فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپکوتاه
🎞 نترسید! بهترین "چیزهای زندگی" پشت "ترس هاتون" منتظر شما هستند.
@modiryar
#تحلیلمسائلروز
💎 گیلتیپلژر (guilty pleasure) شما چیست؟
🔺 دکتر رضا صالح زاده
🔻 پایگاه جامع مدیریار
💢 ۳ تعبیر از گیلتی پلژر
➊ تصور کنید در حال رانندگی، به آهنگی فاقد ارزش هنری با صدای بلند گوش می دهید. پشت چراغ قرمز ناگهان متوجه می شوید در ماشین کناری، دوست یا همکار شما نشسته است. بلافاصله صدای آهنگ را کم می کنید چون اگر او بفهمد طرفدار آن سبک موسیقی هستید، بسیار ضایع خواهید شد. این آهنگ، اصطلاحاً "گیلتی پلژر" شماست.
➋ گیلتی پلژر هر چیزی نظیر یک فیلم، آهنگ و رفتاری است که در شان شما نیست و از بیان آن خجالت می کشید، با این حال از انجامش لذت می برید. آن رفتار بر قضاوت سایرین نسبت به شما تاثیرگذار است و به همین دلیل پنهانی انجامش می دهید. بعبارت دیگر، گیلتی پلژر چیزی است که شما قاعدتاً نباید دوست داشته باشید ولی دوستش دارید.
➌ گیلتی پلژر را میتوان "لذت گناه آلود" یا "دلچسب ناپسند" ترجمه نمود. مثلاً وقتی در جمع دوستان در مورد علائق سینمایی خود حرف می زنید، وانمود می کنید که طرفدار کارگردان هایی چون اینگمار برگمن و دیوید لینچ هستید، ولی در خلوت خود فیلم های هندی کاملاً تخیلی می بینید و بسیار هم لذت می برید؛ با این توضیح، فیلم های هندی گیلتی پلژر شما هستند!
💢 گیلتی پلژر در تبلیغات
از گیلتی پلژر در تبلیغات بسیار استفاده می شود. در جدیدترین پژوهشی که در ژورنال معتبر Journal of Business Research به چاپ رسیده این نتیجه حاصل شده است که تبلیغاتی که در آن از مفهوم گیلتی پلژر استفاده می شود، تأثیر متفاوت بر مردان و زنان دارد. این تبلیغ ها احتمال خرید زنان را افزایش می دهند اما در مورد مردان تأثیر عکس دارند.
💢 چند نمونه از گیلتی پلژرها
مثلاً آهنگ "گنگم استایل" و رای دادن به ترامپ گیلتی پلژر خیلی هاست. گلزار از چهره ای محبوب است. فالوورهای اینستاگرام و فروش فیلم هایش گواه این امر است. ولی بیشتر افراد نه تنها خود را طرفدارش نشان نمی دهند بلکه ابراز بی علاقگی هم می کنند. گلزار گیلتی پلژر خیلی هاست؛ یعنی در کنار علاقمندانی که خود را طرفدارش نشان می دهند برخی نیز در ظاهر این موضوع را انکار می کنند ولی مرتب عکس هایش را دیده، اخبارش را دنبال می کنند و ... این موضوع در مورد برخی سلبریتی های دیگر و افرادی که در اینستاگرام فالوورهای زیادی دارند نیز صادق است.
💢 نتیجه گیری
همه آدمها گیلتی پلژر دارند. اگر بخواهم به تعدادی از گیلتی پلژرهای خودم اعتراف کنم می توانم به این موارد اشاره کنم: برخی از فیلم های طنزی که به فیلم های اتوبوسی هم معروف هستند را دوست دارم؛ گاهی اوقات آتاری (از بازی های دوران کودکی) و یا مار (بازی قدیمی گوشی نوکیا) بازی می کنم؛ بعضی از آهنگ های خواننده پرحاشیه داخل ایران را دوست دارم؛ و ...
گیلتی پلژرهای شما چیست؟
@modiryar
#سبکزندگی
زندگی خیلی ساده است. در ۵ عبارت خلاصه می شود؛ که اسرار حیات آدمی است!
- آدمی باید سهم خطای خود را ببیند؛
تا بتواند بگوید: "متاسفم"
- آدمی باید شجاعت داشته باشد؛
تا بتواند بگوید: "من را ببخش"
- آدمی باید عشق داشته باشد؛
تا بتواند بگوید: "دوستت دارم"
- آدمی باید شاکر نعمتهایش باشد؛
تا بتواند بگوید: "متشکرم"
- آدمی باید به درک راز نهفته در این چهار عبارت برسد؛
تا بتواند مسئولیت زندگی خویش را به تمامی بپذیرد.
@modiryar
#موفقیت
هیچوقت برای هیچی دیر نیست
✍ پایگاه جامع مدیریار
پنج انسان سرشناسی که در ایام پیری مهم ترین کار زندگی شان را انجام دادند:
۱. تولستوی در ۸۲ سالگی کتاب «من نمی توانم ساکت باشم» را نوشت.
۲. جرج برناردشاو در ۹۳ سالگی نمایشنامه «قصه های خارق العاده پند آموز» را نوشت.
۳. پیکاسو در ۹۰ سالگی بهترین نقاشی هایش را کشید.
۴. چرچیل در ۸۲ سالگی کتاب «تاریخ کشور های انگلیسی زبان» را نوشت.
۵. سامرست موام در ۸۴ سالگی کتاب «دیدگاه ها» را نوشت
@modiryar
#تجربهنگار
از تربیت بایسته تا تربیت شایسته
✍ پایگاه جامع مدیریار
• مارا برای رقابت تربیت کردهاند. برای ربودن موفقیت از دست همکلاسی. برای شاگرد اول شدن، برای رتبه بالاتر در کنکور. برای کنار زدن همکاران به قصد مدیر شدن. برای سبقت گرفتن در رانندگی و جلوتر بودن به هر قیمت ...
• تربیت ما بر مبنای قیاس شکل گرفته است، هرکی زودتر، هرکی بزرگتر، هرکی زیباتر، هرکی پولدارتر و اینگونه در نهاد ما همواره جنگی نهفته است برای «ترین» شدن.
• ما محتاج یک انقلاب تربیتی هستیم. پس فرزندانمان را آنگونه که خودمان تربیت نشدیم؛ تربیت کنیم. برای صلح، برای باهم بودن، برای گفتگو کردن و برای همیاری و برای «باهم» زندگی کردن. شاید ناگزیر شدیم که در خودمان نیز نوسازی تربیتی کنیم ...
@modiryar
#مدیریتاسترس
احساسات مديريت نشده و استرس
✍ پایگاه جامع مدیریار
شيوه ی تفكر ما در مورد استرسی كه داريم به ما كمک خواهد كرد استرس خود را برطرف كنيم. زمانی در انديشه ی خود مرتكب خطا می شويم كه می خواهيم استرس خود را هدف قرار داده و نابود كنيم. اگر ما حقيقتاً به دنبال اين هستيم كه تغييری در خود ايجاد كنيم و خود را از بند دغدغه هايمان رها كنيم، بايد توجه خود را روی احساساتی كه در لايه های زيرين مشكلات و دغدغه هايمان نهفته هستند متمركز كنيم. چراكه اين احساسات مديريت نشده نه تنها موجب ايجاد مشكل مي شوند بلكه استرس زا نيز هستند. اگر می خواهيم استرس خود را مديريت كنيم بايد احساسات خود را مديريت كنيم. استرس و مشكلات ما هر دو بر آمده از احساساتی هستند كه ناديده گرفته شده اند، انكار شده اند، مورد سوء تفاهم قرار گرفته اند، از آن ها برداشت نادرست شده است، سركوب شده اند و به طور كلی درست هدايت نشده اند.
@modiryar
#داستاننگار
🇩🇪 هیتلر و معلم ها
✍ پایگاه جامع مدیریار
"هیتلر" در جنگ جهانی دوم، به تنها قشری که اجازه وارد شدن به جنگ در کشورش را نداد، معلمین بودند..! دستور داد معلمین را در سنگرهای زیر زمینی محبوس کنند! دلیلش را از او پرسیدند. گفت؛ اگر در جنگ پیروز شویم، برای جهان گشایی نیاز به معلمان داریم، و اگر شکست بخوریم، برای ساختن دوباره کشور به آنها نیاز داریم! آینده نگری اش درست از آب درآمد و معلمان بخوبی موجب آبادانی آلمان شدند!
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپکوتاه
🎞 هر آروزیی داشته باشید برآورده می شود. چون وقتی چیزی به دل شما می افتد یعنی خدا استعدادش را در شما دیده است. اين حرف هاى دکتر الهی قمشه ای ارزش بارها ديدن را دارد ...
@modiryar
#مدیریتمنابعانسانی
شش موج مسائل انسانی در سازمانها
✍ پایگاه جامع مدیریار
مشکلات انسانی در سازمان ها در ۱۰۰ سال اخیر را می توان در قالب ۶ موج خلاصه کرد:
• موج ۱: هماهنگ کردن سازمان و تسهیل موقعیت کاری افراد با ماشین ها برای تولید حجم بزرگی از محصولات.
• موج ۲: تمرکز روی شناسایی افراد و انتخاب فرد درست برای کار درست و در نظر گرفتن مسیر شغلی طولانی و قابل پیش بینی برای او.
• موج ۳: افزایش شدید در قانونمندی، قوانین جدید و دستورالعمل های استخدام.
• موج ۴: یکپارچه سازی نیروی کاری که بر اساس مأموریت، چشم انداز و ارزش های مشترک بخش بندی شده اند. عصر برند سازمانی و ادغام تنوع آغاز شد.
• موج ۵: تغییر از سازمانی که متعلق به یک نفر است به سازمانی متعلق به بسیاری از افراد که انتخاب های خود را دارند و متقاضی برنامه های توسعه فردی اند. عباراتی مثل مالکیت، کارآفرینی، مدیریت دارایی، اهمیت دادن به هر کارمند کاربرد فراوان دارند.
• موج ۶: دوره ادغام استراتژیک؛ برای سازمان هایی که دریافته اند چگونه تمام قسمت ها را در یک محتوای جهانی، بین واحد های جغرافیایی و با اتحاد استراتژیک، کنار هم قرار دهند و همزمان بخش های مختلف کارکنان را با بازارهای مشتری هماهنگ کنند.
به نظر صاحب نظران، ما اکنون در موج پنجم هستیم که توسط رکود جهانی، تروریسم، رسوایی های اخلاقی و تغییر تمرکز اقتصاد از فنّاوری اطلاعات به اقتصاد بیولوژیک محور، کند و آهسته شده است.
@modiryar
#نظریههایمدیریت
آشنایی با مدل پنج اف (5F)
✍ پایگاه جامع مدیریار
توجه دقیق و عمل کردن به ۵ مورد زیر انسان را در مسیر پیشرفت قرار میدهد:
➊ ایمان (Faith)
برای کاری که انجام می دهید و برای رسیدن به اهداف تان ایمانی راسخ، باوری مانا و قدرتمند داشته باشید. ایمان اولین شرط موفقیت است.
➋ تمرکز (Focus)
روی خودتان؛ کارهایتان؛ برنامه هایتان متمرکز و دقیق شوید. نوسان و هیجان نداشته باشید، و از این راه به آن راه نروید.
➌ آینده (Future)
آینده نگر باشید. برای آینده بهتر و خواسته های دوست داشتنی برنامه ریزی کنید. بدانید تصویر آینده رویایی تان دقیقاً چیست.
➍ شکست خوردن (Fail)
از شکست اصلاً نترسید. تمام تلاش تان را بکنید که دوباره بلند شوید. شکست ها باعث عبرت شما شود نه توقف یا ناامیدی.
➎ سرگرمی (Fun)
از خود؛ خانواده و عزیزان تان نگذرید. به فکر حال خوب؛ شادابی روح، ذهن و سلامت فیزیکی خود باشید. سرگرمی و تفریح را فراموش نکنید.
@modiryar