فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پاسخ دندان شکن علی علیزاده به تهمت خبرنگار روزنامه ایران مبنی بر پول گرفتن از من و تو: من پولی که به خون کودکان مظلوم و فقر کودکان زباله گرد آغشته است را هیچگاه نمیگیرم
@moghavematt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وداع با پیکر مطهر شهید مدافع حرم، علی اصغر الیاسی
پاسدار شهید مدافع حرم "علی اصغر الیاسی" از تکاوران لشکر 10 سیدالشهدا بود که در سن 24 سالگی در شب اول محرم، در دفاع از حریم اهل بیت و اسلام به دست تروریست های تکفیری در جنوب حلب به شهادت رسید.
@moghavematt
🔴تلفن همراه یا جاسوس همیشه همراه
🔴هر تلفن همراهی قاعدتاً دارای یک میکروفون بسیار حساس است که همواره قابلیت فعال شدن را دارا می باشد. فعال کردن این میکروفون نیازی به برقراری تماس با گوشی مزبور و فعال شدن سیم کارت گوشی و یا حتی روشن بودن تلفن همراه ندارد.
امروزه یکی از تجارت های پرسود برای شرکت های سازنده تلفن های همراه ، فروش دستگاه های جاسوسی یا فعال کننده میکروفون های تلفن های همراه و امکانات شنود این میکروفون های فعال شده می باشد.
این دستگاه ها قابلیت هایی به خریداران آنها می دهد که با استفاده از آن می توانند به راحتی ، تلفن همراه شخص مورد نظر خود را به میکروفون مخفی تبدیل نموده و کلیه مکالمات وی در محل کار ، منزل و یا حتی در جمع دوستان را به راحتی شنود نمایند.
البته این دستگاه های شنود تنها توسط شرکت های سازنده تلفن های همراه ، تولید نمی شود و سایر شرکت های تولید کننده نرم افزار های موبایل نیز می توانند در صورت داشتن کد های نفوذ به دستگاه های تلفن های همراه شرکتی خاص نرم افزار مناسب شنود این نوع تلفن های همراه را تولید نمایند.
البته فعال کردن این نوع سیستم ، عموماً نیاز به نصب نرم افزار مربوطه بر روی تلفن همراه افراد قربانی دارد که این عمل ممکن است از طریق ارسال پیامک ، بلوتوث و ... انجام گیرد.
در صورتی که فرد مهاجم بخواهد از شیوه ارسال پیامک برای نصب این نرم افزار مخفی استفاده نماید ، پیامکی عمومی مانند تبریک سال نو به طیف وسیعی از مشترکان یک شهر ارسال می کند و مشترکان تلفن های همراه نیز پس از خواندن این پیامک ، فرد مهاجم را در جایگذاری این جاسوس کوچک یاری می رسانند.
با استفاده از این تکنولوژی ، هر تلفن همراه یک جاسوس بالقوه است که حتی در صورت خاموش بودن دستگاه تلفن همراه نیز می تواند بسته به حساسیت میکروفون خود ، امواج صوتی را از شعاعی از محیط خود ، جذب و ارسال نماید.
لازم به ذکر است که این سیستم جاسوسی ، تنها محدود به شنود مکالمات محیطی نمی شود بلکه این دستگاه ها قادربه دسترسی به تمامی بخش های تلفن همراه از قبیل دوربین ، یادداشت های شخصی ، پیام های کوتاه ، لیست تماس ها و ... می باشند.
🔴توصیه هایی برای مقابله با این جاسوس خوش لباس :
1. در صورتی که این سیستم جاسوسی توسط یکی از شرکت های سازنده تلفن همراه به فرد مهاجم فروخته شود ، عملاً هیچ کاری نمی توان انجام داد جز اینکه به هنگام حضور در جلسات کاری و خصوصی که اطلاعات با ارزشی رد و بدل می شود باتری موبایل خود را خارج کرده و فضای کار را عاری از دستگاه تلفن همراه نمایید. البته برخی مدلها دارای یک باطری ریز داخلی هستند که حتی بدون باطری هم جاسوسی خود را انجام میدهند
2. حتی الامکان شماره هایی که پیامک های گروهی ارسال می نماید را Ban نمایید.
3. پیامک هایی که از افراد ناشناس می رسد و دارای حجمی بیش از یک اس ام اس است را باز نکنید.
4. Bluetooth دستگاه موبایل خود را در مواقع غیر ضروری ، در حالت Off قرار دهید.
5. اطلاعات شخصی و حساس مانند رمز بانکی ، شماره حساب و ... را در دستگاه تلفن همراه خود ذخیره ننمایید.
6. در بازه های زمانی کوتاه ، دستگاه تلفن همراه خود را Format نمایید.
7. دستگاه های تلفن های همراه نسل قدیم به دلیل قدرت پردازش و فضای حافظه اندک و محدود بودن نرم افزار گوشی از امنیت به مراتب بالاتری نسبت به تلفن های پیشرفته نسل جدید برخوردار هستند.
8. گوشی خود را حتی برای یک لحظه در اختیار دیگران قرار ندهید و از آن با پين کد و قفل صفحه کليد محافظت کنيد ، وارد کردن یک کد خاص کوچک فقط در عرض چند ثانیه برخی گوشی ها را تبدیل به یک جاسوس همیشه همراه میکند
9. در حالتهای پیشرفته جاسوسی حتی میتوان از طریق گوشی موبایل شخص مورد نظر را ترور کرد و یا حتی از طریق ماهواره محل دقيق هدف را مشخص کرد
10. دوربین گوشی را در اتاق خواب یا محل های خصوصی رو به دیوار یا رو به زمین بگذارید به نحوی که محیط در کادر دوربین قرار نگیرد
11. اطلاعات مهم و عکسهای خانوادگی خود را روی گوشی ذخیره نکنید ، سرقت دیجیتالی اطلاعات شما ، از سلام کردن و دست دادن به شما آسان تر است
12. برخی مدلهای رایج و حتی ارزان قیمت بازار این امکان را دارند که علاوه بر دریافت بلوتوث مورد نظر ، تمام دار و ندار گوشی طرف مقابل را منتقل کنند.
13. شماره تلفن شما براحتی از طریق سیستم بلوتوث قابل یافتن است پس اگر امنيت و آسايش شخصي شما مهم است در محيط هاي عمومي مانند اتوبوس و مترو بلوتوث بازي را کنار بگذاريد.
14. هنگام شنود اصلا نيازي نيست که گوشي شما زنگ بخورد يا به تماسي جواب بدهيد ، اينجا دنياي ديجيتال است ، شمابه راحتي شنيده ميشويد
🔴 ستاد پشتیبانی #جبهه_مقاومت:
👇 👇👇👇
sapp.ir/moghavematt
eitaa.ir/moghavematt
🔻پدافند هوایی سوریه با تجاوز موشکی رژیم صهیونیستی به فرودگاه بینالمللی دمشق مقابله و تعدادی از موشکهای آن را ساقط کرد...
@moghavematt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انفجار و آتشسوزی در فرودگاه دمشق پس از حمله هوایی اسراییل
🔹پدافند با حمله مقابله و گفته شده که چند موشک را منهدم کرد
@moghavematt
🔴 درباره ما:
🔴 اینجا کانال رسمی ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت هستش:
👇👇👇👇👇👇
@moghavematt
🔴 وظیفه اصلی ما:
جمع آوری و جذب کمک های مردمی جهت نیروهای جبهه مقاومت به فرماندهی فرمانده عزیزمان سردار سرلشگر حاج قاسم سلیمانی...
🔴 مراکزمون جهت دریافت کمک های مردمی غیرنقدی:
تمامی مراکز بسیج و سپاه در سراسر کشور
🔴 شماره حسابمون جهت دریافت کمک های نقدی:
🔴شماره حساب 0110212775001 و شماره کارت6037991899958791 بانک ملی به نام ستاد پشتیبانی مردم یمن
🔴 شماره حساب 0111077007007 و شماره کارت 6037991899866887 بانک ملی به نام ستاد جمع آوری کمک های مردمی به سوریه
ارتباط با ما:
@salamygarm
✅ ستاد پشتیبانی #جبهه_مقاومت در ایتا و سروش:
sapp.ir/moghavematt
eitaa.ir/moghavematt
حضرت امام خامنه ای: ما از مظلوم حمایت میکنیم، هر مقدار که میتوانیم...
@moghavematt
🔴 توصیههای حفاظتی ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت در استفاده از رایانهها:
1- هرگز از رایانه خود به ویژه در محل کار، بدون رمز عبور (پسورد) استفاده نکنید.
همیشه برای رایانه خود رمز عبور تعیین کرده و آن را طوری تنظیم نمائید که در صورت عدم استفاده از آن به مدت (حداکثر) پنج دقیقه از شما اسم عبور درخواست نماید. این کار مانعی برای دسترسی دیگران به رایانه شما خواهد بود و تا حدودی امنیت سیستم شما را افزایش میدهد.
2- هرگز از رمز عبور ساده و مشخص استفاده نکنید.
سعی کنید رمز عبورهای سیستم خود را پیچیده و غیرقابل پیشبینی انتخاب کنید. انتخاب رمز عبور با کارکترهای زیاد، با حروف و اعداد، حروف کوچک و بزرگ و یا انتخاب آن به زبان دیگر، میتواند امنیت سیستم شما را افزایش دهد.
3- هرگز اطلاعات محرمانه خود را در فایلهای آشکار و سهل الوصول قرار ندهید.
فایلهای محرمانه خود را میتوانید به صورت پنهان و در زیر مجموعه فایلهای سیستمی یا زیر مجموعه سایر برنامههای نصبی سیستم قرار دهید تا به راحتی در اختیار افراد بیگانه قرار نگیرد. در غیر این صورت، احتمال دسترسی راحت به اینگونه فایلها همواره متصور است.
4- هرگز از کامپیوتری که دارای اطلاعات محرمانه و با اطلاعات خصوصی است، برای متصل شدن به اینترنت استفاده نکنید.
همیشه در هنگام متصل شدن به اینترنت خطر سرقت اطلاعات، تخریب اطلاعات به صورت جدی وجود داشته و در صورت بیتفاوتی به این مطلب خطرات جبرانناپذیری سیستم و اطلاعات شما را تهدید میکند.
5- هرگز کامپیوتر خود را که حاوی اطلاعات محرمانه یا خصوصی است، جهت تعمیر به افراد متفرقه و ناشناس ندهید.
حتماً نسبت به تعمیرکار کامپیوتر خود اطمینان حاصل نموده و سعی کنید شخصاً هنگام تعمیر حضور داشته باشید.
6- هرگز قطعات آسیب دیده سیستم کامپیوتر خود را (مانند: هارد، فلاپی، سی دی و ... ) دور نیاندازید.
حتما اینگونه لوازم از کار افتاده را منهدم کرده و امکان بهرهبرداری مجدد را از آنها بگیرید. اغلب کامپیوترهای مستعمل و از رده خارج شده دارای اطلاعات ارزشمندی است که در هنگام تعویض یا فروش بر اثر سهلانگاری در سیستمها باقی مانده است. همچنین امکان بازیافت اطلاعات از حافظههای پاک شده سیستم وجود داشته و صرف پاک کردن یا فرمت کردن سیستم نمیتوان از پاک شدن صددرصد آنها اطمینان داشت؛ بنابراین بعضی از افراد تصور میکنند با پاک کردن هاردهای مستعمل تمام اطلاعات آنها از بین رفته و میتوانند آنها را دور ریخته یا به فروش برسانند.
7- هرگز به تماسهای تلفنی از طریق اینترنت اعتماد نداشته باشید.
امروز اغلب تلفنهای خارج از کشور توسط تماسهای تلفنی اینترنتی صورت میگیرد که کارتهای خدماتی آنها در همه جا قابل دسترس میباشد. از آنجا که شرکتهای خدمات اینترنت (آی- اس- پی) و کشورهای سرویس دهنده (بک بن) توانایی استراق سمع تمامی مکالمات تلفنی را دارند، استفاده از این ارتباطات نیز ناامن و غیرمطمئن میباشد.
8- هرگز از مشخصات اصلی خود در محیط اینترنت استفاده نکنید.
در هنگام حضور افراد در خارج از کشور یکی از راههای به دست آوردن اطلاعات از آنها، مراجعه به فضای اینترنت میباشد. در صورتی که مشخصات شما در یک سایت یا ایمیل یا .... مشاهده گردد. اطلاعات با ارزشی نسبت به شما میتواند به دست آید....
ادامه دارد...
ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت
@moghavematt