🕊
https://eitaa.com/modafezist
آنغوزه گیاهی است چندساله و علفی، بومی استپ های ایران و قسمت هایی از افغانستان است. دارای ساقه ای قوی که در نواحی بایر، زمین های ماسه ای خشک و حاوی ترکیبات آهکی می روید.
برای اولین بار در سال ۱۶۸۷ میلادی، شخصی به نام کامفر (Kaempher) در لارستان فارس گونه ی آنغوزه را شناسایی کرد و با به کارگرفتن تعدادی بهره بردار بومی، اقدام به بهره برداری آنغوزه در این منطقه نمود. وی پایه گذار روش تیغ زدن سنتی (برش عرضی) در ایران می باشد. پس از او، اهالی شهرستان نی ریز این حرفه را آموختند و خود اقدام به بهره برداری کردند.
صمغ آنغوزه که از ریشه ی این گیاه استحصال می شود، توسط رومی ها مصرف می شده و امروزه به طور وسیع در هند به عنوان ادویه در تهیه برخی غذاها، انواع ماهی، سبزی ها و سس مورد استفاده قرار می گیرد.
این صمغ اثر ضد تشنج، قاعده آور و ضد کرم دارد. در معالجه بیماری های با منشأ عصبی، دستگاه تنفسی، اسپاسم حنجره، آسم و دستگاه هضم و همچنین در رفع یبوست در افراد مسن، به کار می رود.
🕊
https://eitaa.com/modafezist
در قرآن کریم می خوانیم: «هُوَ أَنْشَأَکمْ مِنَ اْلأَرْضِ وَ اسْتَعْمَرَکمْ فِیها؛ او شما را از زمین آفرید و از شما آبادانی زمین را طلب کرد». هود: 61)
بر اساس این آیه شریفه، آباد نگه داشتن زمین، بدون کوشش برای حفظ محیط زیست، عملی نخواهد شد و بی شک، تحقق زمینی آباد، با برخوردار بودن از محیط زیستی سالم و پاکیزه ممکن خواهد بود. مؤمنانی که به پیروی از این آیه شریفه، دغدغه آبادانی زمین را در سر دارند، هیچ گاه حریم طبیعت و محیط زیست را نمی شکنند و هرگز به آلوده ساختن محیط زیست دست نمی یازند.