برنامه 2 آبان 1401 را در تلوبیون ببینید
http://www.telewebion.com/episode/0x29b6712
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف اپوزیسیون پس از چهل سال مبارزه علیه جمهوری اسلامی:
🌱 بهترین جمهوری ممکن برای ایران پس از انقلاب ۵۷، جمهوری اسلامی است.
#اعتراف
#جمهوری_اسلامی
#حقیقت
@nore_tohid14
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱توضیحات حجت الاسلام نیک بین نماینده مردم ترشیز در مجلس شورای اسلامی از لحظهای که آشوبگران عمامهاش را انداختند.
@nore_tohid14
🌱نسبت به وقایع ایران عزیز دل نگران بودم قرآن را باز کردم این آیه آمد .
البقره
وَقَالُوا كُونُوا هُودًا أَوْ نَصَارَىٰ تَهْتَدُوا قُلْ بَلْ مِلَّةَ إِبْرَاهِيمَ حَنِيفًا وَمَا كَانَ مِنَ الْمُشْرِكِينَ
ﻳﻬﻮﺩیﻫﺎ ﺑﻪ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﭘﻴﺸﻨﻬﺎﺩ ﻛﺮﺩﻧﺪ: «ﻳﻬﻮﺩی ﺑﺎﺷﻴﺪ ﺗﺎ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﺑﺸﻮﻳﺪ!» ﻭ ﻣﺴﻴﺤﻲﻫﺎ ﻫﻢ ﭘﻴﺸﻨﻬﺎﺩ ﻛﺮﺩﻧﺪ: «ﻣﺴﻴﺤﻲ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﺗﺎ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﺑﺸﻮﻳﺪ.» ﺑﮕﻮ: «ﻧﻪ، ﺑﻠﻜﻪ ﺩﻧﺒﺎﻟﻪﺭﻭِ ﺩﻳﻦ ﺍﺑﺮﺍﻫﻴﻢِ ﻣﻴﺎﻧﻪﺭﻭ ﻫﺴﺘﻴﻢ ﻭ ﺍﻭ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺖﭘﺮﺳﺖ ﻧﺒﻮﺩ.» (١٣٥)
🌱این یعنی نه شرقی نه غربی ❤️❤️جمهوری اسلامی❤️❤️
#اسلام_ناب
#ایران
@nore_tohid14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱الأعراف
قَالَ مُوسَىٰ لِقَوْمِهِ اسْتَعِينُوا بِاللَّهِ وَاصْبِرُوا إِنَّ الْأَرْضَ لِلَّهِ يُورِثُهَا مَن يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ
ﻣﻮﺳﻲ ﺑﻪ ﻃﺮﻑﺩﺍﺭﺍﻧﺶ ﺩﻟﺪﺍﺭی ﺩﺍﺩ: «ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﻳﺎﺭی ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﺪ ﻭ ﺻﺒﻮﺭ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﻛﻪ ﭘﻬﻨﮥ ﺯﻣﻴﻦ ﺍﺯ ﺁﻥِ ﺧﺪﺍﺳﺖ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﻴﺎﺭ ﻫﺮ ﺟﻤﻌﻲ ﺍﺯ ﺑﻨﺪﮔﺎﻧﺶ ﻛﻪ ﺻﻠﺎﺡ ﺑﺪﺍﻧﺪ، ﻣﻲﮔﺬﺍﺭﺩ؛ ﭼﻮﻥﻛﻪ ﻋﺎﻗﺒﺖﺑﻪﺧﻴﺮی ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺧﻮﺩﻣﺮﺍﻗﺒﺎﻥ ﺍﺳﺖ.» (١٢٨)
🌱الشعراء
فَلَمَّا تَرَاءَى الْجَمْعَانِ قَالَ أَصْحَابُ مُوسَىٰ إِنَّا لَمُدْرَكُونَ
ﻫﻤﻴﻦﻛﻪ ﺩﻭ ﮔﺮﻭﻩ ﻫﻤﺪﻳﮕﺮ ﺭﺍ ﺩﻳﺪﻧﺪ، ﻫﻤﺮﺍﻫﺎﻥ ﻣﻮﺳﻲ ﺑﺎ ﺗﺮﺱﻭﻟﺮﺯ ﮔﻔﺘﻨﺪ: «ﻳﻘﻴﻨﺎً ﮔﻴﺮ ﺍﻓﺘﺎﺩﻳﻢ!» (٦١)
🌱الشعراء
قَالَ كَلَّا إِنَّ مَعِيَ رَبِّي سَيَهْدِينِ
ﺍﻣﺎ ﻣﻮﺳﻲ ﺑﺎ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﮔﻔﺖ: «ﻫﺮﮔﺰ! ﺁﺧﺮ، ﺧﺪﺍ ﻛﻨﺎﺭ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻴﻠﻲ ﺯﻭﺩ ﺭﺍﻩ ﻧﺠﺎﺕ ﺭﺍ ﻧﺸﺎﻧﻢ ﻣﻲﺩﻫﺪ.» (٦٢)
🌱عصای موسی سلام الله علیه در دست امام خامنه ای روحی فداه و مولایش امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف است .
❤️محکم باشیم ❤️
#عاقبت_للمتقین
#ایران_قوی
@nore_tohid14
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱از ماست که بر ماست.
🌱چرا از این قبیل گزارشات و دوربین مخفی ها کار نمیشه . اگر اکثریت مخالف نظام هستند(که قطعا نیستند) خوب چرا حکومت می کنیم مگر مقبولیت شرط لازم ایجاد نظام نیست؟ اگر چنین نیست چقدر رسانه و فعالان رسانه ای و دانشجویان انقلابی ما ضعیف عمل کردند . من در شوک هستم از اینهمه ضعف من از رسانه ملی کاملا نا امید هستم . ولی انتظارم از بسیجی ها و افرادی که کار رسانه ای بلدند زیاد بود .
#رسانه_ضعیف_ملی
#بسیجی_کم_فعال
@nore_tohid14
🌱حالا فهمیدی چرا اسلام حکم ارتداد را برای مرتدان قرار داده؟
🌱از بس خواستیم حکم خداوند رو با عقول ناقص خود درک و فهم و توجیه کنیم و به او اعتماد نکردیم داریم تلفات میدیم .
#ارتداد
#بصیرت
@nore_tohid14
⚡️⚡️توجه⚡️⚡️
عزیزان برای جلو گیری از توهم بعضی از اهل سنت و سگ حارشان(عبدالحمید) که بوی خون به دماغش خورده بخصوص در سیستان و بلوچستان این نماز جمعه و تظاهرات بعد از آن بسیار مهم است و یک تکلیف شرعی است . برای حفظ یکپارچگی ایران حتما شرکت کنید . لطفا در صورت امکان خانواده و دوستان را هم دعوت به اینکار بکنید .
🔸سناریوی تجزیه طلبان برای خونریزی مجدد در استان سیستان و بلوچستان
در اخباری که از سوی جریانهای تجزیه طلب حوزه سیستان و بلوچستان منتشر می شود، سناریوی جدیدی در حال گسترش و شکل گیری است.
این سناریو به این صورت طراحی شده که افراد وابسته به این جریان در شبکه های اجتماعی اعلام می دارند فردا به دنبال خونریزی مجدد در استان و تکرار حادثه مهر زاهدان هستند!
از سوی دیگر سردمدار این جریان پیشاپیش اعلام کرده که هر اتفاقی در سیستان و بلوچستان بیافتد مسئولیتش با سپاه پاسداران و نهادهای انتظامی و امنیتی است.
وستانیوز