#سرطان_اصلاحات_آمریکایی (اسناد)
شناسه سند: National Security Decision / Direct Number 77 ، تاریخ 14 ژانویه 1983
صفحه آخر سند «فرمان سرّی ابلاغ راهکارهای امنیت ملی شماره 77» با امضاء رونالد ریگان.
بر اساس این فرمان، رئیس جمهور آمریكا به CIA مجوز احیاء بزرگترین عملیات جاسوسی قرن بیستم در عرصهی «علوم انسانی» (موسوم به عملیات PSB) را داد.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 116
آغاز عصر جنگ سرد (1947.م) چه جمهوریخواهان بر کرسی ریاست جمهوری تکیه میزدند و چه دموکراتها، کاخ سفید در پشت صحنهی بزرگترین عملیات جاسوسی قرن بیستم در عرصهی علوم انسانی حضور داشت و حتی فرمانهای سرّی این کارگزار روشنفکری به امضاء شخص پرزیدنت میرسید.
این فرمان به عنوان یکی از مهمترین اسناد تاریخی کودتاهای مخملی، تشدید جنگهای عقیدتی و کارزارهای روشنفکری را برای دفاع از «جامعه باز» توصیه میکرد، گرچه سیا -در ظاهر- اجرای «پروژه دموکراسیسازی در جهان» را باید به بخش خصوصی میسپرد. تحلیلگران سیا معتقد بودند که در کنار همه فاکتورهای امنیتی، «کودتای مخملی در بستر علم سکولار» پیش خواهد رفت. بنابراین، باید رابطه میان پروژهی «جنگهای علم» با «جنگهای سیاسی» بازسازی گردد و یک «عقل منفصل» همه این فاکتورها (دانشگاهها، احزاب سیاسی، روشنفکران، مطبوعات، حقوق بشر، اقتصاد و…) را با یکدیگر هماهنگ سازد.همچنین فرمان جدید رئیس جمهور، تامین اقتصادی فعالان سیاسی و روشنفکران وابسته به سیا را فقط از کانال «بنیادهای آکادمیکِ» غیردولتی و «نهادهای جامعه مدنی» مجاز دانست تا ضریب «پوشش امنیتی» عملیات افزایش یابد.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
دعای روز بیست و ششم #ماه_مبارک_رمضان :
بسم الله الرحمن الرحیم
✨اللهمّ اجْعَل سَعْیی فیهِ مَشْکوراً وذَنْبی فیهِ مَغْفوراً وعَملی فیهِ مَقْبولاً وعَیْبی فیهِ مَسْتوراً یا أسْمَعِ السّامعین.
✨خدایا قرار بده کوشش مرا در این ماه قدردانـى شده وگناه مرا در این ماه آمرزیده وکردارم را در آن مورد قبول وعیب مرا در آن پوشیده اى شنواترین شنوایان.
🌙جهت تعجیل ظهور در ماه بندگی ، #ماه_مبارک_رمضان دعا با حالت اضطرار...
🆔 @mogham
#تبار_انحراف ۲۶
فرعون همانند طاغوتیان پیشین، عملیات روانی دیگری آغاز کرد و موسی علیهالسلام را به سحر متهم ساخت:
«قَالَ لِلْمَلَإِ حَوْلَهُ إِنَّ هذَا لَسَاحِرٌ عَلِیمٌ یرِیدُ أَنْ یخْرِجَکُمْ مِنْ أَرْضِکُمْ بِسِحْرِهِ فَمَاذَا تَأْمُرُونَ به مهتران قومش که در کنارش بودند، گفت: این مرد، جادوگری داناست. میخواهد به جادوی خود، شما را از سرزمینتان بیرون کند. چه رای میدهید؟».
فرعون سپس به موسی علیهالسلام گفت: گمان نکن که ما قادر نیستیم همانند این سحرهای تو را بیاوریم. به زودی سحری همانند آنچه تو آوردی. نشانت خواهیم داد. او برای آنکه قاطعیت بیشتری نشان دهد، گفت: هماکنون تاریخش را معین کرد.
«فَلَنَأْتِینَّکَ بِسِحْرٍ مِثْلِهِ فَاجْعَلْ بَینَنَا وَ بَینَکَ مَوْعِداً لاَ نُخْلِفُهُ نَحْنُ وَ لاَ أَنْتَ مَکَاناً سُوًى ما نیز در برابر تو جادویی چون جادوی تو میآوریم. بین ما و خود وعدهگاهی در زمینی هموار بگذار که نه ما خلف وعده کنیم و نه تو».
زمامداران زورگو برای اینکه حریف خویش را از میدان به در کنند و به آن دسته از اطرافیان خود که تحت تاثیر قرار گرفته اند. قدرت و روحیه بدهند، این گونه قاطع برخورد میکنند و سر و صدای زیادی به راه میاندازند، در مقابل، موسی علیهالسلام بیآنکه هراسی به دل راه دهد، با آرامش گفت: من آمادهام، هماکنون روز و ساعت آن را تعیین میکنیم.
«قَالَ مَوْعِدُکُمْ یوْمُ الزِّینَةِ وَ أَنْ یحْشَرَ النَّاسُ ضُحًى گفت: موعد شما روز زینت (عید قبطیان) است و همه مردم بدان هنگام که آفتاب بلند گردد، گرد آیند.»
🆔 @mogham
08.mp3
3.09M
#علائم_ظهور (جلسه 8)
🌤اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌤
در #ماه_مبارک_رمضان دعا کنیم برای ظهور #امام_زمان و انتخابات را به نفوذی ها نبازیم...آمین یا رب العالمین🤲
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 117
اجرایی شدن راهکارهای امنیت ملی ریگان، نیاز به تصویب یک لایحه مکمل در کنگره آمریکا داشت. از این رو، روز 2 آذر 1362 کنگره به لایحه تاسیس بنیاد اعانه ملی برای دموکراسی (NED) رای داد. گرچه این بنیاد یک «پژوهشگاه خصوصی» نام گرفت، اما هزینههای آن را در ردیف بودجه وزارت خارجه آمریکا گنجاندند تا در پیوند با بنیاد اعانه ملی برای علوم انسانی (NEH) به عنوان یک «دستگاه تئوریساز» برای پروژه سلسله کودتاهای مخملی عمل کند.
در همین سال، جین شارپ که به توصیه ساموئل هانتینگتون مدیریت دپارتمان برنامهریزی اقدامات غیرخشونتآمیز را در دانشگاه هاروارد برعهده گرفت، مؤسسه آلبرت انیشتین را نیز تاسیس کرد تا در کنار بنیاد NED به تبیین تئوریهای «مبارزه مدنی» برای براندازی حکومتهای ضدسرمایهداری بپردازد. ساموئل هانتینگتون هم در مرکز امور بینالمللی دانشگاه هاروارد طرح پژوهشی بزرگی را برای بازسازی مناسبات جنگهای علم و پروژه بیثباتسازی سیاسی آغاز کرد. هاروارد و سیا از ابتدای جنگ سرد با یکدیگر اتحادی سنتی داشتند و تا ابتدای دهه 1990 بیش از 300 پروژه مشترک را پیش بردند. حتی پژوهشگران ارشد MI6 با گرفتن بورسیههای تحقیقاتی به این بنیادها میآمدند و پس از چند ماه دوباره به سرویس متبوع خود میپیوستند. تزهای بسیاری از دل پیوند 2 بنیاد اطلاعاتی و علوم انسانی NEH و NED درآمد؛ مانند استراتژی «قدرت نرم» از جوزف نای آمریکایی یا «فشار از پائین، چانهزنی از بالا» متعلق به تیموتی گارتناش انگلیسی.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
هدایت شده از قرارگاه مُقام
💯 انتخاب درست امروز، برای پشتیبانی فردایی بهتر خواهد بود.
💢 نظرسنجی انتخابات ریاست جمهوری 1400
جهت شرکت در نظرسنجی کلیک کنید 👇
https://election-iran.com/
انتخابات🇮🇷
من_رای_میدهم🇮🇷
عاشق_ایرانم🇮🇷
✨در #ماه_مبارک_رمضان دعا کنیم برای ظهور امام زمان و #انتخابات را به نفوذی ها نبازیم...آمین یا رب العالمین🤲
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 118
این نسل توانستند تئوریهای خود را توسط حلقهی «مترجمان سکولار» و سیاستمداران اصلاحطلب به محافل سیاسی ایران نفوذ دهند.
ویلیام کیسی نتوانست شاهد «فروپاشی اروپای شرقی» باشد و طعم سرمستی زودگذرش را بچشد، چون در 74 سالگی مُرد. با این حال، نسلی از نظریهپردازان «جنگ نرم» اعتبار خود را مدیون او هستند. او کوشید روابط 4 سرویس CIA، آژانس خدمات امنیتی موساد، اینتلیجنس سرویس انگلستان و سرویس اسناد خارجی و ضدجاسوسی فرانسه (SDECE) را با یکدیگر نزدیکتر سازد و «دستگاه تئوریساز» سازمان امنیتیاش را بازسازی کند. کیسی یک نسل از نظریهپردازان را به میدان آورد که خالق «علمِ گذار» بودند و تئوری سیاسی دموکراسی را از بیخ و بن تغییر دادند. در زمان او از نسل فلاسفهی پنتاگونی مانند ساموئل هانتیتگتون یا رهبران اصلاحطلب اروپای شرقی مثل لخ والسا و آدام میچنیک، همه از تئوریهای براندازی و دستاوردهای پژوهشی CIA استفاده میکردند.
همزمان با این تحولات، اوضاع محافل روشنفکری ایران در سال 1362 متلاطم بود و گرچه سکولارها هنوز از فقدان انسجام تشکیلاتی رنج میبردند، اما رگههایی از یک کوشش مستمر برای راهاندازی کارزارهای ایدئولوژیک علیه جمهوری اسلامی به چشم میآمد. عزتالله فولادوند 48 ساله که در مرکز «حلقهی مترجمان سکولار» در انتشارات خوارزمی قرار داشت، پیشتر ترجمه دو کتاب خشونت و انقلاب از هانا آرنت را به پایان رسانده بود و اینبار با نسخه فارسی اثری مهم از اریش فروم به میدان آمد.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
🔥هشدار ...هشدار...
🔥این پیام سه مرتبه برای من امده انقلابیون بهوش باشند در فضای مجازی توسط دولت غربگرا رصد میشوند.
🔥منحرف کردن انقلابیون و رسیدن اطلاعات به دست خودشان به جای اطلاعات سپاه...
✨ خدایا در #ماه_مبارک_رمضان قبل از #انتخابات قسم ات می دهیم یه حق مادر سادات و عمه سادات #امام_زمان مان را برسان...آمین یا رب العالمین🤲
🆔 @mogham
98.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مستند پلندمیک قسمت سوم
💥💥ویژه #جنگ_بیولوژیک💉💥💥
🌙جهت تعجیل ظهور در ماه بندگی ، #ماه_مبارک_رمضان دعا با حالت اضطرار...
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 119
نجف دریابندری جشن رونمایی از ترجمهی اولین کتاب آیزایا برلین به نام متفکران روس را برگزار کرد. عباس میلانی اگرچه ترجمه آخرین فصول کتاب جریانهای اصلی در مارکسیسم اثر لشک کولاکوفسکی را انجام داد، اما ناگهان 200 صفحه از آن را کم کرد و برای همین باید دوباره برای اتمام کار وقت میگذاشت. باقر پرهام هم مشغول مطابقت ترجمه مهمترین نوشتهی ریمون آرون، یعنی کتاب مراحل اساسی سیر اندیشه در جامعهشناسی با نسخه اصلیاش بود تا آن را برای چاپ به ناشری دولتی به نام سازمان آموزش و انتشارات انقلاب اسلامی بسپارد. محسن ثلاثی نیز کار ترجمه سومین اثر هانا آرنت را به پایان برد و نسخه فارسی کتاب توتالیتاریسم را برای انتشارات جاویدان حاضر کرد.
البته این مترجمان فعال، روشنفکران سرشناسی هم بودند و اگرچه از اردوگاههای فکری متفاوتی برخاستند، اما سرانجام در یک نقطه به اشتراک رسیدند: همگی آنان پس از انقلاب اسلامی به اشاعهی گفتمان لیبرال سرمایهداری در ایران دامن زدند. یک تقارن تاریخی شگفتانگیز در حال وقوع بود و کم کم نطفهی ماجرایی پیچیده بسته میشد که یک سویش به پاتوقهای مترجمان و روشنفکران سکولار ایرانی میرسید و سوی دیگر آن به کاخ سفید؛ کاخی که رونالد ریگان همداستان با جان.اف. کندی آن را «کافهای برای روشنفکران» دانست.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥تیتر رسانه ها دقایقی قبل : آتش سوزی گسترده در نزدیکی کارخانه نظامی در سرزمین های اشغالی / رسانه های رژیم صهیونیستی از وقوع آتش سوزی در نزدیکی شرکت رافائل متعلق به صنایع دفاعی ارتش رژیم صهیونیستی در حیفا خبر دادند.
🔥تیتررسانه ها ، لحظاتی پیش: شرکت رافائل متعلق به صنایع دفاعی صهیونیست ها در آتش
🔥تصاویر حجم آتش هم حیرت آور است
🔥اجازه بدهید به جای توضیحات بیشتر ، یک جمله تکراری را مرور کنیم :
☝️این جمله که یکی بزنید ، ده تا می خورید باید عوض شود
☝️ از این به بعد یکی بزنید دهتا دهتا می خورید ...
✨ خدایا در #ماه_مبارک_رمضان قبل از #انتخابات قسم ات می دهیم یه حق مادر سادات و عمه سادات #امام_زمان مان را برسان...آمین یا رب العالمین🤲
🆔 @mogham
100.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥🔥 #نظم_نوین_جهانی💥💥(بخش66)
⭕️ در انیمشن مشکوک چه برنامه پنهانی وجود دارد؟؟؟
وَ مَكَرُوا وَ مَكَرَ اللَّهُ وَ اللَّهُ خَيْرُ الْماكِرِينَ
⭕️حتما ببینید...⭕️نشر حداکثری دهید...
🌙جهت تعجیل ظهور در #ماه_بندگی ، #ماه_مبارک_رمضان دعا با حالت اضطرار...🤲
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 120
با شتاب گرفتن تبلیغ فیلسوفان یهودی و ترجمه آثارشان، کلوپ سرّی بیلدربرگ در سال 1362 سه نفر از آنان را به سبب «ترویج علوم انسانی منطبق بر فرهنگ و سنتِ اندیشهی غرب» شایسته دریافت جایزه اراسموس دانست. ترکیب برگزیدگان بسیار غافلگیرانه به نظر میرسید. 2 نفر از آنان، یعنی سِر آیزایا برلین و ریمون آرون، نظریهپردازان سرشناس لیبرالیسم و از رهبران عملیات PSB در سیا و اینتلیجنس سرویس انگلستان محسوب میشدند که 15 سال پیشتر، هویت امنیتیشان لو رفت. نفر سوم لشک کولاکوفسکی است؛ متفکر یهودی لهستانی و از بزرگترین فلاسفهی سوسیالیست که انتشار کتاب معروفش به نام جریانهای اصلی در مارکسیسم به یک بازنگری بزرگ در این ایدئولوژی انجامید.
این 3 نفر گرچه در ظاهر به دو اردوگاه فکری متفاوت (لیبرالیسم و سوسیالیسم) تعلق داشتند، اما هم نمادهای برجسته علوم انسانی غرب، هم رهبران فکری سرویسهای جاسوسی لیبرال و هم کارگزاران عملیات فروپاشی اروپای شرقی بودند؛ فیلسوفانی که همواره در سایهی اتهام جاسوسی زیستند. بیشتر آنان نسبی یهودی داشتند و سالهای پُرماجرایی را با یکدیگر پشت سر گذاشتند. با این همه، لیبرالها آنان را «خداوندگاران اندیشه مدرن» در قرن بیستم میدانستند. روند اهداء جایزه اراسموس از پیوند «اصلاحطلبان کمونیست» با جاسوسان لیبرال پرده برداشت. چند سال بعد، این پروژه در ایران نیز تکرار شد؛ این جایزه در سال 1383 به عبدالکریم سروش سرحلقهی روشنفکران دینی ایران تعلق گرفت و «روشنفکران دینی» بازی در نقش اصلاحطلبان کمونیست را آغاز کردند.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
منابع.pdf
167.6K
#منابع شماره های 100 تا 120 نشر داده شده با موضوع: #سرطان_اصلاحات_آمریکایی
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
از جنگ سایبرنتیک تا کرونا.mp3
35.71M
#شبنامه / ادبیات جنگ سایبرنتیک چیست / پیچ تاریخی انقلاب اسلامی / استحاله واقعی/ کودتا در ستاد کرونا / درمان کرونا با دارو یا واکسن / عدم انجام حکم و فرمان رهبر انقلاب/ کرونا فریب قرن / کدام کیت تشخیص در سطح کشور پخش شده است ؟؟کیت دکتر محرز یا شهید فخری زاده / تاخیر در ظهور با انتخاب اشتباه / احتمال فتنه اکبر در صورت رای آوری دولت جوان انقلابی ...
✨ خدایا در #ماه_مبارک_رمضان قبل از #انتخابات قسم ات می دهیم یه حق مادر سادات و عمه سادات امام زمان مان را برسان...آمین یا رب العالمین🤲
🆔 @mogham
دعای روز بیست و هفتم #ماه_مبارک_رمضان :
بسم الله الرحمن الرحیم
✨اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي فِيهِ فَضْلَ لَيْلَةِ الْقَدْرِ، وَ صَيِّرْ أُمُورِي فِيهِ مِنَ الْعُسْرِ إِلَى الْيُسْرِ، وَ اقْبَلْ مَعَاذِيرِي، وَ حُطَّ عَنِّيَ الذَّنْبَ وَ الْوِزْرَ، يَا رَءُوفاً بِعِبَادِهِ الصَّالِحِينَ
✨خدایا در این ماه فضیلت شب قدر را روزی ام ساز، و کارهایم را از سختی به آسانی برگردان، و پوزشهایم را بپذیر، و گناه و بار گران را از گُرده ام بریز، ای مهربان به بندگان شایسته.
🌙جهت تعجیل ظهور در ماه بندگی ، #ماه_مبارک_رمضان دعا با حالت اضطرار...
🆔 @mogham
#جنگ_جهانی_غذا 118
🔴مونوسدیم گلوتامات یا MSG
‼️تاکنون فکر کرده اید که چرا کودکان (و حتی افراد بالغ) عاشق سوسیس و کالباس و یا پفک چیپس می شوند چرا یک پیتزا فروشی فروش بالاتری از دیگران دارد و غذای فلان رستوران خوشمزه تر است ؟
‼️نمک مونو سدیم گلوتامات که به عنوان یک افزودنی به فست فود ها و غذاها استفاده می شود با افزایش سطح گلوتامین در بدن انسان و تحریک سیستم گلوتامینرژیک به مرور شما را دجار اعتیاد به فست فود ها و سوسیس کالباس پفک می کند
‼️درست است که سازمان غذا و دارویی امریکا اضافه کردن مقدار کم از نمک سدیم گلوتامات را به عنوان چاشنی مورد تائید قرار داده است اما کدامین فروشگاه و یا کارخانه سازنده سوسیسن کالباس انرا رعایت می کند وقتی پای سود و در امد مطرج است حالا کمی مقدار سدیم گلوتامات را در محصولات خود افزایش بدهیم تا سود مان چندین برابر بشود مگر چی می شود .
‼️خطرات استفاده از مونو سیدیم گلوتامات
تاکنون هزاران خطر در مورد استفاده از ترکیبات ام ای جی گزارش شده است که شامل چاقی و یا افزایش بیماری اسم سردرد و درد قفسه سینه و ایجاد دیابت است اما امروز ما صحبت دیگری داریم
اعتیاد به مواد مخدر و اختلالات عصبی در ارتباط ان با ترکیبات مونو سدیم گلوتامات است .
🌙جهت تعجیل ظهور در ماه بندگی ، #ماه_مبارک_رمضان دعا با حالت اضطرار...
🆔 @mogham
#جنگ_جهانی_غذا 119
🔴مونوسدیم گلوتامات یا MSG
‼️افزایش مصرف فست فود ها و مجصولات غذایی باعث ایجاد اعتیاد به این مواد می شود فست فود ها چیپس و یا پفک که دارای این نمک باشد باعث افزایش لذت خوردن در مرکز میانی مغز (هسته اکومبنس ) شده و مغز این لذت را به حافظه خود می سپارد و بعد از مدتی تعادل طبیعی در مرکز لذت به هم می خورد و باعث بالا رفتن نقطه تنظیم می شود پس مغز به دنبال لذت بیشتر می خورد می خورد و زمانی می شود که شما از خوردن فست فود ها بیشتر از غذاهایی طبیعی لذت می برید و در صورتی که فست فود نخورید دچار اضطراب و تنش می شوید و این تازه اول راه اعتیاد به مواد غذایی و مواد مخدر است ؟
‼️زمانی که شما بالغ می شوید به دلیل شروع ترشحات هورمون های جنسی و بالا رفتن تنظیم در مرکز لذت که در هیپوتالاموس قرار دارد برای کاهش استرس ها و فشار های روحی رو به استفاده از مواد مخدر می اورید و بهترین مخدر در این زمان ماریحوانا است ؟؟
‼️مونوسدیم گلوتامات یک ماده کریستالی شکل محلول در آب است که هیچ مزه خاصی ندارد و می توان آنرا به هر ماده غذایی و لبنی اضافه کرد که آنرا خوشمزه می کند مصرف ان باعث ایجاد یک حالت ارامش و سرخوشی می شود و در طولانی مدت اعتیاد اور است.
🌙جهت تعجیل ظهور در ماه بندگی ، #ماه_مبارک_رمضان دعا با حالت اضطرار...
🆔 @mogham
#جنگ_جهانی_غذا 120
‼️ چطور ممکن است وزارت بهداشت درمان اعلام کند افزودن نمک گلوتامات به مواد غذایی ممنوع است اما ورود ان به کشور ازاد است و حتی بسیاری از شرکت های تولید کننده مواد غذایی و لبنی انرا مستقیما وارد می کنند .
بدبختی ما این است که هر کسی قیمتی دارد اگر ان بازرس وزرات بهداشت با دریافت مبلع کمی چشمش را بر روی بسیاری خلاف ها می بندد و نمی داند سود هنگفتی را که شرکت های تولید کننده مواد غذایی و لبنی از فروش ماست شیر خامه سوسیس کالباس و... با اضافه کردن نمک سدیم گلوتامات بدست می اورند بهای انرا باید همان وزارت بهداشت با ورود دارو و درمان فرزندان و مردم این مملکت با ورود هفت تن داروی اعصاب روان باید پرداخت کنند و جوانان ان باید معتاد به مواد شوند و تا اخر عمر زندگی انها تباه شود و یا جامعه ای که خشونت های اجتماعی و قتل خونریزی در ان افزایش می یابد بدون انکه مردم به راستی بدانند علت ان چیست ابعاد استفاده از مونو سدیم گلوتامات بسیار فجیع تر و مافیای تر از دنیای مواد مخدر است.
🌙جهت تعجیل ظهور در ماه بندگی ، #ماه_مبارک_رمضان دعا با حالت اضطرار...
🆔 @mogham
09.mp3
3.59M
#علائم_ظهور (جلسه 9)
🌤اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌤
در #ماه_مبارک_رمضان دعا کنیم برای ظهور #امام_زمان و انتخابات را به نفوذی ها نبازیم...آمین یا رب العالمین🤲
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 121
صدور «فرمان سری ابلاغ راهکارهای امنیت ملی شماره 77» (فرمان جاسوسی آکادمیک) یک فراخوان و بازگشت به 2 فرمان فوق سرّیای بود که جرج کنان، از پایهگذاران CIA سه دهه قبلتر و هریک را در فاصلهی سه سال به امضاء رئیس جمهور آمریکا رساند: یکی، «فرمان توسعه جنگهای سیاسی» و دیگری، «فرمان تشکیل شورای برنامهریزی روانی». پیشنویس فرمان نخست در ماه می 1948 به شورای امنیت ملی آمریکا ارائه شد و با تصویب رئیس جمهور به صورت قانون محرمانه شماره 10/2 درآمد و فرمان دوم را نیز در ماه آوریل 1951 پس از امضاء پرزیدنت به عنوان سند استراتژیک شماره PSBD-33/2 شناختند. این دو فرمان در آغاز جنگ سرد صادر شد؛ جنگی که به روایت اریک هابسباوم، تاریخنگار انگلیسی «به حوزه رقابتِ سایهوار میان سازمانهای جاسوسی رسمی و غیررسمی کشید».
با تصویب قانون 10/2 دکترین جاسوسی و فلسفه سیاسی در غرب گرهای جداییناپذیر به یکدیگر خورد تا جایی که حتی ویلیام سولیوان در آژانس FBI معتقد بود «دموکراسی لیبرال در نبرد با دشمنان چپ و راستی که قصد نابودی آن را دارند، اسیر شده» و با استفاده از روشنفکران در امور ضدجاسوسی باید به تضعیف دشمنان «جامعه باز» پرداخت. از این دوره پای «جنگهای کثیف سرّی» به حوزهی علم بیشتر باز شد. CIA و MI6 زیربنای یک برنامه دانشگاهی درازمدت را ریختند و خیلی زود، زمان تبدیل کردن روشنفکران و فیلسوفان به «جاسوسان تمام وقت» فرا رسید. گویا آرزوی فرانسیس بیکن، پدر فلسفه سکولار، برای حمایت تمام عیار دول سرمایهداری از «جاسوسان علم» در حال تحقق بود.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham