#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 116
آغاز عصر جنگ سرد (1947.م) چه جمهوریخواهان بر کرسی ریاست جمهوری تکیه میزدند و چه دموکراتها، کاخ سفید در پشت صحنهی بزرگترین عملیات جاسوسی قرن بیستم در عرصهی علوم انسانی حضور داشت و حتی فرمانهای سرّی این کارگزار روشنفکری به امضاء شخص پرزیدنت میرسید.
این فرمان به عنوان یکی از مهمترین اسناد تاریخی کودتاهای مخملی، تشدید جنگهای عقیدتی و کارزارهای روشنفکری را برای دفاع از «جامعه باز» توصیه میکرد، گرچه سیا -در ظاهر- اجرای «پروژه دموکراسیسازی در جهان» را باید به بخش خصوصی میسپرد. تحلیلگران سیا معتقد بودند که در کنار همه فاکتورهای امنیتی، «کودتای مخملی در بستر علم سکولار» پیش خواهد رفت. بنابراین، باید رابطه میان پروژهی «جنگهای علم» با «جنگهای سیاسی» بازسازی گردد و یک «عقل منفصل» همه این فاکتورها (دانشگاهها، احزاب سیاسی، روشنفکران، مطبوعات، حقوق بشر، اقتصاد و…) را با یکدیگر هماهنگ سازد.همچنین فرمان جدید رئیس جمهور، تامین اقتصادی فعالان سیاسی و روشنفکران وابسته به سیا را فقط از کانال «بنیادهای آکادمیکِ» غیردولتی و «نهادهای جامعه مدنی» مجاز دانست تا ضریب «پوشش امنیتی» عملیات افزایش یابد.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
دعای روز بیست و ششم #ماه_مبارک_رمضان :
بسم الله الرحمن الرحیم
✨اللهمّ اجْعَل سَعْیی فیهِ مَشْکوراً وذَنْبی فیهِ مَغْفوراً وعَملی فیهِ مَقْبولاً وعَیْبی فیهِ مَسْتوراً یا أسْمَعِ السّامعین.
✨خدایا قرار بده کوشش مرا در این ماه قدردانـى شده وگناه مرا در این ماه آمرزیده وکردارم را در آن مورد قبول وعیب مرا در آن پوشیده اى شنواترین شنوایان.
🌙جهت تعجیل ظهور در ماه بندگی ، #ماه_مبارک_رمضان دعا با حالت اضطرار...
🆔 @mogham
#تبار_انحراف ۲۶
فرعون همانند طاغوتیان پیشین، عملیات روانی دیگری آغاز کرد و موسی علیهالسلام را به سحر متهم ساخت:
«قَالَ لِلْمَلَإِ حَوْلَهُ إِنَّ هذَا لَسَاحِرٌ عَلِیمٌ یرِیدُ أَنْ یخْرِجَکُمْ مِنْ أَرْضِکُمْ بِسِحْرِهِ فَمَاذَا تَأْمُرُونَ به مهتران قومش که در کنارش بودند، گفت: این مرد، جادوگری داناست. میخواهد به جادوی خود، شما را از سرزمینتان بیرون کند. چه رای میدهید؟».
فرعون سپس به موسی علیهالسلام گفت: گمان نکن که ما قادر نیستیم همانند این سحرهای تو را بیاوریم. به زودی سحری همانند آنچه تو آوردی. نشانت خواهیم داد. او برای آنکه قاطعیت بیشتری نشان دهد، گفت: هماکنون تاریخش را معین کرد.
«فَلَنَأْتِینَّکَ بِسِحْرٍ مِثْلِهِ فَاجْعَلْ بَینَنَا وَ بَینَکَ مَوْعِداً لاَ نُخْلِفُهُ نَحْنُ وَ لاَ أَنْتَ مَکَاناً سُوًى ما نیز در برابر تو جادویی چون جادوی تو میآوریم. بین ما و خود وعدهگاهی در زمینی هموار بگذار که نه ما خلف وعده کنیم و نه تو».
زمامداران زورگو برای اینکه حریف خویش را از میدان به در کنند و به آن دسته از اطرافیان خود که تحت تاثیر قرار گرفته اند. قدرت و روحیه بدهند، این گونه قاطع برخورد میکنند و سر و صدای زیادی به راه میاندازند، در مقابل، موسی علیهالسلام بیآنکه هراسی به دل راه دهد، با آرامش گفت: من آمادهام، هماکنون روز و ساعت آن را تعیین میکنیم.
«قَالَ مَوْعِدُکُمْ یوْمُ الزِّینَةِ وَ أَنْ یحْشَرَ النَّاسُ ضُحًى گفت: موعد شما روز زینت (عید قبطیان) است و همه مردم بدان هنگام که آفتاب بلند گردد، گرد آیند.»
🆔 @mogham
08.mp3
3.09M
#علائم_ظهور (جلسه 8)
🌤اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌤
در #ماه_مبارک_رمضان دعا کنیم برای ظهور #امام_زمان و انتخابات را به نفوذی ها نبازیم...آمین یا رب العالمین🤲
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 117
اجرایی شدن راهکارهای امنیت ملی ریگان، نیاز به تصویب یک لایحه مکمل در کنگره آمریکا داشت. از این رو، روز 2 آذر 1362 کنگره به لایحه تاسیس بنیاد اعانه ملی برای دموکراسی (NED) رای داد. گرچه این بنیاد یک «پژوهشگاه خصوصی» نام گرفت، اما هزینههای آن را در ردیف بودجه وزارت خارجه آمریکا گنجاندند تا در پیوند با بنیاد اعانه ملی برای علوم انسانی (NEH) به عنوان یک «دستگاه تئوریساز» برای پروژه سلسله کودتاهای مخملی عمل کند.
در همین سال، جین شارپ که به توصیه ساموئل هانتینگتون مدیریت دپارتمان برنامهریزی اقدامات غیرخشونتآمیز را در دانشگاه هاروارد برعهده گرفت، مؤسسه آلبرت انیشتین را نیز تاسیس کرد تا در کنار بنیاد NED به تبیین تئوریهای «مبارزه مدنی» برای براندازی حکومتهای ضدسرمایهداری بپردازد. ساموئل هانتینگتون هم در مرکز امور بینالمللی دانشگاه هاروارد طرح پژوهشی بزرگی را برای بازسازی مناسبات جنگهای علم و پروژه بیثباتسازی سیاسی آغاز کرد. هاروارد و سیا از ابتدای جنگ سرد با یکدیگر اتحادی سنتی داشتند و تا ابتدای دهه 1990 بیش از 300 پروژه مشترک را پیش بردند. حتی پژوهشگران ارشد MI6 با گرفتن بورسیههای تحقیقاتی به این بنیادها میآمدند و پس از چند ماه دوباره به سرویس متبوع خود میپیوستند. تزهای بسیاری از دل پیوند 2 بنیاد اطلاعاتی و علوم انسانی NEH و NED درآمد؛ مانند استراتژی «قدرت نرم» از جوزف نای آمریکایی یا «فشار از پائین، چانهزنی از بالا» متعلق به تیموتی گارتناش انگلیسی.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
هدایت شده از قرارگاه مُقام
💯 انتخاب درست امروز، برای پشتیبانی فردایی بهتر خواهد بود.
💢 نظرسنجی انتخابات ریاست جمهوری 1400
جهت شرکت در نظرسنجی کلیک کنید 👇
https://election-iran.com/
انتخابات🇮🇷
من_رای_میدهم🇮🇷
عاشق_ایرانم🇮🇷
✨در #ماه_مبارک_رمضان دعا کنیم برای ظهور امام زمان و #انتخابات را به نفوذی ها نبازیم...آمین یا رب العالمین🤲
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 118
این نسل توانستند تئوریهای خود را توسط حلقهی «مترجمان سکولار» و سیاستمداران اصلاحطلب به محافل سیاسی ایران نفوذ دهند.
ویلیام کیسی نتوانست شاهد «فروپاشی اروپای شرقی» باشد و طعم سرمستی زودگذرش را بچشد، چون در 74 سالگی مُرد. با این حال، نسلی از نظریهپردازان «جنگ نرم» اعتبار خود را مدیون او هستند. او کوشید روابط 4 سرویس CIA، آژانس خدمات امنیتی موساد، اینتلیجنس سرویس انگلستان و سرویس اسناد خارجی و ضدجاسوسی فرانسه (SDECE) را با یکدیگر نزدیکتر سازد و «دستگاه تئوریساز» سازمان امنیتیاش را بازسازی کند. کیسی یک نسل از نظریهپردازان را به میدان آورد که خالق «علمِ گذار» بودند و تئوری سیاسی دموکراسی را از بیخ و بن تغییر دادند. در زمان او از نسل فلاسفهی پنتاگونی مانند ساموئل هانتیتگتون یا رهبران اصلاحطلب اروپای شرقی مثل لخ والسا و آدام میچنیک، همه از تئوریهای براندازی و دستاوردهای پژوهشی CIA استفاده میکردند.
همزمان با این تحولات، اوضاع محافل روشنفکری ایران در سال 1362 متلاطم بود و گرچه سکولارها هنوز از فقدان انسجام تشکیلاتی رنج میبردند، اما رگههایی از یک کوشش مستمر برای راهاندازی کارزارهای ایدئولوژیک علیه جمهوری اسلامی به چشم میآمد. عزتالله فولادوند 48 ساله که در مرکز «حلقهی مترجمان سکولار» در انتشارات خوارزمی قرار داشت، پیشتر ترجمه دو کتاب خشونت و انقلاب از هانا آرنت را به پایان رسانده بود و اینبار با نسخه فارسی اثری مهم از اریش فروم به میدان آمد.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
🔥هشدار ...هشدار...
🔥این پیام سه مرتبه برای من امده انقلابیون بهوش باشند در فضای مجازی توسط دولت غربگرا رصد میشوند.
🔥منحرف کردن انقلابیون و رسیدن اطلاعات به دست خودشان به جای اطلاعات سپاه...
✨ خدایا در #ماه_مبارک_رمضان قبل از #انتخابات قسم ات می دهیم یه حق مادر سادات و عمه سادات #امام_زمان مان را برسان...آمین یا رب العالمین🤲
🆔 @mogham
98.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مستند پلندمیک قسمت سوم
💥💥ویژه #جنگ_بیولوژیک💉💥💥
🌙جهت تعجیل ظهور در ماه بندگی ، #ماه_مبارک_رمضان دعا با حالت اضطرار...
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 119
نجف دریابندری جشن رونمایی از ترجمهی اولین کتاب آیزایا برلین به نام متفکران روس را برگزار کرد. عباس میلانی اگرچه ترجمه آخرین فصول کتاب جریانهای اصلی در مارکسیسم اثر لشک کولاکوفسکی را انجام داد، اما ناگهان 200 صفحه از آن را کم کرد و برای همین باید دوباره برای اتمام کار وقت میگذاشت. باقر پرهام هم مشغول مطابقت ترجمه مهمترین نوشتهی ریمون آرون، یعنی کتاب مراحل اساسی سیر اندیشه در جامعهشناسی با نسخه اصلیاش بود تا آن را برای چاپ به ناشری دولتی به نام سازمان آموزش و انتشارات انقلاب اسلامی بسپارد. محسن ثلاثی نیز کار ترجمه سومین اثر هانا آرنت را به پایان برد و نسخه فارسی کتاب توتالیتاریسم را برای انتشارات جاویدان حاضر کرد.
البته این مترجمان فعال، روشنفکران سرشناسی هم بودند و اگرچه از اردوگاههای فکری متفاوتی برخاستند، اما سرانجام در یک نقطه به اشتراک رسیدند: همگی آنان پس از انقلاب اسلامی به اشاعهی گفتمان لیبرال سرمایهداری در ایران دامن زدند. یک تقارن تاریخی شگفتانگیز در حال وقوع بود و کم کم نطفهی ماجرایی پیچیده بسته میشد که یک سویش به پاتوقهای مترجمان و روشنفکران سکولار ایرانی میرسید و سوی دیگر آن به کاخ سفید؛ کاخی که رونالد ریگان همداستان با جان.اف. کندی آن را «کافهای برای روشنفکران» دانست.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham