به نام خدا
با سلام و عرض ادب
کانال مدیریت تحوّل علوم انسانی با هدف اطلاعرسانی همایش «مدیریت تحوّل علوم انسانی» که پاییز سال 1402 در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار خواهد شد، تاسیس شده است. مدیریت تحوّل علوم انسانی یکی از کمیسیون های «هفتمین کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی» است که به مباحث کلان مدیریت و حکمرانی علوم انسانی نظر دارد.
افزون بر اطلاعرسانی همایش مذکور، مطالبی مرتبط با مسئله مدیریت تحوّل علوم انسانی ـ به ویژه مقالات دوره های گذشته ـ و معرفی سایر آثار مرتبط، در این کانال انجام خواهد شد.
امید است این همایش و ارتباطات علمی که ان شا لله پیرامون این همایش شکل خواهد گرفت، در راستای ارتقای وضعیت مدیریت و سیاست گذاری علوم انسانی راهگشا باشد.
آدرس کانال مدیریت تحوّل علوم انسانی در پیامرسان ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/4254662924Cc830cd6390
آدرس کانال مدیریت تحول علوم انسانی در پیامرسان بله👇
https://ble.ir/modiriat_tahavvol
هفتمین کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی آبان ۱۴۰۲ با مشارکت پژوهشگاهها، دانشگاهها و مؤسسات علمی داخلی و خارجی برگزار خواهد شد. مسئولیت کمیسیون مدیریت تحول علوم انسانی این دوره با «دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی» و «فرهنگستان علوم اسلامی قم» است.
رئیس کمیسیون: حجتالاسلام والمسلمین دکتر علیرضا پیروزمند/ استادیار دانشکده مدیریت راهبردی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی
دبیر کمیسیون: حمید ابدی مرزونی/ دانشجوی دکتری مدیریت راهبردی دانش، دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملّی و تحقیقات راهبردی
آشنایی با محورهای فراخوان و اعضای کمیته علمی کمیسیون:
https://yun.ir/tahavvol010906
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
www.scih.ir
@icihch
مقاله 1.pdf
339.3K
◀️مقاله هفته
1️⃣درآمدی تاریخی بر تاسیس دانش پشتیبان مدیریت تحوّل علوم انسانی
✍️نویسندگان: حمید ابدی ـ علیرضا پیروزمند
چکیده مقاله
در این پژوهش ماجرای تاریخی تحول علوم انسانی پس از انقلاب اسلامی روایت شده و مواجهه منتقدانه و تحول خواهانه با علوم انسانی مدرن، در قالب سه دوره تاریخی بررسی شده است. از اعلام «انقلاب فرهنگی» تا اعلام «نهضت نرم افزاری» (1379-1359) دوره نخست درنظر گرفته شده است که با ظهور و نشاط ایده های تحول خواهانه دینی در سال های آغازین انقلاب شروع شد، ولی بنا به دلایلی، درنهایت، به سیطره نگرش های پوزیتیویستی بر دانشگاه ها ختم شد. در دوره دوم (1388-1379)، به تأثیرات و بازتاب های طرح گفتمان نهضت نرم افزاری ازسوی رهبر معظم انقلاب بر فضای علمی دانشگاه های کشور و نضج یافتن مجدد جریان تحول علوم انسانی در کشور اشاره شده است. در بررسی این دوره، هم به تلاش های سلبی در «نقد فلسفه و معرفت شناسی علوم انسانی غربی» و هم به تلاش های ایجابی برای تبیین «مبانی و مبادی علوم انسانی اسلامی» پرداخته شده است. در بررسی دوره سوم (1398-1388)، با اشاره به ریشه های تئوریک و فکری فتنه 88، توضیح داده شده است که چگونه این واقعه سیاسی موجب شد «علوم انسانی غربی» به مثابه یک «چالش استراتژیک» در اداره کشور موضوعیت یابد و وجه انضمامی، عملی و تجویزی علوم انسانی به صورت برجسته تری موردتوجه واقع شود. پس از طرح و بررسی تجربه نهادسازی و سندنگاری مدیریت علم جمهوری اسلامی در دوره سوم، به دلالت های برآمده از تجربه تاریخی این ادوار سه گانه پرداخته شده است...
◀️معرفی کتاب
1️⃣چهارچوبی برای سیاستگذاری علم: تعامل علوم طبیعی و علوم انسانی
✍️نویسنده: محمدرضا قائمی نیک
گزارشی کوتاه از کتاب👇
کتاب شامل دو بخش اصلی «تعامل علوم طبیعی و علوم انسانی در جهان غرب» و «تأملاتی درباره تعامل علوم انسانی و علوم طبیعی در جهان اسلام» و یک نتیجهگیری است. در بخش اول، با اشارهای به نگاه یونانی به علم، بر دلایل و شرایط گسست دورۀ رنسانس از پارادایمِ علمیِ قرون وسطی تاکید شده و پس از آن، در فصول بعدی، دورۀ شکلگیری علوم طبیعی و انسانی با تاکید بر مسئلۀ اصلی کتاب، یعنی تعامل و رابطۀ علوم طبیعی و علوم انسانی تا سدۀ بیستم بررسی شده است.
در بخش دوم، این مسئله در جهان اسلام بازخوانی شده و با تاکید بر دورۀ ظهور اسلام تا سدۀ ششم، اوجگیری فعالیت علمی مسلمین ترسیم شده است. پس از آن، به شاخههای مختلف علوم اسلامی اشاراتی شده و در نهایت با تاکید بر حکمت متعالیه، وضعیت فعلی فعالیت علمی در جهان اسلام را در کتاب میتوانیم ملاحظه کنیم.
در بخش نتیجه گیری، نویسنده بر ضرورتِ احیاء علوم اسلامی و توجه به رابطۀ علوم طبیعی و علوم انسانی، مخصوصاً در قلمرو اجتماعیات تاکید ورزیده و آنرا مقدمۀ شکلگیری قلمرو سیاستگذاری علم در جهان معاصرِ اسلامی میداند.
بهلحاظ روششناسی نیز نویسنده در این کتاب نه از روشهای غربی نظیر تحلیل گفتمان یا پارادایم و نظایر آنها بلکه از روششناسی بنیادین که سعی دارد نحوۀ تکوین نظریات علمی را بر مبنای حکمت اسلامی توضیح دهد، بهره برده است.
منبع: خبرگزاری مهر
محورهای علمی پذیرش مقالات در همایش «مدیریت تحوّل علوم انسانی» به شرح زیر است👇
موضوع ویژه:
حکمرانی مشارکتی در تحوّل علوم انسانی
محورها:
1ـ الگوی حکمرانی مشارکتی در تحوّل علوم انسانی
1ـ1ـ الگوی نقشآفرینی حاکمیت در حکمرانی مشارکتی تحوّل علوم انسانی
1ـ2ـ الگوی نقشآفرینی نهاد علم در حکمرانی مشارکتی تحوّل علوم انسانی
1ـ3ـ الگوی نقشآفرینی مردم در حکمرانی مشارکتی تحوّل علوم انسانی
1ـ4ـ الگوی روابط میان «حاکمیت، نهاد علم و مردم» در تحوّل علوم انسانی
1ـ5ـ مدیریت شبکهای تحقیقات در علوم انسانی
1ـ6ـ الگوی مدیریت داده، اطلاعات و دانش معطوف به تحوّل علوم انسانی
1ـ7ـ دانشِ پشتیبان مدیریت تحوّل علوم انسانی
2ـ ارزیابی تجربه جمهوری اسلامی در مدیریت تحوّل علوم انسانی (با تاکید بر مسئله حکمرانی مشارکتی علوم انسانی)
2ـ1ـ ارزیابی عملکرد مراکز متولّی تحوّل علوم انسانی
(شورای عالی انقلاب فرهنگی، با تاکید بر شورای تحوّل علوم انسانی؛ مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و شورای عتف؛ سازمان سمت؛ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ حوزههای علمیه و مراکز و موسسات حوزوی؛ تجربهکاوی و استخراج دلالتهای سیاستی از دانش ضمنی مدیران و مراکز فعال در زمینه تحوّل علوم انسانی)
2ـ2ـ ارزیابی کاربست عملی الگوهای تجربهشده
2ـ3ـ فراتحلیل الگوهای مدیریت تحوّل علوم انسانی
3ـ ارزیابی تجربه جهانی در حکمرانی مشارکتی علوم انسانی
3ـ1ـ ارزیابی تجربه جهانی در نقشآفرینی حاکمیت در حکمرانی مشارکتی علوم انسانی
3ـ2ـ ارزیابی تجربه جهانی در نقشآفرینی نهاد علم در حکمرانی مشارکتی علوم انسانی
3ـ3ـ ارزیابی تجربه جهانی در نقشآفرینی مردم در حکمرانی مشارکتی علوم انسانی
3ـ4ـ ارزیابی تجربه جهانی در روابط میان «حاکمیت، نهاد علم و مردم» در مدیریت علوم انسانی
4ـ الگوی مدیریت راهبردی علوم انسانی در تراز انقلاب اسلامی
1-4- ارزیابی تحلیلی میزان کارآمدی اسناد بالادستی مرتبط با تحوّل علوم انسانی
2-4- ارزیابی میزان کاربست عملی تولیدات علوم انسانی انسانی در عرصههای مختلف اداره کشور
3-4- ارزیابی وضعیت پشتیبانی اقتصادی و بودجهای مراکز و موسسات فعّال در زمینه تحوّل علوم انسانی
4ـ4ـ نیازمندیهای کلان(فرارشتهای) دانشی علوم انسانی در گام دوّم انقلاب اسلامی
4ـ5ـ الگوی سیاستگذاری و برنامهریزی تحوّل علوم انسانی
4ـ6ـ الگوی سازماندهی تحوّل علوم انسانی
مقاله 2.pdf
251K
◀️مقاله هفته
2️⃣تحلیلی جامعهشناختی از علت تداوم رویکرد پوزیتیویستی به علوم انسانی در ایران و عدم شکلگیری علم دینی و بومی
✍️نویسنده: محمدتقی موحدابطحی
چکیده مقاله
این مقاله میکوشد با تحلیلی جامعهشناختی و با تکیه بر رویکرد ترکیبی ساخت و عامل، به این دو سوال پاسخ دهد که:
الف) چرا با گذشت چند دهه از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و حساسیتهایی که به حضور رویکرد پوزیتیویستی در جامعه علمی وجود داشته است، هنوز این نگاه به علم در کشور سیطره دارد؛
ب) با وجود اقداماتی که به ویژه در سه دهه اخیر در زمینه تولید علم دینی و بومی انجام شده است، چرا هنوز، چنین فعالیتهایی در کشور به ثمر ننشسته است؟
نتایح این تحقیق نشان میدهد که در خوشبینانهترین حالت، بازتولید تلقّی پوزیتیوستی از علم در فضای آموزشی، پژوهشی، برنامهریزی و اجرایی کشور، نه به صورت آگانه و با قصد و نیت توسط نظام حاکم، بلکه به صورت ناآگاهانه و از طریق عمل در ساختارهای موجود انجام میگیرد و از سوی دیگر، مواجهه صرفاً فلسفی با بحث علم دینی و بومی و بیتوجّهی به ابعاد جامعهشناختی و سیاستگذاری آن، مانع عمده بر سر راه شکلگیری علم دینی در کشور است.
◀️معرفی کتاب
2️⃣علم و پژوهش و سیاستهای پژوهشی
✍️نویسنده: رضا داوری اردکانی
گزارشی کوتاه از کتاب👇
در این رساله به سیاست های آموزشی پرداخته نشده است.در آغاز این پژوهش گله شده است که ما کمتر به وضع علم و پژوهش می اندیشیم و می پنداریم هر کس که درس خوانده است و به خصوص کسی که شغل پژوهش دارد، به شرایط پژوهش و امکان پژوهش و پیشرفت آن آگاهی دارد.
تا یکی دو دهه اخیر مطالعات درباره علم در کشور ما هیچ جایگاهی نداشت و گمان می کردند که هر کس دانشمند تر است یا مقالات بیشتری دارد جایگاه پژوهش و راه پیشرفت آن را می شناسد.
البته ممکن است دانشمندی بدون مطالعه درباره وضع تاریخی علم و شرایط پیشرفت آن ذوق و درایت کافی برای فهم و درک این شرایط ذاشته باشد اما مدیریت علم و پژوهش یک رشته علمی برآمده از فلسفه و تاریخ علم و جامعه شناسی و ادبیات و مطالعات فرهنگی است و البته به عقل تاریخی هم بستگی دارد و این عقل تاریخی درد بزرگ جهان اندیشناک توسعه است که مجال شرح ان اینجا نیست.
به هر حال این مطالعات در جامعه ما سابقه کم و کوتاهی دارد.این کتاب به بررسی این مهم می پردازد.
منبع: کتاب فردا
مدیریت تحوّل علوم انسانی
موضوع ویژه: حکمرانی مشارکتی در تحوّل علوم انسانی محورها: 1ـ الگوی حکمرانی مشارکتی در تحوّل علوم ا
👆👆👆
اساتید، نخبگان و پژوهشگران ارجمندی که در صدد ارایه مقاله در همایش «مدیریت تحوّل علوم انسانی» هستند، با مراجعه به فهرست محورهای ارایهشده، نسبت به انتخاب عنوان و ارایه چکیده در موعد مقرر اقدام نمایند.
مهلت ارسال چکیده مقالات: اول اسفند 1401
20160911134512-9897-148.pdf
1.42M
مقاله هفته
3️⃣درآمدی بر نظریه مدیریت تحول در علوم انسانی(با تأکید بر نقش محوری عوامل جامعه شناختی)
✍️نویسندگان: مسعود آذربایجانی ـ سیدمحمدحسین کاظمینی
بخشی از چکیده مقاله👇
نوشتار حاضر تلاش می کند با نگاهی اجمالی به نظریات پیشرفت علم در ادبیات موجود، با رویکردی قیاسی استقرایی و با استفاده از روش های فراتحلیل، نظریه مدیریت تحول در علوم انسانی را تبیین کند. در این نظریه چهارچوب کلان، عناصر کلیدی و مؤثر در تحول علوم انسانی احصاء و با اولویت سنجی و وزن دهی هر کدام، چگونگی ترابط و تأثیر و تأثر آنها بر یکدیگر در راستای تحول در علوم انسانی بررسی می شود. عوامل جامعه شناختی، یعنی نهادهای سیاست، اقتصاد، تعلیم و تربیت و رسانه در سپهر ارزش های دینی و اصول عقلانی مهم ترین عوامل تأثیرگذار در مدیریت تحول علوم انسانی به شمار می آیند.
image_2023-01-13_15-57-53.png
256.9K
معرفی کتاب
3️⃣تحوّل در علوم انسانی(دوره سه جلدی)
گروهی از نویسندگان
گزارشی کوتاه از کتاب👇
این کتاب گزارشی از همایش «تحول در علوم انسانی بزرگ داشت دهمین سال گرد ارتحال استاد سید منیر الدین حسینی الهاشمی» که به همت «فرهنگستان علوم اسلامی» قم و همکاری «دانشگاه تهران» در تاریخ 21 اردیبهشت 1390 در تالار «علامه امینی» دانشگاه تهران برگزار شد، ارایه داده است.
حاصل کار این همایش در یک مجموعه سه جلدی فراهم شده است.
جلد اول این مجموعه شامل سخنرانی ها و میزگرد های این همایش است. در این مجموعه سخنان اساتیدی چون رضا داوری اردکانی، آیت الله حائری شیرازی، حجت الاسلام اکبر رشاد،استاد میر باقری، سعید زیباکلام، محسن غرویان، محمد جواد ارسطا، مسعود درخشان، جمیله علم الهدی بیان شده است.
جلد دوم این مجموعه شامل مجموعه مقالات این همایش است. در این مجموعه نوشتارهایی از اساتیدی چون استاد میرباقری، علیرضا پیروزمند، سعید زاهد زاهدانی، احمد رهدار، محمد تقی موحد ابطحی، عبدالعلی رضایی، مصطفی جمالی، محمد رضا خاکی، سید مهدی رضوی، یوسف حسین نژاد و ... آورده شده است.
جلد سوم این مجموعه شامل مجموعه دیدار ها و مصاحبه های قبل از همایش با اساتید مختلف علوم انسانی کشور است. در این مجموعه سخنان اساتیدی چون آیت الله مصباح یزدی، آیت الله جوادی آملی، آیت الله حائری شیرازی،استاد میرباقری، حمید پارسانیا، مهدی هادوی تهرانی، ابراهیم فیاض، حسین کچوئیان، خسرو باقری، موسی نجفی و ... بیان شده است.
منبع: کتاب فردا
آدرس کانال مدیریت تحول علوم انسانی در پیامرسان ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/4254662924Cc830cd6390
یکی از لوازم ارتقای حرکت جوامع علمی، بازخوانی مستمر و بازاندیشی راه طی شده است. کمیسیون «مدیریت تحوّل علوم انسانی» با توجّه به اینکه معادلی در رشتههای دانشگاهی نداشته، طی شش دوره گذشته کنگره بینالمللی علوم انسانی، مسیر تکوین یک حوزه مطالعاتی را طی نموده است. محورهای تعیینشده و مقالات ارایهشده به مرور هندسه یک حوزه مطالعاتی را نمودار ساختهاند. بررسی تجربه راه طی شده در این زمینه، میتواند در ترسیم افق آینده این موضوع، کمککننده باشد.
به همت دکتر سید محمدتقی موحدابطحی، از اعضای شورای علمی کمیسیون مدیریت تحوّل، در هفتههای آتی، نگاهی خواهیم داشت به مقالاتی که در ادوار گذشته کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی ارایه شدهاند.
فهرست کاملی از عناوین مقالات در فرسته بعد👇 آورده شده است.
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/4254662924Cc830cd6390
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در بله👇
ble.ir/join/YmExOGViYj
فهرست کامل مقالات کمیسیون مدیریت تحول علوم انسانی در شش دوره گذشته👇
اولین کنگره
1. غلامرضا جلالی/ پارادایم نوین تقسیم علوم در ایران
2. حسین حیدرپور/ فرآیند اجرایی “تولید علوم انسانیِ اسلامی” از منظر مقام معظم رهبری
3. فرزانه شکری و عنبر شکری/ تولید علوم انسانی اسلامی بر اساس بازتعریف دانشگاه اسلامی
4. دکتر سید مهدی طاهری/ استاندارد آر. دی. ای. و بازنمایی شبکه دانش بافت انتشارات اسلامی: لزوم بازنگری و بومی سازی
5. مریم محسنی/ دانشگاه اسلامی و شاخصه های آن از دیدگاه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
6. الهه ودودی/ بررسی چالش ها و نارسایی های تولید دانش و آموزش عالی در حوزه علوم انسانی
7. دکتر محمد هادی یعقوب نژاد/ الگویی نوین در مدیریت دانش انسانی – اسلامی
8. محمدهادی یعقوب نژاد/ طبقه بندی علوم و چالش های فرارو
دومین کنگره
1. مسعود آذربایجانی، سید محمدحسین کاظمینی/درآمدی بر نظریه مدیریت تحول در علوم انسانی (با تأکید بر نقش محوری عوامل جامعه شناختی)
2. عبدالعلی رضایی /تبیین و ترسیم چرخه مدیریت تولید علوم انسانی ـ اسلامی با رویکرد الگوی مدیریت شبکه ای
3. محمد فتحعلی خانی، محمدامین هنرور/تحول در نظام تولید علوم اجتماعی چهارچوبی برای تحلیل
4. زکیــه مؤمن/الگوی سیاستگذاری علم و فناوری با توجه به نقشه راه تمدنی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت (از منظر مقام معظم رهبری)
سومین کنگره
1. عبدالحسین خسروپناه/علوم انسانی: چیستی، ساحت ها و فرایندهای تحول در آن
2. علی اصغر خندان/طراحی ارکان و شاخص های کمی برای علوم انسانی اسلامی مبتنی بر تقریر غایت گرایانه ی استاد مطهری از علم دینی و بررسی تاثیر آن در تحول علوم انسانی
3. محمود حکمت نیا/تغییر و ساخت و تفکیک آن از شناخت به عنوان راهبرد تحقق علوم انسانی اسلامی
4. غلامرضا گودرزی/ اولویت بندی الزامات مدیریت تحول علوم انسانی مبتنی بر مدیریت راهبردی اسلامی و ایرانی
5. سیدامیر سخاوتیان، محمد باقر عباسی/مدیریت تحولات علوم انسانی در آرا و اندیشه های امام خامنه ای (حفظه الله)
6. محمدحسین گلکار/مدل سازی سیستمی دینی مهم ترین مؤلفه اسلامی سازی علوم انسانی
7. عبدالصمد عالی نژاد/الگویی از اسلامی سازی علوم دیدگاه شناسی قرآن کریم در دانش آینده پژوهی
8. مهدی کاکایی/گزارشی از یک روش آزمایش شده در تحول علوم
چهارمین کنگره
در چهارمین کنگره این کمیسیون مقالات پذیرفته شده نداشته است.
پنجمین کنگره
1. سید جواد رضایی ، علیرضا پیروزمند ، ابوطالب شفقت /تبیین تحول علوم انسانی از منظر حجتالاسلام والمسلمین سید محمدمهدی میرباقری
2. حمید ابدی مرزونی ، علیرضا پیروزمند /درآمدی تاریخی بر تأسیس دانش پشتیبان مدیریت تحول علوم انسانی
3. علیرضا پیروزمند ، حسن چکنی /فرایند برنامهای پالایش، پیرایش و پیدایش در تحول علوم انسانی
4. عباس چهاردولی ، علیرضا پیروزمند ،حسین تاج آبادی ، حمیدرضا رضایی ، حسین عسکری /ارزیابی انتقادی عمدهترین الگوها و نظریههای کاربردیسازی علوم انسانی موجو
5. اصغر باقرزاده ، علی محمد احمدوند ، نبی الله دهقان ، محمدابراهیم سنجقی ، کاظم دهقان ده جمالی /نظریۀ مدیریت دانش اسلامی؛ تبیین مبانی و اصو
6. علیرضا پیروزمند ، احمدرضا حجازی /الگوی تحول علوم انسانی
7. مریم مغفوری فرسنگی ، سوسن کشاورز ، اکبر صالحی ، نعمت الله موسی پور /شناسایی شاخصهای بومیسازی علوم انسانی اسلامی بر بنیاد نظرهای نظریهپردازان بومیسازی و اسلامیسازی
ششمین کنگره
1. سعید وکيلي ؛ طراحی گامهای تحوّل در علوم انسانی و سازماندهی این تحوّل
2. مصطفي جمالي ؛ بررسی تجربه جمهوری اسلامی ایران در مدیریت تحوّل علوم انسانی با تاکید بر اسناد بالادستی
3. علیرضا پیروزمند ـ حمید ابدی مرزونی ؛ مدیریت راهبردی دانش به مثابه علم پشتیبان مدیریت تحوّل علوم انسانی (چرایی، چیستی، چگونگی
4. محسن جاجرمیزاده ـ هادی رزمجوئی ؛ امکان، ضرورت و بایستههای سیاستگذاری تحول علوم انسانی با تحلیل و ارزیابی دوگانه پروسه ـ پروژه
5. سیدمحمدتقی موحّد ابطحی ؛ الزامات نهادی مدیریتی تحوّل علوم انسانی در گام دوم انقلاب تحلیلی بر مبنای عقلانیت نقاد
6. حمیدرضا صناعی ـ علیرضا پیروزمند ؛ گزارش و ارزیابی عملکرد شورای تحول و ارتقای علوم انسانی
7. محمّدجواد نصراللهزاده ؛ حکمرانی علوم انسانی در گام اوّل انقلاب با تاکید بر منظومه بیانات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی
8. محمدصادق احمدی ؛ تحول علوم انسانی از منظر مقام معظم رهبری (دام ظله الوارف) (ضرورتها، چالشها، بایستهها
9. محمد حسین علیخانی مهرجردی ـ علیرضا پیروزمند؛ بررسی سازوکار مدیریت جهانی شبکه تحقیقات
10. بهروز کاملی، عباس چهاردولی، حمید ابدی؛ گونهشناسی عناصر اکوسیستم دانش و رتبهبندی اهمیت آنها در راستای مدیریت تحوّل علوم انسانی بر اساس مرور سیستماتیک، فراترکیب و تحلیل شبکه
04 مقاله.pdf
872.2K
مقاله هفته
4️⃣ارزیابی وضعیت حکمرانی پایدار در شورای تحوّل علوم انسانی در چارچوب بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی
✍️نویسنده: ایمان عرفان منش
بخشی از مقاله👇
تاکنون در ایران عمدۀ تلاش های صورت گرفته برای تحول علوم انسانی فاقد معیارهای عملی برای سیاستگذاری علمی و حکمرانی در عرصۀ علوم انسانی بوده اند. به طور مشخص، یکی از سازمان های علمی متولی این مهم، "شورای تخصصی تحول و ارتقای علوم انسانی" بوده است که در جلسۀ 612 شورای عالی انقلاب فرهنگی در تاریخ 88/7/21 تصویب و تأسیس شده است. اکنون با گذشت حدود 21 سال از راه اندازی این شورا، به نظر شایسته است که ارزیابی علمی از وضعیت این شورا، نه از منظر حاکمیتی، بلکه از منظر حکمرانی انجام شود. مطرح شدن بیانیۀ گام دوم انقلاب اسلامی از سوی رهبر انقلاب اسلامی، مطالبات و الزاماتی را برای عرصۀ علم ایجاد کرده است. در مجموع، این مطالعه تلاش می کند نوعی وضع شناسی و آسیب شناسی سازمان علمی نسبت به شورای تحول علوم انسانی انجام دهد؛ این ارزیابی بر اساس ضرورت چرخش نگاه از وضعیت کنونی به سمت ادبیات حکمرانی در عرصۀ علوم انسانی پیگیری می شود.
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/4254662924Cc830cd6390
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در بله👇
ble.ir/join/YmExOGViYj
معرفی کتاب
4️⃣الگوهای کلان تولید علوم انسانی اسلامی در بستر انقلاب اسلامی
نشر: آفتاب توسعه
✍️نویسنده: سید مهدی موسوی
معرفی👇
این کتاب در سه بخش و چهارده فصل سامان یافته است و کوشش دارد تا علاوه بر بیان تطورات تاریخی علوم انسانی در برخی از مقاطع تمدن اسلامی و تمدن غرب، گزارشی از آراء و الگوهای سیزده نفر از اندیشمندان و متفکران مسلمان ایران و جهان اسلام را ارائه دهد که به نوعی با گفتمان انقلاب اسلامی قرابت دارند.
در بخش اول از منظری خاص به تاریخ تطور علوم انسانی در تمدن اسلامی و تمدن مدرن غرب پرداخته شده است. این بخش مشتمل بر دو فصل است:
بخش دوم گزارشی از الگوهای ده تن از متفکران و اندیشمندان مسلمان داخلی در تولید علوم انسانی اسلامی تبیین شده است که عبارتند از: امام خمینی، مقام معظم رهبری، علامه طباطبایی، شهید مطهری، شهید آیت الله صدر، علامه جعفری، آیت الله جوادی آملی، علامه آیت الله مصباح یزدی، آیت الله علی عابدی شاهرودی و حجت الاسلام حسینی شیرازی. در این فصول سعی شده است دیدگاه یک متفکر در نظم منطقی و ساختاری تنظیم شود و چکیده و لبّ اندیشه و الگوی آنان بدون ورود به جزئیات بیان شود.
در بخش سوم که دارای دو فصل است به اندیشه و الگوی فکری دو تن از مهمترین متفکران جهان اسلام از دو کشور مختلف پرداخته شده است: سید محمد نقیب العطّاس و طه جابر العلوانی
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/4254662924Cc830cd6390
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در بله👇
ble.ir/join/YmExOGViYj
05 مقاله.pdf
627.7K
مقاله هفته
5️⃣اولویتبندی الزامات مدیریت تحول علوم انسانی مبتنی بر مدیریت راهبردی اسلامی و ایرانی
✍️نویسنده: غلامرضا گودرزی
بخشی از مقاله👇
بحثی که غالباً در کنار «الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت» مطرح میشود، مدیریت تحول علوم انسانی و حرکت بهسمت تولید علوم انسانی اسلامی است. الگوهای متفاوتی برای تحول ارائه شده است که عمدتاً الگوهای کلان و مفهومی هستند؛ و از منظر راهبردی به مدلی عملیاتی و دقیق برای اجرای طرح تحول نیاز است. لذا مقاله حاضر با بررسی موضوع علوم انسانی اسلامی با تأکید بر فرضهای بنیادینِ مدل «مدیریت راهبردی موعودگرا» (که یک مدل مدیریت راهبردی اسلامی و ایرانی است)، به شناسایی و اولویتبندی الزامات مدیریت تحول علوم انسانی پرداخته است.
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/4254662924Cc830cd6390
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در بله👇
ble.ir/join/YmExOGViYj
01 کتاب.اسناد بالادستی تحوّل علوم انسانی.pdf
258.2K
معرفی کتاب
5️⃣اسناد بالادستی و راهنما برای تحوّل و ارتقای علوم انسانی
نشر: دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی
✍️نویسنده: سید مرتضی نبوی
معرفی👇
این نوشته که در سال 1390 منتشر شده است، اسناد و مدارک پشتیبان تحوّل علوم انسانی مانند رهنمودهای حضرت امام(ره)، مقام معظم رهبری، قانون اساسی، چشمانداز بیست ساله نظام، سیاستهای کلی برنامه پنجم، برنامه پنجم، مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد نقشه جامع علمی کشور و تشکیل شورای تخصصی تحوّل و ارتقای علوم انسانی گردآوری شد.
واژههای کلیدی که مطالب مرتبط با تحوّل علوم انسانی، ذیل آن دستهبندی شده، به شرح زیر است:
ضرورت تحوّل و نوآوری، فلسفه و مبانی نظری، نظریهپردازی، برنامه، استاد، مواد و کتابهای درسی.
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/4254662924Cc830cd6390
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در بله👇
ble.ir/join/YmExOGViYj
هفتمین کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی آبان ۱۴۰۲ با مشارکت پژوهشگاهها، دانشگاهها و مؤسسات علمی داخلی و خارجی برگزار خواهد شد. مسئولیت کمیسیون مدیریت تحول علوم انسانی این دوره با «دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی» و «فرهنگستان علوم اسلامی قم» است.
رئیس کمیسیون: حجتالاسلام والمسلمین دکتر علیرضا پیروزمند/ استادیار دانشکده مدیریت راهبردی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی
دبیر کمیسیون: حمید ابدی مرزونی/ دانشجوی دکتری مدیریت راهبردی دانش، دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملّی و تحقیقات راهبردی
آشنایی با محورهای فراخوان و اعضای کمیته علمی کمیسیون:
https://yun.ir/tahavvol010906
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
www.scih.ir
@icihch
با سلام و احترام به مخاطبین محترم کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی»
فرهیخته گرامی
با توجه به زمان محدود باقی مانده تا پایان مهلت ارسال عناوین و چکیده مقالات، از اساتید و نخبگانی که در محورهای ذیل، امکان نگارش مقاله را دارند، درخواست میشود عنوان پیشنهادی خود را با آی دی مدیریت کانال، مطرح نمایند👇
🆔: @Hamid_Abadi
موضوع ویژه:
حکمرانی مشارکتی در تحوّل علوم انسانی
محورها:
1ـ الگوی حکمرانی مشارکتی در تحوّل علوم انسانی
1ـ1ـ الگوی نقشآفرینی حاکمیت در حکمرانی مشارکتی تحوّل علوم انسانی
1ـ2ـ الگوی نقشآفرینی نهاد علم در حکمرانی مشارکتی تحوّل علوم انسانی
1ـ3ـ الگوی نقشآفرینی مردم در حکمرانی مشارکتی تحوّل علوم انسانی
1ـ4ـ الگوی روابط میان «حاکمیت، نهاد علم و مردم» در تحوّل علوم انسانی
1ـ5ـ مدیریت شبکهای تحقیقات در علوم انسانی
1ـ6ـ الگوی مدیریت داده، اطلاعات و دانش معطوف به تحوّل علوم انسانی
1ـ7ـ دانشِ پشتیبان مدیریت تحوّل علوم انسانی
2ـ ارزیابی تجربه جمهوری اسلامی در مدیریت تحوّل علوم انسانی (با تاکید بر مسئله حکمرانی مشارکتی علوم انسانی)
2ـ1ـ ارزیابی عملکرد مراکز متولّی تحوّل علوم انسانی
(شورای عالی انقلاب فرهنگی، با تاکید بر شورای تحوّل علوم انسانی؛ مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و شورای عتف؛ سازمان سمت؛ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ حوزههای علمیه و مراکز و موسسات حوزوی؛ تجربهکاوی و استخراج دلالتهای سیاستی از دانش ضمنی مدیران و مراکز فعال در زمینه تحوّل علوم انسانی)
2ـ2ـ ارزیابی کاربست عملی الگوهای تجربهشده
2ـ3ـ فراتحلیل الگوهای مدیریت تحوّل علوم انسانی
3ـ ارزیابی تجربه جهانی در حکمرانی مشارکتی علوم انسانی
3ـ1ـ ارزیابی تجربه جهانی در نقشآفرینی حاکمیت در حکمرانی مشارکتی علوم انسانی
3ـ2ـ ارزیابی تجربه جهانی در نقشآفرینی نهاد علم در حکمرانی مشارکتی علوم انسانی
3ـ3ـ ارزیابی تجربه جهانی در نقشآفرینی مردم در حکمرانی مشارکتی علوم انسانی
3ـ4ـ ارزیابی تجربه جهانی در روابط میان «حاکمیت، نهاد علم و مردم» در مدیریت علوم انسانی
4ـ الگوی مدیریت راهبردی علوم انسانی در تراز انقلاب اسلامی
1-4- ارزیابی تحلیلی میزان کارآمدی اسناد بالادستی مرتبط با تحوّل علوم انسانی
2-4- ارزیابی میزان کاربست عملی تولیدات علوم انسانی انسانی در عرصههای مختلف اداره کشور
3-4- ارزیابی وضعیت پشتیبانی اقتصادی و بودجهای مراکز و موسسات فعّال در زمینه تحوّل علوم انسانی
4ـ4ـ نیازمندیهای کلان(فرارشتهای) دانشی علوم انسانی در گام دوّم انقلاب اسلامی
4ـ5ـ الگوی سیاستگذاری و برنامهریزی تحوّل علوم انسانی
4ـ6ـ الگوی سازماندهی تحوّل علوم انسانی
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/4254662924Cc830cd6390
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در بله👇
ble.ir/join/YmExOGViYj
06 حکمرانی پژوهش.pdf
607.5K
مقاله هفته
6️⃣حکمرانی پژوهش: ماهیت، گستره و ابزارها
✍️نویسنده: مجتبی جوادی و سیدمجتبی امامی
بخشی از مقاله👇
جهتدهی به پژوهش و تغییر رویکرد، مسئله و موضوع آن، غایتی است که مجموعه وسیعی از کنشگران دولتی و غیردولتی، اعم از بخش صنعت، خصوصی و گروههای اجتماعی در پی آن هستند؛ اما این جهتدهی و به تعبیر دقیقتر، حکمرانی پژوهش چگونه امکانپذیر است؟ مقاله حاضر در پی پاسخ به این سوال بوده است.
نگارندگان، با جستوجوی ادبیات موجود در عرصه حکمرانی پژوهش و تحلیل آن، نتیجه را در سه دسته ماهیت، گستره و ابزارهای حکمرانی پژوهش طبقهبندی و در این مقاله ارایه کردهاند.
مبتنی بر شبکه مضامین و تحلیلهای حاصل از ادبیات، جوهره حکمرانی و پس از آن حکمرانی پژوهش، بهعنوان «ساخت و اعمال اقتدار روی کنشگران وابسته متقابل» تبیین شد. بر اساس بینش بهدستآمده، گستره ادبیات موجود در عرصه حکمرانی پژوهش، در دو بخش رویکردهای کلان و خُرد طبقهبندی شد.
مبتنی بر جوهره حکمرانی و تلفیق رویکردها و با توجه به ویژگی منحصربهفرد نظام علم، جعبه ابزار حکمرانی پژوهش برای تغییر موقعیت تصمیمگیری پژوهشگران یا تفسیر ایشان از آن موقعیتها، مشتمل بر 4 سبک ارائه شد که عبارت است از: وادار کردن پژوهشگران، تجهیز کردن (یا نکردن) پژوهشگران، تشویق پژوهشگران و پیشنهاد بازتفسیر موقعیت برای پژوهشگران.
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/4254662924Cc830cd6390
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در بله👇
ble.ir/join/YmExOGViYj
معرفی کتاب
6️⃣مواجهه دانشگاه با تحوّل در علوم انسانی
نشر: دیدمان
✍️نویسنده: محمّد آقابیگی کلارکی
معرفی👇
یکی از دو نهاد عمدهٔ علم در ایران دانشگاه است که باید بار تولید علم مورد نیاز جامعه را در حوزههای مختلف به دوش بکشد. دانشگاه به عنوان نهادی مدرن در نتیجهٔ تماس و آشنایی ما با غرب مدرن در ایران شکل گرفته و توسعه یافته است. بر این اساس در پاسخ به این سؤال که آیا این نهاد در شکل و ساختار کنونی خود قابلیت تولید علم اجتماعی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را دارد یا نه؛ و بررسی علل ناکامی دانشگاه در جامهٔ عمل پوشاندن به این مهم، مستلزم بررسی این رابطه و نیز شناخت جریانهای فکری دانشگاه در ارتباط با این ریشهٔ تاریخی و اجتماعی است.
اندیشنامه حاضر به قلم محمد آقابیگی کلاکی به بررسی برخی الزامات تولید علوم اجتماعی اسلامی و نقش تحول دانشگاه ها در تحقق این مهم میپردازد.
این اثر ضمن مطالعهٔ تعیّن اجتماعی و تاریخی نظام دانشگاهی در ایران، جریانهای فکری عمدهٔ دانشگاه را در ارتباط با موضوع علوم اجتماعی- اسلامی مورد تحلیل و بررسی قرار می دهد و بر آن اساس امکان تعریف و تولید علوم اجتماعی- اسلامی در دانشگاه را واکاوی می کند. در ادامه هم موانع تولید علوم اجتماعی- اسلامی براساس خصوصیات جریانهای فکری دانشگاه تحلیل شده است.
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/4254662924Cc830cd6390
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در بله👇
ble.ir/join/YmExOGViYj
شیوه نامه تهیه مقالات[1]
هفتمین گنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی
شرایط اولیه پذیرش مقاله
ـ مقالات ارسالی به کنگره نباید قبلاً در جای دیگری ارائه یا منتشر شده و یا همزمان جهت انتشار به همایشها یا نشریات دیگر ارسال شده باشند.
– نویسندگان باید از طریق بخش ارسال مقاله سامانه دبیرخانه آنلاین کنگره جهت ارسال مقاله اقدام کنند.
قالب و موضوع مقالات مورد پذیرش
کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی در قالب ۱۶ کمیسیون تخصصی برگزار میشود که هر کمیسیون در هر کنگره محور مشخصی را تعیین میکند و ذیل آن محور موضوعاتی را پیشنهاد میدهد:
ارسال مقاله برای هر یک از کمیسیونها نباید خارج از محور تعیین شده باشد، اما لازم نیست حتماً در چارچوب موضوعات و مسائل تعیین شده باشد.
نویسندگان به هنگام ارسال مقاله، کمیسیون مربوطه را پیشنهاد دهند.
مقالات باید در یکی از قالبهای: پژوهشی (تحلیل، تطبیق، نقد) یا نقطه نظر (دیدگاه مستدل و تحلیلی نویسنده پیرامون یک مساله خاص) باشد. کنگره از پذیرش مقالات مروری صرف، گردآوری و گزارشی و ترجمه معذور است.
حجم مقاله
تعداد واژگان مقاله(با احتساب فهرست منابع): بین ۴۵۰۰ تا ۷۵۰۰ واژه
تعداد کلیدواژه ها: ۵ تا ۸ کلیدواژه
تعداد واژگان چکیده: ۱۵۰ تا ۲۵۰ واژه
نحوه درج مشخصات فردی نویسندگان
تعداد نویسندگان مقالات نباید بیش از سه نفر باشد.
وابستگی سازمانی نویسندگان باید دقیق و مطابق با یکی از الگویهای ذیل در فایل word درج شود.
اعضای هیات علمی
رتبه علمی (مربی، استادیار، دانشیار، استاد)، گروه، دانشگاه، شهر، کشور، پست الکترونیکی
دانشجویان
دانشجوی (کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری) رشته تحصیلی، دانشگاه، شهر، کشور، پست الکترونیکی
افراد و محققان آزاد
مقطع تحصیلی (کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری) رشته تحصیلی، سازمان محل خدمت، شهر، کشور، پست الکترونیکی
طلاب
سطح (دو، سه، چهار)، رشته تحصیلی، حوزه علمیه/ مدرسه علمیه، شهر، کشور، پست الکترونیکی.
نویسنده مسئول در آثاری که بیش از یک نویسنده دارند باید حتماً مشخص باشد. عبارت (نویسنده مسئول) جلوی نام نویسنده مورد نظر درج شود.
فرستنده مقاله به عنوان نویسنده مسئول در نظر گرفته میشود و کلیه مکاتبات و اطلاعرسانیهای بعدی با وی صورت میگیرد.
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/4254662924Cc830cd6390
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در بله👇
ble.ir/join/YmExOGViYj
07 مقاله.pdf
10.14M
مقاله هفته
7️⃣تبیین و ترسیم چرخه مدیریت تولید علوم انسانی ـ اسلامی «با رویکرد الگوی مدیریت شبکهای»
✍️نویسنده: عبدالعلی رضایی
بخشی از مقاله👇
تا مادامیکه نهادهای علمی کشور زیر پوشش یک مدیریت شبکهای سازماندهی نشوند، امکان تولید هماهنگ و انبوه علوم بهخصوص در علوم انسانی ـ اسلامی تحقق نخواهد یافت.
ارکان الگوی مدیریت شبکهای شامل شورای عالی انقلاب فرهنگی است که نقش قرارگاه و مرکزیت شبکه را داراست. حوزههای علمیه نیز در تولید علوم انسانی ـ اسلامی، عضو رکنی شبکه محسوب میشوند و در بالاترین سطح بنیادی ایفای نقش میکنند. حوزهها مفاهیم پایه و بنیادی را بهوسیله روش اجتهادی از متن آیات و روایات استخراج کرده و در اختیار اندیشکدهها و فرهنگستانهای علوم انسانی قرار میدهند تا اقدام به تئوریپردازی کنند. در مرحله بعد، پژوهشگاههای وابسته به هر اندیشکده و فرهنگستان به شرح و بسط نظریه پرداخته و برای آن اقدام به تولید فلسفه و روش تحقیق نظری، کتابخانهای و میدانی میکنند. در مرحله چهارم، آزمایشگاه تحت اشراف هر اندیشکده و فرهنگستان در فضای آزمایشگاهی میزان کارآمدی نظریات تولیدشده را آزمایش و اندازهگیری میکند. در مرحله پنجم دانشگاه، نظریه آزمایششده را از طریق روشهای تحقیقات نظری، کتابخانهای و میدانی تطبیق میدهد تا تبدیل به علم قابل تفاهم و انتقال شود.
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/4254662924Cc830cd6390
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در بله👇
ble.ir/join/YmExOGViYj
معرفی کتاب
7️⃣علوم انسانی و برنامهریزی توسعه
نشر: در انتظار فردایی دیگر
✍️نویسنده: رضا داوری اردکانی
معرفی👇
آیا علوم انسانی دیگری غیر از آنچه هست امکان دارد؟ این پرسشی است که دکتر رضا داوری اردکانی، استاد فلسفه دانشگاه تهران و رئیس فرهنگستان علوم، خود میگوید بیش از چهل سال است که به آن میاندیشد؛ پرسشی که باید به آن اندیشید و چیزی است که باید به آن پرداخت؛ چرا که اگر کسی از علوم انسانی چیزی نداند، چگونه میتواند علوم انسانی نو بسازد؟ داوری بر این باور است که علم نه همچون امری نهایی که عالمان میدانند در نهایت چگونه محقق میشود بلکه همچون فرآیندی است که نمیتوان گفت راه به کجا خواهد برد. باید قدم در راه گذاشت و پرسشها را کاوید و پیش رفت. در صورتی که اگر از پیش بگوییم که راه چیست و به کجا باید رسید کوشش برای تحصیل آن محصول از پیش مشخص لازم نخواهد بود.
وی در مقدمه می نویسد: «من هم چهل سال است که می اندیشم آیا علوم انسانی دیگری غیر از آن چه هست امکان دارد؟ باید به این امکان فکر کرد وگرنه، کسی که از علوم انسانی چیزی نمی داند چگونه علوم انسانی نو بسازد؟ هر علم جدیدی در دامن علم قدیم پدید می آید. اگر علوم انسانی باید متحول شود، این تحول و به اصطلاح «گسست اپیستمولوژیک» در آثار دانشمندان این علوم ظاهر می شود و این مهم را به عهده اغیار نمی توان گذاشت.»
منبع: کارا کتاب و کتاب فردا
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/4254662924Cc830cd6390
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در بله👇
ble.ir/join/YmExOGViYj
محل ارسال چکیده مقالات کنگره تا روز 31 فروردین تمدید شد.
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/4254662924Cc830cd6390
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در بله👇
ble.ir/join/YmExOGViYj
هدایت شده از مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
مهلت ثبتنام و ارسال چکیده برای هفتمین کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی تا 31 فروردین 1402 تمدید شد
هفتمین کنگرهی بینالمللی علوم انسانی اسلامی، پاییز 1402 در تهران و قم با تشکیل 15 کمیسیون «فلسفه و روششناسی علوم انسانی اسلامی»، «مدیریت تحول علوم انسانی»، «آیندهپژوهی علوم انسانی»، «قرآن و علوم انسانی»، «سیاستگذاری عمومی و حکمرانی اسلامی»، «تمدن نوین اسلامی»، «علوم انسانی اسلامی در حوزه دفاعی ـ امنیتی»، «اقتصاد اسلامی»، «تعلیم و تربیت اسلامی»، «ارتباطات و جامعهشناسی اسلامی»، «روانشناسی اسلامی»، «علوم سیاسی اسلامی»، «فقه و حقوق اسلامی»، «مدیریت اسلامی» و «معماری و شهرسازی اسلامی» برگزار خواهد شد.
راههای ارتباط با دبیرخانه کنگره:
آدرس سایت کنگره:
www.icih.ir
ایمیل:
congress@sccsr.ac.ir
تلفن:
32938562 و 32936578 – 025
09935404617 در پیامرسانهای بله و ایتا
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
www.scih.ir
@icihch
🔸 ورودِ ایذایی
🔻روششناسی نهاد علم در ایران
📌بخشی از گفتگو با دکتر علیرضا پیروزمند، مدیر گروه مدیریت راهبردی فرهنگی دانشگاه عالی دفاع ملی
📥 دریافت نسخه الکترونیکی مجله.
📍کانال مجله خردورزی:
@kheradvarzi_ir
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/4254662924Cc830cd6390
آدرس کانال «مدیریت تحوّل علوم انسانی» در بله👇
ble.ir/join/YmExOGViYj
هفتمین کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی و ششمین دوره جایزه جهانی علوم انسانی اسلامی آبان ماه 1402 در 15 کمیسیون تخصصی، در 15 مرکز علمی منتخب کشور و با همکاری بیش از 50 مرکز علمی داخلی و خارجی برگزار خواهد شد.
اساتید، دانشجویان، طلاب و علاقمندان میتوانند تا پایان مرداد 1402، چکیده و اصل مقاله خود را ارسال کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنگره به آدرس www.icih.ir مراجعه فرمایید.
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
www.scih.ir
@icihch