فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین تعریف برای #شکست پذیرش #محدودیت است.
#پایگاه_جامع_مدیریار
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلفن_حلقه_ای
#تلفن_های_هوشمند_نسل_آینده
#پایگاه_جامع_مدیریار
#ringphone
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش به سوی #تکنولوژی_فردا
#پایگاه_جامع_مدیریار
@modiryar
✍ #نشر_آبنوش منتشر کرد:
📔 کتاب تشکیلات و سازماندهی
🔺نویسنده: #مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔻طراح جلد: سعید معتمدراد
ارتباط با ناشر جهت تهیه نسخه های صوتی، دیحیتال و چاپی کتابها:
۰۲۶ - ۳۴۲۱۱۴۹۶
www.ketablet.com
@modiryar
#انس_با_نهج_البللاغه
📖 #غررالحکم، ۱۰۲۹۰
۞ از زمین خوردن کسی شاد مشو، که نمیدانی گردش روزگار برای تو چه در آستین دارد.
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاهی باید یک تنه به استقبال #موفقیت بروید و منتظر کمک کسی نمانید.
#پایگاه_جامع_مدیریار
@modiryar
#انس_با_نهج_البلاغه
📖 نامه ۳۱
در باب فرصتشناسی
۞ بِادِرِ الفُرصَةَ قَبلَ اَن تَكُونَ غُصَّةَ ؛
۞ فرصت را درياب پيش از آنكه از دست رفتنش موجب اندوه گردد.
@modiryar
#انگیزش_بدون_پول
#دکتر_بهزاد_ابوالعلائی
#پایگاه_جامع_مدیریار
• #انگیزش بدون پول هم مقوله ای است چالشی مثل #نفوذ و اثرگذاری بدون #قدرت رسمی! در این دوران دشوار که برسازمان های ایرانی حاکم است و در شرایطی که تقریبا هیچ سازمانی از عهده پرداخت هائی که همه خواست و نیاز کارکنان را تامین کند و آنها را از بابت معیشت و مخارج روزمره مطمئن و خوشحال نگه دارد بر نمی آید، موضوع انگیزه و انگیزش کماکان موضوعی مهم و تعیین کننده است و هنرمندی مدیران را می طلبد.
• هیچچیز جای #پول را نمیگیرد، اما پول هم جایگزین همه چیز نیست. انگیزش به معنی برطرف کردن #نیاز است و ما علاوه بر پول که نیازی جدی و غیرقابل انکار است نیازهای دیگری هم داریم. سازمان های ثروتمند شاید بتوانند کوتاهی و اهمال در تامین نیازهای متنوع کارکنان را پشت سر قدرت ناشی از ثروت خود پنهان کنند، اما وقتی پول زیادی در کار نیست جای خالی بی اعتنائی به سایر نیازها، بیشتر به چشم می آید و مشکل درست می کند.
• #کارکنان علاوه بر پول چه می خواهند؟ غیر از پول چه چیزی می تواند آنها را هر روز به محل کار بکشاند؟ به نظرم اگر اینها را از خودشان سئوال کنیم پاسخ های زیر را خواهیم شنید: مایلم و نیاز دارم که:
▪️دیده شوم.
▪️احترام و اعتناء ببینم.
▪️با من منصفانه رفتار شود.
▪️احساس کنم مهم و مفید و موردنیاز هستم.
▪️از سازمان مزایای مناسب و مطلوب دریافت کرده و امیدوار باشم در آینده همزمان با بازگشت رونق، از چنین مزایایی برخوردار شوم.
▪️احساس کنم که مدیران هم از مشکلات و محدودیت ها مستثنی نشده و آنها هم حداقل به اندازه کارکنان تحت فشار هستند.
@modiryar
#تلنگر
#پایگاه_جامع_مدیریار
🔺#افتادن همیشه به معنای باختن نیست.
🔻#falling_down is not always losing.
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود ...
#پایگاه_جامع_مدیریار
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آیاتبرگزیده
📖 سوره اسراء، آیه ۳۷
همراه با ترتیل
۞ وَ لا تَمْشِ فِي الْأَرْضِ مَرَحاً إِنَّكَ لَنْ تَخْرِقَ الْأَرْضَ وَ لَنْ تَبْلُغَ الْجِبالَ طُولًا﴿۳۷﴾
۞ و در زمين با تكبّر و سرمستى راه مرو، قطعاً تو زمين را نخواهى شكافت و در بلندى به كوههانخواهى رسيد.(۳۷)
@modiryar
تدریس موضوعات جالب و کاربردی در کشورهای مختلف
🔺 منبع: brightside
🔻 مترجم:الهام مظفری
✍ #پایگاه_جامع_مدیریار
⓵ #شادی (آلمان)
چطور خوشحال باشیم؟ در آلمان، بچهها در مدرسه یاد میگیرند که در هماهنگی با خودشان و دنیا زندگی کنند. هیچ امتحان یا آزمونی وجود ندارد، اما در طول سال هر دانش آموز سعی میکند پروژه مهربانی خود را عملی کند. به عنوان مثال، آنها ویدئویی آماده میکنند که میتواند دیگران را کمی خوشحال کند. آنها میتواند داوطلب شوند یا یک رویداد خیریه ترتیب دهند.
⓶ #اکتشاف (آمریکا)
این یک کلاس عملی است که دانش آموزان در آن به بخشهای مختلف شهرشان میروند؛ مثلاً به یک مزرعه محلی، بازار، رستوران یا تصفیه خانه فاضلاب. این درس یک بار در هفته است و ۵ ساعت طول میکشد. بعد از هر سفر، معلم درمورد بخشهای نظری درس صحبت میکند. اگر کلاس درباره غذا باشد، بچهها میفهمند که غذاها از کجا میآیند و قیمت واقعی آنها چقدر است، سبزیجات چطور پرورش داده میشوند و...
⓷ #ارتباطات (اسپانیا)
کلاس ارتباطات در اسپانیا اجباری است. همه دانش آموزان اسپانیایی ۳ تا ۱۱ سال در این کلاس شرکت میکنند. درسها بسیار راحت هستند: دانش آموزان فیلم میبینند و درباره موقعیتهای مختلف با هم حرف میزنند. موضوعاتی مثل ارتباط با دیگران و حل مسائل مختلف مورد بحث قرار میگیرند. بچهها یاد میگیرند احساسات خود را کنترل کنند و به دیگران گوش دهند.
⓸ #خانه_داری و #مشتری_مداری(سوئد)
هیچ چیز غیرعادی در کلاس خانه داری وجود ندارد. به جز یک چیز: این کلاس فقط مختص دختران نیست، پسران هم در آن شرکت میکنند. همه در کنار هم مینشینند، خیاطی میکنند، از چکش استفاده میکنند و لانه پرنده میسازند؛ و البته، یاد میگیرند چطور آشپزی کنند. اما آنها یک کلاس تئوری هم دارند: قوانین تغذیه سالم، محاسبه موادمغذی مهم و حتی بودجه بندی مالی. با سوئدیهای کوچک مثل یک بزرگسال رفتار میشود: آنها یاد میگیرند خودکفا باشند.
⓹ #جنگل (بریتانیا)
بریتانیاییها از کودکی به جنگل حس خانه دارند. آنها از سنین بسیار کم میآموزند چطور در جنگل جهتیابی کنند، شاخهها را ببُرند، آتش روشن کنند، کلبه بسازند و گیاهان و قارچهای خوراکی را از غیرخوراکی تشخیص دهند. در برخی مدارس، هر روز کلاس مدرسه جنگلی دارند.
⓺ #بحث و #مناظره (هلند)
در هلند، این درس در کلاس زبان تدریس میشود. بچهها به ۲ گروه تقسیم میشوند و برای دیدگاه خود مبارزه میکنند. بچهها اجازه ندارند دیدگاهی که دوست دارند را انتخاب کنند، همه چیز بر اساس شانس است.از همه مهم تر، وقتی بحث داغ میشود، معلم بر هر گونه پرخاشگری بچهها نظارت دارد.در نتیجه، تحمل کودکان نسبت به دیگران بالا میرود. در این کلاس، بچهها روشهای سخنرانی، محتوا، زبان بدن، تقلیدها و احساسات درونی حین بحث را یاد میگیرند.
⓻ #هوش_مصنوعی (چین)
هوش مصنوعی در مقاطع دبستان و راهنمایی چین تدریس میشود. البته درس جدیدی است و از سال ۲۰۱۹ در برنامه مدارس ظاهر شده. از طریق یک مجموعه ۱۰ کتابی، بچهها نه تنها درباره تاریخچه هوش مصنوعی، بلکه درباره روشهای استفاده از آن یاد میگیرند. مثلا، تشخیص چهره، رانندگی خودکار و امنیت اجتماعی. علاوه بر کلاسهای نظری خسته کننده، بچهها ربات میسازند تا آموختههای خود را تمرین کنند.
⓼ #یوگا (بریتانیا، آمریکا، استرالیا)
این درس دو بار در هفته و حداقل ۴۰ دقیقه است. معلمان برای اینکه حق تدریس آن را داشته باشند، باید یک دوره ۶ هفتهای را بگذرانند.
⓽ #تحسین_طبیعت (ژاپن)
ژاپنیها فکر میکنند که مطالعه طبیعت کافی نیست، ما باید آن را تحسین کنیم. این کلاسها خسته کننده نیستند بلکه یک گردش جالب هستند. مکانهای زیبا، گیاهان، پرندگان و حیوانات؛ بچهها میتوانند اینها را در واقعیت ببینند.
⓾ #علم_زندگی (ترکیه)
در سه سال اول مدارس ترکیه، ۴ درس اصلی وجود دارد. زبان ترکی، ریاضیات، زبان خارجی و علم زندگی. در این درس بچهها درباره دنیای اطرافشان یاد میگیرند. چطور از سلامت خود و طبیعت مراقبت کنند، چرا باید به همه بدون استثنا احترام بگذارند، چه اتفاقاتی در کشور و جهان میافتد.
@modiryar
🔺بازخورد رو به جلو
🔻حسین حسینیپناه
#پایگاه_جامع_مدیریار
#Feedback & #Feedforward
هنوز هم مدرسانی را می بینم که در دوره های بازخورد، تکنیک «بازخورد ساندویچی» را تدریس می کنند، در صورتی که امروزه اکثر صاحب نظران این حوزه اعتقادی به تکنیک بازخورد ساندویچی ندارند. امروزه حتی برخی از صاحب نظران معتقدند که به جای بازخورد (Feedback)، بهتر است از بازخورد رو به جلو (Feedforward) استفاده کنیم. در بازخورد رو به جلو، به جای تمرکز بر ارزیابی و قضاوت در خصوص عملکرد افراد در گذشته، بر توسعه آن ها در آینده متمرکز می شویم. این کار تکنیک های مخصوص به خود را دارد. اما چرا بهتر است از بازخورد رو به جلو استفاده کنیم:
• ما می توانیم آینده را تغییر بدهیم، اما گذشته را نمی توان تغییر داد.
• بسیاری از ما نسبت به این که بخواهیم بازخورد منفی بدهیم یا دریافت کنیم، علاقه ای نداریم.
• اینکه به افراد کمک کنیم کار و رفتار صحیح را انجام دهند، موثرتر از این است که به آن ها ثابت کنیم اشتباه عمل می کنند.
• بازخورد رو به جلو به اندازه بازخورد، جنبه شخصی و فردی برای افراد ندارد.
• بازخورد رو به جلو می تواند بسیار سریعتر و موثرتر از بازخورد عمل کند.
@modiryar