#تفکرمثبت
من برایِ حالِ خوبم میجنگم!
✍ نرگس صرافیان طوفان
اوضاع هر چقدر که می خواهد، بد باشد؛ من شکست را نمی پذیرم! بجایِ نشستن و افسوس خوردن میایستم و شرایط را تغییر میدهم. می جنگم، زخمی می شوم، زمین میخورم، امّا شکست، هرگز! من عمیقاً باور دارم که شایستهی آرامشم و برایِ داشتنش با تمامِ توانم تلاش میکنم. من آفریده نشدهام که تسلیم باشم که مغلوب باشم که ضعیف باشم! من آمدهام که جهان را، تسلیمِ آرزوهایم کنم، "من" خواستهام! پس میشود ...
@modiryar
#پیشرفت
نماد استرالیا؛ کانگورو و شتر مرغ
✍ پایگاه جامع مدیریار
کانگوروها و شترمرغ های استرالیایی نمی توانند به عقب حرکت کنند. به همین دلیل بعنوان نماد استرالیا انتخاب شدند که نشان می دهد این کشور همیشه رو به جلو حرکت می کند.
#به_عقب_برنمیگردیم
@modiryar
#مدیریتآموزشی
👨🏫 ۱۰ کشور جهان که بیشترین حقوق را به معلم ها می دهند. وضعیت این کشورها را از نظر اقتصادى و رفاه هم مقایسه کنید:
➊ لوکزامبورگ 99,900$
➋ آلمان 65,843$
➌ کانادا 63,557$
➍ استرالیا 56,315$
➎ هلند 55,697$
➏ آمریکا 53,758$
➐ ایرلند 52,257$
➑ دانمارک 51,640$
➒ انگلستان 45,595$
➓ نروژ 44,538$
@modiryar
#مدیریتفرهنگی
تکنوپولی | technopoly
✍ پایگاه جامع مدیریار
تکنوپولی از ترکیب «تکنولوژی» و «مونوپولی» ساخته شده و بیان کننده سلطه بلامنازع تکنولوژی بدون اخلاق بر فرهنگ جوامع بشری است. نظام تکنوپولی را میتوان چنین تعریف کرد: «سیستمی که در آن، جامعه انسانی قدرت دفاعی خود را در مقابل سیل اطلاعات و تکنولوژی از دست داده است». بنابراین در نظام تکنوپولی وسیله و هدف یکی میشود. استفاده از وسایل آنچنان افزایش پیدا میکند که دیگر چرایی این استفاده مطرح نیست. خصلت این نظام، انبوه اطلاعات است که در قالب ابزاری چون کامپیوتر ایفای نقش میکند. ۵ رویداد مهم که به روند تکنوپولی شتاب بخشیدند:
➊ انقلاب صنعتی و اختراع چاپ
➋ انقلاب در پیام رسانی(تلگراف)
➌ اختراع فتوگرافی یا انقلاب گرافیک
➍ انقلاب اطلاعات و عصر فرستنده ها
➎ انقلاب در نرم افزارها و سخت افزارها
@modiryar
#مدیریتفناوریاطلاعات
سیستم پردازش عملیات : TPS
✍ پایگاه جامع مدیریار
سیستم پردازش عملیات مجموعه ای از افراد، دستورالعمل ها، حافظه و تجهیزات است که به جمع آوری، پردازش و ثبت عملیات سازمان می پردازد. TPS مثل سیستم های دستی است که امور مربوط به محاسبات، جمع بندی و ارائه گزارش از عملیات را با سرعت و دقت بالایی انجام می دهد. عملیات روزمره و تکراری در سازمان مثل محاسبه حقوق، امور حسابداری و انباراز طریق سیستم پردازش عملیات براحتی و با دقت بالایی می تواند انجام گیرد.
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپکوتاه
#مدیریتتبلیغات
🎞 رونالدو و مسی از چه کسی امضاء می گیرند؟
@modiryar
#مدیریتمنابعانسانی
مشخصات نظام مناسب مزد
✍️ پایگاه جامع مدیریار
➊ سهولت
➋ عمومیت
➌ ایجاد انگیزه
➍ قابلیت اعمال
➎ قابلیت انعطاف
➏ عدم وجود تبعیض
➐ رضایت کارکنان و کارفرما
➑ ارتباط بین مزد و بهره وری
➒ توجه به وضعیت خانوادگی
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپکوتاه
#مدیریتمنابعانسانی
🎞 اهداف و کارکردهای سیستمهای ERP
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپکوتاه
🎞 پیکان در خیابان های مسکو
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپکوتاه
#مدیریتآموزشی
🎞 مدارس افغانستان
@modiryar
#مدیریتفناوریاطلاعات
سیستم اتوماسیون اداری
✍️ پایگاه جامع مدیریار
سیستم اتوماسیون اداری به منظور مکانیزه نمودن مکاتبات واحدهای مختلف اداری راه اندازی شده است. این سیستم سیر توالی ارجاعات نامه ( صادره/ وارده) را نشان می دهد. هدف از پیاده سازی این سیستم، یکپارچه سازی علمیات گردش مکاتبات در سازمان ها، حذف گردش کاغذی، امکان مشاهده گردش نامه و اقدامات صورت گرفته در هر حوزه، یافتن نقاط گلوگاه که موجب توقف احتمالی نامه شده است می باشد.
@modiryar
#فناوریاطلاعات
اینترنت اشیا | internet of things
✍ پایگاه جامع مدیریار
واژهای نوظهور که اصطلاحاً آنرا iot نیز یاد می کنند. عبارت اینترنت اشیا نخستین بار در سال ۱۹۹۹ توسط کوین اشتون مورد استفاده قرار گرفت و جهانی را توصیف کرد که در آن هر چیزی ازجمله اشیا بی جان برای خود می توانند هویت دیجیتال داشته باشند و به کامپیوتر ها اجازه دهند آنها را سازماندهی و مدیریت کنند. اینترنت اشیا به زبان ساده ارتباط سنسورها و دستگاه ها با شبکه ای است که از طریق آن میتوانند با یکدیگر و با کاربران شان تعامل کنند این مفهوم می تواند به سادگی ارتباط یک گوشی هوشمند یا تلویزیون باشد یا به پیچیدگی نظارت بر زیر ساخت های شهری و ترافیک؛ این شبکه بسیاری از دستگاه های اطراف ما را در بر می گیرد. هدف اینترنت اشیا گسترش اتصال به اینترنت در همه دستگاه های محیط اطراف است چنین دستگاهی بدون دخالت انسان نیز می توانند وظایف تعریف شده را انجام دهند به عبارت دیگر هدف پیوند بین دنیای مجازی و دنیای سایبری است.
@modiryar
#فناوریاطلاعات
🔺سیستم پشتیبانی از تصمیم
🔻 Decision Support System
سیستم (DSS) یک سیستم تصمیم گیر تحلیل گر بر اساس مجموعه ای از اطلاعات و برنامه ها می باشد این اطلاعات می تواند از داده های وارد شده توسط انسان و یا از داده های تحلیل شده به وسیله یک نرم افزار باشد. یک سیستم اطلاعات تعاملی که به مدیران کمک می کند اطلاعات را دستکاری کرده و به شکل های دلخواهی در آورد سپس آنها را به صورت های متفاوتی تنظیم نموده و تصمیمات لازم را بگیرند.
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپکوتاه
#موفقیت
۶ روش برای کشف استعدادهای شما
✍ پایگاه جامع مدیریار
➊ چه دانش، تجربه، قابلیت یا مهارتی دارید که از بقیه بهتر است؟
➋ چه حیطه یا موضوعی انجامش برای شما آسان ولی برای دیگران سخت است؟
➌ اگر قرار بود به شما جایزه ای بدهند احتمالاً بابت چه توانمندی شما بود؟
➍ در گذشته چه توانمندی یا مهارتی داشتید که شاید مدتی است استفاده نکرده اید؟
➎ از دیگران سئوال کنید چه استعدادهایی در شما می بینند؟
➏ از ابزارهای اندازه گیری استاندارد مانند مدل دیسک استفاده کنید.
@modiryar
#کتابنگار
📔 من او را دوست داشتم
✍ نوشته: آنا گاوالدا
✏️ ترجمه: الهام دارچینیان
هوس سیگار کردم. ابلهانه بود سیگار نمی کشیدم. بله اما حالا دلم می خواست، زندگی همین است. ارادهٔ راسختان را در ترک سیگار تحسین می کنید و بعد یک صبح سرد زمستان تصمیم می گیرید چهار کیلومتر پیاده بروید تا یک پاکت سیگار بخرید. در خانه من ابراز احساسات، بوسیدن و در آغوش گرفتن، مانند نفس کشیدن بدیهی و ضروری است. زندگی حتی وقتی انکارش می کنی، حتی وقتی نادیده اش می گیری، حتی وقتی نمی خواهی اش از تو قوی تر است. از هر چیز دیگری قوی تر است. باور کردنی نیست اما همین گونه است. زندگی از هر چیز دیگری قوی تر است. باید یک بار بخاطر همه چیز گریه کرد. آن قدر که اشک ها خشک شوند، باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد. به چیز دیگری فکر کرد. باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد.
@modiryar
#حدیثنگار
✍ قال الإمام الکاظم عليه السلام
📖 بحار الأنوار: ج ۱۳ ص ۴۱۶
۞ كانَ لُقمانُ عليه السلام يَقولُ لاِبنِهِ : يا بُنَيَّ ، إنَّ الدُّنيا بَحرٌ وقَد غَرِقَ فيها جيلٌ كَثيرٌ ، فَلتَكُن سَفينَتُكَ فيها تَقوَى اللّه ِ تَعالى ، وَليَكُن جِسرُكَ إيمانا بِاللّه ِ ، وَليَكُن شِراعُهَا التَّوَكُّلَ ، لَعَلَّكَ ـ يا بُنَيَّ ـ تَنجو وما أظُنُّكَ ناجِياً !
۞ لقمان همواره به پسرش مىگفت: «اى پسرم! دنيا دريايى است كه گروه هاى بسيارى در آن غرق شده اند. پس بايد كشتىِ تو در آن پَروامندى از خداى متعال باشد و پل تو ايمان به خدا، و بادبان كشتى ات توكّل باشد، تا شايد ـ اى پسرم! ـ نجات يابى، هر چند من گمان ندارم كه نجات يابى!».
@modiryar
#داستاننگار
#کتابنگار
📔 توسعه یا چپاول
✍ نویسنده: پیتر اوانز | ترجمه: عباس مخبر
دو شیر از باغوحشی میگریزند و هر کدام راهی را در پیش می گیرند. یکی به پارک جنگلی پناه می برد و به محض آنکه بر اثر فشار گرسنگی رهگذری را می خورد به دام می افتد. ولی دومی موفق می شود چند ماهی در آزادی به سر ببرد. هنگامی هم که گیر میافتد و به باغ وحش بازگردانده می شود حسابی چاق و چله است. شیر نخست که در آتش کنجکاوی می سوخت از او پرسید: کجا پنهان شده بودی که این همه مدّت گیر نیفتادی!؟ شیر دوم پاسخ میدهد: توی یکی از ادارات دولتی! هر سه روز در میان یکی از کارمندان اداره را می خوردم و کسی هم متوجه نمی شد. پس چطور شد که گیر افتادی؟ شیر دوم گفت: اشتباهاً آبدارچی را خوردم چون تنها کسی بود که کاری انجام می داد و غیبت او را متوجه شدند!
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپکوتاه
#مدیریتپروژه
🎞 اثرات فناوریاطلاعات بر مدیریتپروژه
@modiryar
#کتابنگار
📔 بیگانه
✍ نویسنده: آلبرکامو | مترجم: جلالآلاحمد
شب، «ماری» به سراغم آمد و از من پرسید آیا حاضرم با او ازدواج کنم! جواب دادم برایم فرقی نمیکند و اگر او میخواهد ما میتوانیم این کار را بکنیم. آنوقت خواست بداند که آیا دوستش دارم! همانطور که یکبار دیگر به او جواب داده بودم جوابش دادم که این حرف هیچ معنایی ندارد ولی بیشک دوستش ندارم. گفت: «پس در این صورت چرا با من ازدواج میکنی؟» برایش توضیح دادم که این امر هیچ اهمیتی ندارد و اگر او مایل باشد ما میتوانیم ازدواج کنیم، وانگهی او است که این تقاضا را دارد و من فقط خوشحالم که میتوانم بگویم بله، آنگاه او خاطرنشان ساخت که ازدواج امر مهمی است. جواب دادم: «نه» لحظهای خاموش ماند و ساکت مرا نگاه کرد. بعد پرسید آیا همین پیشنهاد را از طرف زن دیگری، که به همین طرز به او دلبسته بودم میپذیرفتم؟ گفتم: «طبیعی است.» آنگاه ماری گفت هنوز در تردید است که آیا مرا دوست دارد یا نه. من البته نمیتوانستم چیزی برای روشن کردن او بگویم. بعد از یکلحظه سکوت، زیر لب زمزمه میکرد که من آدم عجیبی هستم. و بیشک به همین علت است که مرا دوست دارد.
@modiryar
#تفکرمثبت
✍ جان ماكسول
آيا با مردم هميشه شاكى برخورد داشته ايد؟ سوپ شان زيادى داغ است رختخواب شان زيادى سرد! تعطيلات شان زيادى كوتاه است دستمزدشان بسيار كم! در كنار هم در يک ضيافت باشكوه شركت مى كنيد و در حالى كه شما از هر لقمۀ غذا لذت مى بريد، آن ها براى هر نوع آن ايرادى مى تراشند. اين مردم قدر لحظات خوب زندگى را نمى دانند. بهترين اتفاقات براى كسانى روى مى دهد كه هر چيزى را با بهترين ديد مى نگرند. با كمى تلاش مى توان در هر چيز، حتى ميان وضعيت هاى دشوار هم نكات مثبت را يافت.
@modiryar