🔴 آزادی را فدای استقلال نکنیم!
🔻به بهانه #طرح_صیانت؛ #حمله_سایبری و فضای مجازی در این روزها
🔸بعد از حمله سایبری به سامانه کارت سوخت، طرفداران طرح صیانت گفتهاند بله اگر شبکه داخلی و ملی بود گرفتار حمله سایبری نمیشدیم! لذا به این بهانه مجدداً طرح صیانت را مجدداً به اخبار آوردهاند.
🔹به احتمال زیاد این عزیزان نمیدانند سامانه کارت سوخت در بستر اینترانت داخلی و ذیل فاوای وزارت نفت است نه اینترنت جهانی! و بحث حمله سایبری به احتمال بسیار بالا به کمک نفوذ انسانی صورت گرفته است.
🔸ماجرای عقبنشینی وزیر نفت از استخدام دختر #سنگدوینی نماینده مجلس و جناب #زاکانی از انتصاب داماد خود به برکت نظارت مردمی در فضای مجازی هم یکی از مسائل اینروزهاست.
🔻در این نوشته میخواهم بگویم چرا با طرح صیانت از اساس مخالفیم؟
🔹اگر برای آزادی، سه سطح در نظر بگیریم: آزادی فرد(آزادی انتخاب، بیان، اندیشه، عقیده و ...)، آزادی جامعه(جمهوریت و استقلال کشور) و آزادی بینالمللی(جهانی بدون استکبار و ظلم جهانی)، باید بدانیم مقدمه آزادی جهانی، آزادی تکتک جوامع است و مقدمه آزادی و استقلال هر جامعه، آزادی تک تک افراد است.
🔸مهمترین آزادیها، آزاد انتخاب حکومت و حاکمیت و حاکمان است سپس آزادی بیان، آزادی انتقاد، آزادی اندیشه، آزادی عقاید و ... است. اگر افراد یک جامعه برای انتخاب مدل حاکمیت و حاکمان آزاد نباشند اگر نتوانند انتقاد کنند، اگر آزادی پس از بیان و انتقاد نداشته باشند، استقلال آن جامعه از دخالت سایر دولتها و قدرتها، ناممکن و بسیار سخت خواهد بود.
🔹این آزادیها همه برگرفته از توحید ناب هستند چون خداوند متعال انسان را آزاد آفریده و کسی نمیتواند او را محدود کند و آزادیاش را سلب کند. جامعهای که افرادش آزاد نیستند و مردم خودش را در ساختارها و سیستمهای غلط و نادرست محدود کند، استقلالی هم نخواهد داشت و کم کم قدرتهای خارجی در امورات او دخالت خواهند کرد. آزادی فرد و جامعه به حدی اهمیت دارد که خداوند متعال، جهاد را برای حفظ و تامین آزادی واجب کرده است!
🔸یکی از اشکالات جدی #طرح_صیانت این است که هدف اصلیاش، تامین آزادی افراد نیست بلکه هدف اصلیاش استقلال کشور از شبکههای جهانی است. رزومه دستاندرکاران این طرح هم نشان میدهد اهل آزادیخواهی و عدالتخواهی نبودهاند و برایشان اولویتی ندارد! واضح است وقتی مردم ببینند قرار است آزادی فردی آنها محدود شود نسبت به استقلال کشور تعصبی نخواهند داشت!
🔹وقتی ببینند قرار است کانالها و پیجها و امکاناتی که در فضای مجازی برایشان فراهم شده تا عدم رضایت خود را از سیاستهای نظام، سیاستهای اصل۴۴ قانون اساسی، خصوصیخواریها به نام خصوصیسازی، انتصابات قبیلگی و باندی، انتصاب وابستگان مدیران، تخلفات اعلام کنند، اما حالا بناست با طرح صیانت، این اعتراضاتی که منجر به عقبنشینی مدیران از تصمیمات نابجایشان شده، دیگر نباشد و نظارت مردمی خود به خود کنترل شود، این مردم نسبت به استقلال کشور رغبت نخواهند داشت و میبینید که حاضرند دادهها و اطلاعاتشان در فیسبوک و تلگرام و ... به سرویسهای امنیتی غربی فروخته شود اما دستگاه های داخلی به آنها دسترسی نداشته باشند!
🔸این عدم رغبت برای چیست؟ این بیاعتمادی از کجا نشات میگیرد؟ پاسخ روشن است. چون قانون و دستگاهها، علی الخصوص دستگاههای قضایی و امنیتی، خودشان را ملزم به تامین آزادی افراد که همان آزادیهای مشروع است، نمیکنند! برایشان آزادی افراد اولویتی ندارد! اهمیتی ندارد!
🔹در پایان؛ هر وقت فهمیدیم هدف #طرح_صیانت، سانسور #افکار_عمومی و جلوگیری از فشار #فضای_مجازی نیست و مسئولین نمیتوانند براحتی هر تخلفی کنند و هررانتی برای خانواده و بستگان و دوستان خود ایجاد کنند، آنوقت بااین طرح موافقیم! اما فعلاً مخالفیم چون به بهانه استقلال کشور، بناست #آزادی را مختل کنند. این آزادی مقدم است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 قبول؛ شما از #عدالتخواهی_کلی بگو نه مصداقی!
🔻از اینکه جناب #علی_اکبری ماهیت ضدعدالتخواهانه خود را بعد از حذف رحیمپور ازغدی، لواسانی امام جمعه لواسان و مطیعی بخاطر اشعار انتقادی، حالا آشکار کرد و صریحاً میگوید عدالتخواهی مصداقی برای ائمه جمعه ممنوع است بسیار خرسندیم! چون تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد!
🔹اولاً از خیل عظیم ائمه جمعه اگر روحیه انقلابی و استقلال سیاسی دارند درخواست میکنیم موضع خود را نسبت به کسی که علناً و صریحاً علیه حکم خدا، یعنی امر به معروف و نهی از منکر ایستاده، روشن کنند!
🔸ثانیاً، پر واضح است #عدالتخواهی_مصداقی نه خلاف شرع است نه خلاف قانون است و نه خلاف گفتمان امام و رهبری. رهبر انقلاب در پاسخ به دانشجویانی که گفتند "ما به مسئولین که نقد میکنیم از ما شکایت میکنند و محکوم میشویم" فرمودند مواظب قانوندانان قانونشکن باشید و عدالتخواهی مصداقی نکنید که گیر بیفتید!
🔹حال اگر بچه های عدالتخواه بعد از ۱۰،۱۵ رشد کردند و به قانون و مسائل حقوقی آگاه شدند و می دانند چگونه به منافع مفسدان و ساختارهای فسادآلود ضربه بزنند که ضربه نخورند، دیگر مصداقی ورود نکنند؟! از #هفت_تپه و #هپکو و رانت #ارز۴۲۰۰تومنی نگویند؟ از #هفت_سنگان و #قزل_قیه مستند نسازند؟
🔸یک عده که میخواهند خیال خودشان را با کلی گویی راحت کنند و با چند شعار "فساد بد است" و "مفسد اقتصادی اعدام باید گردد"، تکلیف را از روی خودشان بردارند مدام به این جمله رهبری متوسل میشوند که در جمعی خاص و مقطعی خاص گفته شد مصداقی عمل نکنید تا گرفتار نشوید تا اشتباه نکنید!
🔹اگر اساساً عدالتخواهی مصداقی خلاف شرع و قانون و منطق بود باید نهجالبلاغه حضرت امیرالمومنین(ع) را به طور کل سانسور میکردیم! چه آنجا که به اصحاب و یاران نهیب میزنند و نامهنگاری میکنند و اسامی افراد را با ذکر تخلفات و مفاسد یا کمکاری می برند! حضرت فقط در یک قلم آبروی عثمان بن حنیف را بخاطر حضور در مهمانی اغنیاء در ۱۴۰۰ سال برد!
🔸اگر عدالتخواهی مصداقی خطا بود که حضرت اباعبدالله علیهالسلام، علیه یزید نمی ایستاد و حضرت امام(ره) هم مقابل طاغوت فقط به توصیههای کلی و شعارهای زیبا بسنده میکرد و رنج زندان و تبعید را به جان نمیخرید و خود رهبری در چندین #نماز_جمعه از کوهخواریهای مشخص در مناطق تهران و شمال حرف نمیزد و ...! برخی متاسفانه نومن ببعض و نکفر ببعض شدهاند!
🔹ما امروز بجایی رسیدهایم که در برابر #قانوندانان_قانونشکن نه تنها نمیترسیم بلکه میایستیم و گردنشان را خُرد میکنیم! حالا اگر ما ضربه خوردیم و گردن ما را شکستند باز ضرر نکردیم! به فدای حضرت حسین علیهالسلام و فدای آرمانهای انقلاب؛ به فدای آزادی و عدالت؛ به فدای مظلومین و پابرهنگان! مگر جان ما چه ارزشی دارد؟! که از کشته شدن بترسیم؟ یا تبعید؟ یا زندان؟ یا شلاق؟! لا والله!
🔺در پایان؛ عالیجناب علیاکبری! ما هیچوقت از امثال حضرتعالی و خیلی از ائمه جمعه انتظار عدالتخواهی مصداقی و غریدن علیه فساد و تخلفات و اشرافیگری نداشتهایم! شما مرد باشید و فقط از عدالت و اهمیت عدالت حرف بزنید! فقط نهجالبلاغه و روایات و احادیث در مورد عدالت را پشت تریبون نماز جمعه از رو بخوانید. به اعتلای گفتمان کمک کنید مردم خودشان مصادیق را خواهند شناخت! ولی میدانیم به همین هم اعتقادی ندارید چون مشکل شماها، خود عدالت و عدالتخواهی است نه روش این و آن و عدالتخواهی مصداقی!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰آیا رهبری مخالف عدالتخواهی مصداقی است؟
🚨تقطیع بیانات رهبر انقلاب برای توجیه یک موضع غلط!
🔹پس از انتشار سخنان عجیب رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه مبنی بر ممنوعیت بیان مصداقی فساد در خطبههای نماز جمعه، برخی رسانهها برای اثبات درستی این گفته، بخشی از سخنان رهبری را به عنوان استناد مواضع او منتشر کردند. اما واقعیت ماجرا چیست؟
🔹این بیانات رهبر انقلاب مربوط به پاسخ ایشان به شکایت دانشجویی است که گفته بود در صورت مبارزه ما با فساد، دادستان علیه ما اقدام میکند و با ما از طریق قانونی برخورد میشود.
🔹رهبری در توضیح خواسته خود از دانشجویان درباره عدالتخواهی، میفرمایند که شما مصداقسازی نکنید که اولا شاید ادعای شما نادرست باشد و ثانیا «قانوندانانِ قانونشکن» نتوانند شما را گیر بیاندازند. در حقیقت توصیه رهبری برای عدم ورود مصداقی در برخی موارد فساد، به دلیل حفظ امنیت افشاگران فساد بوده است نه آن که از اساس مخالفتی با ذکر موردی فساد وجود داشته باشد.
🔹البته خط قرمز مبارزه مصداقی با فساد و افشاگری آن باید توجه به مسائل شرعی و اخلاقی باشد اما این به هیچ وجه معنای ممنوعیت ذکر مصداق را ندارد!
🔹بیان چنین سخنانی و انتشار ناقص بیانات رهبری، آن هم در شرایطی که دستگاههای تقنینی و قضائی کشور در حال تمهید پشتیبانیهای قانونی از افشاگران فساد هستند، نشانگر عمق فاصله این نگرش با واقعیتهای جاری است.
🔹ادعای ممنوعیت مبارزه مصداقی با فساد از سوی رسانههایی که سابقه انتشار صورت بانکی یک دستفروش و اسناد دارایی اهالی ده ونک را در کارنامه دارند نیز در نوع خود جالب توجه است.
✅ @Rajanews
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔰آیا رهبری مخالف عدالتخواهی مصداقی است؟ 🚨تقطیع بیانات رهبر انقلاب برای توجیه یک موضع غلط! 🔹پس از
این مطلب رجانیوز هم در ادامه مطلب قبلی، مطلب خوبیه.
https://eitaa.com/modaresian/4284
🔴 برخی برای توجیهِ سخنان آقای #علی_اکبری که گفته ائمه جمعه نباید #عدالتخواهی_مصداقی داشته باشند و ممنوع است به این سخنان امام(ره) استناد میکنند که امام گفته این مسائل را به خطبهها نکشانید؟
🔹سوال این است که شما عزیزان از کجا میدانید منظور امام(ره) از این اشکالاتی که نیاز نیست به خطبهها کشیده شوند چیست؟ آیا منظور امام سکوت در برابر ظلمهایی است که به مردم و اقشار گوناگون وارد میشود؟ آیا امام راحل، ائمه جمعه را به بیتفاوتی نسبت به #هپکو ها و #هفت_تپه ها دعوت میکند؟! کمی تعقل و تفکر در خواندن نظرات بزرگان و استناد به آنان نیاز است!
🔸دقت بفرمائید که نقد ناکارآمدیها و مفاسد و دردهای مردم، #خردهریز نیست! طبیعی است که هر اشکال خُرد و مسئله ناچیزی را درباره دستگاهها یا اشخاص نباید در تریبون نماز جمعه مطرح کرد. هیچ کسی داعیه ندارد که ائمه جمعه هر خطا و اشکال و اختلافِ کوچک و خردهریزی را در تریبونها فریاد بزنند! این انتظار درستی نیست که هر اِشکالی که بین دستگاهها و افراد وجود دارد در خطبهها بیان شود!
🔹واقعاً چرا فکر میکنید امر به معروف و نهی از منکر مسئولان و اصحاب قدرت و ثروت و ورود به مسائل و مصادیقی که بخشی از مردم گرفتار هستند یا یک قشری مثلاً کارگران یک شرکت (مثال هفت تپه یا هپکو) گرفتار هستند یا یک فساد و قاچاق بزرگی در میان است(قاچاق کالا بنادر و گمرکها یا کوهخواری و جنگلخواری و زمینخواریها که در شهرها زیاد است)، یا یک ناکارآمدی و ضعف مدیریتی وجود دارد(مثلاً کمبود یک کالا یا گرانی و..)، خردهریز و بیاهمیت است؟!
#داود_مدرسی_یان
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 برخی برای توجیهِ سخنان آقای #علی_اکبری که گفته ائمه جمعه نباید #عدالتخواهی_مصداقی داشته باشند و م
🔴 واقعاً اینها بیاهمیت است؟ خردهریز است؟!
🔸️رحیمپور ازغدی چه مورد خردهریزی را مطرح کرد که حذف شد؟ امام جمعه لواسان چه مورد بیاهمیت و خردهریزی را مطرح کرد که حذف شد؟! و ...
🔹️قبلاً هم عرض کردیم؛ جناب آقای علیاکبری؛ شما اگر حاضر نیستید وارد این مصائب و مصادیق شوید بگوئید کی از گفتمان عدالت حرف زدید؟ کی و کجا کلیات و ضرورت عدالت را تئوریزه و مطرح کردید؟
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 برخی برای توجیهِ سخنان آقای #علی_اکبری که گفته ائمه جمعه نباید #عدالتخواهی_مصداقی داشته باشند و م
نکته دیگر:
این بیانات حضرت امام(ره) در بین جمعی از روحانیون شیعه و سنی است.
بخونید حتماً نظرتان تغییر میکند. حضرت امام در این سخنرانی به مسائل مهمی اشاره میفرماید:
👇👇👇
http://www.imam-khomeini.ir/fa/C207_44318/_%d8%b1%d8%b3%d8%a7%d9%84%d8%aa_%d9%88_%d9%88%d8%b8%d8%a7%db%8c%d9%81_%d8%b1%d9%88%d8%ad%d8%a7%d9%86%db%8c%d9%88%d9%86%20#page250
🔴 این همان #عدالتخواهی_مصداقی است که رهبر انقلاب علنی به آن اشاره میکند بدون آنکه تشکیل پروندهای صورت گرفته باشد و دستگاه یا فردی محکوم شده باشد!
🔻خیلی تلویحی رهبری میگوید که #وزارت_اطلاعات میخواهد اینجا را اشغال کند و ساختوساز کند و ...!
🔹این مورد نشان میدهد حتی اگر در جایگاه رهبری باشی و دستور و فرمان بدهی، برخی دستگاهها و مدیران عمل نمیکنند لذا رهبری هم مجبور است برای جلوگیری از یک #زمین_خواری، بدینگونه وارد شوند و در تریبون علنی از یک زمینخواری بگویند تا جلویش گرفته شود!
❇️ بعد از طرح این مسئله در فضای عمومی توسط رهبر انقلاب، شهرداری تهران سریعاً وارد شد و الحمدلله جلوی این زمینخواری گرفته شد.
❇️ گاهی زمینخواری به بهانه اهداف مقدسی صورت میگیرد! ببینید شخص رهبری درباره کوهخواری و زمینخواری و جنگلخواری چه میفرماید: 👇
"دستگاههای مسئول باید قاطعانه با تعدی به جنگل ها به هر بهانه ای اعم از هتل سازی و جذب گردشگر و ساخت حوزه علمیه تا برخی توجیهاتِ به ظاهر قابل قبول ، مقابله کنند.
پدیده زمین خواری و اخیراً کوه خواری و ساخت و ساز در ارتفاعات را از دیگر مسائل رنج آور و اسف بار هستند. باید در قانون، اینگونه اقدامات جرم تلقی شوند و افراد سوءاستفاده کننده بی هیچ اغماضی مورد تعقیب قضایی قرار گیرند و اگر در دستگاهها نیز کوتاهی انجام گیرد، باید با عوامل این کوتاهی هم بشدت برخورد شود." ۱۸/۱۲/۱۳۹۳
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 چرا مدیران نباید بستگان خود را در مناصب بکارگیری کنند؟
🔹برخی برای توجیه انتصابات قبیلگی و خانوادگی در دستگاهها میگویند نباید شایستگی افراد فدای این افکار شود! اگر مسئول، فرزند یا همسر یا داماد و عروس خود را شایسته دید میتواند او را بکارگیری کرد. این افراد برای توجیه این مسئله به انتصابات معصومین علیهم السلام هم استناد میکنند که بله حضرت امیرالمومنین علیه السلام، فرزندان یا پسرعموهای خود را در فلان منصب، بکارگیری کردند. یا می گویند امکان دارد بستگان یک شخص شایسته و توانمند باشند آیا نباید از آنان استفاده کرد؟
🔸در پاسخ باید عرض کنیم که نباید برای مسئولین و مدیران مقام عصمت قائل شد و آنان را عاری از خطا و اشتباه دانست و به سلیم نفس بودن مدیران جمهوری اسلامی اعتقاد داشت! اینکه امام معصوم از منسوبین خود در مناصب استفاده کرده باشد او عاری از هر خطا و اشتباهی است و محل اشکال نیست(خاصه در زمانه ی قدیم که این انتصابات به لحاظ عُرفی هم مشکلی نداشت). اساساً این مقایسه مع الفارق و غلط است!
🔹ما معتقد به «عدم استفاده» از اشخاص شایسته نیستیم. اگر توانایی دارند طبق قانون، عادلانه و مانند همگان با آزمون و سیر قانونی جذب و منصوب شوند. بلکه منتقد به انتصاب افراد در مناصبی هستیم که #تعارض_منافع ایجاد می کند! تعارض منافع به شرایطی گفته می شود که یک شخص بر سر دوراهی منافع اجتماعی و مأموریت های سازمانی و از سوی دیگر منافع شخصی، خانوادگی، حزبی یا غیره قرار می گیرد.
🔸در واقع تأمین یکی از این منافع منجر به تأمین نکردن دیگری می شود. بنابراین وجود تعارض منافع لزوماً به معنای بروز فساد و به معنای مفسد بودن آن مدیر نیست. بلکه به معنای ایجاد شرایطی است که شخص برای انجام فساد انگیزه دارد و در نتیجه احتمال فساد نیز افزایش می یابد.
🔹تعارض منافع یکی از معضلات جدی در سراسر دنیاست. در همه کشورها، تعارض منافع به عنوان یکی از بسترهای اصلی فساد اقتصادی و تخلف اداری شناخته می شود لذا خیلی از کشورها سعی کرده اند با وضع و تصویب قوانین مناسب، تعارض منافع را مدیریت کنند و بستر شکل گیری فساد را از بین ببرند.
🔸ضررها و خسارت هایی که به اقتصاد و فرهنگ کشور، از جانب انتصابات قبیلگی و خانوادگی وارد می شود بسیار بسیار بیشتر از سودی است که ممکن است یک انتصاب براساس شایستگی بوده و مثلاً سود احتمالی به کشور برساند! کارشناسان و فعالان حوزه مبارزه با تخلفات و مفاسد اداری و اقتصادی، معتقدند برای جلوگیری از فسادها و خسارت های بزرگ، باید نقاط تعارض منافع شخصی، خانوادگی و قبیلگی را به شدت کاهش و به حداقل برسند.
🔹متأسفانه رتبه ایران در سطح جهان در شاخص «مدیریت تعارض منافع» رتبه بسیار پایینی است.(بالای 100، به نقلی رتبه 113). طرح «مدیریت تعارض منافع» برای رفعِ یکی از عوامل اصلی بروز تخلفات و مفاسد در بستر نظام اداری و حکمرانی کشور سالهاست مورد بحث کارشناسان است و مجلس یازدهم وعده تصویب آن را داده. اگر این طرح تصویب شود گامی بلندی در راستای حذف بسترهای فساد برداشته می شود.
🔸یکی از موفقیت های شورای شهر قبلی تهران که عمدتاً از اصلاح طلبان بوده اند تصویب طرح مدیریت تعارض منافع در شهرداری تهران بوده. با تصویب این طرح مدیران شهرداری تهران از انتصاب وابستگان خود(پدر، مادر، فرزند، همسر، داماد و عروس) ممنوع شده اند.(یکی دیگر از اقدامات ماندگار این شورا تصویب طرح شفافیت شهرداری تهران بوده.)
🔹انتظار می رود سایر شوراها در کلانشهرها و شهرهای متوسط هم به این سمت وسو حرکت کنند و با تصویب طرح های شفافیت و مدیریت تعارض منافع، هم جلوی فساد و تخلف را بگیرند هم زمینه را برای رشد و پیشرفت همه جانبه مهیا کنند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 این کلیپ زیبا را از سخنان ناب استاد رحیمپور ازغدی ببینید درباره #نماز_جمعه
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 استاندارد دوگانه اصولگرایان در باب احترام به علما!
🔹روزانه دهها یادداشت و توئیت انتقادی از رهبر انقلاب(که جدا از جایگاه رهبری، از مراجع عظام تقلید عالم تشیع هستند) میبینم. بعضاً امثال تاجزاده خیلی صریح و بدون کوچکترین ادب و احترامی هم در توئیتر رهبری را نقد میکنند. از نظر من نقدها هیچ اشکالی و مانعی ندارد و نباید پیگرد قضایی و امنیتی داشته باشد.
🔸اما چه شده که اینگونه علیهِ یادداشت محترمانهی یک جوان انقلابی نسبت به فرمایشات یکی از مراجع بزرگوار موضع میگیرند؟ دادستان یکجور، رئیس مجلس یکجور، برخی روحانیت و ائمه جمعه یکجور! در نظام اسلامی مگر بالاتر از رهبری داریم که میگوید مرا نقد کنید؟
🔹چرا مقابل "نقد مودبانه با صدسلام وصلوات" اینگونه موضع میگیرید؟ مقابل نقد بسیار صمیمانه و محترمانه کفن میپوشید اما چگونه مقابل اهانتهای صریح و زشتِ حسین قدیانی علیه علامه مصباح سکوت کردید و لام تا کام حرف نزدید؟! یادتان رفته نوچه قالیباف رکیکترین فحشها به عالم بزرگواری چون مرحوم علامه مصباح عزیز را علناً بارها تکرار کرد؟! این بود احترام به روحانیت؟
🔸آن جوان با لحنی ملتمسانه و مودبانه نوشت به محضر آیتالله صافی حفظهالله؛ این اصطلاح "قهر با دنیا" بهانه ۸ سال گذشته بود که گفتند ما با دنیا قهریم و اقتصاد کشور به این دلیل خراب شده. رفتند و با دنیا و جامعه جهانی(آمریکا!!!) آشتی کردند و کلی امتیاز دادند و هیچی هم نگرفتند!
🔹آیا گفتن این حرف اهانت است؟ چگونه وقتی ۸ سال مقابل رهبری بعنوان یکی از مراجع تقلید شیعه و ولی فقیه زمان ایستادند و علیه او گفتمان سازی کردند و دستورات و فرامینش را یک به یک در مَنقل انداختند سکوت کردید؟ آن شیخ که روزانه به رهبری جسارت میکرد مستحق شکایت که هیچ، یک تذکر نبود؟!
❇️ موجسواری رسانههای مدعی اصلاحات که تمسخر روحانیت و علما و مراجع و اهانت به مقدسات در کارنامه آنها مکرراً دیده میشود طبیعی است اما استاندارد دوگانه برخی روحانیون و اصولگرایان تعجببرانگیز است!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 طالبان الگوی دولتمردان جمهوری اسلامی!
🔹قابل توجه مسئولین، وزرا، استانداران، فرمانداران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران!
🔹مولانا نوراحمد اسلام جار، والی هرات، لیست اموال و داراییهای خود را اینگونه پشت تریبون اعلام میکند.
🔸آنوقت طبق مصوبه مجلس هشتم و مجمع تشخیص مصلحت نظام، لیست اموال مدیران جمهوری اسلامی محرمانه و امنیتی است و انتشار آن توسط رسانهها جرم است!!!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 آقای قالیباف؛ عدالتخواهی مصداقی خودت در مناظره یاد رفته؟
🔻مجدد درباره #عدالتخواهی_مصداقی!
🔻جناب قالیباف، از تریبون رسمی امروز گفت که رهبر انقلاب درباره گزارش یکی از کمیسیونهای مجلس تذکر دادند که: «شکایت به جا است نباید پیش از اثبات جرم موضوع را رسانهای میکردند دنبال کنید و به نحوی جبران شود».
🔹ما که نمیدانیم این نکته رهبری درباره کدام کمیسیون، کدام موضوع و کدام اشخاص است. شما از این جمله رهبری چه برداشتی دارید؟ مجدد بخوانید:«شکایت به جا است نباید پیش از اثبات جرم موضوع را رسانهای میکردند دنبال کنید و به نحوی جبران شود».
🔸البته آقای قالیباف خوب میداند این روزها درگیری رسانهای وعمومی بر سر عدالتخواهی مصداقی است. لذا این تذکر را به همین دعوای نامبردن از اشخاص ربط میدهد. از آقای قالیباف سوالاتی دارم. امیدواریم پاسخ دهند:
🔹اولاً خود شما چگونه در مناظرات انتخاباتی سال۹۶ پیش از اثبات جرم از مفاسد و تخلفات روحانی و جهانگیری گفتید؟ در محضر خدا و دهها میلیون نفر آبروی مومنین را بردی!
🔸ثانیاً انتشار فیلم و عکسِ دادگاههای اقتصادی و چهره متهمین قبل از اثبات جرم ومحکومیت چرا به دستور رهبری انجام میشود؟
🔹ثالثاً آیا نقد به ضعف مدیران وانتشار تصمیماتِ رانتی وتخلفات آنها و #فیشهای_نجومی و #املاک_نجومی و بکارگیری بستگان یاانتصابات ضعیف رامصداق این نکته رهبری میدانید؟
🔸رابعاً آیا شما پرسش از هر #پدیده_ضدعدالت(خواست رهبری) که توسط برخی مسئولین انجام میشود را ممنوع میدانید تا مثلاً در دادگاهی محکوم شود؟ به نظر شما "پیچیدن یک نسخه مطلق برای ممنوعیت ورود به همه مصادیق" جلوی هرگونه امر به معروف و نهی از منکر و تذکر و مطالبهگری را میگیرد؟
🔹اساساً شما تفاوت جرم مشهود یا نامشهود را میدانید؟ چگونه شرع و علما، تذکر عمومی و زبانی مردم به بدحجابان را جایز و گاهی امر و نهی را واجب می دانند اما شما تذکر و امر به معروف و نهی ازمنکر به فساد و تخلف محرز و علنی یک مدیر را ممنوع میدانید تا برود در دادگاه صالحه محکوم شود؟!
آقای قالیباف
🔸وقتی سابقه اکثر پروندههای بزرگ اقتصادی سالهای اخیر را میبینیم تا ورود افراد و جریانات مطالبهگر و عدالتخواه به این پروندهها نبود، تا بخشی از مستندات فساد این افراد و باندها منتشر نشد، قوه قضایی هم ورودی به این پروندهها نداشت و تا فشار رسانهای و عمومی نبود به نتیجه نرسیدند!
🔹برای ما و عموم مردم اثبات شده که مدیرانی که از خدا و شرع نمیترسند به شدت از فضای مجازی و افکار عمومی هراس دارند. ورود به مصادیق تا به نفع شما و فارسنیوز باشد انتشارموجودی حساب یک پیرمرد بیچاره هم جایز است اما وقتی نام معاون و قائم مقام و اطرافیان شما مطرح باشد ممنوع است!
🔸در پایان؛ این موضوع گسترده است و نمیتوان یک حکم کلی برای آن در نظر گرفت. بعضاً برخی مسائل را به نام افراد یا دستگاهی نمیتوان مطرح کرد،گاهی باید بااشاره باشد، گاهی طرح سوال و پرسش باشد، گاهی مطالبه باشد، گاهی امرو نهی باشد و ...؛ نمیتوان یک نسخه مطلق برای ورود به مصادیق پیچید. ما هم از ائمه جمعه هیچوقت انتظار نداشتیم اسم افراد را پشت تریبون بیاورند! آنچه مورد انتظار است ورود به مسائل و مصادیقی هست که مردم و اقشار مختلف درگیرش هستند. بطور مثال در ماجرای #هفت_تپه امام جمعه قبلی شوش و سابق اهواز حاضر نبودند در دفاع از کارگران حرفی در تریبون بزنند و در میدان کاری کنند. اما امام جمعه فعلی اهواز و حالا شوش می بینیم چگونه هم در تریبون هم در میدان عمل از کارگران دفاع کردند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 خبر دفاع از مظلومین و حمله به ظالمین و برخورد با سارقین چه سارقان داخلی، چه سارقان بینالمللی همیشه خوشحالکننده و امیدوارکننده است. مقابله با آمریکاییهای دزد یک نوع #عدالتخواهی_بینالمللی است. دم بر و بچ #سپاه_مقتدر گرم👌. روحتون شاد که روح ملت را با این اقتدار تازه کردید⚘
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 اظهارات #محمود_احمدی_بیغش نماینده شازند در مجلس،علیه آقای رئیسجمهور با دستاویز قرار دادنِ برخی اشتباهاتِ گفتاری رئیس جمهور که ناشی از حجم بالای کار شبانهروزی در ماههای اخیر بود، غیراخلاقیترین و زشتترین حربه تخریب #رئیسی بود. این نطق مصداق توهین بود و نشان از بیمایهگی و ناشی از بیمبنا بودن این نماینده بود!
🔹من که از همچی نطقی خجالت کشیدم و شرمنده آقای رئیسی شدم با این حجم از کار و تلاش شبانهروزی و حضور در مناطق و استانها!
🔸انشاءالله این اهانتها موجب دلسردی آقای رئیس جمهور نمیشود منتهی آقایون نماینده در مجلس و آقای قالیباف از شما انتظار میرود تذکر دهید و مدیریت کنید!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
ببینید این آمریکایی چجوری داره نگاه میکنه. 😅😅 دلم سوخت براش یهو 😅😅
فک کنم اولین بارش هس که یه پاسدار ایرانی رو میبینه. ترسیده بیچاره
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 چندمثال از #عدالتخواهی_مصداقی – 1
🔹موضوع عدالتخواهی مصداقی، در سالهای اخیر مورد بحث مجموعه و افراد مختلفی بوده. یک عده موافق و عده ای مخالفند. هرکدام هم برای اثبات نظر خود به بیانات رهبر انقلاب استناد می کنند.
🔸معتقدم تا عدالتخواهی مصداقی روی مسائل و پدیده ها و مصادیق اتفاق نیافتد نه عدالت به گفتمان تبدیل می شود و نه هم مشکلات و مصادیق حل خواهند شد. و البته معتقدم مهم تر از خود مصادیق، اصلاح رویه و مکانیزم و ساختارها و قوانین است. اما چگونه به اصلاح رویه و قوانین و ساختارها می رسیم؟ زمانی که مصادیق و دردها مطرح شوند و آنچه در میدان است روشن و شفاف شود.
🔹و باز از اصلاح رویه و قوانین، گفتمان سازی عدالت مهم تر است. اما چنانچه این مسیر یعنی از مصادیق شروع نشود و علل عقب ماندگی در عدالت مطرح نشوند و به مطالبه عمومی تبدیل نشود گفتمان هم ایجاد نخواهد شد!
🔸عموم مخالفین عدالتخواهی مصداقی، حرف شان این است که «اسم یک شخص قبل از اثبات جرم، رسانه ای نشود.» با استناد به همین جمله زیرآب اصل عدالت و عدالتخواهی و ورود به مصادیق و مسائل را هم می زنند. در این چند مطلب سعی می کنم مسائل و مصادیقی را طرح کنم که بگویم عدالتخواهی مصداقی فقط نام بردن از اشخاص قبل از اثبات جرم نیست!
🔹پرسش از #حقوق_های_نجومی یا #فیش_های_نجومی را می توان یکی از مصادیق مهمی دانست که طرح آن در رسانه ها و فضای مجازی نیازی به اثبات در دادگاه نداشت بلکه مطالبه عموم و رهبری این بود که هم گیرندگان حقوق های نجومی هم سرویس دهندگان را محاکمه کنند. مسئله هم اختلاف و فاصله طبقاتی بود. تبعیض و بی عدالتی بود.
🔸اینگونه نیست که فیش نجومی فلان مدیر را ما رسانه ای نکنیم بلکه از آقای دادستان خصوصی بخواهیم ورود کند، آن هم اگر دسترسی به دادستان داشته باشیم، اگر دادستان مصلحت بداند ورود کند؛ تازه دادستان می گوید این فیش طبق مقررات قانونی بوده لذا من نمی توانم ورود کنم!
🔹ضمن اینکه در هیچ کجای مبانی و مفاهیم اسلام، مبلغ دریافت حقوق افراد و دریافتی آنان از بیت المال و غنائم، مسئله پنهان و محرمانه ای نیست که انتشار آن خلاف شرع باشد! اساساً از وظایف حکومت، شفافیت اموال و دارایی ها و دریافتی های حاکمین، مدیران و مسئولان است. اینکه شفافیتی در کار نیست یعنی خلاف شرع و اسلام است! این حق الناس است که اموال و دریافتی مدیران شفاف و علنی باشد. متأسفانه در حال حاضر امکان دسترسی به فیش حقوق نهادهای اقتصادی و غیراقتصادی دولتی و حاکمیتی فراهم نیست. اگر شفاف بود آن موقع معلوم می شود که چقدر فیش نجومی داریم و خبر نداریم!!
🔸انتشار آن فیش ها با ذکر اسامی و عناوین مشخص کرد که ای داد! خیلی از نهادها و ادارات چه نهادهای حاکمیتی چه دولتی، به مدیران خود حقوق های نجومی می دهند. این پرداخت ها طبق قوانین و مصوبات پایین دست بود اما در تضاد با قوانین بالادستی! در تضاد با قانون اساسی! در تضاد با اسلام محمدی(ص)!
🔹با انتشار فیش های نجومی، مطالبه عمومی شکل گرفت و رهبر انقلاب هم چندین بار از دستگاه قضایی خواست که وارد شوند و برخورد کنند. رئیس دیوان محاسبات در مصاحبه ای از برگشت پول ها به بیت المال خبر داد البته قوه قضائیه در این زمینه محکم برخورد نکرد. تلاش هایی در مجلس برای تصویب برخی قوانین شکل گرفت.
🔻حال سوال این است؛ اگر آن فیش ها منتشر نمی شد هیچ تلاشی برای بازگردان اموال بیت المال و تغییر رویه و اصلاحات قانونی و بودجه ای شکل می گرفت؟ رهبری اطلاع پیدا می کرد که دستور دهد؟ رئیس دیوان محاسبات و سازمان بازرسی اطلاع پیدا می کردند که ورود کنند؟ مردم اطلاع پیدا می کردند که مطالبه کنند؟
🔻این یکی از مصادیقی است که نباید منتظر این و آن ماند؛ نباید مطالبه گری و عدالتخواهی را متوقف بر اقدام دادستان ها و عوامل نظارتی دانست وگرنه حرکتی برای برخورد و اصلاح رویه ها و رشد مردم برای مطالبه گری، شکل نخواهد گرفت!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 سیلی را آمریکاییها خوردند جیغ اصلاحطلبها بلند شده!
انگار اینها دردشون گرفته!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
خدا میدونه داغ تو هیچوقت سرد نشده و نمیشه... انتقام تو را هنوز نگرفتیم... و تا انتقام تو را نگیریم عزت ما تکمیل نمیشه...
#حاج_قاسم
چشم مخصوص تماشاست اگر بگذارند
و تماشای تو زیباست اگر بگذارند
من از اظهار نظرهای دلم فهمیدم
عشق هم صاحب فتواست اگر بگذارند
دل سرگشته من این همه بیهوده مگرد
خانه دوست همین جاست اگر بگذارند
سند عقل مشاع است اگر بگذارند
عشق اما فقط از ماست اگر بگذارند
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حجت الاسلام جواد سلیمانی امام جمعه لاهیجان:
🔺در نماز جمعه ای که درد مردم گفته نشود، در نماز جمعه ای که به مشکلات مردم ورود نشود، نماز جمعه ای که مسئول بی خیال را به استیضاح نکشاند؛ این نماز جمعه نیست، نمایش است. تو این نمایش مردم شرکت نکنید. نماز جمعه اهرم نیرومند برای حل مشکلات مردم است. نماز جمعه تقویم شمار تاریخ نیست.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 وزیر نفت به جای محاکمه، شاکی شد!
🔻 فرصت اصلاح رویه و جلوگیری از استخدامهای رانتی از دست نرود...
🔹وزارت نفت از خانم خبرنگار "عاطفه اسماعیلی" بعلت انتشار "استخدام رانتی و غیرقانونی وزارت نفت با مُهر محرمانه" شکایت کرده است! به چه اتهامی؟ به اتهام انتشار اسناد محرمانه! یعنی جای شاکی و متشاکی عوض شده! بجای مفسد و رانتخوار، سوتزن محاکمه میشود!
🔸سوال؛ چرا روی امثال دستور استخدام رانتی دختر آقای #سنگدوینی و #پیام_کهتری_انور، #مهر_محرمانه زده شد؟ برای پوشاندنِ فساد و رانت روی این مدل مکاتبات مهر محرمانه میزنند تا بدین حربه جلوی انتشار مکاتبات توسط خبرنگاران و رسانهها را بگیرند! یعنی سوءاستفاده از عنوان طبقهبندی اطلاعات!
🔹به نظر حقیر که اطلاعاتی درباره عزل و نصب های عجیب و غریب وزارت نفت ذیل آقای اوجی طی یکی دوماه اخیر دستگیرم شده، جناب وزیر نفت به تنهایی برای زمین زدن دولت آقای رئیسی کافی است! بکارگیری دختر #سنگدوینی و ماجرای #پیام_کهتری_انور بصورت غیرقانونی و با مهر محرمانه و حقوق ۳۲میلیونی غیرقانونی و حالا شکایت از خبرنگاران به اتهام انتشار اسناد محرمانه، نه فقط مردم را به دولت بدبین میکند بلکه این اتفاقات، موجبات ناراحتی و سرخوردگی هواداران آقای رئیسی را هم فراهم کرده است! از کجا معلوم موارد دیگری در کار نیست و افشا نشده؟
🔸اگر بناست آقای رئیسی زمینه های فساد را از بین ببرد همین مسئله نقطه آغاز است. اگرچه "لغو استخدام" دختر نماینده پیام خوبی را به جامعه منتقل کرد اما از دو جهت، مدعی العموم باید با آقای اوجی شخص وزیر نفت و معاونتهای مربوطه، برخورد کند: اول؛ سوءاستفاده از اصل محرمانگی برای پوشاندن رانتهای استخدامی، دوم؛ خود این استخدام رانتی.
🔹رئیس جمهور باید بداند که کارهای بزرگ از همین مسائل و مصادیق به ظاهر کوچک شروع می شود! باید برای تغییر رویه و اصلاح ساختار و قوانین از همین مصداق شروع کرد. یعنی برای همیشه اصل محرمانگی برای مکتوبات استخدامی وزارتخانه ها، سازمانها و ادارات حذف شود و #شفافیت نهادینه شود. مردم باید در جریان این استخدام ها و نامه نگاری ها قرار بگیرند و رسانهها بدون محدودیت بتوانند مکتوبات را منتشر کنند.
🔸این همان #مبارزه_با_فساد قبل از شکل گیری است. این همان از بین بردن زمینه های جرم است. این دست گذاشتن روی گلوگاه های فساد است. وقتی این چنین امکانی برای وزیر نباشد که به نماینده امتیاز بدهد، مطمئن باشید جناب نماینده هم بر سر ضعف ها و مشکلات وزارتخانه چشم نمی بندد و معامله نمی کند! باید زمینه معامله کردن را از بین برد!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 حاج آقا #علی_اکبری بخشی از گفتههای قبلی خود را اصلاح کرده. اما گیر اساسی است. نه عملکرد درستی درباره عدالتخواهی دارد نه مبانی و ایده و چارچوب صحیحی دارد!
جالب است میگوید یک کسی با خانواده و زن و بچه به #نماز_جمعه آمده، نباید خاطرش مکدر شود. 😐
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3