eitaa logo
مجاهدین
32 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
4.3هزار ویدیو
136 فایل
این کانال جهت اجرای حکم مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله خامنه ای مدّظلّه العالی مبنی بر جهاد تبیین ایجاد شده است.امیدواریم مفید واقع شود ان شاء الله...Mojahedin
مشاهده در ایتا
دانلود
❌اکانت رسمی اسپانیایی امام خامنه‌ای: با دشمن وحشی [رژیم صهیونیستی] فقط میتوانید با اقتدار و از موضع قدرت صحبت کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✏️ رهبر انقلاب: پیام ، پیام نجات دنیا است و حرکت عظیم آنرا در دنیا منتشر میکند.
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ دلایل تأخیر در پاسخ ایران 🗯 رئیس شورای سیاسی جنبش نُجَباء به این سؤال پاسخ می‌دهد..
13.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیاده روی نمادین اربعین سان فرانسیسکو 2024 صدای پای حسینیه کاخ سفید میاد ...
🔴وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد مخالف نداشت 🔹در جریان بررسی برنامه و صلاحیت صالحی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد کمیسیون فرهنگی صلاحیت وی را تایید کرد 🔹همچنین نماینده مخالفی برای ارائه نطق ثبت نام نکرد. ✍ عجب عجب... ایشان وزیر فرهنگ دولت روحانی بود، چرا هیچ نماینده منتقدی وجود ندارد؟
🟢 رهبر انقلاب آخرین بار چه زمانی به کربلا مشرف شده‌اند؟ 🟡 رهبر انقلاب پس از پیروزی انقلاب تاکنون فرصتی برای زیارت کربلای معلی پیدا نکرده‌اند اما آخرین زیارت ایشان چه زمانی بوده است؟ 🔸اولین زیارت اولین زیارت توسط رهبرانقلاب در سال ۱۳۲۵ (۷سالگی) بوده: «پدرم... بنا بود ما را ببرد عتبات، بگذارد، خودش برود مکه و برگردد. [اما]نتوانست گذرنامه‌اش را درست کند. گذرنامه عتبات را هم نتوانست بگیرد. شب‌های سختی گذراندیم... در بصره گمان می‌کردیم که دیگر تقریباً از خطر جسته [ایم]. منزل یکی از علمای آن‌جا وارد شدیم. یکی دو روز آن‌جا ماندیم. بعد بلیت گرفتند. رفتیم نجف. چند ماهی نجف بودیم. کربلا بودیم. کاظمین و سامرا بودیم...» 🔹 دومین دیدار سفر دیگر ایشان به در حدود ۱۸سالگی انجام‌گرفته است. در سال ۱۳۳۶ در درس علما و مدرسان حوزه علمیه نجف حضور می‌یابند، ولی به خواست پدر پس از حدود دوماه به بازمی‌گردند. 🔹 محرم سال ۱۳۴۷ بار دیگر ایشان قصد زیارت کربلا کردند، اداره گذرنامه درخواست ایشان را به فرستاد اما ساواک مخالفت کرد و این ممنوعیت خروج از کشور تا زمان پیروزی انقلاب باقی بود. 🔸پس از پیروزی انقلاب نیز تاکنون فرصتی برای کربلای معلی برای ایشان فراهم نشده است.
♦️‌سخنگوی سپاه پاسداران هم اکنون: رژیم صهیونیستی و شهرک نشینانش فعلا باید تلخی انتظار پاسخ ایران و محور مقاومت را بچشند، زمان در اختیار ماست و هیچکس نمی‌تواند پیش بینی کند که خونخواهی شهید هنیه چگونه است و ممکن است این‌بار پاسخ ما متفاوت با گذشته باشد 🔹‌پاسخ ایران رژیم صهیونیستی را به خوبی ادب خواهد کرد، فعلا در انتظار باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر از عقب مسجد، صدای کودک نیامد، این محله عقبه ندارد! ⁉️ اگر ما مسجدی‌ها می‌دیدیم که کودکی به نام امام حسن روی دوش رفت چه می‌کردیم؟ 🔹 برای نسل خود مسجد را تقویت کنید! _________________ 🔶 برشی از سخنرانی به مناسبت ۳۱مرداد، روز جهانی 💠
این درخت چنار در سوهانکِ تهران ۸۷۰ سال بزرگتر از جمهوری باکو ۸۵۰ سال بزرگتر از بحرین ۸۰۰ سال بزرگتر از افغانستان ۸۵۰ سال بزرگتر از امارات ۸۷۰ سال بزرگتر از ترکمنستان ۸۳۰ سال بزرگتر از پاکستان ۸۴۰ سال بزرگتر از کویت ۸۰۰ سال بزرگتر از تاجیکستان و ۵۸۰ سال بزرگتر از عربستان است. |
❌ گفت: بعد از ازدواج بهتره زوجین بچه دار شدن رو برای چند سالی به تاخیر بیاندازند؛ تاهم مطمئن بشن باهم سازگارن، هم چندسالی به دور از دردسرای بچه، به راحتی به درس و فعالیت و تفریح و مسافرت بپردازند. 🔰🔰🔰 ✅ پاسخ رهبر انقلاب: کسانی که در سالهای اولیه بعد از ازدواج بچه دار شدن را به عقب میاندازند، این ناشکری است و باعث می شود خدای متعال، بعد یک جواب سختی به انسان بدهد.😱 از طرفی فرزند مایه گرمی کانون زندگی زن و شوهر میشه و مسئولیت پذیری هریک رو در قبال زندگی افزایش میده. 🌹👈فرزند آوری باعث میشه انسان ها از حصار ( من) خارج بشن و برای فرد دیگه ای به جز خودشون تلاش کنن. بیدار خوابی بکشن، خرج کنن، بچه داری باعث رشد میشه، چون گذشتن از هوای نفس و تقسیم دنیا با دیگرانه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📸 ✨اللَّهُ لا إِلهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ‌ 💭خدا که معبودى جز او نيست، زنده وپاينده است(آل عمران/۲)