جزئیات عملیات ضد ایرانی استنفورد
دانشگاه استنفورد چند سالی است برنامهای با عنوان «ایران ۲۰۴۰» را راهاندازی کرده است، پروژهای که با نگاهی دقیق به آن ابعاد قابل توجهی استخراج میشود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دانشگاه استنفورد از سه سال پیش برنامه «مطالعات ایران» و معروف به پروژه «ایران 2040» را شروع کرده است، پروژهای که در حوزههای مختلف اقتصادی، کشاورزی، انرژی و... ایران را مورد بررسی قرار داده و جالب اینکه برای پژوهش روی هر کدام از آنها نیز از دانشمندان ایرانی استفاده کرده است. پروژهای که شاید تا پیش از تذکر چندی پیش مقام معظم رهبری درباره آن، کمتر مورد توجه قرار گرفته بود و حالا با توجه به زیرسوال بردن پیشرفت علمی کشور توسط استنفورد در این پروژه که از سوی رهبری مطرح شده، حواسها به آن جمع شده است.
مقام معظم رهبری در دیدار چند روز پیش خود با جمعی از اساتید و نخبگان دانشگاهی درباره این پروژه فرمودند: «پیشرفتهای دانشگاهی به معنای واقعی کلمه چشمگیر است، این را نبایستی مورد غفلت قرار داد.
اینکه من تاکید میکنم روی این قضیه به خاطر جریانی است که راه افتاده، نه فقط در ایران بلکه در دنیا، برای کوچک کردن، سبک کردن و بیارزش کردن حرکت عظیم کشور، الان در دنیا دارد روی این کار میشود.
پول خرج میکنند، برنامهریزی میکنند، یک نمونهاش این برنامه 2040 دانشگاه استنفورد است که لابد شماها مطلعید یا مطلع میشوید.
درباره ایران در 2040 و زیرسوال بردن پیشرفتهای علمی کشور و کارهای مهم دانشگاهی کشور که در اینجا هم کسانی هستند که با آنها همصدایی میکنند، برای گلزدن آنها بهشان پاس میدهند، اینجا هم از این کارها انجام میگیرد.»
البته با نگاهی دقیقتر به این «بیان» رهبر انقلاب درباره این پروژه نکات قابلتوجه دیگری استخراج میشود که سه مساله اصلی از کلیدیترین نکات آن است:
1- براساس گفته مسئول پروژه، دراین مطالعه از تمامی ظرفیتهای علمی و تحقیقی و در اصل محققان کشور برای آینده ایران در سال 2040 استفاده شده است، به این معنا که حامیان این پروژه اطلاعات قابلتوجهی از دانشمندان و محققان داخلی و خارجی ایران در حوزههای مختلف علمی، اقتصادی، پزشکی، صنعتی و... دارند.
2- متن منتشرشده توسط این دانشگاه، در سیاستگذاریها و آیندهنگریهای دستگاههای داخلی «عینا» منتشر شده است، مسالهای که در ادامه به صورت کامل توضیح داده شده است.
3- زیرسوال بردن پیشرفتهای علمی یکی دیگر از نتایج این پروژه است، در بخشی از این پروژه، پیشرفتهای صورتگرفته در حوزه علم ایران را تنها کمی و مربوط به سیاستهای دولتی عنوانشده دانسته و بخش کیفی آن را تایید نکرده است.
در ادامه نگاه کاملی به ابعاد این پروژه شده است.
چرایی زیرسوال بردن پیشرفتهای علمی توسط پروژه «ایران 2040» استنفورد
درحقیقت استنفورد در گزارشهایی که درباره موضوعات مختلف تعیینشده، منتشر کرده است زیرساختهای ایران را مورد بررسی قرار داده و نکته قابلتامل اینکه هرچند با ابزار علمی و دانشگاهی سراغ این زیرساختها رفته، اما هیچ اشارهای به حوزههایی که ایران توانسته بعد از انقلاب اسلامی در آنها به اوج برسد مانند فناوری نانو، بیو پزشکی وهستهای و... نداشته و با توجیه این مساله که بعد اصلی پژوهش روی اقتصاد است، از آنها چشمپوشی کرده است.
علیاکبر صبوری، استاد ممتاز دانشگاه تهران و رئیس سابق مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران درباره زیرسوال بردن پیشرفتهای دانشگاهی ایران از سوی استنفورد اینطور میگوید: «ورود کشور به باشگاه انرژی هستهای، ورود کشور به بحث سلولهای بنیادی و استفاده درمانی از آنها، ساخت داروهای نوترکیب، ساخت بسیاری از تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی، ساخت محصولات پیشرفته نانو و... همگی حاصل رشد علمی کشور بوده و توهم نیست.
ورود دانشگاههای مختلف کشور در فهرستهای رتبهبندیهای جهانی، یک واقعیت غیرقابلانکار است و این تنها ناشی از رشد علمی کشور است.
همکاریهای بینالمللی و دریافت اعتبارات پژوهشی برای انجام طرحهای تحقیقاتی بینالمللی در دانشگاههای ایران بسیار موردتشویق و اهتمام است.
همکاریهای مشترک بینالمللی در انتشار مقالات علمی در دریافت اعتبارات پژوهشی دانشمندان ایرانی و ارتقای اعضای هیاتعلمی جوان دانشگاهی از امتیازات ویژهای برخوردار است.»
او در بخش دیگری از صحبتهای خود این ادعا که همکاریهای علمی بینالمللی فقط با ایرانیان مقیم خارج یا نخبگان مهاجر ایرانی است را واهی دانسته و عنوان میکند: «دنیای علم حد و مرز نمیشناسد و دانشمندان ما بهخوبی واقفند که برای ارتقای خود باید از همه پتانسیلهای موجود در همه جای جهان استفاده کرد و از مشورت تمام دانشمندان جهان بهره برد.
⭕️مفاد توافق آتش بس عزتمندانه مقاومت اسلامی فلسطین در مرحله اول:
۱-عقب نشینی کامل رژیم صهیونیستی به خارج از مرز های نوار غزه
۲-بازگشایی گذرگاه مرزی رفح و عقب نشینی کامل دشمن
۳-سفر مجروحان به خارج برای درمان
۴-وارد شدن روزانه ۶۰۰ کانتینر کمک های انسان دوستانه با نظارت دولت قطر
۵-وارد شدن ۲۰۰ هزار عدد چادر و ۶۰ هزار کانکس جهت اسکان فوری آوارگان
۶-تبادل اسرا ،آزادی ۱۰۰۰ اسیر اهل غزه و صد ها اسیر دیگر که حکم ابد دارند.
۷-آزادای کامل زنان اسیر و کودکان زیر ۱۹ سال
۸-عقب نشینی از محور نیستاریم و فیلادلفیا به شکل تدریجی
۹-بازگشت کامل و آزادی حرکت آوارگان به هر منطقه ای که در نوار غزه که اراده کنند
۱۰-عدم پرواز هواپیماها و پهپادهای رژیم به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت در طول روز
۱۱-بازسازی فوری بیمارستان های آسیب دیده و برپایی بیمارستان های میدانی و ورود پزشکان متخصص
پینوشت ؛ این توافق در مقابل تسلیم ۳۳ اسیر صهیونیست (مرده و زنده) انجام خواهد پذیرفت و در مراحل دوم و سوم در خصوص ۶۶ اسیر دیگر تصمیم گیری خواهد شد؛ پس از ۴۶۷ روز نه تنها اهداف آغاز عملیات در غزه توسط ارتش رژیم محقق نشد بلکه بسیاری از اهداف عملیات طوفان الاقصی محقق گردید.
#حماس
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤سلام آقای من،
💚 سلام برتو ای کسی که در آمدنت هیچ شکی نیست ..
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
صلوات 💐
...
انسان شناسی 023.mp3
11.26M
🌼انسان شناسی ۲۳
🔹️استاد_شجاعی
☜ تا تمرین نکنی
☜ تا ورزیده نشی
☜ تا وسط میدون نری
☜ تا نجنگی ؛
✘رؤیای قهرمانی، بیشتر یه رؤیای خندهداره!
🎖آستینهات رو بزن بالا ... بیا وسط میدون و یکی یکی حریفهات رو از سر راهت بردار،
و قدمقدم بزرگتر و وسیعتر شو ...
- حالا این حریفها کجان؟
- این میدون کجاست؟
- قضیهی آستین بالا زدن، چیه؟
🍃@Al_Mansour
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سالگرد یک بدعهدی
⭕️ برجام، قراردادی که آمریکا به عهدش در آن وفا نکرد، این روزها تجربهای شده که مرور میشود.
ببینید و هرگز فراموش نکنید،...
یادتان بیاید آنها چگونه سفارشات و نظر رهبرشان را زمین گذاشتند و یک طرفه با راکتور اراک چه کردند و روحانی چگونه با آب و تاب تبریک گفت و آمریکا برجام را به راحتی نادیده گرفت و ...
و حالا دوباره همان سیاست مداران بی سیاست، پیشنهاد مذاکره می دهند⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️🤨😠😡
🍃@Al_Mansour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #استاد_عالی
🎧 مسلمونی به زیاد بودن رکوع و سجده نیست!
https://eitaa.com/joinchat/3550871809Ce1c73a6e4a
🔺«نخستوزیری که در اسید حل شد!»
پاتریس لومومبا رهبر استقلال کنگو و اولین نخستوزیر منتخب مردم جمهوری دموکراتیک کنگو پس از رهایی از استعمار بلژیک بود.
۱۷ ژانویه ۱۹۶۱ پاتریس لومومبا به همراه دو وزیرش به دسته جوخه اعدام متشکل از افسران بلژیکی سپرده شده و تیرباران شدند.
پس از به خاک سپرده شدن اجساد، دو بار محل دفن لومومبا و وزرایش نبش قبر شد و اجساد آنها به نقاط دیگری منتقل شد.
نهایتا "ژرار سئورت" افسر پلیس بلژیک اعتراف کرد وی و برادرش پس از دومین نبش قبر، اجساد لومومبا و دو تن دیگر را قطعهقطعه کرده و در اسید سولفوریک حل کردهاند.
سر «لی» شخصیت برجسته انگلیسی مینویسد: «در واقع در این موضوع بخصوص، میتوانم گزارش دهم ما قطعا میدانیم که بریتانیا توطئه قتل لومومبا را ترتیب داده است!».
بلژیک ۶۱ سال پس از قتل پاتریس لومومبا، دندان پاتریس لومومبا را به خانواده بازگرداند.!!!
#استعمار
#استقلال
#مقاومت
@jahad_tabein