📍ابر قدرت و کابوسی به اسم ایران!
نشریه آمریکایی فارن افرز دیروز مقالهای داده و در انتهای اون مقاله این طور گفته که:
«امروز، حال و هوای جمهوری اسلامی در مقایسه با همین یک سال پیش خود، پیروزمندانهس!
جمهوری خامنهای از تحریم ها و اعتراضات داخلی جان سالم به در برده، اقتصاد خود را تثبیت کرده و شروع به تکمیل نیروهای دفاعی خود کرده.
خامنهای کاری را انجام داده که خمینی نتوانست! مسیر خامنهای بقای انقلاب را در برابر دشمن اصلیش آمریکا، تضمین و خاورمیانه را به منطقهای که ایران قدرت مسلط آن است تبدیل خواهد کرد.»
🆔@mogham
@tahlilgar_siasi .•°.mp3
12.18M
حمایت تمام قد از مسیر اقتصادی دولت آقای رئیسی
🆔@mogham
13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جانیم ایران🇮🇷 وطنیم ایران🇮🇷 پاینده ایران 🇮🇷
30.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴واکنش رسانه نزدیک به بیت رهبری به تحولات قفقاز
رهبر معظم انقلاب در دیدار های جداگانه با پوتین و اردوغان در 28 تیرماه 1401: جمهوری اسلامی، سیاستها و برنامههایی را که منجر به بسته شدن مرز ایران و ارمنستان شود، هرگز تحمل نخواهد کرد. چرا که این مرز یک راه ارتباطی چند هزار ساله است.
🔹بر اساس اتفاقاتی که در منطقه قفقاز در جریان است بسیار بجاست که برخی کشورهای همسایه در میان معادلات و منافعی که در ذهن خود میپرورانند، این صحبتهای رهبر انقلاب را هم در میان معادلات ذهنی خود قرار بدهند که رهبر عزیزمان فرمودند: جمهوری اسلامی ایران در برابر هر نقشه ای که با هدف تغییر مرز های بین المللی طراحی شده باشد با قدرت مقابله خواهد کرد.
🆔@mogham
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعتراف تحلیلگر سیاسی شبکه منوتو به دیپلماسی و سیاست خارجی موفق جمهوری اسلامی در برابر زیادهخواهی آمریکا
🔹 ایران در غنیسازی هستهای طبق خواستههای خود و توافقی که کرده پیش میرود!
🔹 پول های بلوکه شده ایران آزاد شده و فروش و صادرات نفت ایران به سهولت انجام میگیرد!
✨امام خامنهای(مدظلهالعالی): نباید خسته بشویم امروز روز خسته شدن نیست روز ناامید شدن نیست. امروز روز #شوق است روز #امید است روز #حرکت است.
🆔@mogham
11.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻🔻ویژه این حال و هوای وطن🔻🔻
خسته شدی ؟
کار سخت شده؟
حس میکنی دیگه کار از کار گذشته؟
فکر میکنی هر چی بدوئی هیچی درست نمیشه!؟
⛔️ شما بعنوان یک منتظر، در معرض یک خطر بزرگ قرار داری ❗️
استاد پناهیان
استاد شجاعی
استاد رائفیپور
#ایران
#حجاب
#امام_زمان
🆔 @mogham
شبنامه 1325 - @mrtahlilgar.mp3
11.54M
🚨 خاورشناس روس: در قفقاز به جنگ با ایران حتی هم فکر نکنید/ پشت این بازی جنگ بزرگ است.
خاورشناس روس : باکو به جنگ با ایران حتی فکر هم نکنید / پاشینیان از ایران برای استقرار در خاک خود درخواست رسمی خواهد کرد؟ / ممکن است هدف از لشکر کشی ها چیزی به جز جنگ باشد؟ / از پس این شرارت ها جنگی بزرگ و پشیمان کننده در راه است...
🆔@mogham
♦️ ایران و روسیه دوباره هم مرز خواهند شد؟
🔸 حمایت صد در صد ایران و روسیه از یک جمهوری اثرگذار
🔸 ملت تحتِ ظلمِ تالشِ مغان شایستگی جمهوری شدن را دارند...
🔺 بیش از چهار دهه است که مقامات ترکیه با نا به کاریِ تمام از مقادیر بسیار بالا و غیر عادیِ نمک به حرامیِ خانواده ی ضد ایرانی علیف بادکوبه استفاده کرده و هر اقدام ضد ایرانی که توانسته اند را در قفقاز رقم زده و تا توانسته اند بر آتش تجزیه طلبی در ایران دمیده اند.
در همین حال ایران همواره کوشیده به عنوان یک همسایه به مسئله ی ارمنستان، باکو نگاه کرده و با صبوری به گستاخی پاسخ دهد.
گستاخی هایی که از حد گذشته و حالا دارد حوصله سر بر میشود...
🔺 بیش از 30 سال است که ملت تحت ظلم تالش ، جمهوری خود مختار را تاسیس کرده و در حال فعالیت هستند. جمهوری ای که نوع مواجهه پدر حیدر علیف با آن داستان عجیب و غریبی دارد.
افرادی در انجمن تالش مغان که در تهران و روسیه فعال است ، به شکل ویژه ای بر ضرورت احیا این جمهوری مستقل به همین نام و اعلام استقلال از باکو تاکید دارند.
در سالهای اخیر و در برگزاری مراسم سالگرد ژنرال ایرانی، بارها و بارها شاهد سروده شدن اشعار در مدح ژنرالِ مقاومت از سوی چهره های سرشناس این انجمن بوده ایم، نکته ای که نشان میدهد افراد شناخته شده ی ملت تحتِ ظلم تالش در باکو دلبستگی های ویژه ای به ایران و مقاومت دارند.
🔺 در همین راستا آقای زابیل محرماف فعال رسانهای تالش در مسکو که برای سخنرانی درمورد مبارزه و شخصیت همتزاده به تهران نیز دعوت شده بود، به روزنامه ایران گفته است: «ما اگرچه شهروند روسیه هستیم اما خود روسها ما را به عنوان ایرانی میشناسند. ما رهبر ایران را رهبر خودمان و رئیسجمهور ایران را رئیسجمهور خودمان میدانیم و تلاش میکنیم مثل یک پل بین روسیه و ایران نقش بازی کنیم. رفتهرفته اعتماد هر دو طرف به ما جلب شده و حالا هم روسیه و هم ایران میخواهند که نقش پررنگتری در این زمینه داشته باشیم.»
🔺محرماف پرچم و سرود ملی تالش – مغان را نوعی تقابل با حاکمیت جمهوری باکو میداند و تأکید میکند: «خیلیها به من میگویند کاش تالشهای تالشستان باکو میتوانستند جمهوری تالش – مغان را حفظ کنند و کشور خودشان را داشته باشند. اما من در پاسخ به این دوستان میگویم که کشور ما ایران است و ما نیازی به کشور دیگری نداریم. همان وقت هم که جمهوری تالش – مغان با مرکزیت لنکران تشکیل شد، درنهایت خواستار پیوستن به ایران بود».
🔺 اسماعیل شعباناف، رئیس دیاسپوریای تالش و دستیار اقوام پوتین نیز روی دو مفهوم «شیعه» و «ایرانی» تأکید میکند و میگوید: «ما شیعه ایرانی هستیم و مقامات روسیه هم ما را با همین هویت و شهروند ایرانی میشناسند. ما مقلد حضرت آیتالله خامنهای هستیم و دولت ایران را دولت خودمان میدانیم. خب از طرف دیگر شهروند روسیهایم و اینجا زندگی میکنیم. این یک موقعیت عالی برای ما تالشهای مقیم روسیه است که پس از فروپاشی جمهوری تالش – مغان توسط حیدر علیاف به اینجا پناه آوردهایم. موقعیتی که به ما اجازه میدهد هرچه بیشتر در نزدیککردن دو کشور بزرگ ایران و روسیه نقش بازی کنیم.»
🔺 نکته عجیب و قابل تامل اینجاست که امسال و پس از برگزاری جشن سالگرد تاسیس این جمهوری خودمختار ، دستگاه دیپلماسی باکو اعتراضاتی را به روس ها داشته است.
وزارت خارجه جمهوری باکو در اعتراض به برگزاری جشن سی سالگی تالش – مغان نامهای رسمی به دولت روسیه نوشت که با کممحلی روسیه روبهرو شد. روزنامه مساوات باکو این روند را خطرناک توصیف کرده و مینویسد: «سازماندهی این رویداد خرابکارانه و تحریکآمیز و شرکت ایگور ولودین رئیس دومای شهر یکاتریبورگ به عنوان میهمان برنامه غیرقابل قبول است. این اقدام نماینده حزب حاکم باعث تشویق تجزیهطلبی میشود و به روابط ائتلاف میان آذربایجان و روسیه صدمه میزند».
🔺 روزنامه شرق در خصوص این جمهوری مینویسد: علی اکرم همتاف بنیانگذار جمهوری تالش – مغان که بعد از ابطال شهروندی و مهاجرت به هلند نام خود را به همتزاده تغییر داد، پس از روی کار آمدن حیدر علیاف و به درخواست وی، برای اعزام نیرو به جنگ قرهباغ موافقت کرد. اما درست زمانی که نیروهای تالش روانه جبهه شده بودند، نیروهای حیدر وارد لنکران شده و این جمهوری را برچیدند و حالا پس از گذشت 30 سال تالشها توانستهاند نگاه قدرتهای منطقه را به خود جلب کرده و نامطمئنبودن حاکمیت باکو را به اثبات برسانند. آیا این روند میتواند پرشتابتر شود؟
🔺 باید منتظر ماند و دید که با شکل گیری یک جمهوری محترم و دارای اعتبار، روس ها و ایرانی ها یک بار دیگر هم مرز شدن با یکدیگر را تجربه خواهند کرد یا نه...
🆔@mogham
📌کریدور هند_اروپا هیاهوی رسانه ای آمریکا
ابعاد مختلف ابتکار جدید آمریکایی ها برای اتصال هند_امارات_عربستان_اسراییل_اروپا
ایرادات اساسی دارد
کریدور هند_اروپا بر اساس این ایراد هایی که دارد نمی تواند عمق استراتژیک کریدور شمال جنوب و طرح یک کمربند و یک جاده چین را تهدید کند
🔺این کریدور بدون حضور کشورهای بزرگی نظیر چین ،روسیه ،پاکستان و ایران و ترکیه تئوری سازی شده است که مشروعیت بین المللی و منطقه ای نخواهد داشت
🔺کریدور شمال جنوب و ابریشم متشکل از اتصال میان دهها کشور در آسیای جنوبی ،آسیای مرکزی،غرب آسیا قفقاز و شرق آسیاو ... خواهد بود،
به عبارت دیگر مساله ای که در کریدور ابریشم و شمال جنوب متصور است اتصال ریلی و ترانزیتی هشتاد کشور دنیا است که به اتصال به اروپا ختم می شود.
درحالیکه ابتکار کریدور هند_اروپا فاقد شبکه ترانزیتی به گستردگی ابریشم است و ارتباطی با پهنای اروسیا ندارد
🔺کریدور هند_اروپا از حیث مزیت هایی که شمال جنوب و ابریشم دارد نیز قابل مقایسه با آن نیست ،
کریدور ادعایی هند_ اروپا هیچ تفاوتی با کریدور حال حاضر کانال سوئز نخواهد داشت، این به معنای این است که هیچکدام از ویژگی های مسیر ابریشم و شمال جنوب،یعنی کوتاه بودن مسیر، عدم استفاده از مسیر دریایی ،کاهش هزینه ها و کم شدن زمان رسیدن بار به مقصد را ندارد ،بنابر این هیچ تفاوتی با کانال سوئز نخواهد داشت،تنها مساله این کریدور ،کاهش هزینه سوخت است که مزیت خاصی ندارد چراکه این ویژگی در کریدور های بلوک شرق نیز در کل مسیر ترانزیت رعایت شده است و از مسیر ریلی استفاده می شود.
🔺کریدور هند_اروپا شبکه واحد ریلی ندارد،از بندر بمبئی باید بارگیری انجام شود،وارد بندر امارات شود از آنجا با قطار به حیفا برسد و در این بندر تخلیه و مجددا بارگیری شود و مجددا در یونان وارد ناوگان ریلی شود،درحالیکه کریدور شمال جنوب این پروسه پیچیده ترانزیتی را ندارد.
🔺تنش های به وجود آمده میان ترکیه و یونان در مدیترانه،تنش های سنگین ایران و رژیم صهیونیستی و تهدیدات موشکی یمن برای بنادر اسرائیل از چالش های متصور این کریدور است
🔺آمریکایی ها سابقا از طرح های موازی برای مهار جاده ابریشم رونمایی کرده بودند،پروژه تاپی برای انتقال گاز ترکمنستان به آسیای جنوبی از طریق افغانستان یا طرح انتقال برق تاجیکستان و قرقیزستان به پاکستان که هر دو متوقف شدند ،هرچند هیچ یک از این پروژه ها تهدیدی برای عمق استراتژیک طرح یک کمربند و یک جاده چین نبودند اما در نهایت نیز تا به الان به نتیجه نرسیدند.
🔺آمریکا در نشست سال گذشته G7 از سرمایه گذاری ۴۰ هزار ميلياردي برای توسعه زیرساخت های کشورهای ضعیف و در حال توسعه خبر داده بود اما در نهایت به سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیاردی آن هم توسط بخش خصوصی رسید ،این مبلغ یک و نیم درصد عدد ۴۰ هزار میلیارد اعلامی است که رسانه ها این تناقض گویی های آمریکا و اروپا را نشانه ای برای بازی روانی این کشورها با چین و روسیه ارزیابی می کنند تا اقدام راهبردی برای مهار آن ها
🔺یکی از متغیرهای اساسی در مقوله ترانزیت ،قدرت سرمایه گذاری در کشورهای درگیر در مسیر کریدور هاست ،چینی ها بزرگ ترین سرمایه گذاری تاریخ بشری را در بیش از ۸۰ کشور کلید زده اند و در حال تکمیل زیرساخت های ریلی ،فنی،صنعتی سازی شهر ها و بنادر و راه اندازی کریدور انرژی و... هستند
چینی ها در سرمایه گذاری در زیرساخت های عربستان،امارات، حتی بنادر اسرائیل که شبکه اصلی کریدور هند_اروپا را تشکیل می دهند از آمریکا پیشی گرفته اند و دست برتر را دارند
🆔@mogham
✅معادله خط ریلی شلمچه_بصره
تکمیل خط ریلی شلمچه بصره جایگاه بسیار مهمی در تحولات ترانزیتی و ژئوپلیتیکی منطقه و جهان خواهد داشت
قطعه شلمچه بصره قدم دیگر برای کریدور شرق به غرب ایرانی است که می توانیم این گام مثبت را از چند منظر ارزیابی کنیم.
🔺موقعیت ژئوپلیتیکی ایران و حضور گسترده ای که در عراق و سوریه دارد، برای رسیدن به مدیترانه ابعاد و امتیازات زیادی خواهد داشت
🔺علی رغم اینکه عراقی ها کریدور شلمچه را در تعارض با منافع بنادر فاوه و ام القصر در بصره می دیدند اما متوجه منافع استراتژیک کریدور شلمچه برای ترانزیت از مدیترانه ،کشورهای حاشیه خلیج فارس به اوراسیا و بالعکس شدند
🔺سعودی ها با چشم انداز ژئوپلیتیکی خود از تحولات اوراسیا و کریدور ابریشم و شمال جنوب و با توجه به توافق راهبردی با ایران ،از طریق کویت _ بصره_شلمچه بدنبال اتصال ریلی به ایران و قرار گیری در شبکه ترانزیت شرق به غرب و رسیدن به اوراسیا هستند
امکان سنجی خط ریلی عربستان _کویت _عراق_ایران در حال بررسی از سوی سعودی ها است
بدون شک تکمیل شبکه ریلی عراق و ایران با چراغ سبز سعودی ها آغاز شده است.
🔺تحرکات اخیر آمریکا که در شرق سوریه برای تصرف گذرگاه مرزی القائم در الانبار انجام می شود در مقابله با کریدور شرق به غرب ایران ارزیابی می شود ،آمریکایی ها کردهای سوریه را وارد بازی خطرناکی کرده اند
🔺تکمیل خط ریلی شلمچه_بصره و کریدور شرق به غرب سیگنال ایران به ترکیه و آذربایجان است ،با این تفاوت که عراقی ها که تا سال های قبل مخالف این مسیر بودند الان با چراغ سبز کشورهای منطقه خلیج فارس با این مسیر همراهی خواهند کرد و این به قدرت و جایگاه ایران در کریدور شرق به غرب کمک خواهد کرد
🔺تحرکات این روزهای جمهوری باکو و گسیل تجهیزات سنگین و نیمه سنگین آن ها به مرزهای مشترک با ارمنستان قبل از اینکه زهر چشم از ارمنستان باشد حاوی پیام برای ایران است.
آن ها سخت بدنبال تاسیس کریدور تورانی ناتو یعنی زنگزور هستند تا قدرت خود بر کریدور شرق به غرب را تحکیم تحکیم ببخشند
🔺تحولات ژئوپلیتیکی در منطقه به نقطه ای رسیده که میان بازیگران تعارض منافع محسوس شکل گرفته و خواهد گرفت و نمی توان آن را مهار کرد
🆔@mogham